לירון האדום כתב:
רואה שחורות כתב:
גבעתיים כתב:
.
אני חושב שאחרי הבמבי, מבלי קשר לזהות המנצח, צריך לתת תקופה קצרה של מבחן, של שקט יחסי, כדי לראות אם אכן שיתוף הפעולה (או החוסר בו) הוא זה שמנע חיזוק הקבוצה ותיקונה, ואם עכשיו יוכל המנצח לעשות זאת באין מפריע.
אם גם אז הקבוצה תמשיך באותו קו, נצטרף להיפטר גם ממנו .
מדוע לתת זמן? מוני כבר הוכיח מעל לכל צל שספק שהוא אינו ראוי להיות הבעלים של הפועל ת"א, לא מגיעה לו ולו שניה אחת של צ'אנס.
ואותו דבר טביב- העבר של טביב לא הולך לפניו, גם ההווה לא בידיוק הולך לפניו, ספינים שמוני מפריע זה יפה מאד.
מדוע לתת צ'אנס לאדם שיש חשד סביר שהוא יגנוב כסף מהקופה?
האם אתה חושב שברגע שהוא יתחיל אז תפסיק לתת לו את הצ'אנס ואז הוא יפסיק לנסות לגנוב כסף?
אף אחד לא ייקבל מבחינתי שום צ'אנס !
אני לא מוכן שאלי טביב\מוני הראל יהיו בעלי הבית של הפועל ת"א- ורכש לא קונה אותי, יתרה מכך גם נצחונות בליגת הפח הזאת לא יקנו אותו.
אני שומע את הראיון של אוסידון מיום חמישי- הוא מדבר על השקעה בנוער? אחלה ספין, אני מזמין אותך למתחם וולפסון ולראות שלא שתלו שום דשא חדש במחלקות הנערים ושום כלום.
ואם מר אוסידון חושב שקליינמן זה שחקן בית של הפועל זה אומר דרשני.
כל מילה.
צ'אנס נותנים למישהו שיש שמץ של סיכוי שייקח אותו. כל מי שמעורב בניהול הפועל בזמן האחרון (ניר ענבר מחוץ למשוואה ולא ידוע לי על בעיה כלשהי עם ניר כץ, החשב לשעבר) הוכיח חד משמעית שהוא אחד משניים: לא מסוגל או לא רוצה.
אין לנו עניין לתת הזדמנות כדי לגלות מה מהשניים הוא מוני / טביב / אוסידון / השלם את החסר.
בשביל עוד ניצחון בליגה, אפילו בשביל אליפות, אנחנו מוכנים למכור את מה שאנחנו?
אני חדש בפורום, אבל קורא בו כבר מזמן. רק תעצרו ותראו מה קורה פה, מה קורה בפועלים, מה הולך בתגובות ב"אדום עולה". אוהדים מתנפלים אחד על גרונו של השני עבור אחד משני החלאות שהרסו לנו את הקבוצה.
נכון שבאותה תקופה היו לנו הישגים אדירים על הדשא, אבל הטענה שזה בזכות ה"בעלים" היא, ואני מתבטא בעדינות, בלתי ניתנת להוכחה. לעומת זאת, הנזק שהם גרמו ועדיין גורמים - מוכח ועובדתי.
גם אם מישהו חושב שאולי טביב לא כזה גרוע, או שמוני הוא מסכן שסובל מתדמית רעה - רק תראו איך האוירה בינינו הורעלה ותבינו שהדבר היחיד שטוב למועדון (ולא לאגו של אף אחד - רק למועדון) הוא שהדיון יעבור לשאלה
איך מעיפים אותם ולא מי מהם יותר גרוע.