תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 28/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:36 
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
עצוב לראות שהוויכוח בפורום הוא אם יבוא רכש או לא ומי צודק הסבלנים או הממהרים ,כאשר מעטים פה מתייחסים לעצם העובדה שטביב הוא הבעלים שלנו.

אתה מאוס.
ואם להגיב לעניין - אז טביב ישפט לפי מה שיעשה ולא לפי מי שעשה. הוא בקושי 10 ימים בעלים יחיד ואתה כבר עורף לו את הראש על סמך העבר, שאני מסכים שהוא לא מעודד, אבל לא בהכרח מעיד על עתידו.

מאוס זה בעדינות!
בלתי נסבל, ראש בקיר , כמו סוס שלא רואה לא ימינה ולא שמאלה.
אבל נראה לי שהוא חי מהתגובות שלנו, אחרת באמת קשה להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
איזה נבלה ה-רדרובי הזה, פעם שנייה ברציפות שהוא מגיב באשכול מידע :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:37 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
עומרי קנדה כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא הבנתי אם את ה אומר את זה לחיוב או שלילה ?
מה שנהיה משעמם זה ההתעסקות המפגרת הזו ברכש כאשר לכולם ברור כמה המצב בהפועל מסריח בלי שום קשר לרכש כזה או אחר.
אם אני כלכך משעמם אותך ועדיין לא הבנת את זה שאני לא מתכוון לתת אפילו דקת חסד לחבורת הנוכלים רמאים שקרנים ומפגרים הזאת אז מצבך קשה .
והבדיחה הזאת על 10 ימים לבד ממש לא מצחיקה .
אבל לא נורא עם בא לך ולעוד 10 עיוורים וחרשים להמשיך להאמין תפאדל ,כנראה שאתם לא ממש מפותחים כדי להבין שיש דעות אחרות חוץ משלכם.

אף אחד לא אמר שדעתנו שונה משלך,וגם אף אחד לא אמר שגם אם היא שונה אנחנו לא מכבדים אותך.
הדבר היחיד שאני נותן להם זה עד סוף הקיץ.

כמה דברים טכניים כדי שזה לא יהפוך לדיון :
1. תקרא את זהמודגש
2. דעתכם שונה משלי ובהכרח אתם לא מקבלים אותה כי אתם לא מצליחים להבין אותה.
3. אפילו בהודעה הזו אתה מתקשה להבין שאני לא רוצה לתת להם דקה של חסד בלי שום קשר לרכש.

אפשר לחשוב שהמצב בהפועל היה שונה בעשור האחרוןן או בכלל.
מי אתה בכלל שתיתן צאנס או לא תיתן צאנס?
אתה פשוט הזוי, הרי ככל שעולים שמות לחיזוק הקבוצה ככה ההודעות שלך יותר ויותר ארסיות.
הרי כל אוהד שפוי רוצה בהצלחת קבוצתו לא? פרדוקס!
האמת שאני לא מבין למה אני בכללמגיב לך.
תשתדל להתעלם  

התעוררת ?
תקשיב טוב , אני מבטיח שזו הפעם האחרונה שאני אומר לך את זה כי זה כבר נמאס כל התגובות שלך .
ברור שיש אפשרות שיחתום ותתפלא אני אפילו אשמח אבל הבדל גדול שיש ביני לבינך ועוד הרבה משתמשים,זה שממש לא מעניין הרכש וגם אם ניקח דאבל אני לא יהפוך את עורי.
אותי מעניינת ההתנהלות והסבל הבלתי נגמר הזה שאנחנו אוכלים פה מאז שטביב החליט לעלות מהמחשכים , הקבוצה שלך נראית כמו פח אשפה(לא מקצועית) כל היום מריצים עלינו שקרים חדשים (תחסוך ממני להוכיח לך) כל שחקן שעוזב אותנו ממחיש מהי הפועל בעידן טביב , שם נרדף לנוכלות,רמאות וקומבינות.
בגלל משתמשים כמוך ,משתמשי התנו לו צ'אנס זה לא הוא אשם זה קשטן/מוני/קצב/נמני/שכטר/בונדר/אוסידון והטרנד החדש דומב , ממשיכים הקוראים הנלהבים אוסידון את ברדה לשקר באתרי הבית.

בסופו של יום גם אני וגם אתה שבוים של טביב השאלה מתי אתה תבין את זה, זהו אין יותר את מוני להאשים .

אבל הי גם ככה אתה מחליט מה כתוב בהודעה בלי שום קשר לתוכנה.

קנדה אתה מבין עכשיו שאנשים מתקשים לקבל דעות הפוכות לשלהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
redruby כתב:
בס"ד
העיתונות האינטרנטית הצהובה !
אתה קורא ידיעה מרנינה ( חן עזריאל והמו"מ לרכישתו) ואח"כ
בא כתבה באתר מתחרה ומיד הופכת את הידוע 180 מעלות ).
באתר אחד כתבו : חן עזריאל סגר עם הפועל.
ב מעריב מכחישים ונאמר כלום לא נסגר.
למי להאמין ? מי השקרן ? מי רוצה סקופ ומי מושך אותך באף ?
חודש עוקבים אחר השחקן אייגיבור ( אכן גיבור של הכתבים )
כבר סגרו את כל הדלתות ( עובר לרוזנבורג ) וכעת מפיחים תקוות מחדש.
מחר יכתבו שלהד"מ. אז למי או למה יש להאמין?

כתבת את דבריך באשכול למידע בלבד
כדאי לך להאמין מאוד לאדמין שהודיע ואיים מפורשות (viewtopic.php?f=4&t=55914) על פרסום דיונים - רק באשכול דיונים ולא באשכול מידע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:38 
אנטיגונה כתב:
אם לא חשוב הרכש,
והבעיה היא טביב הבעלים,
אז למה אותם אנשים מזיינים לנו כל יום במוח על הרכש שהגיע או לא מגיע,
על מבחנים ועל קשטן
ועל שחרורים של שחקנים.
לא מעניין שום דבר חוץ מטביב?
דברו רק עליו, כי במילא אין לכם עניין במה שיקרה במגרש העונה.

אנשים חולים! פיצול אישיות חמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
חן עזריאל יבחן אצל קשטן בגביע הטוטו ואז יוחתם?
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
בראיון שנערך עם נוסא היום הוא אמר שימיו בלילסטרום ספורים, שיש לו הצעות ולמרות שהמועדון רוצה להשאיר אותו לשנה נוספת הוא רוצה לעזוב.
חבר שלו לקבוצה אנתוני אוג'ה שהגיע מניגריה גם (בכלום כסף ככל הנראה) תודות למערך הסקאוטינג הנפלא שלהם, נמכר ב3 מיליון יורו אחרי שנה אחת בקבוצה למיינץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:46 
סימרוטיץ כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
עומרי קנדה כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא הבנתי אם את ה אומר את זה לחיוב או שלילה ?
מה שנהיה משעמם זה ההתעסקות המפגרת הזו ברכש כאשר לכולם ברור כמה המצב בהפועל מסריח בלי שום קשר לרכש כזה או אחר.
אם אני כלכך משעמם אותך ועדיין לא הבנת את זה שאני לא מתכוון לתת אפילו דקת חסד לחבורת הנוכלים רמאים שקרנים ומפגרים הזאת אז מצבך קשה .
והבדיחה הזאת על 10 ימים לבד ממש לא מצחיקה .
אבל לא נורא עם בא לך ולעוד 10 עיוורים וחרשים להמשיך להאמין תפאדל ,כנראה שאתם לא ממש מפותחים כדי להבין שיש דעות אחרות חוץ משלכם.

אף אחד לא אמר שדעתנו שונה משלך,וגם אף אחד לא אמר שגם אם היא שונה אנחנו לא מכבדים אותך.
הדבר היחיד שאני נותן להם זה עד סוף הקיץ.

כמה דברים טכניים כדי שזה לא יהפוך לדיון :
1. תקרא את זהמודגש
2. דעתכם שונה משלי ובהכרח אתם לא מקבלים אותה כי אתם לא מצליחים להבין אותה.
3. אפילו בהודעה הזו אתה מתקשה להבין שאני לא רוצה לתת להם דקה של חסד בלי שום קשר לרכש.

אפשר לחשוב שהמצב בהפועל היה שונה בעשור האחרוןן או בכלל.
מי אתה בכלל שתיתן צאנס או לא תיתן צאנס?
אתה פשוט הזוי, הרי ככל שעולים שמות לחיזוק הקבוצה ככה ההודעות שלך יותר ויותר ארסיות.
הרי כל אוהד שפוי רוצה בהצלחת קבוצתו לא? פרדוקס!
האמת שאני לא מבין למה אני בכללמגיב לך.
תשתדל להתעלם  

התעוררת ?
תקשיב טוב , אני מבטיח שזו הפעם האחרונה שאני אומר לך את זה כי זה כבר נמאס כל התגובות שלך .
ברור שיש אפשרות שיחתום ותתפלא אני אפילו אשמח אבל הבדל גדול שיש ביני לבינך ועוד הרבה משתמשים,זה שממש לא מעניין הרכש וגם אם ניקח דאבל אני לא יהפוך את עורי.
אותי מעניינת ההתנהלות והסבל הבלתי נגמר הזה שאנחנו אוכלים פה מאז שטביב החליט לעלות מהמחשכים , הקבוצה שלך נראית כמו פח אשפה(לא מקצועית) כל היום מריצים עלינו שקרים חדשים (תחסוך ממני להוכיח לך) כל שחקן שעוזב אותנו ממחיש מהי הפועל בעידן טביב , שם נרדף לנוכלות,רמאות וקומבינות.
בגלל משתמשים כמוך ,משתמשי התנו לו צ'אנס זה לא הוא אשם זה קשטן/מוני/קצב/נמני/שכטר/בונדר/אוסידון והטרנד החדש דומב , ממשיכים הקוראים הנלהבים אוסידון את ברדה לשקר באתרי הבית.

בסופו של יום גם אני וגם אתה שבוים של טביב השאלה מתי אתה תבין את זה, זהו אין יותר את מוני להאשים .

אבל הי גם ככה אתה מחליט מה כתוב בהודעה בלי שום קשר לתוכנה.

קנדה אתה מבין עכשיו שאנשים מתקשים לקבל דעות הפוכות לשלהם ?

אין עניין של דעות, בתור אוהד אתה אמור לרצות שיחזקו את הקבוצה.
ברגע שעולים שמות וכל מה שיש לך לומר זה כמה טביב חרא ולספר סיפורי סבתא
אז אתה פשוט מאבד את הלגיטימציה שלך עם ההודעות ההזויות שלך.
רואה שחורות כתב וצדק שטביב בעלים יחיד בדיוק 10 ימים, למה אתה מייחס לו את כל הבלאגן שהיה לפני?
הרי הוא לא היה שם לבד, וברור לכולם שכל הבלאגן והגועל שיצא החוצה זה בעקבות הריב ביניהם.
עכשיו זה נגמר, יש בעלים יחיד תשפוט אותו על פי מעשיו לאורך שנה שנתיים ואם הוא באמת כמו שאתה מדמיין אז אני מצטרף אליך במיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:48 
לא חדשות הפועל אבל בית"ר :LOL2:
מה קורנפיין חשב שאפשר לשקר לשני אנשי עסקים שמאלנים שהקבוצה שלו היא הקבוצה של המדינה
ושאפשר לעשות פה פרסום בלי להכניס את היד לכיס (חוץ מלתת לו משכורת שמנה)...
חבל רק שטביבי הולך לעזור להם לפתוח את העונה, זה הזמן להוריד את המחיר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:50 
nirog כתב:
אם אי-מכירתו של עזריאל להפועל, תגרום לביתר להתפרק כלכלית -
שעזריאל ישאר שם!

ברור, יותר חשוב שבית"ר יתפרקו מאשר שהפועל ישפרו את הסגל. מתי אנשים פה יגדלו רק אלוהים יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

אני לא יודע למה האדמין לא מכניס משתמשים כאלו לפריזר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:57 
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

ברור, יותר חשוב שבית"ר יתפרקו מאשר שהפועל ישפרו את הסגל. מתי אנשים פה יגדלו רק אלוהים יודע.

באמת יותר חשוב שבית"ר יתפרקו מאשר שיבוא אלינו איזה חן עזריאל אחד .
שקבוצת האפרטהייד תתפרק ואוהדיה יעלמו זו מטרה שקדושה יותר מעוד שחקן כזה או אחר שיגיע להפועל .
מתי אנשים יגדלו פה, רק אלוהים יודע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:58 
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

רוני, אתה מפתיע אותי, באמת.
כאליו כולכם פה אוהדים יומיים את הפועל.

אם אתם חושבים שישלמו מליון דולר על חן עזריאל, שמיועד להיות חלוץ שלישי, ואז יגיע לפה רכש רציני, שאנחנו זקוקים לו יותר בדמות 2 קשרים, אחד לאמצע (נאתכו) ואחד קיצוני, אתם חיים בסרט.

העסקה הזאת היא שערורייה ואם היא יוצאת לפועל זאת מכת מוות.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 28 יולי 2011, 16:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:58 
ברונוקונטי,רואה שחורות,ברכה,אבי,איתי 90210,נדונה,גלמוד. מצטער אם שחכתי מישהו

באמא שלכם שימו אותי בנודניק ותפסיקו להגיב להודעות שלי , גם ככה ב95% מתוכן אתם לא מתייחסים לכתוב ו ב5% הנותרים ממחזרים תגובות על צ'אנסים.

אני כמו הרבה אנשים בפורום בניגוד אליכם לא רוצים לתת לטאביוב צ'אנס אנא ממכם אין צורך להגיב לכל פיפס, זהו פורום וככזה יש ריבוי דעות מה נקרא פלורליזם.
תשלימו עם העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ממכם .

כל אחד רואה את טובת הקבוצה בצורה אחרת אני לדוגמא חושב שטובת הקבוצה זה קודם כל שטביב לא יהיה כאן וזה הרבה יותר חשוב מאיזה רכש יגיע ואם הקבוצה חזקה או לא (והנה הפתרון לפרדוקס).
בניגוד אלייך ברונו אני לא הצעק "אמרתי לכם" כשניפול, אני צועק עכשיו מבחינתי בן אדם נוכל, רמאי, שקרן פתולוגי ונרכיסיסט הוא פצצה שמחכה להתפוצץ.
פעם אחת הוא כבר התפוצץ וגמר את כפר סבא אז תחסכו את הבדיחה של 10 ימים בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

אם אתם חושבים שישלמו מליון דולר על חן עזריאל, שמיועד להיות חלוץ שלישי, ואז יגיע לפה רכש רציני, שאנחנו זקוקים לו יותר בדמות 2 קשרים, אחד לאמצע (נאתכו) ואחד קיצוני, אתם חיים בסרט.

העסקה הזאת היא שערורייה ואם היא קוראת זה מכת מוות.

זאת*

אני לא בטוח אם אני מסכים איתך או לא , אבל יש מאמן ואם המאמן רוצה את חן עזריאל אז צריך להביא אותו להפועל , נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רואה שחורות כתב:

אני לא יודע למה האדמין לא מכניס משתמשים כאלו לפריזר.

:ROSE:
אדמין תזהיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

באמת יותר חשוב שבית"ר יתפרקו מאשר שיבוא אלינו איזה חן עזריאל אחד .
שקבוצת האפרטהייד תתפרק ואוהדיה יעלמו זו מטרה שקדושה יותר מעוד שחקן כזה או אחר שיגיע להפועל .
מתי אנשים יגדלו פה, רק אלוהים יודע .

:ROSE:
במיוחד שהחן עזריאל הזה זה לא כאילו רונאלדו יבוא אלינו.
כולה עוד מקום בסוף הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

באמא שלכם שימו אותי בנודניק ותפסיקו להגיב להודעות שלי , גם ככה ב95% מתוכן אתם לא מתייחסים לכתוב ו ב5% הנותרים ממחזרים תגובות על צ'אנסים.

אני כמו הרבה אנשים בפורום בניגוד אליכם לא רוצים לתת לטאביוב צ'אנס אנא ממכם אין צורך להגיב לכל פיפס, זהו פורום וככזה יש ריבוי דעות מה נקרא פלורליזם.

כל אחד רואה את טובת הקבוצה בצורה אחרת אני לדוגמא חושב שטובת הקבוצה זה קודם כל שטביב לא יהיה כאן וזה הרבה יותר חשוב מאיזה רכש יגיע ואם הקבוצה חזקה או לא (והנה הפתרון לפרדוקס).
בניגוד אלייך ברונו אני לא הצעק "אמרתי לכם" כשניפול, אני צועק עכשיו מבחינתי בן אדם נוכל, רמאי, שקרן פתולוגי ונרכיסיסט הוא פצצה שמחכה להתפוצץ.

גם אם טביב יביא את בוזגלו, עזריאל, עזרא, שני זרים ורמי גרשון טובת הקבוצה תהיה שהוא לא יהיה פה?
אז נכון שהלכתי לקיצון, אבל זה עדיין לא אומר שטביב ימנע מלחזור על העבר ויתעסק נטו בחיזוק הקבוצה ממניעיו שלו (כסף).
חוץ מזה, אתה לא דומה בכלום לאחרים שלא רוצים לתת צ'אנס לטביב, כי אתה שם את זה מטרה עליונה ומתעלם מכל היתר.

אם חשוב לך להפסיק לשמוע את האמת ולהישאר מקובע ועקשן אני אפסיק להגיב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:02 
אבל גם אם לא נקנה אותו - אין מצב שהם לא יתפרקו. יתנו להם ארכה עד 2015 אם צריך.
בואו נהנה מזה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

מה ישפרו את הסגל? חן עזריאל הזה שחקן בינוני ביתריסט טיפוסי,מה תופסים ממנו כולם אני לא מבין מה הוא עשה בביתר שצריך לשלם עליו מיליון דולר
במיליון דולר אם בכלל יוציאו אפשר להביא חן עזרא וחנן ממן לצורך העניין או זר באמת על רמה - זרתותח

נערך לאחרונה על ידי gibu בתאריך 28 יולי 2011, 16:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:

1. גם אם טביב יביא את בוזגלו, עזריאל, עזרא, שני זרים ורמי גרשון טובת הקבוצה תהיה שהוא לא יהיה פה? כן
2. אז נכון שהלכתי לקיצון, אבל זה עדיין לא אומר שטביב ימנע מלחזור על העבר ויתעסק נטו בחיזוק הקבוצה ממניעיו שלו (כסף). את המשל על הצפרדע והעקרב שמעת ?
3. חוץ מזה, אתה לא דומה בכלום לאחרים שלא רוצים לתת צ'אנס לטביב, כי אתה שם את זה מטרה עליונה ומתעלם מכל היתר. ברור שאני מתעלם מכל היתר זו המטרה וזו האידאולוגיה שלי שום דבר לא יגרום לי להאמין לאיש .
4. אם חשוב לך להפסיק לשמוע את האמת ולהישאר מקובע ועקשן אני אפסיק להגיב לך.
על איזו אמת מדובר שלי או שלך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
במקום לחשוב על אם בית"ר תתפרק או לא בעזרת כמה מאות אלפי דולרים מאיתנו, צריך לחשוב על זה שכל שחקן חשוב שם שנמכר רק מקרב אותם לתחתית. עזבו/יעזבו את בית"ר בשנתיים האחרונות הרבה שחקנים משמעותיים. מבחינה כספית תמיד ימצא מי שיסגור לבבונים את הפינה עם איזה מיליון (אולמרט, דדש וריבקינד לבד יכולים לגייס סכומים כאלו בכל עונה במקרה הצורך). מה שחשוב זה שאם בית"ר תתפרק מנכסיה האנושיים סיכויים סבירים שהם יתקרבו אל התחתית ואולי נזכה לראותם יורדים ליגה, ותוך כדי העונה אין הרבה דברים שהם יוכלו לעשות כדי לשנות את זה.

בעונה שעברה רק בזכות רוני לוי בית"ר ניצלה מירידה, אבל הייתה בפליאוף התחתון. השנה עם מאמן סמרטוט, מינוס כמה שחקנים (עידן טל ועזריאל זה יהיה משמעותי מאוד עבורם), בתוספת של איזו פציעה של שחקן מפתח, קהל זועם שיגרום לקבוצה לאיזה כמה רדיוסים קטנטנים - אפשר יהיה להגשים חלום ולראות את בית"ר סוחבת את קבוצות הליגה על הכתפיים בטבלה. כל שנבקש לו יהי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
גם אם טביב יביא את בוזגלו, עזריאל, עזרא, שני זרים ורמי גרשון טובת הקבוצה תהיה שהוא לא יהיה פה?
אז נכון שהלכתי לקיצון, אבל זה עדיין לא אומר שטביב ימנע מלחזור על העבר ויתעסק נטו בחיזוק הקבוצה ממניעיו שלו (כסף).
חוץ מזה, אתה לא דומה בכלום לאחרים שלא רוצים לתת צ'אנס לטביב, כי אתה שם את זה מטרה עליונה ומתעלם מכל היתר.

אם חשוב לך להפסיק לשמוע את האמת ולהישאר מקובע ועקשן אני אפסיק להגיב לך.
גם שאול אייזנברג הביא שחקנים טובים והעמיד קבוצות. זה לא קשור לעובדה שהוא הרס את הקבוצה בשיטתיות.
גם אם טביב יביא חיזוק העונה, זה לא משנה בכלל לגבי הטווח הארוך שבו הוא ירוקן את הקבוצה מכל שקל אפשרי וישאיר אותה הרוסה.
אם זה נראה כמו ברווז ונשמע כמו ברווז אז כמעט בטוח שזה לא ברבור.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב זהו
מחר חותם במכבי (חיפה)

יאלה הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:17 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
nirog כתב:
שעזריאל ישאר שם!

העסקה הזאת היא שערורייה ואם היא יוצאת לפועל זאת מכת מוות.

לא רלוונטי. עזריאל יותר טוב, פחות טוב. אם זה היה שחקן תותח והוא היה מבית"ר אז זה היה אחרת?
לאנשים פה חשוב יותר לראות את הקבוצות השנואות עליהם נכשלות מאשר את הפועל מצליחה. זה לא מהיום וזה לא קשור רק לבית"ר. מצטרף לגישת "הדרבי הוא מעל הכל" האהובה עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
קורנפלקס שוב משתמש בהפועל כדי לסחוט קבוצות אחרות.
חלאס כבר לשתף עם החלאה הזאת פעולה.
שיתפרקו לישרפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:22 
זה שילוב של 2 הדברים.

מדובר פה בשחקן בינוני, שיש המון כמוהו בליגה, וזה נכון שאנחנו צריכים עוד חלוץ לסגל, אבל כולם פחות או יותר באותה רמה, למה דווקא לקנות ממבצר הרוע בירושלים?
אם הוא היה תותח, לא הייתי מוציא מילה. זה שחקן שנתן חודשיים טובים והרבה פעמים היה בספסל. גם אם הוא יהיה תותח על בעוד שנתיים, הסכום הזה הזוי וזה בדיוק מה שבית"ר צריכה כדי להינצל, איזו הפתעה.

ונעזוב לרגע את הפן האישי הזה. מקצועית נטו.
הפועל זקוקה נואשות ל2 קשרים, ולהשלמת הסגל לעוד בלם וחלוץ. לך תוציא מליון דולר על החלוץ, נראה איזה קשרים יגיעו לפה בשקל ו90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:23 
תכלס אם מכבי חיפה יסכימו לקנות את עזריאל הייתי מציע 1.2 מיליון דולר ואז לפני שחותמים הולך "להטעין את הפלאפון" בן זונה קונרפיין בבון מזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
שיעקב שחר יקח את הזבל הזה, שחקן פח.
תביאו זרים עזבו אותנו מהישראלים הפח האלה אלא אם אתם מתכוונים להביא את טל בן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שיעקב שחר יקח את הזבל הזה, שחקן פח.
תביאו זרים עזבו אותנו מהישראלים הפח האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: