Shacham כתב:
בשנים האחרונות.
זה כמו שתגיד שחיפה הקבוצה הכי מעוטרת במדינה כי בשנים האחרונות הם לוקחים אליפויות על ימין ועל שמאל. היום אנחנו קבוצה ווינרית זה ברור גם לאוהדי מכבי, אבל בעיקרון עדיין ליד השם של מכבי יש שם של זוללת תארים ווינרית, ואצלנו שם של לוזרים שמנצחים 1-0 קטן.
לא הבנת אותי. אתה מערבב בין 2 דברים שונים.
מבחינת קבוצה מעוטרת, מכבי הכי מעוטרת, זה נכון. יש להם יותר תארים מאיתנו. בתקופה שמשדרים פה בצבע, זה כבר לא נכון. אבל אני דיברתי על ווינריות, על אופי ווינרי. לא על מי יותר מעוטרת.
וכשאני מדבר על ווינריות אני לא מדבר על השנים האחרונות. ב2009, למשל, יצאנו סופר קוקסינלים ולוזרים במשחק העונה. היסטורית, אנחנו ווינרים אחושרמוטה. לא בעשור האחרון, הרבה יותר אחורה. כשחוזרים מולך בדרבי בגמר גביע ל2-2, לחזור ולתת את ה3-2 זה ווינריות אחושרמוטה. בדרך לגביע הזה, ברבע הגמר, שיפסלו לך גול מבעיטה חופשית חוקית לגמרי, וכמה דקות אחרי זה לתת גול בדיוק מאותו מקום, זה אופי ווינרי. וזה לא היה ב"שנים האחרונות".
אני אחדד עוד יותר את הנקודה על ההבדל בין הישגיות לבין ווינריות.
מכבי חיפה היא, כמו שאמרת, המועדון הכי מעוטר פה ב20 השנים האחרונות. זה עדיין לא מונע מהם להיות חתיכת קבוצה של לוזרים וקוקסינלים שזה לא להאמין.
למעשה, מכל האליפויות האחרונות שלהם, פרט לאליפות של 2009, אני לא זוכר אף אליפות שלהם שהם לקחו כשהיתה להם יריבה שרצה מולם ראש בראש. רק שהם רצים סולו, לבד, הם מסוגלים לקחת. ב2010 הם איבדו אליפות במחזור האחרון בצורה פשוט נטולת כל הגיון. ב2003 הם כבר הובילו 5-0 במחצית באשדוד והיו דרך להשאיר אבק להפרש השערים של היריבה, ואז קיבלו גול והמומנטום הפך צהוב. ב96 הם כבר הובילו 1-0 במשחק העונה בבית, ואז קיבלו שלישיה. באירופה, הם פעמיים פיספסו עלייה לאלופות בדקה ה90 (אם לדייק, אז מאלמו היה שלב אחד לפני), ואפילו בשנה האחרונה הם הודחו מאירופה בדקה ה90. חוץ מזה הם מפסידים כ"כ הרבה פעמים בפנדלים וההארכות ובמשחקי הכרעה בגביע.
לקחו מיליון תארים - כל הכבוד להם. אבל לא להיות מסוגלים להתמודד כשיש מישהו שרץ מולך, ולאבד כ"כ הרבה דברים בשניות האחרונות, זו בדיוק ההגדרה ללוזריות.