תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 329 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד אשקלון
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 12:54 
טכנית לארז כתב:
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:
בחיים לא התביישתי בקהל כמו היום. גועל נפש.

גם אני.
אחרי זה כשיגיע ינואר נתחנן לשוינפלד שיישאר.
גם אם להרבה שחקנים אין מקום בקבוצה אף אחד שם לא עושה בכוונה. הבוז הזה בסוף גורם גם לשחקנים הטובים להתרחק מהקהל ומהמועדון. טיפשי.

נו באמת, שחקנים לא ירצו להגיע להפועל בגלל הקהל?!
עשיתם מהקהל של הפועל אחד ששורק בוז אחרי כל הפסד ומקלל שחקנים
אחרי כל טעות שלהם.
קרה דבר נדיר שלא קרה ב 40 שנה האחרונות, ההתנהגות של הקהל היא בהתאם.
זה לא הנורמה אלא החריג

גם 40 שנה לא קרה שהפערים הכלכליים בין הפעל למכבי היו זהים לאלה שבכדורסל.
חלאס כבר.

מה קשור ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 12:56 
לפי שיח התקציבים כאן, אני יכול לנחש שאנחנו במקום השלישי בטבלה.
אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 12:58 
כן. רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 13:04 
אבל זאת דמגוגיה.
זה הרי ברור שהשכר אצלנו מנופח. אנחנו עדיין משלמים לוינטרה, אנטל, בומבה, זגורי, ביטון ומי זוכר עוד כמה שחקנים שלא באמת חלק מהקבוצה שרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 13:16 
אז אולי הפתרון לבעיית יחסי הכוחות מול מכבי היא לנצל את התקציב שיש בצורה קצת פחות מטומטמת?
נשמע לי קצת פחות בכייני ותבוסתני מלצעוק "מכבי סל" כל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 14:20 
Noam כתב:
אז אולי הפתרון לבעיית יחסי הכוחות מול מכבי היא לנצל את התקציב שיש בצורה קצת פחות מטומטמת?

גם אם תנצל את התקציב שיש "בצורה קצת פחות מטומטמת" - עדיין יש פה 100 מליון הפרש ואתה אמור להפסיד.
זה ממש לא יהווה פיתרון לזה שהתקציב שלנו הוא אולי שליש/רבע משלהם. אתה רוצה פתרון ליחסי הכוחות? תמצא מישהו שיעמיד פה תקציב של 80-90 מליון שקל, משהו שיאפשר לך להתמודד על ישראלים בכירים וייתן לך אפשרות להביא זרים טובים.
אפשר להיות בנאלי וקלישאתי ולספר פה על "בכיינות" או "תבוסתנות" ואפשר פשוט להיות ריאלי, לשים את הדברים על השולחן ולהכיר בזה שבמצב הנוכחי הפועל בהחלט יכולה לקבל פעם בכמה זמן חמישייה בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
Noam כתב:

גם אם תנצל את התקציב שיש "בצורה קצת פחות מטומטמת" - עדיין יש פה 100 מליון הפרש ואתה אמור להפסיד.
זה ממש לא יהווה פיתרון לזה שהתקציב שלנו הוא אולי שליש/רבע משלהם. אתה רוצה פתרון ליחסי הכוחות? תמצא מישהו שיעמיד פה תקציב של 80-90 מליון שקל, משהו שיאפשר לך להתמודד על ישראלים בכירים וייתן לך אפשרות להביא זרים טובים.
אפשר להיות בנאלי וקלישאתי ולספר פה על "בכיינות" או "תבוסתנות" ואפשר פשוט להיות ריאלי, לשים את הדברים על השולחן ולהכיר בזה שבמצב הנוכחי הפועל בהחלט יכולה לקבל פעם בכמה זמן חמישייה בדרבי.

אם זאת הגישה אז לא רק שההנהלה שלנו היא כמו שאול, זה גם לקח להם פחות זמן ממנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:16 
אני אחזור שוב, למתקשים:
אם תקציבים היו חזות הכל, אנחנו אמורים להיות בצמרת ולא מתחת לקו האדום. את הדאבל לקחנו כשהתקציב שלנו לא היה גבוה בהרבה מאשר היום, כשבאותן שנים מכבי והמיליונים שלה עשתה במכנסיים כל עונה מחדש.
לאף אחד בהפועל אין סיבה להתבכיין על תקציבים אם מה שעושים איתם כשיש זה לשלם לבומבות, לזגורים ולמנדיונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:32 
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:
אם תקציבים היו חזות הכל, אנחנו אמורים להיות בצמרת ולא מתחת לקו האדום. את הדאבל לקחנו כשהתקציב שלנו לא היה גבוה בהרבה מאשר היום, כשבאותן שנים מכבי והמיליונים שלה עשתה במכנסיים כל עונה מחדש.
לאף אחד בהפועל אין סיבה להתבכיין על תקציבים אם מה שעושים איתם כשיש זה לשלם לבומבות, לזגורים ולמנדיונדו.

גם מונפלייה לקחה אליפות לפסז' בעונה הראשונה של הקטארים. זה אומר שעכשיו הם צריכים כל עונה לכוון לאליפות?
וגם כשלקחנו דאבל לא הייתה אף קבוצה בליגה שהתקציב שלה היה אפילו חצי מזה של מכבי של מיצ.
התקציבים הם לא מנבא של 100% למה שיקרה בפועל, אבל לאורך זמן תקציב בהחלט יכול להיות מנבא של הישגים של קבוצה בפרק זמן של כמה שנים.

במילים אחרות, כל עוד הפועל לא תצליח להתחרות כלכלית במכבי, אל תצפה לזה שהפועל תרוץ לאליפות באופן קבוע.
אולי פה ושם אתה יכול לחבר איזו נוסחה מנצחת שתצמצם משמעותית את הפערים (מה שב"ש עושה ועשתה), אבל לאורך זמן אל תבנה על זה.

בומבה וזגורי? הכל עניין של כמה מותר לך לטעות.
אין קבוצה עם אחוזי פגיעה של 90% ברכש, לך אסור לטעות ולהם כן.
הם יכולים ליפול עם סה וראדוניץ' ובן בסט גם עוד 18 פעם, כי תמיד הם יוכלו לתקן עם הכסף. הפועל לא יכולה לטעות. זה ההבדל.
אז פעם בכמה זמן נפגע בול בצורה יוצאת דופן והפערים נקודתית יצטמצמו, אבל לא הרבה מעבר.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 02 אוקטובר 2016, 15:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:
אם תקציבים היו חזות הכל, אנחנו אמורים להיות בצמרת ולא מתחת לקו האדום. את הדאבל לקחנו כשהתקציב שלנו לא היה גבוה בהרבה מאשר היום , כשבאותן שנים מכבי והמיליונים שלה עשתה במכנסיים כל עונה מחדש.

רוב הישראלים הטובים היו אצלנו. ובליגה של 5 זרים מקסימום, גם עם תקציב של 300 מיליון דולר מכבי לא הייתה יכולה לעקוף אותנו (אלא אם כן הייתה קונה מאיתנו את השחקנים אבל זה כבר משהו אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:41 
Idandosh כתב:
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:
אם תקציבים היו חזות הכל, אנחנו אמורים להיות בצמרת ולא מתחת לקו האדום. את הדאבל לקחנו כשהתקציב שלנו לא היה גבוה בהרבה מאשר היום , כשבאותן שנים מכבי והמיליונים שלה עשתה במכנסיים כל עונה מחדש.

רוב הישראלים הטובים היו אצלנו. ובליגה של 5 זרים מקסימום, גם עם תקציב של 300 מיליון דולר מכבי לא הייתה יכולה לעקוף אותנו (אלא אם כן הייתה קונה מאיתנו את השחקנים אבל זה כבר משהו אחר).

אם מיציל'ה היה בסביבה בקיץ 2009-2010 סביר מאוד להניח שהישראלים הכי טובים לא היו אצלינו. בעצם לא סביר להניח, בטוח.
בעונת 08/09 רצנו לאליפות וייתכן מאוד שהם היו לוקחים לנו איזה דה סילבה, זהבי או ורמוט כבר בקיץ 2009.

עם זאת, הסגל של הפועל נכון לקיץ 2009 על הנייר לא היה כזה נוצץ.
ורמוט, שכטר, דה סילבה, זהבי, ידין. כל אלה לא היו נחשבים לאיזה כוכבים גדולים לפני שהחלה עונת הדאבל, ככה שזה לא שקנינו מראש את השחקנים הכי טובים בשוק והופ לקחנו אליפות.

היה פה משהו שקורה פעם בכמה עשרות שנים (עונת שיא של 5-6 שחקנים במקביל באותה עונה) שתיאורטית עם עבודה נכונה והרבה מזל אפשר לשחזר אותו, אבל כמובן שלא הייתי בונה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:48 
אתם שוכחים שאנחנו לא מדברים על אליפות. אם הטענה שלכם היא כללית על הקבוצה, אתם מתפרצים לדלת פתוחה. צריך להחליף את ההנהלה, ועד שזה קורה לעדכן את המטרות של הקבוצה. כמו שדינו אוהב לומר, מועדון דרג ב' כמו הפועל תל אביב 2016 לא יכול להעלות על שפתיו את המילה אליפות. ביום טוב המטרה צריכה להיות אירופה, וכרגע אנחנו ביום רע מאוד.
לעניין ה5-0, קבוצות עם תקציבים נמוכים מהפועל תל אביב לא מפזרות כסף כמו מפגרות או מסדרות לליצנים פרנסה לשנים, ורובן גם מצליחות להגיע להישגים הרבה יותר מרשימים, ולכן גם לא נוטות לספק תירוצים או להתבכיין.
בית"ר לא עובדת עם תקציבים יותר גבוהים משלנו, גם לא מכבי פתח תקווה, סכנין או רעננה. בכל זאת הן לא מתבזות נגד מכבי, גם אם לא מתמודדות מולה על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 15:55 
אגב, גולדהאר היה הבעלים של מכבי ב09/10, ושניידר שם עוד מ2007. היינו אז שנים בצמרת בזמן שהתקציבים שלהם היו גבוהים בהרבה משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:02 
אין מצב שבעונת הדאבל היה להם תקציב כמו של היום.
הם קנו אז זרים ב3 מליון יורו, שילמו לשחקנים שכר של מליון יורו ושלטו לגמרי בשוק השחקנים הישראלי?
הוא התחיל להשתגע עם הכסף בקיץ 2010 כשסידר לכל החיים את קולאוטי ויצחקי ("רציתם יצחקי קיבלתם שבחון" כשעוד חווינו ימים יפים).

וסכנין, רעננה ומכבי פתח תקווה אכן לא מתבזות מולם, אבל אם אתה חושב שמכבי לא יכלה לשים לרעננה או סכנין 5 בדיוק כמו ששמה לנו אתה טועה.
ולפרוטוקול, ביתר קיבלה מהם 5-0 לפני שנתיים דלוש וחיפה קיבלה 6-0 רק לפני ארבעה חודשים.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 02 אוקטובר 2016, 16:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:03 
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:

תקציב זה הגורם הכי מובהק סטטיסטית שמדרג קבוצות, זה לא משנה איזה דוגמאות לכאן או לכאן אתה או אני נביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:06 
בעיקר שכר שחקנים. "תקציב" זה מונח קצת בעייתי, אבל בעקרון אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:06 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:

תקציב זה הגורם הכי מובהק סטטיסטית שמדרג קבוצות, זה לא משנה איזה דוגמאות לכאן או לכאן אתה או אני נביא.

נכון, ולכן כתבתי הודעה אחרי שאנחנו צריכים להוציא את המילה "אליפות" מדף המסרים שלנו.
אבל הדיון הוא על ה5-0 בדרבי. פערי תקציב כמו שיש בין הפועל ומכבי הם בשום עולם לא תירוץ להתבזות מהסוג הזה, קל וחומר לא בעולם שבו אתה מגרד את הקו האדום בזמן שבית"ר, מכבי פ"ת וכו' לא רואות אותך ממטר.
אין כאן שום אלמנט סטטיסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:11 
אז הנה, סטטיסטית, גם חיפה, ביתר ואפילו בש הספיקו לקבל מהם 5-0 ב2-3 עונות האחרונות.
אין סיבה שזה יקרה על הנייר, אבל עם פערים כלכליים כאלה פעם בכמה זמן זה גם נגמר ב5-0. ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:13 
אה סבבה, אותי לא מעניין כבר ה5-0 בדרבי, והאמת ש3 דקות אחרי המשחק החמישייה הזאת לא עניינה אותי. בכלל אני לא מתחבר לכל האספקט הרוחני הזה של "השפלה" כתלות במספר הפעמים שחטפנו גולים. מעניין אותי הלאה ומעניין אותי שלא נפסיד מהסיטואציה הזאת יותר ממה שצריך.
אפשר לשרוק בוז במהלך משחק על יכולת גרועה, אי אפשר לשרוק בוז ולקלל שחקנים שבאים למחוא כפיים אחרי נצחון ואז בינואר לבקש מכמה שחקנים בכירים לוותר קצת על כסף כדי לשחק פה, זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:25 
לא יודע מה תקציבי בשחקנים, אבל השאלה היא לא בסדר כמו בפערים.
3 זרים של מכבי מהווים בערך את כל תקציב השחקנים שלנו.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:39 
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע מה תקציבי בשחקנים, אבל השאלה היא לא בסדר כמו בפערים.
3 זרים של מכבי מהווים בערך את כל תקציב השחקנים שלנו.

נראה לי שגם 2. וזה לא רק שכר שחקנים. יש גם עניין של מאמני כושר, ציוד וכל החרא הזה. לא קריטי כמו שכר שחקנים והעברות אבל גם זה נכנס למשוואה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:42 
NARKOTIKA כתב:
אה סבבה, אותי לא מעניין כבר ה5-0 בדרבי, והאמת ש3 דקות אחרי המשחק החמישייה הזאת לא עניינה אותי. בכלל אני לא מתחבר לכל האספקט הרוחני הזה של "השפלה" כתלות במספר הפעמים שחטפנו גולים. מעניין אותי הלאה ומעניין אותי שלא נפסיד מהסיטואציה הזאת יותר ממה שצריך.
אפשר לשרוק בוז במהלך משחק על יכולת גרועה, אי אפשר לשרוק בוז ולקלל שחקנים שבאים למחוא כפיים אחרי נצחון ואז בינואר לבקש מכמה שחקנים בכירים לוותר קצת על כסף כדי לשחק פה, זה מגוחך.

אני לא מבקש כלום, תאמין לי.
מבחינתי כל דקה שהקבוצה הזאת ממשיכה להתקיים בניהול בית הבובות של ויצמן היא דקה אחת יותר מדי, והם מבזבזים את הכסף והזמן של כולנו.
זה לא אומר שבעיניי שריקות בוז (ששרקתי) וקללות (שקיללתי) במשחקים ובאימונים הן לא במקום.
ובגלל שאני מרגיש שאתה עונה למישהו אחר (לא באשמתך, כי זאת באמת הטענה של רוב המגיבים) אני אפרט.
הסיבה שהגעתי לאימון, וששרקתי בוז אתמול, היא לא כי הושפלתי ולא כי ביזו אותי ולא כי לא ישנתי שבוע. בלילה שאחרי הדרבי לא ישנתי כי חלמתי 8 פעמים שאני מקבל ציון באלגברה, היחידים שהם השפילו וביזו זה את עצמם, ואני גם לא חושב שהם האשמים במצב הקבוצה.
ובכל זאת, הנרפות שמאפיינת את הקבוצה מתחילת העונה (ובחלקים גדולים מהעונה הקודמת) צריכה להיפסק. אם אחרי דרבי כזה השחקנים היו יודעים שהם יכולים להמשיך לטייל על המגרש ואז לבוא למחוא כפיים ולנסוע לקלרה, אז אפשר כבר להתחיל למכור מנויים ללאומית. דרך הפעולה היחידה במצב כזה כקהל, בעיניי, היא הורדת הכפפות. ברגע שהשחקנים יידעו שאם הם ימשיכו לבזות את המקצוע שלהם על המגרש אז הם שוב יצטרכו לצאת מוולפסון כמו אסירים, אז אני מקווה שהתחת שלהם מספיק יבער בשביל שיתחילו לרוץ.
מעבר לזה אין לי שום דרישה. לא רכש ולא כלום. אם הם יעשו את מה שהם צריכים ועדיין נרד ליגה, אני מאמין שהאש תופנה למי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשחק נגד אשקלון
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:53 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
אני אחזור שוב, למתקשים:

אף קבוצה בחמש שנים האחרונות של מכבי לא תוכל לדגדג את הקבוצה של הדאבל. אין ספק שכסף גורם משמעותי, אבל אם קבוצה כמו שלנו היתה מצליחה לפגוע בשלושה זרים טובים (ראה מקרה ב״ש) היא היתה פקטור יותר משמעותי.
אני מאלה שמחאו כפיים בעלייה למגרש, אבל התחושה ברוב המשחק שהשחקנים פשוט לא מבינים מה זה הפועל ת״א ולא סופרים אותנו בכלל.
בסוף המשחק פשוט הסתכלתי על כל הקהל ואי אפשר שלא לראות כמה קשה להם עם המצב. השחקנים הביאו את זה על עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 16:54 
למישהו יש ספק שגם בסגל הנוכחי אנחנו צריכים להיראות בערך פי 10 יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 20:35 
NARKOTIKA כתב:

לגמרי.
הילדותיות פה היא מוגזמת אפילו בסטנדרטים של אוהדי כדורגל.
ואני מחאתי כפיים ועודדתי לאורך כל המשחק כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 21:11 
אוגוסטוס היל כתב:

לא יודע עד כמה זה נכון האמת.
זה סגל ששווה מקום 5-8 כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשחק נגד אשקלון
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 22:31 
אוגוסטוס היל כתב:

בגביע הטוטו נגד בני-יהודה גם היינו פי 10 יותר טובים.אחר כך באו כמה משחקים שהיינו טובים אבל לא הצלחנו לכבוש.משם התחיל הלחץ.ולחץ זה הדבר הכי גרוע לקבוצה שכבר כמה שנים לא מצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 07:31 
סיפור עצוב מאוד.

גוטמן בנה קבוצה לצמרת (כמו ברבע שעה נגד ק"ש) והזדקן באחת.
מקווה שימציא את עצמו מחדש כמנג'ר ו"מותו כמאמן" יביא ליותר קורבנות מכבי ממה שהביא בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 329 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: