מקצועית - לשי אין מקום בהרכב של קבוצה שרצה לאליפות, וזה שחיפה מעוניינת בו לא סותר את העניין. הוא אמנם מזוהה מאוד עם המועדון ובכלל יש לו אישיות שכולנו אוהבים, אבל זה לא מה שיביא לנו תארים. אם בעמדה שלו בשנה שעברה היה שחקן יציב יותר לאורך זמן סיכוי סביר שהיינו היום מתמודדים במוקדמות הצ'מפיונס. בסופו של דבר שי מעולם לא חזר לכושר שלו מלפני הפציעה, וסביר שלעולם גם לא יחזור. ערן זהבי חתם על חוזה משודרג בעונה שעברה והרוויח בהפועל 150 אלף דולר (!!!). על מה ולמה מגיע למר אבוטבול 160 אלף דולר? אני מאמין שהבטיחו לשי שדרוג בשכר אם הוא יחזור לכושר, אבל הוא גם מעולם לא באמת חזר לכושר כמו שאמרתי, וחוץ מזה שדרוג של 30-40% זה סכום נאה בהחלט. בונדר לשם השוואה גם היה שחקן בית והרוויח 10,000 שקל כל חודש, מה ששי עושה בדולרים. ובונדר לא נופל משי.
אני שוב אגיד שלשי מגיע יחס הרבה יותר מכובד, אבל מצד שני גם הוא יכול לעבוד על יחסי האנוש שלו ולא לעשות בלגאן בכל הזדמנות שיש לו. אני חושב שכל בעל בית אחר בליגת העל היה בועט אותו קיבינימאט כבר מזמן אם הוא היה מתנהג בצורה דומה, והסיבה היחידה שזה לא קורה היא כל אותם מקורבים של שי שיש להם לא מעט השפעה והגב שהוא מקבל מהאולטראס. הצורת התבטאות של שי לא יותר מכובדת בעיני מהצורת התבטאות של טביב (שאני סולד ממנה מאוד).
אם שי מרגיש כמו שהוא מרגיש, הוא יכול וצריך לעזוב. אפשר לעשות איזה טרייד עם בני יהודה תמורת איינוגבה, שי ירוויח כמה שהוא חושב שמגיע לו, אנחנו נרוויח שוער, ולדעתי גם נרוויח בהמשך קשר מרכזי טוב יותר (שי לא מספיק טוב בשביל שלא יהיה לו מחליף ראוי). זהו. מה שכן, אם מסיימים את הקשר חובה לסיים את זה יפה.
ואחרי כל זה, גם אם זה נראה סותר - שי אבוטבול