תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל הגישה בקשה לביהמ"ש לפירוק - ירדו 9 נקודות.
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:11 
בארי התפטר בגלל הסחבת על פי הודאתו.
לא, לא התנגדתי כי חשבתי שיעשה את עבודתו, בהתנדבות, לא בהתנדבות פחות מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:18 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
כץ טועה כמו שכבירי טועה וכשל, כל אחד עם הפנטזיות להתחרות על האליפות כשהמצב הכספי בקנטים. על מה לעזאזל הוא מבלבל במוח? מאיפה אתה אמור להביא תקציב של 30 מיליון כשאתה בגרעון כזה עמוק? עוד הלוואה ועוד פריסה? מסכן ששתו לו את הכסף, גם עליו הצליחו לעבוד ולרמות.

הוא אומר שצריך להתנהל באחריות ולא לבזבז כספים שאין וגם שמי שרוצה לנהל את הפועל צריך להביא כמה מיליונים מהבית כל שנה, אני לא בטוח שהחלק השני מדוייק, אבל זה בטח לא מופרך או מבטא שנאה כלשהי.

אני לא מתייחס לרד פרייד ההזוי ותסביכי הרדיפה שלו, ברור שאין לו שנאה.
אבל ראבק, הוא התנגד בחריפות לפירוק, אז הוא האחרון שיכול לתת עצות. אין בן אדם אחד, כולל הסינים, שהיה מכניס אפילו עשרה מיליון לקופה במצב המטורף שרק לאחרונה נחשף. באמת אני חש רע בשבילו, כי הוא בא עם כוונות טובות, ובסוף שאבו לו את הכסף לחור שחור.
אבל זה כמו בסטראטאפ רוב הסיכויים שצוות ניהולי כושל יפיל לך את ההשקעה, ואין שום תסריט בעולם שיכול להנשים את העסק במצב כזה, בשום תסריט שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:19 
chimpfive כתב:
לא, לא התנגדתי כי חשבתי שיעשה את עבודתו, בהתנדבות, לא בהתנדבות פחות מעניין אותי.

אני באמת לא מבין איך אתה כל כך נחרץ. קראתי את הודעתו עכשיו ואתה טועה ומטעה - הוא לא אזכר בה את נושא הסחבת בכלל. אגב, הוא התפטר ביום שמינוי את גיא לוי (לאחר המינוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:23 
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:

אני באמת לא מבין איך אתה כל כך נחרץ. קראתי את הודעתו עכשיו ואתה טועה ומטעה - הוא לא אזכר בה את נושא הסחבת בכלל. אגב, הוא התפטר ביום שמינוי את גיא לוי (לאחר המינוי).

אתה כותב שהוא התפטר ביום שמינו את לוי, אתה מחזק את מה שטענתי, זה היה הטריגר, הוא רק אחר כך בירבר על המצב הניהולי כמה שבועות אחר כך, אם לא היתה את הסחבת הוא כנראה היה ממשיך ומנסה למצוא עוד הלוואה, ועוד פריסה,וכל מי שממשיך ולא זועק פירוק, חסר אחריות כמו כל אחד, אוהד או מקורב ש״בא ממקום של אהבה״, על כבירי אין מה להוסיף כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:23 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
כץ טועה כמו שכבירי טועה וכשל, כל אחד עם הפנטזיות להתחרות על האליפות כשהמצב הכספי בקנטים. על מה לעזאזל הוא מבלבל במוח? מאיפה אתה אמור להביא תקציב של 30 מיליון כשאתה בגרעון כזה עמוק? עוד הלוואה ועוד פריסה? מסכן ששתו לו את הכסף, גם עליו הצליחו לעבוד ולרמות.

הוא אומר שצריך להתנהל באחריות ולא לבזבז כספים שאין וגם שמי שרוצה לנהל את הפועל צריך להביא כמה מיליונים מהבית כל שנה, אני לא בטוח שהחלק השני מדוייק, אבל זה בטח לא מופרך או מבטא שנאה כלשהי.

אבל ראבק, הוא התנגד בחריפות לפירוק, אז הוא האחרון שיכול לתת עצות. אין בן אדם אחד, כולל הסינים, שהיה מכניס אפילו עשרה מיליון לקופה במצב המטורף שרק לאחרונה נחשף. באמת אני חש רע בשבילו, כי הוא בא עם כוונות טובות, ובסוף שאבו לו את הכסף לחור שחור.
אבל זה כמו בסטראטאפ רוב הסיכויים שצוות ניהולי כושל יפיל לך את ההשקעה, ואין שום תסריט בעולם שיכול להנשים את העסק במצב כזה, בשום תסריט שחר.

אבל הוא טוען שכבירי בזבז מיליונים (גם)מכספי המועדון, מבלי שעדכן או התייעץ עם אף אחד ושמראש לא היה לו הון עצמי כדי לתפעל מועדון כזה.
אף אחד לא מפקפק בכוונות של כבירד פרייד, אבל בהנחה שמה שסיימון אומר נכון, אני חושב שהו צודק בכל מילה, לזכותו הוא גם התריע בזמן אמת על הניהול הכושל של כבירי ואף פעם לא התייחס מאחורי טייטל של "בכיר במועדון" כמו כל השפנים אצלנו ותמיד עמד מול המצלמות או דיבר בקולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:27 
כבירי שם בשנה וחצי פי 100 יותר כסף מכל חלקיקי המניות שם, האשמה שלו בפירוק היא אפסית, מצחיק לבוא אליו בתלונות שהוא בזבז כספי מועדון, היינו צריכים ללכת לפירוק לפני שנתיים, הוא רק דחה את הקץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:30 
NARKOTIKA כתב:
בכירי שם בשנה וחצי פי 100 יותר כסף מכל חלקיקי המניות שם, האשמה שלו בפירוק היא אפסית, מצחיק לבוא אליו בתלונות שהוא בזבז כספי מועדון, היינו צריכים ללכת לפירוק לפני שנתיים, הוא רק דחה את הקץ.

למה מצחיק? אם הוא בא למועדון שהיה לו חובות על סך X והיום יש למועדון חובות של X כפול 2.
לא אמורים לבוא אליו בטענות?
צריך לברך אותו על כך שהוא סוף סוף עשה את המהלך המתבקש מזמן ואפשר לבוא אליו בטענות על הניהול הכושל בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:32 
הוא אחראי לחצי מהחובות היום? ברצינות אתה כותב את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:35 
NARKOTIKA כתב:
הוא אחראי לחצי מהחובות היום? ברצינות אתה כותב את זה?

לא אמרתי שחצי ואין לי מושג כמה, אבל גם הוא לא מסתיר שהחובות גדלו בקדנציה שלו, זו סתם היתה דוגמא...מצידי שיהיה רשום איקס + 20 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
כמה לא מפתיע שהטרול מספר 3 בפורום מגונן על סיימון כץ שהולך לרכל ולהוציא רפש החוצה אצל כלי התקשורת העויין ביותר, בזמן שמיליוני שונאי הפועל מחככים ידיהם בהנאה על המריבות הפנימיות, התככים, וחוסר התקווה ששוררים במועדון.

כשחושבים על זה, "שחר" הוא הסיימון כץ של הפורום - קשקשן שמופיע תמיד בתקופות קשות מבד"כ, על מנת לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ, בלי שתרם שום תרומה ממשית או הראה אפילו רצון טוב למען הפועל. כמה חבל שרק בהפועל יש אוהדים מהרמה הירודה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:44 
NARKOTIKA כתב:
כבירי שם בשנה וחצי פי 100 יותר כסף מכל חלקיקי המניות שם, האשמה שלו בפירוק היא אפסית, מצחיק לבוא אליו בתלונות שהוא בזבז כספי מועדון, היינו צריכים ללכת לפירוק לפני שנתיים, הוא רק דחה את הקץ.

אתה לא חושב שיש הבדל בין ללכת לפירוק שאתה עם פי 2 חוב?
אתה יודע בוודאות שלפני שנתיים היה צריך ללכת לפירוק?
מי שם מיליון יורו על בן רייכרט? הביא צוות מקצועי שלם של חסרי מושג? לא עשה בדיקת נאותות נורמלית ולקח מחיים רמון קבוצה עמוסת חובות בלי כיסוי משפטי (כנראה)?
אולי לא אשמה עיקרית, בודאי לא אשמה אפסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:48 
Red Pride כתב:
כמה לא מפתיע שהטרול מספר 3 בפורום מגונן על סיימון כץ שהולך לרכל ולהוציא רפש החוצה אצל כלי התקשורת העויין ביותר, בזמן שמיליוני שונאי הפועל מחככים ידיהם בהנאה על המריבות הפנימיות, התככים, וחוסר התקווה ששוררים במועדון.

כשחושבים על זה, "שחר" הוא הסיימון כץ של הפורום - קשקשן שמופיע תמיד בתקופות קשות מבד"כ, על מנת לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ, בלי שתרם שום תרומה ממשית או הראה אפילו רצון טוב למען הפועל. כמה חבל שרק בהפועל יש אוהדים מהרמה הירודה ביותר.

תמשיך להתחבא מאחורי כינוי ולהעלב בכל פעם שמבקרים את אמיר כבירי.
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Red Pride כתב:

דפקט, בשבועות האחרונים אני הייתי מגדולי מבקריו.

בושה שהאדמין נותן ליצורים כמוך לטפטף פה רעל מכביסטי בלי חשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:02 
Red Pride כתב:
שחר כתב:
Red Pride כתב:

דפקט, בשבועות האחרונים אני הייתי מגדולי מבקריו.

בושה שהאדמין נותן ליצורים כמוך לטפטף פה רעל מכביסטי בלי חשבון.

חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:02 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מי שם מיליון יורו על בן רייכרט? הביא צוות מקצועי שלם של חסרי מושג? לא עשה בדיקת נאותות נורמלית ולקח מחיים רמון קבוצה עמוסת חובות בלי כיסוי משפטי (כנראה)?

מה? איפה כתבתי את זה שפי 2 לא משנה?
זה שהחוב המוצג לנו גדל לא אומר שהוא נוצר בשנה וחצי האחרונות.

כל ה2x או הx פלוס 20 שלכם לא רציניים בדיוק בגלל שהמספרים פשוט רחוקים מהמציאות.
לחוב של רייכרט יש ערבות אישית חתומה. את הסיפור של ממדוינדו כולם מכירים, אמור להיגמר בפחות ממיליון ויש גם גרסא שכבירי כבר ירש את החוזה איתו.
הוא הראשון שהכניס החזר חוב לתקציב שהוא הגיש לבקרה, והראשון שאשכרה העביר תשלומים שהיינו חייבים מזמן.
האחריות שלו היא אפסית רק מהעובדה הפשוטה שהחוב מהתקופה שלו מסתכם ב1-2 מיליון שלא בטוח שלא מקוזזים מהתשלומים שהוא העביר. הוא שם ערבות על כל המשכורות של השנה ככה שגם זה לא הולך להצטבר.
בדיחה לבוא לבן אדם ששם 40 מיליון שקל כדי להחזיר את ההוצאות בתקופה שלו ולשים אותו באותה שורה עם אנשים שחלבו הלוואות ולא שילמו אפילו פעם אחת.

רוב הכסף שהוא שם הלך לפח בגלל ההתנהלות הגרועה, אבל אין לנו זכות להתלונן על זה, זה כסף שלו. המצה שלך לא היה יותר טוב אם הוא לא היה עובר פה.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 07 דצמבר 2016, 11:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:03 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

אבל הוא טוען שכבירי בזבז מיליונים (גם)מכספי המועדון, מבלי שעדכן או התייעץ עם אף אחד ושמראש לא היה לו הון עצמי כדי לתפעל מועדון כזה.
אף אחד לא מפקפק בכוונות של כבירד פרייד, אבל בהנחה שמה שסיימון אומר נכון, אני חושב שהו צודק בכל מילה, לזכותו הוא גם התריע בזמן אמת על הניהול הכושל של כבירי ואף פעם לא התייחס מאחורי טייטל של "בכיר במועדון" כמו כל השפנים אצלנו ותמיד עמד מול המצלמות או דיבר בקולו.

לא טענתי שהוא לא מדייק, בשורה התחתונה העמותה, בן זאב, כץ, בכור צאבן, חג׳ג׳ היה להם נוח במצב הזה, כבירי עם כל הביקורת שלי עליו עשה את הדבר היחידי שאף אחד מאותם גורמים אחרים לא היה עושה, הלך להקפאה ופירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:07 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה? איפה כתבתי את זה שפי 2 לא משנה?
זה שהחוב המוצג לנו גדל לא אומר שהוא נוצר בשנה וחצי האחרונות.

כל ה2x או הx פלוס 20 שלכם לא רציניים בדיוק בגלל שהמספרים פשוט רחוקים מהמציאות.
לחוב של רייכרט יש ערבות אישית חתומה. את הסיפור של ממדוינדו כולם מכירים, אמור להיגמר בפחות ממיליון ויש גם גרסא שכבירי כבר ירש את החוזה איתו.
הוא הראשון שהכניס החזר חוב לתקציב שהוא הגיש לבקרה, והראשון שאשכרה העביר תשלומים שהיינו חייבים מזמן.
האחריות שלו היא אפסית רק מהעובדה הפשוטה שהחוב מהתקופה שלו מסתכם ב1-2 מיליון שלא בטוח שלא מקוזזים מהתשלומים שהוא העביר. הוא שם ערבות על כל המשכורות של השנה ככה שגם זה לא הולך להצטבר.
בדיחה לבוא לבן אדם ששם 40 מיליון שקל כדי להחזיר את ההוצאות בתקופה שלו ולשים אותו באותה שורה עם אנשים שחלבו הלוואות ולא שילמו אפילו פעם אחת.

כל מה שאתה כותב פה הוא ספקלוציה. אתה לא יודע כמה הוא שם מהכיס שלו, אתה לא יודע איך ייגמר העניין עם מנדיונדו ואתה לא יודע מה החוב האמיתי מהתקופה שלו.
לא שמתי אותו בשורה עם אף אחד. אני בהחלט חושב שהוא ניהל את הקבוצה בצורה שערורייתית, בודאי שלא בשקיפות, ובזבז כספים בלי הכרה, גם אם הם כספים שלו. העברת הבעלות מרמון נעשת בצורה חובבנית במקרה הטוב. כל זה נאמר שאני יוצא מנקודת הנחה שאין שום דבר מסריח מאחוריו (בובה של מני וייצמן ועוד כל מיני שמועות).
אז להגיד שהאחריות שלו אפסית זה להתעלם מהמציאות. שאתה בא ולוקח מועדון ואין לך מושג איך לנהל אותו ולהבריא אותו, ובסוף תחת המשמרת שלך המועדון קורס, יש לך אחריות גדולה. עוד בעלים כושל מתוך שורה של בעלים כושלים שהמועדון הזה ידע משנות ה-80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:10 
כתוב כמה הוא שם מהכיס שלו בדו"ח שהגישו לבית משפט וכתוב גם כמה החוב.
אתה יכול לא להאמין גם לזה אבל באותה מידה אתה יכול גם לא להאמין שאנחנו הולכים לפירוק. זה פורסם באותו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:12 
שחר כתב:
chimpfive כתב:

שוב, אני קצת נעלב שאתה שם אותי עם רד פרייד, אין לי בעיה עם מה שהוא אומר, או שאני חושב שהוא שונא הפועל.
אבל עםכל מה שהוא טוען, אז למה הוא נגד פירוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:18 
NARKOTIKA כתב:
אתה יכול לא להאמין גם לזה אבל באותה מידה אתה יכול גם לא להאמין שאנחנו הולכים לפירוק. זה פורסם באותו מקום.

לא, ההליך יהיה עובדה. מה שכתוב בדו"ח הזה הוא לא עובדה, הוא נכתב ע"י אדם בעל אינטרס. אולי הכסף של מני ויצמן, אתה יכול להיות בטוח שלא?. אבל אתה יודע מה, נזרום. נניח שכן הוא שם, זה לא משנה. האיש, גם אם בא מכוונות טובות, מנהל כושל. הוא לא יצר את הגרעון, אפילו לא את החלק הארי שלו, אבל הוא תרם לו, עשה נזק עצום לתאגיד שהעביר בעלות בלי לדאוג שהחובות יישארו עם אלה שאכן יצרו אותם. אתה מבין איזה נזק זה?
נניח שאתה תעבור מחר דירה, ולא ידעת שחייבים 30 אלף שקל חשבון חשמל. תבוא חברת חשמל ותנתק לך את החשמל. מי יהיה אשם בזה? רק אתה. נכון, לא אתה יצרת את החוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

שוב, אני קצת נעלב שאתה שם אותי עם רד פרייד, אין לי בעיה עם מה שהוא אומר, או שאני חושב שהוא שונא הפועל.
אבל עםכל מה שהוא טוען, אז למה הוא נגד פירוק?

כי בפירוק ככל הנראה הוא יאבד את ה-4 אחוזים העלובים שלו בהפועל (בלי שהוא נדרש לשים שקל אחד בתקציב הקבוצה), ויחד איתם לאבד את הזכות לכתוב פוסטים עילגים בפייסבוק ולאחר מכן להיות מצוטט באתרי הספורט, בתור עאלק פרסונה חשובה שמודאגת מהמצב

DUH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:21 
תגיד מה אתה רציני? אנחנו מדברים על התוצאה. התוצאה היא פירוק. בינארי. כן או לא.
במקום כבירי מגיע לפה לפני שנה וחצי המנהל האופטימלי ביקום. פירוק היה נמנע?
לא. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא, ההליך יהיה עובדה. מה שכתוב בדו"ח הזה הוא לא עובדה, הוא נכתב ע"י אדם בעל אינטרס. אולי הכסף של מני ויצמן, אתה יכול להיות בטוח שלא?. אבל אתה יודע מה, נזרום. נניח שכן הוא שם, זה לא משנה. האיש, גם אם בא מכוונות טובות, מנהל כושל. הוא לא יצר את הגרעון, אפילו לא את החלק הארי שלו, אבל הוא תרם לו, עשה נזק עצום לתאגיד שהעביר בעלות בלי לדאוג שהחובות יישארו עם אלה שאכן יצרו אותם. אתה מבין איזה נזק זה?
נניח שאתה תעבור מחר דירה, ולא ידעת שחייבים 30 אלף שקל חשבון חשמל. תבוא חברת חשמל ותנתק לך את החשמל. מי יהיה אשם בזה? רק אתה. נכון, לא אתה יצרת את החוב.

מסכים איתך
אם לפחות כבירי היה שקוף איתנו, ומסביר לנו את המצב שלא דרך הדלפות לצנציפר ול-one , היה אפשר לגלות אמפתיה כלשהי אליו במצב אליו נקלע.
לבוא עכשיו ולהפיל את הכל על קודמיו, כשכולנו היינו באפילה במשך שנתיים, זו חוכמה קטנה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:30 
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

מאיפה אתה לעזאזל יודע?
אם במקום כבירי היה מגיע המנהל האופטימלי, שיש לו גם גב כלכלי רחב מספיק, אחושרמוטה הפירוק היה נמנע. הוא היה יודע להגיד מה החובות, יודע לתבוע את מי שצריך, להרים דגלים בזמן. הוא היה קונה את כל הקבוצה ומבטל את החלקיקים האלה שיש לכל מיני אנשים.
אם כבירי היה מגיע, עושה בירורים פשוטים, לא מדבר איתך משהו מתוחכם. מס הכנסה? חובות לשחקנים? הבן שלי היה יודע לעשות בדיקות כאלה.
היה משקיע כסף בצורה חכמה ומנקה את הקבוצה. בודאי שהיה נמנע הפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:34 
NARKOTIKA כתב:
לא. זה הכל.

ממש לא נכון!
בטח שאפשר היה להימנע מפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 11:58 
מה זה שיש לו גב כלכלי מספיק? אין גב כלכלי. רק ניהול.
זאת התנייה ששומטת את כל הבסיס לדיון.
ברור שעם ה40 ומשהו מיליון שקל שהוא השקיע פה היה אפשר למנוע פירוק.

השאלה היא בלעדיו. לפני שנה וחצי, כשאין אף אחד שמוכן לשים כסף בקבוצה הזאת. האם היה דרך להתמודד עם החובות האלה?
פשוט לא, ועצם זה שאתם מסכים עם האנשים שטענו כבר לפני שנתיים-שלוש שצריך ללכת לפירוק (ובצדק) מוכיחה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:11 
NARKOTIKA כתב:
מה זה שיש לו גב כלכלי מספיק? אין גב כלכלי. רק ניהול.
זאת התנייה ששומטת את כל הבסיס לדיון.
ברור שעם ה40 ומשהו מיליון שקל שהוא השקיע פה היה אפשר למנוע פירוק.

השאלה היא בלעדיו. לפני שנה וחצי, כשאין אף אחד שמוכן לשים כסף בקבוצה הזאת. האם היה דרך להתמודד עם החובות האלה?
פשוט לא, ועצם זה שאתם מסכים עם האנשים שטענו כבר לפני שנתיים-שלוש שצריך ללכת לפירוק (ובצדק) מוכיחה את זה.

אז גם עם ניהול אופטימלי אפשר היה למנוע את הפירוק. או אתה יודע מה? אני לא יודע בוודאות. הקבוצה היתה יכולה להיות היום במקום הרבה יותר טוב. בודאי שאפשר היה להבין מה מצב המועדון.
אני מצטער, מועדון שחייב מיליונים לא הולך וקונה את בן רייכרט במיליון יורו, לא מתחייב על חוזים עם צוות מקצועי עלום ל-3 שנים קדימה. הוא קודם כל מנסה להבריא את הקבוצה.
אין לך כסף, אל תיקח את הקבוצה. אם אתה בא בשביל להשריש מצב חולה, אל תבוא. אם ביום שהוא היה בא הוא היה לוקח באוזן את מי שאחראי לחובות ותובע אותו, אפשר היה להימנע מהפירוק.
אבל כבירי רק השאיר את קן הצרעות הזה על כנו. את חוסר השקיפות, הסיבוך, כן מני ויצמן, לא מני ויצמן. איך אפשר לבוא בטענות למני ויצמן? איך אפשר לבוא בטענות לתאומים? איך אפשר לבוא בטענות למוני הראל, לסמי סגול? כולם שמו כסף. סמי סגול, הקים אמפרייה ולא היה לו את הצורך הבסיסי להבין מה עושים עם הכסף שלו בהפועל. לא אשם? אחושרמוטה אשם. עכשיו יצא לאוהדי הפועל שם שהם העיפו אותו מהקבוצה. מישהו זוכר ששחקנים עשו שביתה איטלקית באמצע עונת 2003 כי היו חייבים להם כסף?
מי שמחזיק בבעלות צריך לדעת מה קורה בעסק שלו. מי שלא יודע אשם בקריסה של העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
הקטע ההזוי הוא שבתקופת כבירי, הפועל קיבלה יותר כסף ממכירת שחקנים מאשר הוציאה על רכש.

אבו עביד - 1.5 מיליון
פינטילי - 1 מיליון
יחזקאל - 3.2 מיליון

סה"כ - 5.7 מיליון ש"ח

גוטליב ו-ורטה נקנו בתשלומים שסה"כ שולמו עד כה בערך 600-700 אלף ש"ח עליהם (מיליון ש"ח לכל אחד, בפריסה ל-3 שנים)
בומבה - מיליון שקל (התברר שנרכש רק ב-250 אלף דולר ולא ב-650 כפי שפורסם תחילה)
רייכרט - 300 אלף דולר (תשלומים 2-3 נדחו לשנים הבאות)
על לינגאנה ויצמן שילם במחנות אימונים להפועל רמת גן
שוינפלד - 1.1 מיליון שקל על 60 אחוז מהכרטיס
ניקוליץ' - 1.4 מיליון שקל (לא שולמו במלואם)

סה"כ - בערך 5 מיליון שקלים

כל הפירוק הזה הוא לא כתוצאה מהרכש, שהרי אנחנו בסה"כ בפלוס כספי מסך ההעברות.
אלה אמנם חישובים על גב מעטפה, אבל גם אם אנחנו מופסדים מהרכש, זה לא עולה על 1-3 מיליון שקלים, שהם רק טיפה בים.

גם על שכר השחקנים והעובדים של השנה והשנה שעברה היו ערבויות בבקרה התקציבית.
גם ההלוואות מדיסקונט ולאן שפרוסות לשנים רבות קדימה אינן הבעיה.

הסיפור המרכזי הוא לדעתי התביעות מתקופת טביב, רמון ותביעת מנדיונדו שלא ניתן לעמוד בהן.

ועוד שאלה: על מה כבירי שילם כביכול 40-50 מיליון שקל עד כה? בכלל לא ברור. לדעתי זה עוד בלוף.

זה לא נכון. לדוגמא, על לינגאנה הפועל שילמה 1,340,000 ש״ח פלוס 2 מחנות אימון(או 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים שלא היה אפשר.
כלומר ייתכן שבכל מקרה החובות הכללים היו בסוף מובילים לפרוק. אבל אם היו הולכים לתהליך הבראה ארוך שנים. ולא יוצאים להרפתקאות כל פים מחדש אני מאמין שיכלו הימנע מפרוק.
הרי רק מהמכירה של שוינלפד למכבי יכלת להוריד כ 15 מליון מהחובות. ישנם ערבויות אישיות לכל הכסף של השנה (משכורות) + 15 מליון לדיסקונט ו 5 מליון ללאן. ככה שיורד לך עוד 35 מליון בערך.
עם 50 מליון חובות פרוסים לשנים חלקם היית יכול להתמודד לא רע, אבל בשביל זה אתה צריך לדעת שיש צורך בבנית תקציב מאוזן ולא גרעוני, ולהכניס את היד לכיס. אם באמת כבירי וויצמן השקיעו כ 30 מליון שקל אז אם הףכסף הזה היה הולך לכיסוי חובות ונקיון שולחן היית עכשיו במצב הרבה יותר טוב, האמת היית עכשיו עם שולחן יחסית נקי כאשר מובטחים לך 50 מליון שקל לשנים הבאות מהסינים ואיצטדיון חדש.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
זכור לי שהיה רשום פעם ששולמו רק מחנות אימונים
לא חשבתי שהם עד כדי כך פראיירים, אבל גם אם כן, זה לא משנה את התמונה הכוללת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: