סימרוטיץ כתב:
ברונוקונטי,רואה שחורות,ברכה,אבי,איתי 90210,נדונה,גלמוד. מצטער אם שחכתי מישהו
באמא שלכם שימו אותי בנודניק ותפסיקו להגיב להודעות שלי , גם ככה ב95% מתוכן אתם לא מתייחסים לכתוב ו ב5% הנותרים ממחזרים תגובות על צ'אנסים.
אני כמו הרבה אנשים בפורום בניגוד אליכם לא רוצים לתת לטאביוב צ'אנס אנא ממכם אין צורך להגיב לכל פיפס, זהו פורום וככזה יש ריבוי דעות מה נקרא פלורליזם.
תשלימו עם העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ממכם .
כל אחד רואה את טובת הקבוצה בצורה אחרת אני לדוגמא חושב שטובת הקבוצה זה קודם כל שטביב לא יהיה כאן וזה הרבה יותר חשוב מאיזה רכש יגיע ואם הקבוצה חזקה או לא (והנה הפתרון לפרדוקס).
בניגוד אלייך ברונו אני לא הצעק "אמרתי לכם" כשניפול, אני צועק עכשיו מבחינתי בן אדם נוכל, רמאי, שקרן פתולוגי ונרכיסיסט הוא פצצה שמחכה להתפוצץ.
פעם אחת הוא כבר התפוצץ וגמר את כפר סבא אז תחסכו את הבדיחה של 10 ימים בלבד
1. גם אם טביב יביא את בוזגלו, עזריאל, עזרא, שני זרים ורמי גרשון טובת הקבוצה תהיה שהוא לא יהיה פה?
כן 2. אז נכון שהלכתי לקיצון, אבל זה עדיין לא אומר שטביב ימנע מלחזור על העבר ויתעסק נטו בחיזוק הקבוצה ממניעיו שלו (כסף).
את המשל על הצפרדע והעקרב שמעת ? 3. חוץ מזה, אתה לא דומה בכלום לאחרים שלא רוצים לתת צ'אנס לטביב, כי אתה שם את זה מטרה עליונה ומתעלם מכל היתר.
ברור שאני מתעלם מכל היתר זו המטרה וזו האידאולוגיה שלי שום דבר לא יגרום לי להאמין לאיש . 4. אם חשוב לך להפסיק לשמוע את
האמת ולהישאר מקובע ועקשן אני אפסיק להגיב לך.