תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
הפציעות של שי וגורדנה והסכסוך המתמשך עם ידין טורפים את הקלפים.
אמנם הפועל משדרגת את אגפי ההגנה ואת הקישור ההתקפי, אבל נכון להיום, שבועיים לפני המפגש הראשון באירופה, אין להפועל קשרים אחורים.
עם עזיבתו של נוסא הפועל כרגע יכולה להציב בקישור האחורי את ארתור וניר לקס... בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קשה לדבר על סגל וחיזוק / השארת שחקנים כי המצב הכספי לא ברור.
שנה שעברה שי היה הקשר הכי טוב שלנו, וגורדנה הראה יכולות דומות לנוסא
לכן, נכון לכרגע, נכון יהיה להתייחס לסגל כאילו כל ה4 לא חלק ממנו. במצב הזה,
ההרכב שלנו הוא כזה:
-------------אדל--------------
יגאל--זר--חימוביץ--חוטבא
---------שי-------זר-----------
טבח-----גורדנה-----אלרואי
-----------דאמרי-------------
כלומר חסרים לנו שני זרים במידי לפתיחת העונה על מנת להעמיד 11 ברמה טובה +. ב11 האלו נקודות החולשה הן המגנים והעומק בקישור. אם מביאים את דנין הוא פותר חלקית את בעיית המגן השמאלי, הבאת זר לימין.
תפתור לחלוטין את בעיית ההגנה. הזר החמישי שיביאו צריך להיות כזה שיוכל להחליף גם את רועי וגם את אלרואי, אז תיפתר גם בעיית העומק בקישור.
11 כאלה:
-------------אדל-------------
דנין----זר----חימוביץ----זר
---------שי-------זר----------
--טבח-----גורדנה-----זר--
-----------דאמרי-----------
כשעל הספסל : בוריס, באדיר, יגאל, חוטבא, אלרואי, טועמה, ארתור, מרעי, שרם.
אמור להיות מספיק רחב ואיכותי מבלי לשבור את הראש מאיפה מוצאים כסף.

את ההודעה הזאת כתבתי לפני שבוע, אני שמח לראות שהאנשים כאן מתחילים לישר איתי קו.
אז נכון שבגלל שברונו שמאלי אלרואי עדיף על פני גורדנה בהרכב ונוצר בעיית עובי אבל לכן הביאו את ממן לפטור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שזה שלא מדברים על בלם זר בתקשורת אומר שהולכים להביא אחד בקרוב.
החתמות שקטות, בלי יותר מדי ספינים (במיוחד כשמדובר בשחקנים זרים), זו הדרך שצריכים לאמץ.

במידה ויגיע בלם וימצאו איכשהו דרך להשאיר את ידין וטוטו במועדון הסגל אמור להראות כך :

שוערים: אדל, בוריס/ינקו (במידה ובוריס יושאל)
מגנים : חוטבא, מגן זר (פנטסיל ?), יגאל, דנין
בלמים: באדיר,חיימוביץ,שושן, זר
קשרים אחוריים: שי, גורדנה, ידין/זר
קשרים קדמיים: אלרואי,טב"ח,ממן,סלים, זר (כנראה ברונו)
חלוצים: דמארי,מרעי,שרם, טוטו (?)

לכל אלו אפשר להוסיף את ארתור,איזנשטיין ולקס, כולם יכולים לשחק קשרים אחוריים, ארתור ולקס יכולים גם לשחק כמגנים, ארתור יכול לשחק גם בכנף שמאל.

מכובד מאוד. אם באמת יצליחו להנחית כאן בלם ברמה גבוהה אנחנו עם סגל חזק ולא פחות חשוב מכך עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:04 
בחיים לא יהיה סגל כזה. אפילו שאני חרד לעומק הסגל באופן תמידי, מסכים שאפשר לשחרר שחקן התקפה במצב הזה. כנראה טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני מקווה שזה שלא מדברים על בלם זר בתקשורת אומר שהולכים להביא אחד בקרוב.
החתמות שקטות, בלי יותר מדי ספינים (במיוחד כשמדובר בשחקנים זרים), זו הדרך שצריכים לאמץ.

במידה ויגיע בלם וימצאו איכשהו דרך להשאיר את ידין וטוטו במועדון הסגל אמור להראות כך :

שוערים: אדל, בוריס/ינקו (במידה ובוריס יושאל)
מגנים : חוטבא, מגן זר (פנטסיל ?), יגאל, דנין
בלמים: באדיר,חיימוביץ,שושן, זר
קשרים אחוריים: שי, גורדנה, ידין/זר
קשרים קדמיים: אלרואי,טב"ח,ממן,סלים, זר (כנראה ברונו)
חלוצים: דמארי,מרעי,שרם, טוטו (?)

לכל אלו אפשר להוסיף את ארתור,איזנשטיין ולקס, כולם יכולים לשחק קשרים אחוריים, ארתור ולקס יכולים גם לשחק כמגנים, ארתור יכול לשחק גם בכנף שמאל.

מכובד מאוד. אם באמת יצליחו להנחית כאן בלם ברמה גבוהה אנחנו עם סגל חזק ולא פחות חשוב מכך עמוק.

אם זה הסגל-מטורף מטורף מטורף.
אם טוטו לא יהיה זה גם יהיה בסדר גמור.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בחיים לא יהיה סגל כזה. אפילו שאני חרד לעומק הסגל באופן תמידי, מסכים שאפשר לשחרר שחקן התקפה במצב הזה. כנראה טוטו.

אני חושב שאם נעלה לשלב הבתים, יהיה מספיק כסף בשביל להחזיק סגל כזה.
בלי קשר, מסכים לגבי טוטו. בניגוד לידין, אנחנו די מכוסים בחוד ואני באופן אישי מאוד אשמח אם יתנו לעדן כמה שיותר דקות משחק.
צריך גם לזכור שבמערך המסתמן (4-5-1 עם ברונו מתחת לחלוץ, טב"ח ואלמליחית בצדדים) יהיה אפשר בקלות וללא חילוף לעבור ל 4-4-2 כשטב"ח ישחק ליד דמארי וברונו ילך שמאלה, ככה שעומק קיים גם בלי טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:09 
כרגע ידין וטוטו לא הולכים לשום מקום, בעיקר ידין. העניין הוא שאנחנו מחוייבים לשלם לו שכר, ולכן מן הסתם ינצלו את זה והוא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין ממה אתם מתלהבים. לא התחזקנו בכלל בהשוואה לסגל הבינוני של העונה שעברה.

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
כנראה בלם זר במקום פצ'אלקה/שולר
דנין במקום שיש
יכול להיות שקשר אחורי זר במקום ידין
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

אני ממש לא רואה פה שיפור, להפך. פנטסיל לא שיחק בקבוצה שלו מאז אוקטובר ולאף אחד אין מושג מה נקבל ממנו. חיימוביץ' לא שיחק שנתיים ובשום אופן לא ניתן להגדיר את זה כחיזוק. עוד בלם זר שאין מושג מי הוא ומה נקבל ממנו. דנין במקום שיש זו התחזקות, לא משמעותית. יכול להיות עוד זר במקום ידין, ששוב, אין מושג מה נקבל ממנו. ברונו שחוות הדעת עליו הן שליליות במקום נוסא זו היחלשות. ממן שלא עשה שום דבר יוצא דופן בחיפה במקום אורמוש זו לא התחזקות. ובמקום טוטו שהוא הסיבה הכמעט יחידה לכך שנראינו כמו משהו שמזכיר קבוצה נורמלית באיזשהו שלב בעונה שעברה הביאו שחקן הרבה פחות מוכח, שזו היחלשות ענקית. מרעי במקום לאלא זו התחזקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני לא מבין ממה אתם מתלהבים. לא התחזקנו בכלל בהשוואה לסגל הבינוני של העונה שעברה.

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
דנין במקום שיש
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

אני ממש לא רואה פה שיפור, להפך. פנטסיל לא שיחק בקבוצה שלו מאז אוקטובר ולאף אחד אין מושג מה נקבל ממנו. חיימוביץ' לא שיחק שנתיים ובשום אופן לא ניתן להגדיר את זה כחיזוק. עוד בלם זר שאין מושג מי הוא ומה נקבל ממנו. דנין במקום שיש זו התחזקות, לא משמעותית. יכול להיות עוד זר במקום ידין, ששוב, אין מושג מה נקבל ממנו. ברונו שחוות הדעת עליו הן שליליות במקום נוסא זו היחלשות. ממן שלא עשה שום דבר יוצא דופן בחיפה במקום אורמוש זו לא התחזקות. ובמקום טוטו שהוא הסיבה הכמעט יחידה לכך שנראינו כמו משהו שמזכיר קבוצה נורמלית באיזשהו שלב בעונה שעברה הביאו שחקן הרבה פחות מוכח, שזו היחלשות ענקית. מרעי במקום לאלא זו התחזקות.

אני לא מבין למה אתה מתלהב מהסגל שהיה פה עונה שעברה שחצי מהשחקנים לא רוצים להיות פה ודמארי צריך לרדת לאמצע בשביל להתחיל התקפות.

פנסטיל בחצי כוח יותר טוב מקנדה.
פרנסמן לא שיחק בהפועל בכלל בעונה שעברה גג 10 משחקים.
בלם זר שיהיה יותר גרוע משולר לא יגיע, צריך כישרון מיוחד בשביל להביא משהו כזה.
דנין במקום שיש זה חיזוק.
אביחי מאז הדאבל משחק סביר לא יותר ואם ניפול טוב עם הקשר האחורי הזר אני לא רואה סיבה שהוא יהיה פחות טוב מאביחי.
נוסא למרות כל האנשים שעומד להם ממנו בגלל 4 משחקים סבירים+ שהוא נתן בסוף העונה שעברה היה דיי גרוע רוב העונה ואני בכלל לא בטוח שברונו יהיה פחות טוב ממנו.
ממן במקום אורמוש זה חיזוק, אני חיבבתי את אורמוש אבל הוא שחקן מאוד מוגבל, ממן הרבה יותר מגוון, צעיר וישראלי.
טב"ח במקום טוטו זה חיזוק, טוטו בחצי שנה האחרונה בהפועל משחק כמו אורי קרגולה ואין לו חשק להיות פה, טב"ח צעיר רעב ומוכשר יותר עם פוטנציאל להיות משהו מיוחד.
מרעי עשה התקדמות ואני בטוח שהוא לא נופל מלאלה.

אם אכן כל השחקנים האלה יגיעו אני לא רואה סיבה שלא נתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
דנין במקום שיש
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

לא מדויק.
בהנחה ואתה משחק 4-5-1, טב"ח בא במקום אורמוש וזה שיפור אדיר, כי מבחינת ההתקפה והכניסות לרחבה הוא עולה על אורמוש.
ממן , אם כבר, בא ע"ח עבאס. ויותר גרוע ממנו קשה להיות.
השיפור במגנים זה נקודה מאוד קריטית. המשחק שלנו בשנה שעברה היה מאוד מוגבל בגלל זה. התצוגות הטובות שלנו בתחילת העונה (נגד ואדוז ולוזוניה בבית) הגיעו מיום טוב של המגן הימני שלנו (קנדה וחוטבא בהתאמה) ואם ג'וני יהיה כמו שאנחנו זוכרים אותו, זה בהחלט מהלך שובר שיוויון.
בצד השני, דנין (עם כל הסלידה מההיסטוריה שלו) הוא שיפור גדול מאוד ביחס לשיש.
האמצע מדאיג בעיקר כי ברונו זה נעלם, שי וגורדנה בינתיים פצועים ולך תדע איך ומתי הם יחזרו, ובנוסף עדיין לא סגור מה קורה עם ידין ואם הוא יחזור אז מה תהיה רמת המחויבות שלו.
לגבי הבלם הזר כבר רשמתי שאם הוא יהיה ברמה גבוהה זה ישפיע על כל הקבוצה. מקווה שלא יתפשרו בקטע הזה, כי זו נקודה קריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
מי החלוץ הרזרבי שעתיד לפתוח לצידו של דמארי במשחקי הטוטו מהם הורחק מרעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

עדן שרם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

אני מניח שנשחק ב4-5-1 עם דמארי בחוד טב"ח, נוסא(אם לא יימכר עד המשחק)/סלים ואלרואי בקישור.. ואני ממש מקווה שיסדרו את הכל עם אביחי ושהוא יפתח גם כן בקישור האחורי עם אייזנשטיין/ארתור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
דנין במקום שיש
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

לא מדויק.
בהנחה ואתה משחק 4-5-1, טב"ח בא במקום אורמוש וזה שיפור אדיר, כי מבחינת ההתקפה והכניסות לרחבה הוא עולה על אורמוש.
השיפור במגנים זה נקודה מאוד קריטית. המשחק שלנו בשנה שעברה היה מאוד מוגבל בגלל זה. התצוגות הטובות שלנו בתחילת העונה (נגד ואדוז ולוזוניה בבית) הגיעו מיום טוב של המגן הימני שלנו (קנדה וחוטבא בהתאמה) ואם ג'וני יהיה כמו שאנחנו זוכרים אותו, זה בהחלט מהלך שובר שיוויון.
האמצע מדאיג בעיקר כי ברונו זה נעלם, שי וגורדנה בינתיים פצועים ולך תדע איך ומתי הם יחזרו, ובנוסף עדיין לא סגור מה קורה עם ידין ואם הוא יחזור אז מה תהיה רמת המחויבות שלו.
לגבי הבלם הזר כבר רשמתי שאם הוא יהיה ברמה גבוהה זה ישפיע על כל הקבוצה. מקווה שלא יתפשרו בקטע הזה, כי זו נקודה קריטית.

בסדר, אז אין לנו קישור אחורי בכלל אבל זה שטויות, ורק שכחת את השחקן הכי טוב שלנו שאין לו מחליף. שהעלה אותנו לשלב הבתים של הליגה האירופית, שאחראי לכל מה שעשינו שם בעונה שעברה, שהיה הסיבה הכמעט בלעדית לכך שהיינו במקום הראשון אחרי 14 מחזורים.

איזה יופי להחליט באמצע הקיץ בפורום שכל זר שבא הוא אוטומטית שחקן ענק (למרות שכולם יודעים בדיוק אילו זרים מביאים לפה) וכל שחקן שהולך הוא אורי קרגולה גם אם הוא החזיק אותנו לבד על הגב חצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
דנין במקום שיש
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

לא מדויק.

בסדר, אז אין לנו קישור אחורי בכלל אבל זה שטויות, ורק שכחת את השחקן הכי טוב שלנו שאין לו מחליף. שהעלה אותנו לשלב הבתים של הליגה האירופית, שאחראי לכל מה שעשינו שם בעונה שעברה, שהיה הסיבה הכמעט בלעדית לכך שהיינו במקום הראשון אחרי 14 מחזורים.

איזה יופי להחליט באמצע הקיץ בפורום שכל זר שבא הוא אוטומטית שחקן ענק (למרות שכולם יודעים בדיוק אילו זרים מביאים לפה) וכל שחקן שהולך הוא אורי קרגולה גם אם הוא החזיק אותנו לבד על הגב חצי עונה.

הדגשתי שוב את דעתי לגבי הקישור האחורי והמחליף של נוסא, למקרה ופספסת....

לגבי טוטו, הוא ודמארי היו כל הקבוצה בחצי העונה הראשונה שלנו. יחד עם זאת, בחצי השני של העונה ובעיקר תחת שירזי שיחקנו רק 4-5-1, אז נוסא סוף סוף מצא את המקום שלו מתחת לדמארי בשפיץ, כשאלרואי ואורמוש משחקים בצדדים.
קח את המערך הזה, ותלביש עליו את השחקנים החדשים. טב"ח עולה על אורמוש, אלמליחית כנראה ישאר אותו שחקן מוגבל בראש, ברונו זה נעלם אבל להזכירך שהיו לא מעט פעמים בהן דפקנו את הראש בקיר בגלל נוסא, המגנים החדשים זה שיפור, כל בלם זר במקום שולר זה שיפור, חיימוביץ' זה נעלם אבל בהשוואה לפרנסמן כנראה שגם פה כל דבר יהיה יותר טוב.
הבעיה היא עם השלושה שבאמצע. שי פצוע, ידין עם רגל בחוץ ללא מחליף באופק וברונו זה הימור. אם הכל שם יתחבר, יש על מה לבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:27 
הכל תלוי בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:46 
Yalla Hapoel כתב:
הכל תלוי בזרים.

כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

כנראה פנטסיל במקום קנדה
חיימוביץ' במקום פרנסמן
דנין במקום שיש
כנראה ברונו במקום נוסא
ממן במקום אורמוש
טב"ח במקום טוטו
מרעי במקום לאלא

לא מדויק.

הדגשתי שוב את דעתי לגבי הקישור האחורי והמחליף של נוסא, למקרה ופספסת....

לגבי טוטו, הוא ודמארי היו כל הקבוצה בחצי העונה הראשונה שלנו. יחד עם זאת, בחצי השני של העונה ובעיקר תחת שירזי שיחקנו רק 4-5-1, אז נוסא סוף סוף מצא את המקום שלו מתחת לדמארי בשפיץ, כשאלרואי ואורמוש משחקים בצדדים.
קח את המערך הזה, ותלביש עליו את השחקנים החדשים. טב"ח עולה על אורמוש, אלמליחית כנראה ישאר אותו שחקן מוגבל בראש, ברונו זה נעלם אבל להזכירך שהיו לא מעט פעמים בהן דפקנו את הראש בקיר בגלל נוסא, המגנים החדשים זה שיפור, כל בלם זר במקום שולר זה שיפור, חיימוביץ' זה נעלם אבל בהשוואה לפרנסמן כנראה שגם פה כל דבר יהיה יותר טוב.
הבעיה היא עם השלושה שבאמצע. שי פצוע, ידין עם רגל בחוץ ללא מחליף באופק וברונו זה הימור. אם הכל שם יתחבר, יש על מה לבנות.

בלי טוטו היינו קבוצה של מקום 6-7, גם מבחינת רמה וגם מבחינת צבירת נקודות. עכשיו, אם נפגע עם כל השחקנים אז השתפרנו קצת בהשוואה לקבוצה של מקומות 6-7. אף אחד לא מבטיח שטב"ח יהיה כוכב, חיימוביץ' עם רקורד נוראי ואתה מצפה ממנו להיות שחקן הרכב, אתה בונה שנפגע בשלושה זרים כאילו שעשינו אי פעם משהו שמתקרב לזה. אין שום סיבה שהזרים בגרושים שאנחנו מביאים יהיו יותר טובים ממה שאנחנו מביאים בדרך כלל. ושוב, אתה מזכיר שאין לנו אמצע בכלל ואז עובר הלאה. הלו, עוד שבועיים יש לנו משחק ואין לנו אף שחקן להעלות בעמדה הזאת. מה אתה חושב שיקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
מאז ינואר אנחנו משחקים בלי טוטו וגם שטוטו כבר שיחק הוא היה פח אשפה.
נכון בחצי הראשון של העונה ששיחקנו תחת קשטן שכל השיטה שלו הייתה להעיף כדורים לטוטו והברקות של דמארי הוא החזיק אותנו אבל בחצי עונה השניה הוא לא היה שותף בכלל.
אם הוא ישאר פה עוד עונה בכוח יש יותר סיכוי שהוא יראה כמו בחצי השני שלו מאשר הראשון.

יכול להיות שאני אופטימי מידי שיש לי הרגשה טובה לגבי הסגל שמתחיל להתגבש, אבל אתה בטוח פסימי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:52 
אני מאוד מקווה שהקוטיניו הזה זה שחקן שבא לקבל כדור ולבנות משחק,מקווה מאוד.
ודיי להתייחס ברצינות לסרטונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
נכון בחצי הראשון של העונה ששיחקנו תחת קשטן שכל השיטה שלו הייתה להעיף כדורים לטוטו והברקות של דמארי הוא החזיק אותנו אבל בחצי עונה השניה הוא לא היה שותף בכלל.
אם הוא ישאר פה עוד עונה בכוח יש יותר סיכוי שהוא יראה כמו בחצי השני שלו מאשר הראשון.

יכול להיות שאני אופטימי מידי שיש לי הרגשה טובה לגבי הסגל שמתחיל להתגבש, אבל אתה בטוח פסימי מדי.

ואיך נראינו מאז ינואר? כמה נקודות השגנו?
זה לא רלוונטי איך טוטו יהיה בעונה הבאה. גם אם חושבים שהוא לא יהיה טוב, אז צריך להביא כוכב אחר במקומו (ולא, טב"ח לא נחשב, כי אי אפשר לומר שהוא גם מחליף לטוטו וגם חיזוק בהשוואה לאורמוש).
אני ממש לא פסימי, אני פשוט לא מצטרף להתלהבות מכל רכש בינוני או זרים שאפילו עדיין לא מועמדים. כבר החליטו שפנטסיל שלא שיחק כמעט עונה שלמה יותר טוב מקנדה. שדנין פתאום המגן הכי טוב בליגה. שעל חיימוביץ' שלא שיחק שנתיים אפשר לבנות משהו. שיבוא בלם טוב. שיבוא קשר אחורי טוב. שברונו יהיה טוב. שחנן ממן יהיה טוב. שטב"ח יהיה כוכב. אז מצטער לאכזב אתכם, אבל זה לא הולך לקרות. יכול להיות שחלק מזה יתממש. כמו שעזבו אותנו שחקנים שחלקם טובים וחלקם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
עם כל הבלאגן שהיה בחצי השני של העונה, זה שסיימנו מקום שני וגביע זה רק בגלל הכשרון של הקבוצה בתוספת חוסר היכולת של המתחרות שלנו.
טוטו לא ממש שיחק בחצי הזה ולכן הוא פחות רלבנטי להשוואה, בטח אם הולכים לשחק עם אותו מערך.
יש הרבה נעלמים בסגל של העונה עם כל מיני שחקנים שלא ממש שיחקו בתקופה האחרונה (ג'וני אם יבוא וחיימוביץ'), שחקנים שיש נעלם לגבי התרומה המקצועית שלהם (ברונו,ידין ודנין) ושחקנים שבכלל עוד לא הגיעו (בלם).
אם הכל יתחבר, יש פוטנציאל לקבוצה טובה מאוד.
בעיני, הכי חשוב זו השלישיה באמצע שהיא הלב של הקבוצה. אם הכל יתחבר שם, ויגיע בלם ראוי להגנה, מצבנו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:12 
יובל כתב:
RedFox כתב:

ואיך נראינו מאז ינואר? כמה נקודות השגנו?
זה לא רלוונטי איך טוטו יהיה בעונה הבאה. גם אם חושבים שהוא לא יהיה טוב, אז צריך להביא כוכב אחר במקומו (ולא, טב"ח לא נחשב, כי אי אפשר לומר שהוא גם מחליף לטוטו וגם חיזוק בהשוואה לאורמוש).
אני ממש לא פסימי, אני פשוט לא מצטרף להתלהבות מכל רכש בינוני או זרים שאפילו עדיין לא מועמדים. כבר החליטו שפנטסיל שלא שיחק כמעט עונה שלמה יותר טוב מקנדה. שדנין פתאום המגן הכי טוב בליגה. שעל חיימוביץ' שלא שיחק שנתיים אפשר לבנות משהו. שיבוא בלם טוב. שיבוא קשר אחורי טוב. שברונו יהיה טוב. שחנן ממן יהיה טוב. שטב"ח יהיה כוכב. אז מצטער לאכזב אתכם, אבל זה לא הולך לקרות. יכול להיות שחלק מזה יתממש. כמו שעזבו אותנו שחקנים שחלקם טובים וחלקם לא.

זה נכון,אי אפשר לדעת מה נקבל מהרכשים,אבל מה שבטוח שחלק יפתיעו וחלק יאכזבו.
נקווה שזה יספיק להאבק על האליפות,המשחק הראשון בחוץ מול הפועל ר"ג כל כך חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל,
עם כל הבלאגן שהיה בחצי השני של העונה, זה שסיימנו מקום שני וגביע זה רק בגלל הכשרון של הקבוצה בתוספת חוסר היכולת של המתחרות שלנו.
טוטו לא ממש שיחק בחצי הזה ולכן הוא פחות רלבנטי להשוואה, בטח אם הולכים לשחק עם אותו מערך.
יש הרבה נעלמים בסגל של העונה עם כל מיני שחקנים שלא ממש שיחקו בתקופה האחרונה (ג'וני אם יבוא וחיימוביץ'), שחקנים שיש נעלם לגבי התרומה המקצועית שלהם (ברונו,ידין ודנין) ושחקנים שבכלל עוד לא הגיעו (בלם).
בעיני, הכי חשוב זו השלישיה באמצע שהיא הלב של הקבוצה. אם הכל יתחבר שם, ויגיע בלם ראוי להגנה, מצבנו טוב.

אם ואם ואם ואם. בסדר, אם כל אחד מהשחקנים יענה על הציפיות הכי גבוהות ממנו, אז נרוץ לאליפות. אתם לא מדברים בצורה ריאלית. מבחינה ריאלית, כל השחקנים שהגיעו או מועמדים הם עם רקורד בינוני ומטה, חוץ מטב"ח שאמור להיות הכוכב. אם מכבי היה עושים רכש כזה, מביאים שחקנים שלא שיחקו שנה או זרים עם רקורד כזה, היו צוחקים עליהם ומזלזלים בהם. ואני עדיין לא מבין על איזו שלישייה באמצע אתה מדבר. עוד שבועיים יש משחק על 13 מיליון שקל. מי אמור לעלות בהרכב? אתה חושב שהיריבה תתחשב בנו ותעלה גם היא בלי קישור אחורי?
אם אתם רוצים להשלות את עצמכם ולחשוב שזו קבוצה מצוינת, שיהיה לכם בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
עונה שעברה פתחנו עם קשטן, אבוי איך נראינו עם קשטן, והדבר היחיד שהציל אותנו מאנמיות לגמרי, זה השילוב של טוטו ודמארי. מינואר טוטו לא שיחק, עזב זר הגיע זר, ועם אתה זוכר נוסא לא רצה לשחק, קנדה היה פצוע, ידין היה פצוע ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר. נכון נניח שכל זה כן קורה, יש לנו קבוצה לא פחות טובה מהקבוצה שעברה, שלפי מה שראיתי בטוטו יש מוטיבציה ויש כישרון, וזה היה כשחסרים 7 שחקני הרכב.

אז נכון שזה לא החזקות, אבל זאת גם לא היחלשות, וזה הישג ענק לדעתי לאור המוגבלויות והדרמה שעברו עלינו.

ועוד דבר, יש סיבה שפתחתי עם קשטן. אז כל הכוכבים נתנו זבנג בהתחלה ועל זה חיינו. לא הייתה צורת משחק, לא הייתה קבוצתיות. בגלל זה בינואר נפלנו ונשרפנו. אם אנחנו משחזרים את היכולת מסוף עונה שעברה (או אפילו דרבי טוטו), לדעתי אפשר לעשות דברים הרבה יותר טובים משנה שעברה, גם בליגה וגם באירופית.

נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:32 
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל,

אם ואם ואם ואם. בסדר, אם כל אחד מהשחקנים יענה על הציפיות הכי גבוהות ממנו, אז נרוץ לאליפות. אתם לא מדברים בצורה ריאלית. מבחינה ריאלית, כל השחקנים שהגיעו או מועמדים הם עם רקורד בינוני ומטה, חוץ מטב"ח שאמור להיות הכוכב. אם מכבי היה עושים רכש כזה, מביאים שחקנים שלא שיחקו שנה או זרים עם רקורד כזה, היו צוחקים עליהם ומזלזלים בהם. ואני עדיין לא מבין על איזו שלישייה באמצע אתה מדבר. עוד שבועיים יש משחק על 13 מיליון שקל. מי אמור לעלות בהרכב? אתה חושב שהיריבה תתחשב בנו ותעלה גם היא בלי קישור אחורי?

אני מסכים בגדול, בעיקר בגלל העובדה שאנחנו עוד מעט באמצע אוגוסט ועדיין בונים כאן על 3-4-5 שחקנים שיגיעו להרכב הראשון, שלא עשו מחנה עם הקבוצה ולא מכירים את שאר השחקנים. גם אם הם מאד טובים כולם, זה לוקח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל,

1) השלישיה זו שי-ידין-ברונו.
2) מסכים מאוד לגבי המשחקים באירופה, אנחנו עם חתיכת בור באמצע, מה שרק אמור לזרז את הסגירה של הסגל עד יום שני
3) המחלה מעניינים לי את הביצה, ממש אכפת לי איזה רכש הם הביאו. קהל הם עדיין לא החליפו.
4) יש יותר מדי נעלמים, אני מסכים. גם לנעלמים האלה יש דרגת חומרה משלהם. אם המגנים יהיו יותר טובים או פחות טובים נסתדר איכשהו. אם לא יגיע בלם ולא ימצאו פתרון לאמצע אנחנו בבעיה גדולה.
5) למרות שאנחנו אוהדי הפועל, תהיה אופטימי. גם אם לקח למאמן דמיקולו הזה זמן, מתחילים לעבוד בכיוון הנכון וכרגיל אצל הפועל זה קורה בדקה ה-90, אם סימני השאלה יהפכו לסימני קריאה מצבנו טוב. אפילו טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:35 
על שי כבר אמרו שלא ישחק בפלייאוף (בשני המשחקים).
ידין ברור שלא ישחק כבר.
לך תסמוך על ברונו הזה (שגם הוא עוד לא חתם ואין לנו מושג איך הוא משחק).
כיף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי במשחקים הקרובים אם לא מביאים קשר אחורי עד הליגה האירופאית ידין ישחק כמו גדול. אין לו הצעות בינתיים, ומאיך שאני מכיר אותו הוא ירצה לשחק ולא לשבת שנה ביציע. ימשיך כמה שנים הוא לא, אבל את העונה הקרובה הוא יבלה בהפועל אם הוא רוצה או לא (אלא אם כן תבוא איזה הצעה מפתיעה, אני ממש בספק) מציע לשני הצדדים להרוויח מהעניין הזה ולהשלים.

הוא לא היה מתאמן ומצטלם לפוסטר הקבוצה אם זה לא היה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:40 
מי שואל אותו אם הוא רוצה לשחק?
שיפסיקו להתחבר מאחורי השטות הזו. יש לו חוזה כמו שלדמארי יש חוזה. דמארי יכול להגיד שהוא לא רוצה לשחק?
מאפשרים לו לא לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: