תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:22 
שחר כתב:
אוגוסטוס, אין לי שום תיאוריה ושום קונספירציה ולך יש?
מחר נדע איפה ידין יהיה ובאיזה תנאים בדיוק, זה לא פתרון סופי אבל התקדמות בפיזור הערפול סביב הסאגה הזו.

מהפכה- הגיע הזה להיגמל מהמנהג המעצבן הזה של לכתוב שלאנשים מגיע טביב ושהם מתגעגעים לטביב בכל פעם שמישהו מעז להעביר ביקורת ואני לא מדבר על הטרולים הקבועים והקטרנים הרגילים.
בכל אופן, במקרה הגרוע זה נגמר בהודעות בפורום, לא מבין על מה הרעש בכלל, מה עוד שבסאגה הזו מי שמעביר ביקורת הוא בכלל מיעוט שבמיעוט.
והערה נוספת- בלי ליהי והאנשים הקדושים שעשו מה שעשו בשנה שעברה גם אם רמון היה עושה פליק פלאק באוויר והופך עולמות הוא לא היה היום הבעלים של המועדון. אז בוא לא נשכח את הצד השני של המטבע.

לרגע לא שוכח ואין לנו על זה וויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אני מסכים איתך שהאשמה היא על שני הצדדים ועם הכעס שלך על האוהדים שאוטומטית מצדדים בהנהלה וזורקים את ידין לכלבים, אבל הטענה שאם ידין יסיים במקום אחר אז הוא לא סיכם במכבי היא לא הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:23 
יש משהו מאוד ברור (לפחות לי ) בסדר הכרונולוגי של הדברים , הפועל רצתה למכור את ידין והוא מצדו הביא הצעה ממכבי , מכאן נשברו הכלים .
התלונות כלפי ידין הם על עצם הרצון שלו לעבור למכבי
התלונות כלפי ההנהלה הן על עצם ההגעה למצב זה לא לצורך ,עם כל סיפור מחנה האימון ופיזור "הדלפות" נגדו מחדר ההלבשה .
שני הצדדים הביאו את המצב לבלתי ניתן לגישור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:29 
יובל כתב:
שחר, אני מסכים איתך שהאשמה היא על שני הצדדים ועם הכעס שלך על האוהדים שאוטומטית מצדדים בהנהלה וזורקים את ידין לכלבים, אבל הטענה שאם ידין יסיים במקום אחר אז הוא לא סיכם במכבי היא לא הגיונית.

הטענה שלי היא לא שהוא לא סיכם במכבי, כי לגבי זה כבר יצאו הודעות רשמיות לגבי מו"מ לפחות, אלא על הטיעונים שידין לא האריך את החוזה שלו בהפועל בגלל שהייתה לו הצעה טובה יותר ממכבי, במבחן התוצאה מכבי החתימו שחקן אחר ואם ידין יסכם בסופו של יום בקבוצה אחרת בחוזה נמוך יותר מזה שהוצע לו, כנראה שהכסף הגדול ממכבי לא היה הסיבה לכך שהוא לא הסכים לחוזה החדש כי זה גם לא הגיוני שהוא האמין שאם הוא לא ישחק בהפועל אז הוא יגיע רק מכבי, כמו שכתבתי קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
ידין כרגע נחוש לעזוב, כמעט בכל מחיר ובכל סיטואציה.
השאלה היא מה הוא יעשה אם עד יום חמישי הוא לא יסגור באף קבוצה אחרת ויצטרך לעלות ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אתה מתעלם מהעניין שאולי מדובר במטומטם שמקבל עצות רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:35 
שחר כתב:
יובל כתב:

הטענה שלי היא לא שהוא לא סיכם במכבי, כי לגבי זה כבר יצאו הודעות רשמיות לגבי מו"מ לפחות, אלא על הטיעונים שידין לא האריך את החוזה שלו בהפועל בגלל שהייתה לו הצעה טובה יותר ממכבי, במבחן התוצאה מכבי החתימו שחקן אחר ואם ידין יסכם בסופו של יום בקבוצה אחרת בחוזה נמוך יותר מזה שהוצע לו, כנראה שהכסף הגדול ממכבי לא היה הסיבה לכך שהוא לא הסכים לחוזה החדש כי זה גם לא הגיוני שהוא האמין שאם הוא לא ישחק בהפועל אז הוא יגיע רק מכבי, כמו שכתבתי קודם לכן.

בחייך, קורה כל יום שאדם לוקח סיכון מחושב אל מול הצעה אטרקטיבית כלשהי (הצעת עבודה, דירה, וכו') ויוצא סוג של קירח מכל הכיוונים. לא מוכיח כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:41 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:

בחייך, קורה כל יום שאדם לוקח סיכון מחושב אל מול הצעה אטרקטיבית כלשהי (הצעת עבודה, דירה, וכו') ויוצא סוג של קירח מכל הכיוונים. לא מוכיח כלום

ולא רק זה. עכשיו המאבק הזה הוא במקום אחר לגמרי. עניינים של אגו ושל "אני יראה להם מה זה". גם הפועל כביכול היו מוכנים להיפגע כספית הרי. להעלות שחקן ליציע, להפסיד אותו מקצועית, לשלם לו משכורת ולאבד אותו בסוף העונה בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:45 
ערן כתב:
שחר, אתה מתעלם מהעניין שאולי מדובר במטומטם שמקבל עצות רעות.

אולי, אין לי מושג אם הוא מטומטם ואין לי מושג מי מייעץ לו, מה שבטוח גם הקבוצה כנראה לא תצא ברווח גדול מהסאגה הזו, כלכלית ומקצועית.
ופה אנחנו חוזרים לשלב הניחושים כדי להבין מה באמת קרה.
אוגסטוס, אני כנראה פספסתי את התשובה שלך לשאלה החוזרת שלי קודם.
לגבי ידין, יש גם אפשרות נוספת שהוא מראש היה מוכן לויתורים נוספים, אפילו לשבת ביציע ולא להיות בסגל הנבחרת כדי להשתחרר מהפועל תל אביב, גם זה קורה כל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 00:27 
עוד יומיים!

יש מקום בהרכב ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
עוד יומיים!

אנחנו לא צריכים אותו ליום חמישי, וגם אין מקום בהרכב. אנחנו צריכים אותו להמשך העונה הארוכה שלפנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 00:46 
יובל כתב:
nati כתב:
עוד יומיים!

אנחנו לא צריכים אותו ליום חמישי, וגם אין מקום בהרכב. אנחנו צריכים אותו להמשך העונה הארוכה שלפנינו.

ברור שצריך אותו להמשך העונה.אבל המשחק ביום חמישי זה בדיוק מסוג המשחקים שצריכים אותו ליד דג`מבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאבו זייד חתם במחלה.
שחקן צעיר עם פוטנציאל גדול שאני מחזיק ממנו כבר הרבה מאוד זמן כקשר אחורי שאנחנו עתידים לרכוש, זה כבר לא יקרה.

אביחי קיבל זין בעין בפעם השניה, שיהנה ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
משפט קטן בכתבה בוואן על האימון היום של שירזי: "הקשר אביחי ידין התאמן עם הקבוצה גם בתרגולים הטקטיים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 02:10 
גביזון כתב:
משפט קטן בכתבה בוואן על האימון היום של שירזי: "הקשר אביחי ידין התאמן עם הקבוצה גם בתרגולים הטקטיים."

חוץ מהמחנה באוסטריה והעונש בשבוע שעבר,ידין עשה את כל האימונים עם הקבוצה.האימונים היו גם תרגולים טקטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 03:35 
שילך להזדיין אביחי ידין , אם הוא לובש את החולצת משחק של הפועל זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 04:21 
דור מ. כתב:
שילך להזדיין אביחי ידין , אם הוא לובש את החולצת משחק של הפועל זה ביזיון.

ok

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 07:40 
אחרי שבני יהודה יכולים וצריכים להרשות לעצמם אותו, אנחנו פטורים מהעונש של חיפה ובודאי מזה של מכבי.
אבל, לא פטורים מאיתור גרזן מחליף / מלהשאיר אותו.

ועדין, יש ערפל קל סביב יכולתו. האם היא דומה לזו שבדאבל או לזו שבשתי העונות שאחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
חבל שאבו זייד חתם במחלה.
שחקן צעיר עם פוטנציאל גדול שאני מחזיק ממנו כבר הרבה מאוד זמן כקשר אחורי שאנחנו עתידים לרכוש, זה כבר לא יקרה.

אביחי קיבל זין בעין בפעם השניה, שיהנה ביציע.

אמן אבל לא יזיק אם יהיה על הספסל. במחלה ? לא. בכלל כל התנהלות שלו היתה בלתי נסלחת. אבל לסגור במחלה מאחרי הגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
אם ידין אינו עובר עד יום חמישי לקבוצה אחרת הוא עולה ליציע עד ינואר,לפחות?
אם ידין זוכה בתביעת הבוררות הוא יכול לעבור למרות שתם מועד ההעברות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אם אביחי יושב השנה ביציע זה דופק לו את הקריירה.
מאמין שבינואר הוא יבין את זה וירצה ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
מכבי עם אבו זייד וחיפה עם צעירי סגרו לידין את הדלת.
אין היום עוד קבוצה בארץ (תיאורטית יש לברקת, איזי וארקין הרבה כסף אבל אני לא רואה אותם פותחים את הארנק להביא את ידין לקבוצות שלהם ואני בספק אם ידין ילך לשם בכלל) זולת מכבי וחיפה שיכולות לשלם להפועל מאות אלפי יורו עבור כרטיס השחקן ועוד משכורת שמנה לשחקן עצמו. כבר היו דברים מעולם אבל קשה לי לראות כיצד ידין יוכל לחזור לקבוצה כאילו כלום לא קרה בקיץ ולהתקבל בחמימות ע"י השחקנים, ההנהלה והקהל. ידין תימרן את עצמו בטיפשות לפינה, או שמא תומרן לשם ע"י רמון ומושיק, אבל בשורה התחתונה הוא הגיע למצב שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי - הוא ישב ביציע לפחות עד ינואר (מי יקח אותו בינואר בכלל?! שחקן שלא שיחק מאז מאי אשתקד) ויקבל רק שכר בסיס.
אני גם לא רואה אותו זוכה בבוררות, היא הוגשה מחוסר ברירה בבחינת "אין מה להפסיד". הפועל מחוייבת לתת לו להתאמן ולשלם את שכרו במועד. זה הכל. לא מאמין שהחוזה מחייב את הקבוצה לתת לו חולצת הרכב או מחליף. הפועל תטען כי נוכח התנהלותו ההחלטה המקצועית היא שכרגע הוא לא ישחק וה"כרגע" הזה יכול להימשך בשקט עד ינואר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אם ידין אינו עובר עד יום חמישי לקבוצה אחרת הוא עולה ליציע עד ינואר,לפחות? יום חמישי זה המועד האחרון ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 13:53 
Charlie כתב:
אין היום עוד קבוצה בארץ (תיאורטית יש לברקת, איזי וארקין הרבה כסף אבל אני לא רואה אותם פותחים את הארנק להביא את ידין לקבוצות שלהם ואני בספק אם ידין ילך לשם בכלל) זולת מכבי וחיפה שיכולות לשלם להפועל מאות אלפי יורו עבור כרטיס השחקן ועוד משכורת שמנה לשחקן עצמו. כבר היו דברים מעולם אבל קשה לי לראות כיצד ידין יוכל לחזור לקבוצה כאילו כלום לא קרה בקיץ ולהתקבל בחמימות ע"י השחקנים, ההנהלה והקהל. ידין תימרן את עצמו בטיפשות לפינה, או שמא תומרן לשם ע"י רמון ומושיק, אבל בשורה התחתונה הוא הגיע למצב שאם לא יקרה משהו בלתי צפוי - הוא ישב ביציע לפחות עד ינואר (מי יקח אותו בינואר בכלל?! שחקן שלא שיחק מאז מאי אשתקד) ויקבל רק שכר בסיס.
אני גם לא רואה אותו זוכה בבוררות, היא הוגשה מחוסר ברירה בבחינת "אין מה להפסיד". הפועל מחוייבת לתת לו להתאמן ולשלם את שכרו במועד. זה הכל. לא מאמין שהחוזה מחייב את הקבוצה לתת לו חולצת הרכב או מחליף. הפועל תטען כי נוכח התנהלותו ההחלטה המקצועית היא שכרגע הוא לא ישחק וה"כרגע" הזה יכול להימשך בשקט עד ינואר...

המשחק שלו בבוררות הזאת הוא שהקבוצה לא הוציאה אותו למחנה האימון שהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Charlie כתב:

טענה חלשה. ממה שהבנתי, הוא הודיע לקבוצה (בעצמו או באמצעות סוכנו) כי הוא לא ממשיך ויש לו הצעות שבקרוב יתגבשו לפניות להפועל. בסופו של דבר אף קבוצה לא הציעה וכשהקבוצה חזרה לארץ הוא מיד שב לאימונים, כמו טוטו ונוסא. אלא שבניגוד אליהם, הוא לא שיחק והם כן. בניגוד אליהם, נוסא נמכר וטוטו מנהל מו"מ להארכת החוזה ואילו הוא לא. אני לא נכנס לפרטים מי חזר בו מהסכמות שהיו אבל בשורה התחתונה 3 לא יצאו למחנה האימונים ורק לידין יש בעיה עם הפועל והוא לא משחק. כנראה שהטענה הזו לא מחזיקה מים. בכל מקרה, אני בטוח שהיועץ המשפטי של הפועל בדק טוב טוב את הנושא בטרם אישר להנהלה לפעול בכל מיני צעדים כנגד ידין. לא הייתי מודאג יתר על המידה מהבוררות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
פאביו כתב:
אם ידין אינו עובר עד יום חמישי לקבוצה אחרת הוא עולה ליציע עד ינואר,לפחות? יום חמישי זה המועד האחרון ?

הבוררות כרגע אמורה להיות ביום חמישי הבא, אחרי תום מועד ההעברות.
אם הבורר יחליט שהפועל הפרו את החוזה מול ידין והוא משוחרר, הוא יכול להשתמש בסמכות שלו בשביל "להאריך" את מועד ההעברות ולאפשר לידין לחתום בקבוצה אחרת.
השאלה אם תהיה קבוצה שתיקח את הסיכון הזה, כי כל הקבוצות אמורות לסגור את הסגל שלהן עד חמישי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:19 
Charlie כתב:
redead כתב:
Charlie כתב:

טענה חלשה. ממה שהבנתי, הוא הודיע לקבוצה (בעצמו או באמצעות סוכנו) כי הוא לא ממשיך ויש לו הצעות שבקרוב יתגבשו לפניות להפועל. בסופו של דבר אף קבוצה לא הציעה וכשהקבוצה חזרה לארץ הוא מיד שב לאימונים, כמו טוטו ונוסא. אלא שבניגוד אליהם, הוא לא שיחק והם כן. בניגוד אליהם, נוסא נמכר וטוטו מנהל מו"מ להארכת החוזה ואילו הוא לא. אני לא נכנס לפרטים מי חזר בו מהסכמות שהיו אבל בשורה התחתונה 3 לא יצאו למחנה האימונים ורק לידין יש בעיה עם הפועל והוא לא משחק. כנראה שהטענה הזו לא מחזיקה מים. בכל מקרה, אני בטוח שהיועץ המשפטי של הפועל בדק טוב טוב את הנושא בטרם אישר להנהלה לפעול בכל מיני צעדים כנגד ידין. לא הייתי מודאג יתר על המידה מהבוררות הזו.

לא אמרתי שהוא צודק , רק כתבתי ממה שאני זוכר שזה חלק מהטענות שלו.
ברור לכולנו שהוא לא צודק ושהפועל ניסו ורצו יותר מפעם שהוא ישאר , הוא מסיבותיו בוחר שלו
שעור מאלף באיך לגמור לעצמך קריירה , מזכיר משהו את ישראל כהן מהעבר הלא רחוק שעבר לבית"ר בשביל כמה שקלים והדבר הבא שעשה לפרנסתו היה למכור משחקי כדורגל לכאורה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה הסוכן שלו לא מוצא לו איזה קבוצה בקפריסין וכד'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:41 
Maor7 כתב:
לא מבין למה הסוכן שלו לא מוצא לו איזה קבוצה בקפריסין וכד'.

הסוכן שלו זה קצב שגם לא הצליח למצוא השנה קבוצה לטוטו ולורמוט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פאביו כתב:
פאביו כתב:

הבוררות כרגע אמורה להיות ביום חמישי הבא, אחרי תום מועד ההעברות.
אם הבורר יחליט שהפועל הפרו את החוזה מול ידין והוא משוחרר, הוא יכול להשתמש בסמכות שלו בשביל "להאריך" את מועד ההעברות ולאפשר לידין לחתום בקבוצה אחרת.
השאלה אם תהיה קבוצה שתיקח את הסיכון הזה, כי כל הקבוצות אמורות לסגור את הסגל שלהן עד חמישי הקרוב.

אין צורך להשתמש בשום סמכות ולהאריך את מועד ההעברות. שחקן חופשי יכול לחתום בכל קבוצה בכל זמן.
כך שאם השופט מחליט שהוא משוחרר מיידית מהמועדון הוא יכול לחתום בכל קבוצה, כולל באירופה.
לא נראה לי סביר שזה יקרה, יותר הגיוני שהבורר יקבע איזה סכום נמוך שאם מציעים לנו אותו אנחנו חייבים למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: