תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
גביזון כתב:
אתם כל הזמן נופלים על דגמי ושוכחים פעם אחר פעם שהוא בין המסקרים היחידים שסיקרו את עניין טביב בצורה הגיונית נכונה ואמיתית.

והוא צריך מה? לקבל פרס סוקולוב על זה שהוא לא שיקר או העלים עין כמו רוב העיתונאים כאן?

כן

ציטוט:
עצוב שהגענו למצב שצריך לרחם על אמירות לא חכמות שלו ולהתעלם מהן בגלל שהוא סיקר בצורה בינונית-סבירה(זה כבר נתון לשיקול דעת) את טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אתם מתעסקים בהורדת נקודות, אני בוחר להתעסק דווקא בעונשי ההרחקה לשחקנים.
נראה איך ביה"ד ירד מהעץ של 12 משחקים שהוא טיפס עליו לשחקן שאפילו לא נתן סטירה, ע"פ התקדים הזה פרדה,אראל ודנקוביץ' צריכים לראות עונה שלמה מהיציע.

סוף סוף מתחילים כל המטומטמים בשקל להבין שזה לא אליפות בדוקים, זה כדורגל! יש מדי פעם אלימות וצריך להעניש באופן הגיוני ולא לתת רדיוס על כל טרופית או מצת שנזרקת לדשא.

דבר נוסף שאני לא מבין איך עובר לסדר היום זה איך יו"ר ההתאחדות יורד לחדר הלבשה של קבוצה טרם משחק וזה עובר בשתיקה? גם יו"ר ההתאחדות צריך לעמוד לוועדת משמעת.

ושום מילה על צוות השיפוט המהולל שקיפח את הפועל חיפה פעמיים באופן חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:12 
ממן שבעט בחטיב בראשו זומן על ידי אבי לוזון בכבודו ובעצמו לתת עדות לזכותו....

הדיינים החליטו: אבי לוזון זכאי מחמת הספק.
יו"ר ההתאחדות לכדורגל הכחיש כי העליב שופט במשחק נוער, הדיינים החליטו לזכות אותו מחמת הספק: "אף אחד מהעדים לא שמע את הדברים המיוחסים לנאשם".

"בשלב הזה לוזון זימן להעיד את אוהד מכבי פ"ת, יגאל ממן ושלושה עובדי ההתאחדות - סלע מנדל, ואבי ואריק קרמר. בין גירסאות הארבעה, שנשאלו בנפרד אודות האירועים במשחק, התגלו סתירות רבות אודות המתרחש במגרש."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3603339,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
גביזון כתב:
אתם כל הזמן נופלים על דגמי ושוכחים פעם אחר פעם שהוא בין המסקרים היחידים שסיקרו את עניין טביב בצורה הגיונית נכונה ואמיתית.

והוא צריך מה? לקבל פרס סוקולוב על זה שהוא לא שיקר או העלים עין כמו רוב העיתונאים כאן?

כן

ציטוט:
עצוב שהגענו למצב שצריך לרחם על אמירות לא חכמות שלו ולהתעלם מהן בגלל שהוא סיקר בצורה בינונית-סבירה(זה כבר נתון לשיקול דעת) את טביבי.

לא צריך לתת לו פרס, אבל אי אפשר להכליל אותו עם כל שאר העיתונאים בכל דבר, זה כמו שיכלילו את כל אוהדי הפועל עם מעשה כזה או אחר.
במיוחד שהוא לא מאלה שגורמים לנו נזק, ואין צורך להביא דוגמאות מהעבר, אני גם יכול להביא דוגמאות מהעיתונות שאוחנה מציין שאנחנו (קהל הפועל) הקהל הכי טוב בארץ ובין הטובים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, בחייך. אתה יודע טוב מאוד שהוא לא כותב זאת מאהבת מרדכי.
כל עיתונאי שמסקר את עניין טביב בצורה שמוציאה את טביב רע, עושה זאת כי ככה זה מתאים לו היום.
מחר, זה יתאים לו לעשות הפוך.
מעט מאוד עיתונאים שמרו על היושרה שלהם במהלך התקופה הזו
מר סטופר הוא לא אחד מהם.
ובאופן כללי, לא. לא צריך לומר תודה לעיתונאי שלא משקר ולא מסלף את המציאות אלא מציג אותה בצורה הוגנת. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון, בחייך. אתה יודע טוב מאוד שהוא לא כותב זאת מאהבת מרדכי.
כל עיתונאי שמסקר את עניין טביב בצורה שמוציאה את טביב רע, עושה זאת כי ככה זה מתאים לו היום.
מחר, זה יתאים לו לעשות הפוך.
מעט מאוד עיתונאים שמרו על היושרה שלהם במהלך התקופה הזו
מר סטופר הוא לא אחד מהם.
ובאופן כללי, לא. לא צריך לומר תודה לעיתונאי שלא משקר ולא מסלף את המציאות אלא מציג אותה בצורה הוגנת. ממש לא.

קצת חולק עליך. עמיקם,פוהורילס ועמיר פלג הם בערך היחידים שסיקרו את כל הבלאגן עם טביב בצורה הוגנת ולא נפלו שבי אחר הודעות הכזב של אמיר דן וכל המניפולציות של אלי טביב. לצערנו, הם היוצאי מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. תקשורת הספורט בארץ מורכבת מהרבה מאוד אנשים בעלי אינטרסים כאלו ואחרים, מפחדנים שמעדיפים להתעסק בצהוב ובמסביב במקום בספורט עצמו, ובעיקר מאלו שמונעים משיקולי רייטניג ופופוליזם זול.

לגבי השורה האחרונה, מסכים לחלוטין.
זה לא מכוון אליך אישית אבל בואו לא נשכח שאמנם לא צריך להגיד תודה אבל גם לא צריך לקלל ולתקוף אותו על כל תגובה שלו פה.
אנחנו קצת יורים לעצמנו ברגל בקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בסיום הדיון הוסיף איציק לוזון: "התקשורת השפיעה על בית המשפט. כמה נגיחות יש במשחק כדורגל? אל תדאגו למכבי פ"ת ולדין המשמעתי בבית הדין של ההתאחדות, אנצח את כולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אבי לוזון: אם מישהו ייפגע אסגור את הקבוצות
תאריך: 8.3.2012

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17161.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת מזכיר את הדרבי שלקחו לנו את האליפות לעומת שבוע אחר כך שלקחנו דאבל
:LAGUH!: לוזון :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קצת חולק עליך. עמיקם,פוהורילס ועמיר פלג הם בערך היחידים שסיקרו את כל הבלאגן עם טביב בצורה הוגנת ולא נפלו שבי אחר הודעות הכזב של אמיר דן וכל המניפולציות של אלי טביב. לצערנו, הם היוצאי מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. תקשורת הספורט בארץ מורכבת מהרבה מאוד אנשים בעלי אינטרסים כאלו ואחרים, מפחדנים שמעדיפים להתעסק בצהוב ובמסביב במקום בספורט עצמו, ובעיקר מאלו שמונעים משיקולי רייטניג ופופוליזם זול.

לגבי השורה האחרונה, מסכים לחלוטין.
זה לא מכוון אליך אישית אבל בואו לא נשכח שאמנם לא צריך להגיד תודה אבל גם לא צריך לקלל ולתקוף אותו על כל תגובה שלו פה.
אנחנו קצת יורים לעצמנו ברגל בקטע הזה

אני אחזור- העובדה שרוב הטורים שלו היו אנטי-טביב לא הופך אותו ליקיר האוהדים. אני לא מאמין לו ולו לשניה שזה נובע מיושרה עיתונאית. מצטער. ואם זה שנקלל אותו כשהוא כותב דברים כמו "הילדה יודעת לעבוד" בהקשר של ליהי טביב יגרום לו לעבור צד, אז הוא מוכיח שיושרה היא ממנו והלאה, ומלכתחילה לא היתה לנו רגל לירות בה.
גם קופמן צועק נגד טביב כבר תקופה. אני בטוח שאתה לא סומך עליו שיהייה בצד שלנו גם כשלא יהייו לו אינטרסים באזור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:42 
אנטיגונה כתב:
ודי עם זיוני השכל שאי אפשר להוריד נקודות, כי זה יכול להכריע את הירידה.
לבית"ר הורדו נקודות, להפועל הורדו נקודות שיכולות לדפוק לנו את השגת הכרטיס לאירופה, ולקבוצה שאוהדיה יפרצו למגרש בחגיגות אליפות יורדו 10 נקודות.

ואת הפועל פ"ת הורידו ליגה עם הורדת נקודות.
אבל אני מוכן להתערב שאם יורידו למכבי פ"ת נקודות זה יתפוס רק בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:42 
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
זה לא בחור שירד מהיציע עם תג, זה מישהו שנמצא שם כל משחק בית, בהתנדבות, כמו משה בזק בהפועל.
ברור שהוא מקבל את התג ממכבי פ"ת וברור שיש לה אחריות שילוחית. חבר הנהלה הוא לא. ישיבות ההנהלה הספורות שיש במכבי פ"ת הם אסיפות כלליות של העמותה שבראשה עומד נחמן מנדל. בכדורגל לשוחח על הקבוצה אפשר לעשות בארוחת ימי שישי אצל עליזה לוזון.

אני גם לא מלמד סנגוריה, אני פשוט מדבר עובדות. לא ממש מעניין אותי מה יהיה העונש. על הגועל נפש הזה צריך לשלם. המשחק הזה נערך במרחק של חצי קילומטר מהבית שלנו, שחר, ובמשחק היו יכולים לצפות צאצאינו.

בליגות נמוכות מפסיקים פעילות על מקרים כאלה.

לא מלמד סניגוריה.
רק עובדות.
פחחחחחחחח

לא סתם אבי לוזון רצה אותך בתור הדובר שלו.

אז למה אני לא דובר שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
בתור הסחבק של מוני הראל, קופמן נגוע באינטרסים כשזה מגיע להפועל ת"א.
גם הסיבה שהוא לא פוצה פה על גל יוסף והמעורבות שלו בארבע קבוצות שונות בכדורגל היא בשל הסיבה שגם הוא בחבר'ה של יובל נעים וירון קוריס.
כשהעבריין המורשע בן כהן שיחק בהפועל ר"ג במשחק אימון נגד בני יהודה עוד בתקופתו של ירון קוריס, קופמן לא צייץ על זה.מעניין למה.
האינטרסים של קופמן כרגע משרתים אותנו אבל הוא ממש לא נכלל באלו שיוצאים מן הכלל.
אף אחד לא נקי לגמרי מאינטרסים אבל השלושה שציינתי הם הרע במיעוטו, אני אישית חושב שלתפוס את עמיקם על כל משפט שהוא מוציא פה (אם תעקוב תראה שזה אכן קורה) ולהתנגח בו לא מועיל לשום דבר חוץ מלהוצאת קיטור (ולא שזה רע אבל כדאי לשמור על מינון נכון...)
הוא אישית לא מעניין אותי אבל בשביל הכבוד העצמי שלנו, כדאי שנפסיק עם ההסתערות הזו על כל תגובה שלו פה. אנחנו צועקים וזועמים (בצדק) על תקשורת הספורט הפחדנית והצהובה בארץ ואם יש מישהו שהוא קצת פחות גרוע מכולם ועדיין זוכה לתגובות האלו, אז מה אנחנו בעצם רוצים להשיג ?

אגב, חיפשתי ולא מצאתי אשכול סיכום על שבוע הסקי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:50 
אנטיגונה כתב:
כמה ויכוחים מיותרים.
מדובר באירוע החמור והאלים ביותר בליגת העל ב-20 השנים האחרונות.

אתה בטוח?

אמיר רנד "לא יסכים". יש הבדל בין חבלה שלאחריה משוחרר אדם לבין נער שהיום הוא בחור צעיר אבל צמח.
רק בפורום הזה מסתובב קטע וידיאו ובו נכנס דוד של מאמן ותוקף את מאמן היריב ופוגע בפניו. אירוע זהה לחלוטין.

אירוע חמור, היו כמוהו בעבר, גם ב-20 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
אנטיגונה כתב:
כמה ויכוחים מיותרים.

אתה בטוח?

אמיר רנד "לא יסכים". יש הבדל בין חבלה שלאחריה משוחרר אדם לבין נער שהיום הוא בחור צעיר אבל צמח.
רק בפורום הזה מסתובב קטע וידיאו ובו נכנס דוד של מאמן ותוקף את מאמן היריב ופוגע בפניו. אירוע זהה לחלוטין.

חשבתי שטרם היה בארץ אירוע חמור כמו זריקת מוטות פלסטיק לדשא.
(אני יודע שלא אתה זה שטען את הטענה המגוחכת הזו)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:56 
עפר דגמי לעולם כתב:
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
זה לא בחור שירד מהיציע עם תג, זה מישהו שנמצא שם כל משחק בית, בהתנדבות, כמו משה בזק בהפועל.
ברור שהוא מקבל את התג ממכבי פ"ת וברור שיש לה אחריות שילוחית. חבר הנהלה הוא לא. ישיבות ההנהלה הספורות שיש במכבי פ"ת הם אסיפות כלליות של העמותה שבראשה עומד נחמן מנדל. בכדורגל לשוחח על הקבוצה אפשר לעשות בארוחת ימי שישי אצל עליזה לוזון.

אני גם לא מלמד סנגוריה, אני פשוט מדבר עובדות. לא ממש מעניין אותי מה יהיה העונש. על הגועל נפש הזה צריך לשלם. המשחק הזה נערך במרחק של חצי קילומטר מהבית שלנו, שחר, ובמשחק היו יכולים לצפות צאצאינו.

לא מלמד סניגוריה.
רק עובדות.
פחחחחחחחח

אז למה אני לא דובר שלו?

כי חשבת שיהיה מספיק ללקק רק ללוזון וכנראה שהזנחת את שאר חברי ההתאחדות
והם לא הסכימו למנות אותך למרות שלוזון עוד ניסה להעביר את זה בתור משרת אמון אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:56 
תדעו לכם שהכל התחיל מפרדה.
ישר עם השריקה הוא ניגש לגל אראל ונתן לו סטירה לפנים, משם הכל התלקח והגיע לאן שאתם כבר יודעים...

אם הפעם העונש לא יהיה חמור וראויי(אתם על עשירית מזה קיבלתם הורדת 2 נק', רדיוסים והרחקות ארוכות) אני חושב שעדיף לא לשחק כדורגל.
נמאס מליגת לוזון.
כולם(כל קבוצות בליגת העל שמנגדות לדיקטטורת הלוזונים!) צריכים להתאחד ופשוט לא להופיע פה יותר.
עד מתי נמשיך לתת להם להכתיב לנו הכל.. הגיע השלב שזהו, נמאס הם עברו כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בתור הסחבק של מוני הראל, קופמן נגוע באינטרסים כשזה מגיע להפועל ת"א.
גם הסיבה שהוא לא פוצה פה על גל יוסף והמעורבות שלו בארבע קבוצות שונות בכדורגל היא בשל הסיבה שגם הוא בחבר'ה של יובל נעים וירון קוריס.
כשהעבריין המורשע בן כהן שיחק בהפועל ר"ג במשחק אימון נגד בני יהודה עוד בתקופתו של ירון קוריס, קופמן לא צייץ על זה.מעניין למה.
האינטרסים של קופמן כרגע משרתים אותנו אבל הוא ממש לא נכלל באלו שיוצאים מן הכלל.
אף אחד לא נקי לגמרי מאינטרסים אבל השלושה שציינתי הם הרע במיעוטו, אני אישית חושב שלתפוס את עמיקם על כל משפט שהוא מוציא פה (אם תעקוב תראה שזה אכן קורה) ולהתנגח בו לא מועיל לשום דבר חוץ מלהוצאת קיטור (ולא שזה רע אבל כדאי לשמור על מינון נכון...)
הוא אישית לא מעניין אותי אבל בשביל הכבוד העצמי שלנו, כדאי שנפסיק עם ההסתערות הזו על כל תגובה שלו פה. אנחנו צועקים וזועמים (בצדק) על תקשורת הספורט הפחדנית והצהובה בארץ ואם יש מישהו שהוא קצת פחות גרוע מכולם ועדיין זוכה לתגובות האלו, אז מה אנחנו בעצם רוצים להשיג ?

אגב, חיפשתי ולא מצאתי אשכול סיכום על שבוע הסקי...

הכוונה שלי היתה שקופמן אינטרסנט ואל לנו להתרגש כשהוא צורח נגד טביב.
את הסטופר פחות קיצוני ממנו. זה לא הופך אותו לקדוש.
תזכור שיש סיבה שיוצאים עליו כל הזמן. כמו למשל ענין הסטופר.
ושוב, כשהוא משבח את עבודה של ליהי טביב, אני לא חושב שאפשר להגיב אחרת מאשר להוציא עליו קיטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 14:59 
Psycho Pat כתב:
אנטיגונה כתב:
לבית"ר הורדו נקודות, להפועל הורדו נקודות שיכולות לדפוק לנו את השגת הכרטיס לאירופה, ולקבוצה שאוהדיה יפרצו למגרש בחגיגות אליפות יורדו 10 נקודות.

הפועל פ"ת לא היתה אמורה להתחיל את העונה (ואנו יודע בהחלט מי אשם, אבל אלה התנאים), אבל בהוראת תקנון קבוצות תחת פירוק מתחילות את העונה במינוס 9 נקודות. זה לא עונש, זה מצב נתון. יש קבוצות, אחת מהן שאני אוהד אותה, שהורדו באמצע העונה שלוש ליגות! המקרים אינם דומים. הפועל פ"ת "ביצעה" עבירה תקנונית, לא משמעתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:01 
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

לא מלמד סניגוריה.
רק עובדות.
פחחחחחחחח

אז למה אני לא דובר שלו?

והם לא הסכימו למנות אותך למרות שלוזון עוד ניסה להעביר את זה בתור משרת אמון אישית.

אתה מוציא לשון הרע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:03 
teknoboy כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
אנטיגונה כתב:
כמה ויכוחים מיותרים.

אתה בטוח?

לא רק שלא טענתי אותה, כתבתי נגדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:13 
עפר דגמי לעולם כתב:
Psycho Pat כתב:
אנטיגונה כתב:

הפועל פ"ת לא היתה אמורה להתחיל את העונה (ואנו יודע בהחלט מי אשם, אבל אלה התנאים), אבל בהוראת תקנון קבוצות תחת פירוק מתחילות את העונה במינוס 9 נקודות. זה לא עונש, זה מצב נתון. יש קבוצות, אחת מהן שאני אוהד אותה, שהורדו באמצע העונה שלוש ליגות! המקרים אינם דומים. הפועל פ"ת "ביצעה" עבירה תקנונית, לא משמעתית.

זו לא הנקודה. אנטיגונה טען בצדק שיש סיכוי שיימנעו מהורדת נקודות בטענה שזה יוכל להכריע את הירידה.
אם זה אכן מה שיקרה, יהיה מדובר בביזיון עצום - המצב בטבלה ומספר המחזורים שנותרו ממש לא אמורים להוות שיקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:20 
עפר דגמי לעולם כתב:
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
בני12 כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

לא מלמד סניגוריה.
רק עובדות.
פחחחחחחחח

אז למה אני לא דובר שלו?

אתה מוציא לשון הרע

כנראה שאין לך מושג מה זה לשון הרע.
אבל אם יש לך כסף מיותר לבזבוזים go for it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
teknoboy כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
אנטיגונה כתב:
כמה ויכוחים מיותרים.

אתה בטוח?

לא רק שלא טענתי אותה, כתבתי נגדה

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:27 
בני12 כתב:

לא מלמד סניגוריה.
רק עובדות.
פחחחחחחחח

אז למה אני לא דובר שלו?[/quote]
והם לא הסכימו למנות אותך למרות שלוזון עוד ניסה להעביר את זה בתור משרת אמון אישית.[/quote]

אתה מוציא לשון הרע[/quote]
כנראה שאין לך מושג מה זה לשון הרע.
אבל אם יש לך כסף מיותר לבזבוזים go for it[/quote]

אני בהחלט יודע, כולל בפרשנות החדשה שנתן לו המחוקק. אתה כנראה לא מבין שאתה לא יכול לספר סיפורים על אדם אחר וללהציג אותו באור שלילי ומגוחך על בסיס של תחושות ולחלוטין לא על בסיס עובדות. אתה לא רק המשתמש בני 12, יש לך שם מלא וכתובת ואחריות פלילית למעשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:29 
Psycho Pat כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
Psycho Pat כתב:
אנטיגונה כתב:

זו לא הנקודה. אנטיגונה טען בצדק שיש סיכוי שיימנעו מהורדת נקודות בטענה שזה יוכל להכריע את הירידה.
אם זה אכן מה שיקרה, יהיה מדובר בביזיון עצום - המצב בטבלה ומספר המחזורים שנותרו ממש לא אמורים להוות שיקול.

מסכים איתך למרות שראיתי פעם תקנה (לא רוצה להיות נחרץ ולומר שהיא כתובה באחד מתקנוני ההתאחדות) ולפיה "בית הדין יימנע מהתערבות בענייני עליות וירידות". כמובן שכאשר מורידים מראש 15 נקודות (זה מה שהורידו לדעתי פעם להכח) על מכירת משחקים, זה משמעותי באותה מידה כמו שיורידו נקודה או 3 למכבי פ"ת בשלב הזה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:37 
כן בטח, כמו שנתנו לקבוצה מסויימת שחביבה על ההתאחדות ובתי הדין משחק בלי קהל ודחו אותו לעונה הבאה. נו נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
אנטיגונה כתב:
כמה ויכוחים מיותרים.

אתה בטוח?

מה שחמור במקרה אמיר רנד זה המחדלים של המשטרה בטיפול באירוע ובהחלטה לא להוריד את הגדרות כמה שנים קודם. וגם ההחלטה לא להעניש קבוצות בעונשים מרתיעים בפריצת אוהדים למגרש במשחקי אליפות.
המקרה בשכונה היה חמור, אבל לא שווה בחומרתו למקרה הנ"ל.
אנחנו מדברים כאן על אלימות פיסית קשה, בתוך שדה המגרש, כלפי שחקן מצד שני אנשים שעובדים בקבוצת כדורגל.
לא אוהדים, לא אירוע אלים בטריבונות, לא דוד של.
על אירוע כזה כתוב באותיות גדולות עונש החמור ביותר שקיבלה קבוצה בליגת העל בשנים האחרונות.
אם לא היה קוראים לה מכבי פ"ת, והמאפיה אצלה שכבר התחילה להשפריץ את טיעוני ההגנה בזחיחות אופיינית, בבכיינות של כל המדינה שונאת את משפחת לוזון, ושבכלל הם התחילו, לא אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:45 
גם אנחנו ירדנו ליגה בגלל שירדו לנו נקודות. גם הפועל פ"ת. גם עוד לא מעט קבוצות בדרך. אין סיבה שבמקרה מכבי פ"ת יעשו דין שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ב"ש: יגאל ממן תקף גם אותי ב"מושבה"
עידן כובאני, אוהד מוכר של הקבוצה הדרומית, טוען כי לפני כחודש הותקף על ידי ממן, איש מכבי פ"ת, שמעצרו הוארך ביממה בעקבות האלימות כלפי עלי חטיב, שחקן הפועל חיפה. כובאני:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4210841,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: