אמיר ונונו כתב:
noamw כתב:
סימרוטיץ כתב:
pokara כתב:
kobster כתב:
זה כזה אשכול הפועל. לא רק שלאף אחד אין באמת תמונה ברורה בכל הנושא של מוזר וטביב אלא שבונים פה הרים של ספקולציות, מתייחסים אליהם כעובדות ונכנסים מהם להיסטריה. אוהדי הפועל במיטבם.
לא יודע מה יהיה ואיך יהיה, אני כן יודע שבמצב הנוכחי עדיף להמתין להסכם הסופי ולתת גב למי שמעורב בו מטעם האוהדים.
יהיה הסכם טוב ? כל אחד יעשה את החשבון שלו אם לקנות מנוי ו/או להשתתף ברכhשת הקבוצה (אם וכאשר)
לא יהיה הסכם טוב ונחשוב שעושים עלינו קומבינה ? יאללה לרחובות
סבלנות.
ואז זה כבר יהיה מאוחר מידי,
הנוכל ישב בבית וזה יהיה כבר לא אפקטיבי להפגין מולו (כי הוא הרי נתן יפוי כוח בלתי חוזר)
ואנחנו נתקע עם עו"ד מוזר שיטען שזה מה שיש וושנפסיק לבכות
חשוב מאוד לדעתי להבהיר בצורה ישירה לאותו עו"ד, שלא יתחיל לבנות על כסף ממנויים כל עוד הנוכל רשום בהתאחדות כבעלים על מנת שלא יצא בהאשמות ובכי כנגד האוהדים שלא עוזרים לו למרות ש"הוציא" את הקבוצה מידי הנוכל
???
אי אפשר להחזיק את המקל משני הקצוות מצד אחד אם טביב רשום כבעלים הוא הבעלים ולכן המהלך לא טוב ומצד שני אם הוא חותם על ההסכם הוא לא הבעלים ואי אפשר להפגין מולו ???
בחיאט, כותבים בפוסט הזה כבר לא מעט זמן, לא מעט דיעות ומלבד אלו שממש מחכים לחתימת ההסכם יש כאן עוד קולות.
הקולות האלה מבקשים בסה"כ שיובהר (איכשהו) שלטביב לא יהיה יותר סיכוי להתקרב לקבוצה, זה הכל. שיחתם הסכם, מצידי שמוזר וטביב יעשו אחד את השני, רק שבסופו של התהליך יובטח לנו שטביב לא יוכל לדרוך שוב בקבוצה, בשום דרך, חוקית או לא.
אח"כ, הלוואי שיהיו גם יותר מ 10000 מנויים, הלוואי.
ובשביל מה, אם לא בשביל זה, נולד כל המאבק?
אני לא מעורב במו"מ, לא יודע יותר ממך. אני כן יודע, בדיוק כמו כל אחד אחר, שמייצגים אותנו שם אנשים שעשו המון כדי להצדיק את האמון בהם. איך יכול להית למישהו ספק שהמטרה המיידית היא לשחרר את הפועל מידי הצורר? אנחנו לא יודעים אם המהלך יצליח, רק יכולים לקוות. אם הוא ייכשל, יש לנו יותר מדרך אחת להמשיך במאבק. אם יושג הסכם והוא לא ייראה בעיניך - או בעיני - נביע את דעתנו מול העובדות.
אנחנו יושבים ואוכלים לעצמנו את הראש על ספקולציות, עד כדי כך שיש כאן כבר רמיזות שהאנשים שעובדים עבורנו שם עלולים להתפשר על המטרה הבסיסית והעקרונית ביותר שלשמה יצאנו למאבק.
זו כבר פראנויה, חברים. והיא לא מוצדקת.
פרנויה? על מה? כי כל המאבק הזה היה בכדי להוציא את טביב מהקבוצה?
יואילו בטובם ראשי המחאה לשתף אותנו במעט ואז לא יהיו כאן בפרנויות, האמן לי.
נכון לעכשיו, רובנו מתבססים על אתרי הספורט + עיתוני הספורט, שמועות ובמיוחד על הציטוטים של עו"ד מוזר.
הציטוטים של מוזר, יותר מכל אתר, עיתון או תוכנית ספורט, ממש לא מעודדים.
יכול להיות שזה במכוון, אולי לא.
יכול להיות שזו האמת, אולי לא.
בשביל זה יש לנו (לי, לך ולכל שאר הואהדים) אנשים שאנו סומכים עליהם, שיצאו למאבק הוגן ומיוחד שלא נראה כמותו בארץ.
שישתפו, גם אם הם לא יכולים לספר הכל.