תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 29/5 [אשכול דיונים]
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:41 
moshiko כתב:
יואב כתב:
moshiko כתב:
לא רואה איך הפועל ת"א מתחילה בהכנות של ממש לעונה הקרובה כל עוד הסאגה בין הבעלים לא פתורה. הערבויות מסתיימות וצריך לחדשן בהתאם לתקציב המוצע.
למכור כנראה לא תהיה בעהי בהנחה ששתי המתקוטטים יסכימו לחתום על טופס שחרור.
אבל לגייס שחקנים חדשים? איך יעשו את זה? מוני הראל תקוע עם גרושתו ושלל ההסתבכויות הכספיות שלו. אלי טביב תקוע עם הצעת רכש שנדונה בבתי המשפט.
מי יגבש תקציב? מי יפקיד ערבויות? מי יתחייב בשם המועדון לחוזים חדשים?

אז לפי תפיסתך אנחנו נהיה עד ספטמבר במקרה הטוב עם 12 שחקני סגל.

מוני הראל החזיר צ'ק והלך לבית המשפט. אלי טביב פנה להליך משפטי.
מישהו צריך לרכוש שחקן ולחתום על שחקן. אותו חוזה חדש מופקד בבקרה. הבקרה דורשת תקציב והוכחה שיש כיסוי להתחייבויות. יש תחזיות הכנסה שהנן וודאיות (מכירת שחקנים, זכויות שידור , חוזה מקדמה עם "לאן" הסכמי חסויות). יש הכנסות שהנן משוערות (הכנסות מליגה האירופאית שתלויות בהתקדמות במפעל והגרלת יריבות). ההפרש בין הכנסות וודאיות (לפי שיפוטה של הבקרה) לבין הכנסותץ משוערות צריך להיות מכוסה על ידי ערבויות בעלים.
מוני הראל יפקיד ערבויות? אלי טביב יפקיד ערבויות גם עבור מוני הראל?

תגיד לי, אין גבול לשטויות שהמקלדת שלך פולטת?

אתה פשוט לוחץ על כפתור ויוצא איזה קשקוש רנדומלי?

מה הקשר בין ההכנסות הודאיות/לא ודעיות לבין גובה הערבויות?

לא צלחת לחשוב על משהו יותר מטומטם לכתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
tadmored כתב:
moshiko כתב:
סמור כתב:
אבוקסיס בובה של טביב

אלי גוטמן שלא הוחתם על ידי אלי טביב ונחשב למאמן איתן בעמדותיו, התפשר (עד כמה שיודע) לגבי הבאתו של טוטו תמוז. נגמרו הימים שהמאמן מחליט לבדו על החתמות. יש מעורבות של הנהלות מכל מיני שיקולים (בעלים שחושב שיש לו "עין טובה" לרכש, אינטרסים צולבים של סוכן-בעלים או סוכן- מאמן, הסכם בין אגודות וכו').
אני לא זוכר מקרה לאחרונה שמאמן התפטר ממועדון בכלל ריב סמכויות עם ההנהלה. אפילו עזורי שסולק בצורה מבישה סירב להתפטר. יובל נעים לא רצה ללכת.
יוסי יודע איך "להתחבר" אבל יש לו "אני מאמין" שלו והוא ימליץ את מי להחתים. הוא יודע שמקבל צ'אנס של פעם בחיים ולא ירצה לפקשש.

סה"כ מאמן עובד בתוך מערכת והוא כפוף למרות הבעלים,
לכל אחד יש את הגבולות שלו והעקרונות שלו.
אבוקסיס כמאמן נוח יותר לטביב משום שמאמנים כמו גוטמן הם חזקים,דעתנים ולא איזה יסמנים של בעלי המניות.זה לא אומר שלא יתפשרו בדברים מסויימים ו/או יקבלו את מרות הבעלים.

אבוקסיס לאורך כל הקריירה שלו הוכיח שהוא לא יסמן של אף אחד.
אם יש משהו שאני אוהב בהנהלה החדשה שלנו זה שהם קצת "ערסים",אף אחד לא יעשה עלינו סיבובים,אבוקסיס מתאים לטביב כמו כפפה בגלל שהוא קצת כמוהו קצת "ערס".
די למאמנים קשוחים ודעתנים כמו קשטן וגוטמן,מהיום יהיה לנו מאמן שיתחבר אל השחקנים בצורה אחרת,פחות ה"אבא" שלהם ויותר ה"אח" שלהם.
ימים יגידו אם זה יעבוד,האחרון שניסה את זה מצא את עצמו בחוץ אחרי 11 מחזורים וגוטמן הגיע במקומו.

ככה זה נראה, עודף ערסים.
פעם אחרונה שהיה לנו מאמן ערס הוא ברח תוך כדיי שהוא מאשים את הערס הנוכחי בכל הצרות לרבות בריאת העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רועי כתב:
לא ראיתי שפורסם: לפי חוק חדש - אסור לעשן במגרשי כדורגל

:SHOCK:
איפה היה כתוב?

שמעתי שייכנס חוק חדש שיחמיר עם המעשנים, אבל ככה?!
למרות שבגביע נגד בית'ר לא השגתי כרטיס ל-7 אז ישבתי בשער 2 ובסיגריה השניה האוהד לידי העיר לי שלא מעשנים שם והראה לי שאף אחד בשורה לא מעשן, וגם לא מעלינו וכו'. האמת, שהייתי צריך ממש לחפש מעשנים באיזור ההוא בשער 2. אני לא חושב שהחוק הזה ישים בשער 5 או 7 - מי שזוכר, באוסישקין שהיה אולם מחניק עישנו אז בבלומפילד הפתוח לא?! זו גזרה שהציבור אינו יכול לעמוד בה!

מה השלב הבא, להגלות את המעשנים לאי מחוץ לישראל? לרכז אותנו במחנות בנגב?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:47 
רדנקו כתב:
moshiko כתב:
יואב כתב:
moshiko כתב:
לא רואה איך הפועל ת"א מתחילה בהכנות של ממש לעונה הקרובה כל עוד הסאגה בין הבעלים לא פתורה. הערבויות מסתיימות וצריך לחדשן בהתאם לתקציב המוצע.
למכור כנראה לא תהיה בעהי בהנחה ששתי המתקוטטים יסכימו לחתום על טופס שחרור.
אבל לגייס שחקנים חדשים? איך יעשו את זה? מוני הראל תקוע עם גרושתו ושלל ההסתבכויות הכספיות שלו. אלי טביב תקוע עם הצעת רכש שנדונה בבתי המשפט.
מי יגבש תקציב? מי יפקיד ערבויות? מי יתחייב בשם המועדון לחוזים חדשים?

אז לפי תפיסתך אנחנו נהיה עד ספטמבר במקרה הטוב עם 12 שחקני סגל.

מוני הראל החזיר צ'ק והלך לבית המשפט. אלי טביב פנה להליך משפטי.
מישהו צריך לרכוש שחקן ולחתום על שחקן. אותו חוזה חדש מופקד בבקרה. הבקרה דורשת תקציב והוכחה שיש כיסוי להתחייבויות. יש תחזיות הכנסה שהנן וודאיות (מכירת שחקנים, זכויות שידור , חוזה מקדמה עם "לאן" הסכמי חסויות). יש הכנסות שהנן משוערות (הכנסות מליגה האירופאית שתלויות בהתקדמות במפעל והגרלת יריבות). ההפרש בין הכנסות וודאיות (לפי שיפוטה של הבקרה) לבין הכנסותץ משוערות צריך להיות מכוסה על ידי ערבויות בעלים.
מוני הראל יפקיד ערבויות? אלי טביב יפקיד ערבויות גם עבור מוני הראל?

תגיד לי, אין גבול לשטויות שהמקלדת שלך פולטת?

אתה פשוט לוחץ על כפתור ויוצא איזה קשקוש רנדומלי?

מה הקשר בין ההכנסות הודאיות/לא ודעיות לבין גובה הערבויות?

לא צלחת לחשוב על משהו יותר מטומטם לכתוב?

אם התקציב שלי הוא 40 מיליון ויש לי הכנסות עתידיות ודאיות של 40 מיליון (טוטו, מכירת שחקנים, התאחדות, ספונסרים וכו') אני צריך להעמיד ערבויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ברור
ההכנסות בחלקן הן צפויות בלבד,לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:51 
אז מדוע הכספים העתידיים מהעליה לשמפיונס שימשו כערבויות? (אאל"ט)
שוב, בהנחה שההכנסה היא ודאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי החוזים היו כמו משועבדים
אם לא היינו עולים היינו חייבים לשחרר לא מעט
הבקרה ידעה שיש ביקוש לשחקני הפועל והסכימה כנראה לעשות מערוף קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:14 
מישהו ראה חדשות הספורט? הבנתי שבונדר פתח את הפה חזק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:17 
דימה פתח את הפה? טוב נעביר... רגע הכוסית מצינור לילה, שמישהו יעלה את דברי הבן הסורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
איבד כל שביב של הערכה שהייתה לי אליו

בונדר :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:19 
זה מה אמרו לי:
ציטוט:
הוא סיפר שההנהלה התנכלה לו בייחוד המחנה של טביב. למשל הם חזרו ממשחק באשקלון, אחרי פיזור הוא לא מצא את הרכב. ההנהלה החרימה לו את הרכב. הוא סיפר שבמשחקים של ליגת האלופות כול המקורבים יושבים עם השחקנים באוטובוס. פשוט שכונה הוא אמר. הוא גם אמר שלכול השחקנים נמאס והם מחפשים דרך לעוף מהפועל

לא ראיתי כלום. הסתלבטו עלי בפייסבוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/245 ... 01&loc=119

ציטוט:
יצוין כי המחלוקת היחידה בין הפועל לעבאס היא גובה סעיף השחרור לחו"ל והשאלה אם בכלל יוכנס סעיף כזה לחוזה. עבאס אמר הערב ל-nrg מעריב: "הפועל זה מועדון גדול ולשחק שם יהיה הגשמת חלום. אבל עדיין צריך לסגור כמה דברים, ואני מקווה שעד סוף השבוע הכול יהיה מאחורינו".

לא לומדים מטעויות. מי זה העבאס הזה? אתה רוצה סעיף שחרור? סבבה, תשיג אחד כזה באשקלון.
הפועל הפכה לבדיחה של הליגה, שחקנים סוג ז' כבר מתכננים את היציאה שלהם לחו"ל. בלי מדיניות קשה ונוגדת, בה אף אחד לא יוצא לחו"ל לפני סיום החוזה, זה לא ייגמר.
לא ייאמן שהאהבה שלי הפכה לזונה, עושים סיבוב ובורחים. זדיינו. תעלו את הנוער, זה עדיף.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:
יצוין כי המחלוקת היחידה בין הפועל לעבאס היא גובה סעיף השחרור לחו"ל והשאלה אם בכלל יוכנס סעיף כזה לחוזה. עבאס אמר הערב ל-nrg מעריב: "הפועל זה מועדון גדול ולשחק שם יהיה הגשמת חלום. אבל עדיין צריך לסגור כמה דברים, ואני מקווה שעד סוף השבוע הכול יהיה מאחורינו".

לא לומדים מטעויות. מי זה העבאס הזה? אתה רוצה סעיף שחרור? סבבה, תשיג אחד כזה באשקלון.
הפועל הפכה לבדיחה של הליגה, שחקנים סוג ז' כבר מתכננים את היציאה שלהם לחו"ל. בלי מדיניות קשה ונוגדת, בה אף אחד לא יוצא לחו"ל לפני סיום החוזה, זה לא ייגמר.
לא ייאמן שהאהבה שלי הפכה לזונה, עושים סיבוב ובורחים. זדיינו. תעלו את הנוער, זה עדיף.

דווקא כן לומדים מטעויות.
בגלל זה יש מחלוקת בנוגע לסעיף שחרור לחול..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בונדר אמר דברים נכונים, להקיא על אלי טביב ומוני הראל.
הקבוצה שכונה מארץ השכונות, דיבר על המקורבים של ההנהלה שהיו באוטבוס בצ'מפינוס באירופה, אוטובוס שאמור להיות סטרילי צוות מקצועי ושחקנים "מקורבים ועוד מקורבים ועוד מקורבים"
עוד גועל נפש, הוא חוזר ממשחק ואין לו אוטו, ההנהלה החליטה שהוא לא צריך יותר אוטו והוא היה צריך לחפש טרמפים.
מאשים את טביב בהתנהלות של ערס.
מה שיותר עיצבן שהוא הודה שבגלל ההנהלה כל שחקן התחיל לחשוב רק על עצמו ואיך הוא בורח לחו"ל פחות ענין אותם ההצלחה של הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 29 מאי 2011, 23:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בונדר אמר דברים נכונים, להקיא על אלי טביב ומוני הראל.

למה הראיון לא התפרסם בספורט 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:

דווקא כן לומדים מטעויות.

זה מחלוקת על גובה הסעיף. לא ייאמן ששחקן אשקלון מבקש סעיף יציאה לחו"ל. אפילו לא שמעתי שמחזרים אחריו קבוצות אחרות, כנראה סתם בלוף של טביב. רוצה לשחק בהפועל? בבקשה. רוצה סעיף יציאה לחו"ל? תשאר באשקלון, שמעתי שבאים הרבה סקאוטים ללאומית. שחקנים זבל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
איבד כל שביב של הערכה שהייתה לי אליו

בונדר :PUKE:

"פתח את הפה" על דברים הזויים שההנהלה עשתה לו כמו לקחת לו תאוטו בלילה שהוא חוזר ממשחק לוולפסון.
ככה מתנהגת הנהלה שרוצה לגרום לשחקנים לבוא לשחק אצלה.
וזה שהוא אמר שלשחקנים שנשארו נשבר הזין מההנהלה הנוכחית גם צריך לגרום לנו שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:27 
אוגוסטוס היל כתב:
אז מדוע הכספים העתידיים מהעליה לשמפיונס שימשו כערבויות? (אאל"ט)
שוב, בהנחה שההכנסה היא ודאית

כאשר מגישים את התקציב לעונה הקרובה, לא יודעים באיזה שלב של ליגה אירופאית הפועל ת"א תגיע.
עבור הבקרה יש שלוש רמות של הכנסה :
1. מקורות מובטחים : זכויות שידור, טוטו, חסויות, הקצבות (עיריה אם יש), הסכם מקדמה עם "לאן", מכירת שחקנים.
2. מקורות משוערים : השתתפות במפעל אירופאי (רמת ההכנסה תלויה בהצלחה ספורטיבית ושלב ההשתתפות), מענקי מיקום מקומיים.
3. למה צריך ערבויות (מעבר לערבות חובה שכל קבוצה מוחייבת של מיליון ש"ח מוצמדת לשנת 2000)? כדי להבטיח קיום התחייבויות אם בסופו של דבר הקבוצה מצליחה להשיג את ההכנסות של סעיף 1 בלבד או ההזרמה מפעל אירופאי קטנה מהתחזית.

כמובן שקבוצה יכולה להגיש הוצאות חופפות להכנסות מובטחות כדי להקטין למינימום את גובה הערבויות או הזרמה ישירה של הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שלמעלה מ-40 מליון מזומן בקופה (עוד לפני מכירת השחקנים) זה בטוחה שאין לאף קבוצה בליגה.
אבל מסתבר שבשביל מוצצי כיפודים זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/245 ... 101&loc=10

אולי אני הוזה, אבל נקודת האור היחידה מבחינתי היא אוסידון. כרגע, הלוואי והוא יהיה איש החזק במועדון. למרות התדמית הבעייתית, הוא מפתיע בגדול. ראיון מאוד כנה(טביב שמרן, השנה האחרונה הייתה קטסטרופה ושני הצדדים אשמים), בלי לכלוכים(בניגוד לאחים הראל ולבוס שלו), עם תוכניות נכונות לעתיד(טיפוח נוער, החזרת סמלים, עצירת הזנות של המקורבים, מו"מים סודיים, סילוק התקשורת). לא יודע עד כמה זה אמיתי, אבל לפחות יש אחד במערכת שמכיר טוב את היעדים הנכונים(בניגוד למעכלים ולבוסים של ג'מצ'י שמוציאים כל דבר לתקשורת). נראה שטביב סומך עליו, ואולי זה יגרום לו להתרחק קצת מהניהול השוטף והמזיק למועדון ולהעביר את המפתחות לאוסידון, שכרגע מתגלה כאדם הנכון לעמוד בראש כל הכאוס הניהולי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:

דווקא כן לומדים מטעויות.

זה מחלוקת על גובה הסעיף. לא ייאמן ששחקן אשקלון מבקש סעיף יציאה לחו"ל. אפילו לא שמעתי שמחזרים אחריו קבוצות אחרות, כנראה סתם בלוף של טביב. רוצה לשחק בהפועל? בבקשה. רוצה סעיף יציאה לחו"ל? תשאר באשקלון, שמעתי שבאים הרבה סקאוטים ללאומית. שחקנים זבל.

מה שמצחיק זה שהובטח לו להיות המחליף של ורמוט :LOMASHOO:
שיעשו לו סעיף יציאה גבוה..אין לנו מה להפסיד מזה :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:32 
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:

דווקא כן לומדים מטעויות.

כל מילה.
והייתי מוציא הודעה כזאת לתקשורת-
שחקן שמגיע למו"מ ומוציא את צמד המילים סעיף שחרור - שיישאר בקבוצה שלו. תהנו. מעניין איזה סעיף דמארי מקבל בלוזוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:53 
מי זה המחמוד עבאס הזה הוא שווה משהו?

אם כבר שניר גואטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 17:04 
NARKOTIKA כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:

דווקא כן לומדים מטעויות.

כל מילה.
והייתי מוציא הודעה כזאת לתקשורת-
שחקן שמגיע למו"מ ומוציא את צמד המילים סעיף שחרור - שיישאר בקבוצה שלו. תהנו. מעניין איזה סעיף דמארי מקבל בלוזוניה.

בלי גוטמן ועם יוסי, רוב הסיכויים הם שהוא יצא לאיו"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: