תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שריקות הבוז ב"הנהלה זונה"
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב כרגע בדרך לניצחון מוחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
ראשית אציין שלא קראתי את כל האשכול, זה מעייף וחסר טעם וכבר הצטבר בראשי הרבה מה לומר.

אז ככה:
1. כל אלו שאומרים תבואו לסוכה, בסוכה הסכימו וכו' מדברים לסרק מי שבא לסוכה זה כאלו שיסכימו שצריך להעיף את טביב,
ולאור המצב אתמול בבלומפילד זה ממש לא כל הצופים.
2. את קריאות הבוז היחידות ששמעתי היו לאחר ייזכור המילה שואה באחד השירים (לפי הפורום זה כנראה היה למכבי אבל לא
שמעתי בוודאות), ולא שמעתי קריאות בוז לאחר שירה בגנות טביב אם כי הרבה מסביבי לא הסכימו אליהן מסיבות מאוד ברורות,
כאשר עיקרן זה שהסגל יחסית טוב ומי שציפה לקבוצה כמו לפני שנה ושנתיים חיי בסרט.
3. לא ייתכן שלא ניתן להביע דעה כנגד האולטראס, או כנגד הדעה הרווחת במגרש. לא רוצים מחלוקות? אל תצרו כאלה, אם אתם
קוראים בגנות טביב, תצפו שיהיו כאלו שיקראו לטובתו, אם אתם קוראים קריאות שואה, תצפו שיהיו כאלו שזה לא ימצא חן בעינהם,
אם אתם שרים בגנות המשטרה, תצפו שיצאו נגד וכו'... יש דבר אחד שמוסכם על כל אוהדי הפועל, וזה לשיר הלל להפועל, כל
דבר אחר יכול לגרור ל"פילוג" בקהל. אל תאשימו את אלו שיוצאים נגד תאשימו את אלא שמבקשים לדבר שם כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
מזל שלקחתם הפסקה מלרדת על כול השחקנים בהפועל תל אביב ולקלל את קשטן

ועכשיו יש לכם זמן לשרוק בוז להנהלה זונה
כול הכבוד

הצטבר פה כול כך הרבה זבל בקהל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:12 
YardenDe כתב:
גבעתיים כתב:
יש בלבול גם באשכול וגם עקב עירוב שירי הנאצה. אבל, ולמרות ה- 5:0, כיוון ההתקדמות ברור - להעיף את טביב.
באנגלית זה טוב יותר KILL BILL. ולא, איני מכוון לאלימות, פשוט משפט נהדר שמראה את ה-SPIRIT שבו צריך לנהל את המאבק. וכן, גם ל"העיף את טביב" נשמע קליט והקצב שלו קצת מזכיר את KILL BILL.

טביב = BILL? אני חושש שנצטרך לחשוב על סלוגן קצת יותר קולע.

ל"העיף את טביב" יעבוד טוב. ואגב, שיווקית עדיף על "גם אני רוצה שטביב יעוף" הרך מדי ושאינו מנחה לפעולה. ל"העיף" היא הפניה לפעולה מהסוג שלדעת מומחי פסיכולוגיה ושיווק משפיע לפעולה ולא רק לסמפט.

מה שכתבי זה שבצורה עקיפה, וכנראה עקיפה מדי לטעמם של רבים, מזכיר במקצב שלו את KILL BILL. גם כי מעין חרוז ובעיקר כי מרמז על ה-SPIRIT הנחרץ והבלתי מתפשר לגמור את המלאכה.
בכל מקרה, לא הצעתי להזכיר BILL. רק הצטערתי שאפילו "להעיף את טביב" אינו קולע כמו KILL BILL.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של VILLA CRESPO

ועוד משהו:
מנהיגי העידוד בחרו לעשות ברוגז עם שאר השערים כשאחרי כל הקללות להנהלה,בשיר העידוד הראשון "ביתר אנלפאבתים מכבי חזירים" הם בחרו לא לשתף את שאר השערים כמו שעושים בדרך כלל ושרו את כל השי רלבד,משם לדעתי הגיע האנטי בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
כל מילה של VILLA CRESPO

ועוד משהו:
מנהיגי העידוד בחרו לעשות ברוגז עם שאר השערים כשאחרי כל הקללות להנהלה,בשיר העידוד הראשון "ביתר אנלפאבתים מכבי חזירים" הם בחרו לא לשתף את שאר השערים כמו שעושים בדרך כלל ושרו את כל השי רלבד,משם לדעתי הגיע האנטי בהמשך.

השיר במקור בכלל זה שיר ששרים כולם ביחד
לא בטוח שזה היה דווקא,יכול להיות כי זה רחוק משער2 ו7 שבדרך כלל משתפים פעולה(רק מעלה השערות (-: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 16:37 
villa crespo כתב:
קלדרון כתב:
התיאור למעלה של סומך ושחר מדויק, הייתי מוסיף גם שכשהורד השלט היו שריקות בוז מאוד חזקות משער 7 כנגד המעשה.

הבעיה הכי גדולה היא שהקהל שלנו הפך להיות מאוד מאוד טיפש.
נלחמים על הדברים הלא נכונים, לא יודעים להסביר את עצמנו לא אחד לשני ובטח לא החוצה, לא מבינים את ההבדל בין מה שחשוב לקבוצה ומה שלא.

האוהד הממוצע לא יודע מה קורה בהפועל, בדיוק כמו שהאזרח הממוצע לא מבין למה יש ביקורת על אלימות משטרתית.
רק מי שנתקל באלימות משטרתית מבין את גודל הבעיה. רק מי שחי את הקבוצה מקרוב מבין את גודל הסכנה.
יכול להיות שרק אחרי שיעקרו מזגנים בוולפסון אנשים יבינו (וגם אז יהיו הנשים המוכות שיסבירו שזה רק בגלל שהמאסנו את הקבוצה על טביבי). יכול להיות שניקח אליפות לפני ההתרסקות.

אי אפשר לעצור את טביבי אבל אפשר להפריע.הפתרון הוא רק בעלים חדשים וללחוץ על הבעלים הקיים כל הזמן כדי למזער את הנזק.

במלחמה הזו לתקשורת יש תפקיד חשוב, רוב האנשים לא חיים את הפועל וכל מה שהם יודעים שאוב מכותרת ראשית בYNET
ראיון ברדיו או בחדשות הספורט וזהו.
אם תמשך ההתעקשות על "שירי שואה" על כל תופעות הלוואי אנחנו נאבד את הלגיטמציה בקרב מול הטביבי. העתונות רוצה טובים ורעים, אין זמן או אינטלגנציה (לא של הקוראים ולא של הכותבים) למסרים מורכבים.

צריך להחליט אם אנחנו טפשים או חכמים. רמז, בטפשות הטביבים של העולם יקרעו אותנו לגזרים כי הם הרוב המכריע.הצעד הראשון הוא להחזיר את האמון בתוך הקהל לרמה שהיתה לפני הטביבי.

מדיוק.
כבר שנים אני טוען שלקהל של הפועל יש שתי בעיות עיקריות:
1. הוא הקהל הכי טיפש בארץ.
2. בגלל סעיף מס' אחת, יש לו בעיה חמורה בסדר העדיפויות שלו.

עכשיו נוספה בעיה חדשה - אין הנהגה ואין מי שיעשה סדר. עד שלא יחלקו כמה בעיטות לראש לכמה אנשים, זה לא יגמר. פעם זה היה יתרון שאין לנו את ההיררכיה הגרמנית של מכבי עם כל המגלמוניה שנובעת מכך, אבל עכשיו זה בעוכרינו.

זה שהקהל של הפועל אדיש, זה לא חדש. כמה שלא יזיינו אותו, הוא ישתוק.
הבעיה היא שאלה שאמורים להוביל את הקהל ולעשות לבד רעש של אלפים (בדיוק כמו במחאה על אוסישקין), חשוב לו יותר לשיר "שואה למכבי".
עוד שנה, כשהם יישארו עם קבוצה מפורקת, הם יוכלו להתגאות שאף אחד לא הצליח למנוע מהם לשיר שואה למכבי. העיקר שיש סדר עדיפויות. ומה שיותר מביך, זה שמספיק ששניים-שלושה אוהדים לא ישירו ואף אחד לא ישיר, כי כל היתר הם חבורה של נגררים, חסרי עמוד שידרה, שדעה עצמאית היא מהם והלאה.
גועל נפש אחד גדול.
ומוסרית, ממש אין לי בעיה עם השיר הזה. אני גם אשיר אותו בעתיד אני מניח. אבל צריך לדעת לבחור את המלחמות שלך.

הפועל מעל כולכם, חבורה של שרמוטות.

שתי ההודעות האלה מתבזבזות באשכול של 11 עמודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
חופש הביטוי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: