יובל כתב:
אני לא מבין ממה אתם מתלהבים. לא התחזקנו בכלל בהשוואה לסגל הבינוני של העונה שעברה.
כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
כנראה בלם זר במקום פצ'אלקה/שולר
דנין במקום שיש
יכול להיות שקשר אחורי זר במקום ידין
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא
אני ממש לא רואה פה שיפור, להפך. פנטסיל לא שיחק בקבוצה שלו מאז אוקטובר ולאף אחד אין מושג מה נקבל ממנו. חיימוביץ' לא שיחק שנתיים ובשום אופן לא ניתן להגדיר את זה כחיזוק. עוד בלם זר שאין מושג מי הוא ומה נקבל ממנו. דנין במקום שיש זו התחזקות, לא משמעותית. יכול להיות עוד זר במקום ידין, ששוב, אין מושג מה נקבל ממנו. ברונו שחוות הדעת עליו הן שליליות במקום נוסא זו היחלשות. ממן שלא עשה שום דבר יוצא דופן בחיפה במקום אורמוש זו לא התחזקות. ובמקום טוטו שהוא הסיבה הכמעט יחידה לכך שנראינו כמו משהו שמזכיר קבוצה נורמלית באיזשהו שלב בעונה שעברה הביאו שחקן הרבה פחות מוכח, שזו היחלשות ענקית. מרעי במקום לאלא זו התחזקות.
אני לא מבין למה אתה מתלהב מהסגל שהיה פה עונה שעברה שחצי מהשחקנים לא רוצים להיות פה ודמארי צריך לרדת לאמצע בשביל להתחיל התקפות.
פנסטיל בחצי כוח יותר טוב מקנדה.
פרנסמן לא שיחק בהפועל בכלל בעונה שעברה גג 10 משחקים.
בלם זר שיהיה יותר גרוע משולר לא יגיע, צריך כישרון מיוחד בשביל להביא משהו כזה.
דנין במקום שיש זה חיזוק.
אביחי מאז הדאבל משחק סביר לא יותר ואם ניפול טוב עם הקשר האחורי הזר אני לא רואה סיבה שהוא יהיה פחות טוב מאביחי.
נוסא למרות כל האנשים שעומד להם ממנו בגלל 4 משחקים סבירים+ שהוא נתן בסוף העונה שעברה היה דיי גרוע רוב העונה ואני בכלל לא בטוח שברונו יהיה פחות טוב ממנו.
ממן במקום אורמוש זה חיזוק, אני חיבבתי את אורמוש אבל הוא שחקן מאוד מוגבל, ממן הרבה יותר מגוון, צעיר וישראלי.
טב"ח במקום טוטו זה חיזוק, טוטו בחצי שנה האחרונה בהפועל משחק כמו אורי קרגולה ואין לו חשק להיות פה, טב"ח צעיר רעב ומוכשר יותר עם פוטנציאל להיות משהו מיוחד.
מרעי עשה התקדמות ואני בטוח שהוא לא נופל מלאלה.
אם אכן כל השחקנים האלה יגיעו אני לא רואה סיבה שלא נתמודד על האליפות.