NARKOTIKA כתב:
אה סבבה, אותי לא מעניין כבר ה5-0 בדרבי, והאמת ש3 דקות אחרי המשחק החמישייה הזאת לא עניינה אותי. בכלל אני לא מתחבר לכל האספקט הרוחני הזה של "השפלה" כתלות במספר הפעמים שחטפנו גולים. מעניין אותי הלאה ומעניין אותי שלא נפסיד מהסיטואציה הזאת יותר ממה שצריך.
אפשר לשרוק בוז במהלך משחק על יכולת גרועה, אי אפשר לשרוק בוז ולקלל שחקנים שבאים למחוא כפיים אחרי נצחון ואז בינואר לבקש מכמה שחקנים בכירים לוותר קצת על כסף כדי לשחק פה, זה מגוחך.
אני לא מבקש כלום, תאמין לי.
מבחינתי כל דקה שהקבוצה הזאת ממשיכה להתקיים בניהול בית הבובות של ויצמן היא דקה אחת יותר מדי, והם מבזבזים את הכסף והזמן של כולנו.
זה לא אומר שבעיניי שריקות בוז (ששרקתי) וקללות (שקיללתי) במשחקים ובאימונים הן לא במקום.
ובגלל שאני מרגיש שאתה עונה למישהו אחר (לא באשמתך, כי זאת באמת הטענה של רוב המגיבים) אני אפרט.
הסיבה שהגעתי לאימון, וששרקתי בוז אתמול, היא לא כי הושפלתי ולא כי ביזו אותי ולא כי לא ישנתי שבוע. בלילה שאחרי הדרבי לא ישנתי כי חלמתי 8 פעמים שאני מקבל ציון באלגברה, היחידים שהם השפילו וביזו זה את עצמם, ואני גם לא חושב שהם האשמים במצב הקבוצה.
ובכל זאת, הנרפות שמאפיינת את הקבוצה מתחילת העונה (ובחלקים גדולים מהעונה הקודמת) צריכה להיפסק. אם אחרי דרבי כזה השחקנים היו יודעים שהם יכולים להמשיך לטייל על המגרש ואז לבוא למחוא כפיים ולנסוע לקלרה, אז אפשר כבר להתחיל למכור מנויים ללאומית. דרך הפעולה היחידה במצב כזה כקהל, בעיניי, היא הורדת הכפפות. ברגע שהשחקנים יידעו שאם הם ימשיכו לבזות את המקצוע שלהם על המגרש אז הם שוב יצטרכו לצאת מוולפסון כמו אסירים, אז אני מקווה שהתחת שלהם מספיק יבער בשביל שיתחילו לרוץ.
מעבר לזה אין לי שום דרישה. לא רכש ולא כלום. אם הם יעשו את מה שהם צריכים ועדיין נרד ליגה, אני מאמין שהאש תופנה למי שצריך.