תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:21 
noamw כתב:

מתי יפול האסימון שקליימן לא רצה?

מה זה לא רצה ? יש לו חוזה לא ? , אם אני לא טועה בחוזה נכתב שאם הוא לא משחק 70% מהמשחקים בסוף העונה הוא משוחרר, אז שיישאר וילחם עד סוף העונה .

RedFox כתב:

מאיפה הסקת שהייתה לו עונה לא טובה? שיחק 32 משחקים, ספג 35 שערים ושמר 9 פעמים על רשת נקיה. בוריס העונה ספג יותר משליש מהכמות של עמוס ברבע מכמות המשחקים.

ראיתי מספר משחקים שבו הוא קיבל שערים בסטייל של אדל, מדד ה אי ספיגות זה מדד מאוד מטעה לגבי יכולת של שוער, קח את קסיאס לדוגמה.
רשת נקייה היא שילוב של הגנה טובה ושוער טוב אבל חייבים להיות שני המרכיבים האלו כדי שזה יתקיים, כך שלבוריס בעצם לא היה סיכוי מההתחלה

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 28 יוני 2013, 18:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:22 
אם לא משחק 70% עדינואר הוא משוחרר. לא עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:23 
19 כתב:

לא נכון , לפחות לפי מה שראצ'ו אמר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:26 
מה הבעיה להגיע איתו להסדר שישאילו אותו לקבוצה שהוא ישחק בה?
חיפה הרי לא יתנו לו לפתוח בשער אז הוא מגיע לאותה סיטואציה כמו שהוא שתיווצר לו אם ישאר כאן.
לא מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בוא רגע נשים סוף לפסטיבל קליימן הזה, הפועל הולכת להחתים את דני עמוס.
דני עמוס הוא אחד מהשוערים הישראלים הכי טובים בארץ, זאת עובדה. לבוריס יש פוטנציאל להיות אחד השוערים הישראלים הכי טובים בארץ, רק הזמן יגיד.
דני עמוס בן 26, יש לו ניסיון, הוא לקח אליפות ובאותה עונה זכה בשחקן המצטיין של העונה. יש לו 76 הופעות בליגת העל, ספג 68 גולים, 30 פעמים שמר על רשת נקייה, בנוסף יש לו ניסיון באירופה.
בוריס בן 22, יש לו 12 הופעות בליגת העל, ספג 15 פעמים ושמר 5 פעמים על רשת נקיה. יותר מזה אין הרבה מה להגיד על הקריירה שלו, הוא חסר ניסיון לחלוטין.
דני עמוס יותר גבוה מבוריס בכמה ס"מ, זה לא משהו שהולך להשתנות. הסוכן של שניהם הוא דודו דהאן, אתם אומרים שבוריס שוער ל-10 שנים אבל אף שחקן צעיר של דודו דאהן לא נשאר במקום אחד הרבה זמן וזאת עובדה, בלי קשר ליכולת של השחקן.
עמוס לעומת בוריס לאירופה כבר לא יגיע, בעיקר אחרי שהוא מחפש כבר חודש שלם קבוצה שתקח אותו ואין קופצים. הוא אולי לא שוער ל-10 שנים, אבל הוא שוער שיכול להחזיק בהפועל 5 שנים בקלות.
בנוסף המאמן שלנו עבד עם עמוס בעבר סומך עליו ויש ביניהם הבנה.

סך הכל בלי להכנס לעסקאות לגבי שני השוערים אנחנו משתדרגים בעמדה הזאת, גם אם בוריס יהפוך בסוף להיות שוער טוב, זה לא יקרה העונה, לטווח הקצר זאת ההחלטה הנכונה ולטווח הארוך רק הזמן יגיד אבל אף אחד לא הבטיח לנו שבוריס הולך להיות הדודו אווט או הדוידוביץ' הבא, יכול מאוד להיות שבסופו של דבר בוריס מעולם לא יהיה שוער טוב מעמוס.
אז תרגיעו עם הפאניקה המיותרת.

הכל נכון, אבל אם כבר מוותרים על בוריס היינו צריכים לצאת מהעסקה הזו עם עמאשה,
וחשוב מכך, אני מקווה שעמוס יחתום לחמש שנים כי הפרסומים מדברים על 3 וזה טמטום.
גם עמוס שחקן של דודו דהאן והגיוני מאוד שעוד שנתיים בוריס יהיה שוער ראשון בחיפה ואנחנו שוב נחפש שוער זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:28 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

זה לא מה שאני מבין
ובכל מקרה, אם מקום עבודה היה מבטיח לי קידום כל שנה, וכל שנה הייתי נשאר באותה עמדה שאני חושב שלא מתאימה לי, אני הייתי בורח ממנו למקום אחר, גם בשביל אותה עמדה, אולי שם כן מאמינים בי.

לא רוצים אותו בקבוצה, גרמו לו להרגיש שלא רוצים אותו, די שחררו, נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
מה הבעיה להגיע איתו להסדר שישאילו אותו לקבוצה שהוא ישחק בה?
חיפה הרי לא יתנו לו לפתוח בשער אז הוא מגיע לאותה סיטואציה כמו שהוא שתיווצר לו אם ישאר כאן.
לא מובן

יכול להיות שהוא כבר לא סומך על ההנהלה הזאת שהבטיחה לו 70 אחוז.
יכול להיות אגו\פרינציפ\דודו דהאן
יש הרבה אפשרויות.
אם הוא היה רוצה להישאר הוא היה נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:34 
19 כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

זה לא מה שאני מבין
ובכל מקרה, אם מקום עבודה היה מבטיח לי קידום כל שנה, וכל שנה הייתי נשאר באותה עמדה שאני חושב שלא מתאימה לי, אני הייתי בורח ממנו למקום אחר, גם בשביל אותה עמדה, אולי שם כן מאמינים בי.

לא רוצים אותו בקבוצה, גרמו לו להרגיש שלא רוצים אותו, די שחררו, נגמר.

אם זה לא היה מובן אין לי טענות לקליימן ואני די חושב שגם אני במקומו הייתי עושה את אותו הדבר .
אבל יש לו חוזה והפועל בעסקה הזו רק מפסידה גם כלכלית .
זה לא נגמר עד שראצ'ו מכריז שהוא מת :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:43 
סימרוטיץ כתב:
noamw כתב:

מתי יפול האסימון שקליימן לא רצה?

מה זה לא רצה ? יש לו חוזה לא ? , אם אני לא טועה בחוזה נכתב שאם הוא לא משחק 70% מהמשחקים בסוף העונה הוא משוחרר, אז שיישאר וילחם עד סוף העונה .

RedFox כתב:

מאיפה הסקת שהייתה לו עונה לא טובה? שיחק 32 משחקים, ספג 35 שערים ושמר 9 פעמים על רשת נקיה. בוריס העונה ספג יותר משליש מהכמות של עמוס ברבע מכמות המשחקים.

ראיתי מספר משחקים שבו הוא קיבל שערים בסטייל של אדל, מדד ה אי ספיגות זה מדד מאוד מטעה לגבי יכולת של שוער, קח את קסיאס לדוגמה.
רשת נקייה היא שילוב של הגנה טובה ושוער טוב אבל חייבים להיות שני המרכיבים האלו כדי שזה יתקיים, כך שלבוריס בעצם לא היה סיכוי מההתחלה

זה בדיוק העניין!
יש לו חוזה ובחוזה כתוב שהוא יהיה שוער ראשון עם מינימום 70% כשעור ראשון בכל המסגרות.
מי שלא מכבד את החוזה זו הקבוצה, לא השחקן.
מכאן הכל המתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:43 
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי. ה-70 אחוז זה עד ינואר, ואז הוא יכול להחליט ולעזוב עם הכרטיס ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:49 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי. ה-70 אחוז זה עד ינואר, ואז הוא יכול להחליט ולעזוב עם הכרטיס ביד.

אז לא הבנתי את זה ככה , משום מה חשבתי שאם הוא לא משחק 70% עד ינואר אז בסוף העונה הוא שחקן חופשי.
זה משנה לגמרי את התמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:50 
הכל ברור, גם שהעסקה הזו לא מדהימה ( כולנו נראה את זה כשעמאשה יעבור בסופו של דבר לקבוצה אחרת וקשה להאמין שזה יהיה תמורת כסף- אם כבר יותר הגיוני שחיפה עוד ישתתפו בתשלום השכר ) אבל זו הפועל וזה מה יש. לעומת עסקות טב"ח, דמארי או אלרואי זה זהב, משתפרים ומתקדמים לכיוון הרצוי...
מה שלא ברור הוא למה להמשיך לטחון את זה, אבל אם זה עושה טוב לאנשים שיהיה בכיף. פנינו להחתמת קשר באמצע, ולשמוע שאנטבי הוחתם ל5 שנים+אופציה ל3 נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/entertainment-wee ... page_jumbo
באה על תקן שיר אלמליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 20:00 
אחלה טור שמסכם את נושא קליימן פחות או יותר
http://one.co.il/Oppinion/315/219239.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 20:50 
קליימן לא מוכן להיות שוער שני בהפועל, אך מוכן להיות שוער שני במכבי חיפה?
אולי, ואני רק מנחש, הוא מעדיף את הירוק על האדום, מכל מיני סיבות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 21:04 
danired כתב:

ברור
זה מפתיע אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 21:19 
Yalla Hapoel כתב:

ההבדל בין חיפה להפועל הוא ששם יש מידיניות מלמעלה על המאמן. אצלנו נתנו למאמן לעשות כל מה שבא לו בשנה הקרובה במסגרת התקציב.
אין מדיניות של שחקנים צעירים או שחקני בית, אין כמעט קניה של שחקנים צעירים שיש אופציה למכור אותם בעתיד (חוץ מזגורי אולי). כל
הרכישות שבוצעו עד כה הם כדי לשדרג את הקבוצה באופן מידי (וזה מצוין) אבל במקרה בוריס היה צריך לחשוב על העתיד.
השחקן הבא שהולך להיפגע השנה מהמדיניות של רב"ש זה עדן שרם. שחקן שהיה חייב לבצע קפיצה ענקית השנה כחלוץ שלישי ומחליף ראשון.
הבאתו של שחקן כמו רן יצחק היא בסדר באופן כללי אך הוא לא חלוץ מעולה כמו עוד אחד שיקח לעדן דקות.

מחשבה של קבוצה כמו הפועל במצבנו היום מבחינה כלכלית חייבת להיות לטווח ארוך וקניית שחקנים כדי להשביחם ולמכור אותם במחיר גבוה יותר.
חבל שזה לא קורה כבר מהיום, ושאין מי שיעצור ויחשוב קצת מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 21:26 
אלון כתב:
danired כתב:

ברור
זה מפתיע אותך?

כן, קליימן קנה אותי באותו משחק הפסד ללוזונים, ילד תחת שלא שחק אפילו זוג כפפות אחד בבוגרים בא לשטראובר לאחר המשחק, מבכירי השוערים בארץ, וממש שטף אותו על התנהגותו הספורטיבית, זה גבר, אבל הוא עשה טעות, טעות שגם שגיא שטראוס, טום אלמדון, אמיר אדרי, וכמעט גם את דודו אוואט עשו, בהצלחה, טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
Yalla Hapoel כתב:

ההבדל בין חיפה להפועל הוא ששם יש מידיניות מלמעלה על המאמן. אצלנו נתנו למאמן לעשות כל מה שבא לו בשנה הקרובה במסגרת התקציב.
אין מדיניות של שחקנים צעירים או שחקני בית, אין כמעט קניה של שחקנים צעירים שיש אופציה למכור אותם בעתיד (חוץ מזגורי אולי). כל
הרכישות שבוצעו עד כה הם כדי לשדרג את הקבוצה באופן מידי (וזה מצוין) אבל במקרה בוריס היה צריך לחשוב על העתיד.
השחקן הבא שהולך להיפגע השנה מהמדיניות של רב"ש זה עדן שרם. שחקן שהיה חייב לבצע קפיצה ענקית השנה כחלוץ שלישי ומחליף ראשון.
הבאתו של שחקן כמו רן יצחק היא בסדר באופן כללי אך הוא לא חלוץ מעולה כמו עוד אחד שיקח לעדן דקות.

מחשבה של קבוצה כמו הפועל במצבנו היום מבחינה כלכלית חייבת להיות לטווח ארוך וקניית שחקנים כדי להשביחם ולמכור אותם במחיר גבוה יותר.

הפועל תל אביב צריכה לקחת אליפות כדי להשתתף בליגת האלופות או לפחות להגיע לשלב הבתים באירופה בקביעות כל שנה.
זה מביא הרבה יותר כסף מאשר למכור פעם ב-3 שנים שחקן במיליון יורו לאיזה שקרלכט, בשביל זה צריך קבוצה חזקה עכשיו ולא קבוצה של ילדים חסרי ניסיון.
לא שאני נגד לשלב שחקנים צעירים, אבל לא במקום שחקן טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 21:53 
gigs כתב:
Yalla Hapoel כתב:

במקרה שלנו
אני הרבה יותר סומך על רן בן שמעון מאשר ההנהלה
וטוב מאוד שהוא ראש המערכת
שעדן שרם יצא להשאלה ויוכיח את עצמו קודם כל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 22:44 
gigs כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חבל שזה לא קורה כבר מהיום, ושאין מי שיעצור ויחשוב קצת מעבר
.

מסכים עם הכל חוץ מהחלק המודגש, שם העניין הוא ההפך הגמור: דווקא במצבנו היום, אסור לנו לנסות להיות משהו שאנחנו לא. היום להחזיק אקדמיה ברמה גבוהה שתמשוך שחקנים עם פוטנציאל ותקדם אותם בדרך לשלב הסופי של מכירה לאירופה תוך כדי הרווח הכספי של המועדון (וכמובן המקצועי על הדרך) עולה הרבה מאוד כסף, ועל עניין הכסף בהפועל לא צריך להרחיב. יש מעט קבוצות באירופה שמוגדרות כבית חרושת לייצור שחקנים (כמו אייאקס לדוגמא), ואלו קבוצות עם אקדמיות מצויינות שהושקע בהן כסף רב. העניין הוא שהפועל צריכה ממון בשביל להגשים את מה שאתה מדבר, ולכן כרגע הצלחה מקצועית (Aדרך אגב תביא הרבה כסף במידה ומצליחים בליגת האלופות) היא בראש סדר העדיפויות כרגע, וכשהמצב הכספי ישתנה יהיה נכון לדבר על השקעה מאסיבית בפיתוח שחקני נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
הפועל תל אביב צריכה לקחת אליפות כדי להשתתף בליגת האלופות או לפחות להגיע לשלב הבתים באירופה בקביעות כל שנה.
זה מביא הרבה יותר כסף מאשר למכור פעם ב-3 שנים שחקן במיליון יורו לאיזה שקרלכט, בשביל זה צריך קבוצה חזקה עכשיו ולא קבוצה של ילדים חסרי ניסיון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 23:49 
לא זוכר שחקן עם כל כך מעט קבלות וכל כך הרבה יחסי ציבור..
שוער עם פונטנציאל, שברגעים שקיבל את הבמה העונה ממש לא הפיל מישהו מהרגליים.. אמנם לא היה גרוע, אבל לא קרוב לככב..

ומספיק עם המנטרה ששוער טוב צריך הגנה טובה, זה מובן מאליו שהספיגות תלויות גם בחוליית ההגנה, אבל שוער עם מנטליות חזקה יתבלט דווקא עם חוליית הגנה בעייתית.

ומעבר לזה נכון שזה הפעם ה4232 שכותבים את זה, אבל הפולניות פה של אנשים זה לא רגיל.. לכו חפשו את הסרטון של דנה אשכנזי משתינה עלינו ואומרת שבעלה יוריד אותנו ליגה, אולי תקבלו איזה רבע פרופורציה כמה אדיר המקום שאנחנו עומדים בו היום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 00:18 
g11g כתב:
שוער עם פונטנציאל, שברגעים שקיבל את הבמה העונה ממש לא הפיל מישהו מהרגליים.. אמנם לא היה גרוע, אבל לא קרוב לככב..

ומספיק עם המנטרה ששוער טוב צריך הגנה טובה, זה מובן מאליו שהספיגות תלויות גם בחוליית ההגנה, אבל שוער עם מנטליות חזקה יתבלט דווקא עם חוליית הגנה בעייתית.

..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 05:53 
danired כתב:

כי עמוס עולה על שאראנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 05:53 
לירון האדום כתב:
g11g כתב:

..

יש כבר חור בראש ממשהו שממילא לא יקרה.
היתרון - אם היה נשאר, החור בראש היה נשאר כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
RedFox כתב:

כנראה ההודעה החשובה ביותר באשכול, וללא ספק הנכונה ביותר.
אם אתם רוצים להיות מכבי פ"ת, אז תבססו את התקציב על מכירת שחקן כל שנה,
אם אתם רוצים להיות מעבר זה "רק" דרך הופעות קבועות באירופה.
הפועל ת"א צריכה לשאוף להיות פעם בחמש שנים בליגת האלופות ועוד 3-4 פעמים בליגה האירופאית,
לפי נסיונות העבר זה מבטיח הכנסה של 230 מליון שקל ל 5 שנים (מעל 40 מליון שקל לשנה),
וזה התקציב שהפועל צריכה להתנהל איתו. אם תמכור שחקן או שניים זה בהרבה כסף זה יהיה רק בגלל הצלחה
באירופה ולא בגלל שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 06:45 
איך הגעת לסכומים האלה?
כ-8 מיליון יורו מענק השתתפות בבתים אלופות, באירופית זה 1.3, לא כולל כרטיסים. בעונה טובה בליגת האירופית אנחנו אולי אולי מגיעים ל-15 מליון ש"ח.

כל זה אבל לא רלוונטי. יש פה מישהו שרוצה לקחת אליפות יותר רק כי הוא יודע שאולי תגיע ליגת אלופות אחריה? צריך לקחת אליפות בשביל לקחת אליפות, נקודה.
ליגת אלופות? אחלה. אם לא, לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 07:13 
ערן כתב:
RedFox כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
איך הגעת לסכומים האלה?
כ-8 מיליון יורו מענק השתתפות בבתים אלופות, באירופית זה 1.3, לא כולל כרטיסים. בעונה טובה בליגת האירופית אנחנו אולי אולי מגיעים ל-15 מליון ש"ח.

כל זה אבל לא רלוונטי. יש פה מישהו שרוצה לקחת אליפות יותר רק כי הוא יודע שאולי תגיע ליגת אלופות אחריה? צריך לקחת אליפות בשביל לקחת אליפות, נקודה.
ליגת אלופות? אחלה. אם לא, לא נורא.

הסכומים הם סכומים כוללים של הכנסות לעונה ולא מאירופה בלבד.
בעונה שאת בבתים של הליגה האירופאית אתה "מבטיח" הכנסות של 50 מליון +-
בעונה שאתה בבתים של ליגת האלופות אתה מבטיח "הכנסות" של 80 מליון +-.
3 עונות של 50 + עונה של 80 זה 230 מליון, לזה אמורים להתווסף הכנסות נוספות אבל ה מבחינתי "רזרבה".

וכן כולנו רוצים לקחת אליפות בלי קשר אבל אתה לא יכול להוציא עכשיו 100 מליון שקל בשביל זה כי אין לך מאיפה, המטרה היא להשיג את המאיפה הזה,
לאורך זמן כדי שנוכל לזכות באליפות ללא קשר : - )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: