תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 14:36 
הלוואי ויביאו את המשתמש עזרא.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול מאי 2016 ● דיונים
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
mr.durden כתב:
NARKOTIKA כתב:
האנשים בראש העמותה, אם הם רוצים להיות כנים, צריכים להודות שהעמותה לא הצליחה להביא את עצמה ללהיות מייצגת את קהל האוהדים אפילו הקרוב ולוותר על הוטו.

אני שמתי 2000 שקל יומיים אחרי שהקמנו את העמותה, והשנה ויתרתי על החידוש ב200 שקל כי זה פשוט כבר לא רלוונטי. למה שחבורה מצומצמת של אנשים תזכה להצביע על דבר כל כך קריטי? פשוט חוצפה.

!!!!!
פעלתי בדיוק כמוך. הצטרפתי בהתלהבות בהתחלה וגם נתתי 2000 ש"ח.
היום אני מרגיש שלא מייצגים אותי ולא ברור לי לאן הכסף שאני משלם הולך.
לא מבין מה פתאום שהאוסף הזה ישפיע על העתיד של המועדון. חייבים להפסיק את השכונה הזאת שאנשים שלא מבינים בנושא מסויים יצביעו עליו מתוך רגשי רומנטיקה וללא הבנת המשמעויות הכלכליות.

לא שאני מופתע מהאנטי שנוצר פה כלפי העמותה, אבל אני שואל בתמימות, מי אתה שתחליט שמעל 2000 חברי עמותה מבינים פחות ממך מה נכון לעתיד המועדון? למה אתה חושב שאנחנו פועלים רק מתוך רגש? הסיבה שההצבעה נדחתה כרגע היא כי לא רוצים לקבל החלטה לא מושכלת כי חסר הרבה מאוד נתונים.
מה גורם לך לחשוב שלא מדובר בניסיון נוסף של עסקנים לעשות סיבוב על הפועל? מה מפריע לך שמנסים לוודא בצורה יסודית שלא מדובר במשהו שיפגע במועדון בעתיד?

מי שחשוב לו להיות חלק מההחלטה הזאת מוזמן להצטרף לעמותה, מי שזה פחות חשוב לו שיקח בחשבון שההחלטה תתקבל בלעדיו ותאמינו לי שלמרות מה שאתם חושבים זה ממש לא משהו שמישהו בעמותה מעוניין בו, הרצון הוא שההחלטה תתקבל ע“י כמה שיותר אוהדים.
תפנימו, הגוף היחיד כרגע שיכול בצורה חוקית למנוע פגיעה במועדון או במילים אחרות לשמור על האינטרסים של האוהדים זאת העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 15:54 
"מי אמר שהם מבינים פחות ממך" זה בדיוק השיח העקום שמשקף את ההיגיון העקום שלכם. לא לי ולא להם צריכה להיות סמכות להחליט איזה איצטדיון נכון להפועל מבחינה כלכלית ואסטרטגית, מי שצריך להחליט זה ההנהלה שזה התפקיד שלה. אתה לוקח על עצמך גם את החובות של המועדון שאתה רוצה לקבוע החלטות כלכליות קריטיות לעתיד שלו?
מישהו באמת חושב שצריך לקבל כזאת החלטה אסטרטגית משמעותית לעתיד המועדון בצורה של איזה משאל עם בין אנשים שאין להם מושג ויהיו מונעים בעיקר מרגשי רומנטיקה?
פשוט מגוחך. מה גם שמדובר בעמותה שכל כך רחוקה מלייצג את דעת הקהל, מה שרק מעצים את האבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מאי 2016 ● דיונים
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:07 
עומרי קנדה כתב:
Fez כתב:
mr.durden כתב:
NARKOTIKA כתב:
האנשים בראש העמותה, אם הם רוצים להיות כנים, צריכים להודות שהעמותה לא הצליחה להביא את עצמה ללהיות מייצגת את קהל האוהדים אפילו הקרוב ולוותר על הוטו.

אני שמתי 2000 שקל יומיים אחרי שהקמנו את העמותה, והשנה ויתרתי על החידוש ב200 שקל כי זה פשוט כבר לא רלוונטי. למה שחבורה מצומצמת של אנשים תזכה להצביע על דבר כל כך קריטי? פשוט חוצפה.

!!!!!
לא מבין מה פתאום שהאוסף הזה ישפיע על העתיד של המועדון. חייבים להפסיק את השכונה הזאת שאנשים שלא מבינים בנושא מסויים יצביעו עליו מתוך רגשי רומנטיקה וללא הבנת המשמעויות הכלכליות.

לא שאני מופתע מהאנטי שנוצר פה כלפי העמותה, אבל אני שואל בתמימות, מי אתה שתחליט שמעל 2000 חברי עמותה מבינים פחות ממך מה נכון לעתיד המועדון? למה אתה חושב שאנחנו פועלים רק מתוך רגש? הסיבה שההצבעה נדחתה כרגע היא כי לא רוצים לקבל החלטה לא מושכלת כי חסר הרבה מאוד נתונים.
מה גורם לך לחשוב שלא מדובר בניסיון נוסף של עסקנים לעשות סיבוב על הפועל? מה מפריע לך שמנסים לוודא בצורה יסודית שלא מדובר במשהו שיפגע במועדון בעתיד?

מי שחשוב לו להיות חלק מההחלטה הזאת מוזמן להצטרף לעמותה, מי שזה פחות חשוב לו שיקח בחשבון שההחלטה תתקבל בלעדיו ותאמינו לי שלמרות מה שאתם חושבים זה ממש לא משהו שמישהו בעמותה מעוניין בו, הרצון הוא שההחלטה תתקבל ע“י כמה שיותר אוהדים.
תפנימו, הגוף היחיד כרגע שיכול בצורה חוקית למנוע פגיעה במועדון או במילים אחרות לשמור על האינטרסים של האוהדים זאת העמותה.

אם רק עוד חלק קטן מהעמותה הזאת הם כמוך.אז שאלוהים ישמור עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:21 
אני במקום כבירי עוזב את המועדון אם העמותה של קנדה ממשיכה לייצר נזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:34 
הבעיה במקרה הזה היא לא העמותה אלא מי שחתם על חוזה שמאפשר זכות כזו גדולה וחשובה בלי לקחת חלק בחובות.
מהצד של העמותה הכוונה הייתה למנוע מצב בו בעל-בית משתלט על הפועל ומעביר אותה לאיזה אצטדיון ר"ג, לא למקרים כמו האצטדיון בבת-ים כשגם כאן צריך להבין לעומק מה ייצא להפועל מכל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
קהל צריך לתמוך ולעודד. הבעלים צריך לנהל. כבירי הוא טביב, הוא אפילו לא רמון או תאומים. הוא באמת אחד משלנו, יש לו אפילו משתמש בפורום הזה.
אם כבירי וחבריו מקימים איצטדיון שיכול להעמיד את הפועל כלכלית על הרגליים - יבואו כמה מאות בודדות של אנרכיסטים/רומנטיקנים בגרוש ויפילו את זה?! אז שיסגרו את המועדון וזהו.

Sent from my XT1063 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מאי 2016 ● דיונים
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
גם אם יש מקום לזה שהאוהדים יכריעו את השאלה הזאת, העמותה היא הפלטפורמה הכי גרועה האפשרית.
היא לא מייצגת את הקהל(פחות מרבע מהמנויים חברים בה), וגם אם היא היתה אז ההצבעה לא שוויונית-יש אוהדים שהקול שלהם שווה פי 200 יותר מיתר האוהדים, לכן גם אם כל האוהדים פרט ל40 יחליטו x, אותם 40 אוהדים יכולים להיות רוב של 80%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 16:58 
כשיש בעלים כמו כבירי, העמותה מיותרת.
וכדרכם של סרחי עודף היא רק מפריעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
גם אם יש מקום לזה שהאוהדים יכריעו את השאלה הזאת, העמותה היא הפלטפורמה הכי גרועה האפשרית.
היא לא מייצגת את הקהל(פחות מרבע מהמנויים חברים בה), וגם אם היא היתה אז ההצבעה לא שוויונית-יש אוהדים שהקול שלהם שווה פי 200 יותר מיתר האוהדים, לכן גם אם כל האוהדים פרט ל40 יחליטו x, אותם 40 אוהדים יכולים להיות רוב של 80%.

אסף אמר אתמול שהאפשרות לקנות קולות בוטלה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

נראה לי שהם העבירו החלטה שנותנת לכל חבר קול אחד, לא משנה איזו חברות הוא עשה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
הבעיה במקרה הזה היא לא העמותה אלא מי שחתם על חוזה שמאפשר זכות כזו גדולה וחשובה בלי לקחת חלק בחובות.
מהצד של העמותה הכוונה הייתה למנוע מצב בו בעל-בית משתלט על הפועל ומעביר אותה לאיזה אצטדיון ר"ג, לא למקרים כמו האצטדיון בבת-ים כשגם כאן צריך להבין לעומק מה ייצא להפועל מכל העניין.

תאמין לי שרוב מוחלט מחברי העמותה יתמוך בעזיבה של בלומפילד אם לאחר בירור של הפרטים עד תום יתגלה שהפועל תל אביב הולכת להרוויח מהמהלך הזה ושזה לא ישתנה אחרי שנה כי כבירי כבר לא יהיה בעל הבית(תיאורטית), אף אחד לא מנסה להפריע לכבירי לנהל ואתה מוזמן לשאול אותו את זה אם אתה לא מאמין, כבירי אגב להבדיל ממכם מאוד רוצה עמותה גדולה וחזקה שתייצג את כל האוהדים, הוא ורמי כהן אמרו את זה בפירוש אתמול.
אם אין לאף אחד מה להסתיר פה אז אין שום סיבה שלא יתקבלו כל הפרטים ואין שום סיבה שמישהו ינסה למנוע מהלך שמטיב עם המועדון.
יש הרבה בעיות בעמותה ואפשר להעביר עליה ביקורת, גם אני עושה את זה, אבל זאת חוכמה מאוד קטנה לצעוק שצריך לסגור אותה כי היא מפריע לכם לבנות תסריטים רומנטים על העתיד של המועדון, מותר וצריך לבדוק מהלכים כאלה בצורה יסודית וטוב שאחרי הרבה שנים יש גם מי שמאפשר לנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 17:46 
הזכות היא לא הבעיה.
הבעיה היא הלגיטימציה שלא קיימת. אם העמותה הייתה כוללת אלפי אנשים ואת רוב המנויים היא הייתה יכולה להצביע על נושא כזה.

אין לה את הלגיטימציה הזאת וכל אחד שירשה לעצמו להצביע הוא פשוט חוצפן.
מי אתם שתחליטו? חלק גדול מהאנשים שייסדו ותרמו לעמותה אפילו לא נמצא שם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 17:52 
nati כתב:
עומרי קנדה כתב:
Fez כתב:
mr.durden כתב:
NARKOTIKA כתב:

!!!!!

אם רק עוד חלק קטן מהעמותה הזאת הם כמוך.אז שאלוהים ישמור עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הזכות היא לא הבעיה.
הבעיה היא הלגיטימציה שלא קיימת. אם העמותה הייתה כוללת אלפי אנשים ואת רוב המנויים היא הייתה יכולה להצביע על נושא כזה.

אין לה את הלגיטימציה הזאת וכל אחד שירשה לעצמו להצביע הוא פשוט חוצפן.
מי אתם שתחליטו? חלק גדול מהאנשים שייסדו ותרמו לעמותה אפילו לא נמצא שם כבר.

אתה מסתכל על זה כלגיטמציה, אני רואה את זה כחובה של כולנו כאוהדים, אני מת שהעמותה תיהיה גדולה יותר, ברור לי שהסיטואציה כרגע היא בעייתית.
אני מקווה שהרבה אנשים, בעיקר אלה שעזבו, יחזרו להיות חברי עמותה, לדעתי זאת החובה שלנו כאוהדים.
הכי קל זה להסתכל מהצד, להתלונן ולא לעשות עם זה כלום.
רוצים לשנות? בואו לעמותה ותשנו מבפנים, העמותה הזאת היא לא פחות שלכם משל חבריה הנוכחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 18:43 
זה לא מעניין אותי איך אתה רואה את זה,
אני מהמר שנתתי לעמותה פי 5 ממך. אין פה דיעה ואין מבט לעתיד, יש פה סוגייה ספציפית שאין שום סיבה שהדעה שלך תיחשב יותר מאחרים שלא חברי עמותה, כי היא לא קונצנזוס.
אתה וכל מי שיקח בזה חלק חוצפנים וזה כמעט כמו לירוק לחברים שלכם ביציע בפנים.

אם העמותה חושבת שהיא יכולה להצביע על דבר כזה, אז היא רק תרחיק את הסיכוי שאני אחזור אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 18:47 
תגיד, אם בעמותה היו נשארים 10 אנשים, היה נראה לך הגיוני שאתה ועוד 9 תחליטו מה הדעה של כלל אוהדי הפועל תל אביב?

מי אתם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:15 
NARKOTIKA כתב:
תגיד, אם בעמותה היו נשארים 10 אנשים, היה נראה לך הגיוני שאתה ועוד 9 תחליטו מה הדעה של כלל אוהדי הפועל תל אביב?

מי אתם בכלל?

התשובה שלהם היא : ברור שכן, כמו שטענתי מההתחלה העמותה הזאת אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מי אתם בכלל?

הצורה שסיימת את ההודעה שלך מראה איזה חרא של בן אדם אתה.
קודם חשבתי שזה משהו אישי נגדי אבל אני מתחיל להבין שאתה פשוט בטבע שלך נוטה לזלזל במי שעומד מולך, גם אם זה רק בעולם הוירטואלי.
אני לא מנהל ויכוחים עם אנשים כאלה.
כשתלמד לכבד אנשים אחרים אולי יהיה שווה להשחיט עליך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
התגעגעתי לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אותם אנשים שהביאו את חיים רמון להפועל, עושים הכל כדי למנוע מאיתנו להפוך למועדון נורמלי.
לא פלא שמספרם רק הולך וקטן מיום ליום, אבל אני לא דואג, יבוא הרגע שיציעו להם לייבש מגבות בוולפסון תמורת האחוזים והם יסכימו ברגע לוותר על העקרונות שלהם העיקר להיות חלק מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 00:30 
עומרי קנדה כתב:
NARKOTIKA כתב:

מי אתם בכלל?

הצורה שסיימת את ההודעה שלך מראה איזה חרא של בן אדם אתה.
קודם חשבתי שזה משהו אישי נגדי אבל אני מתחיל להבין שאתה פשוט בטבע שלך נוטה לזלזל במי שעומד מולך, גם אם זה רק בעולם הוירטואלי.
אני לא מנהל ויכוחים עם אנשים כאלה.
כשתלמד לכבד אנשים אחרים אולי יהיה שווה להשחיט עליך זמן.

אתם מבינים? הילד הקטן הזה שלא מצליח לנהל שיח של 2 הודעות וקופץ על ההזדמנות הראשונה לברוח מתשובה, זה שהסביר לכל הפורום בהתחלה איך צריך לתת לטביב צ'אנס, הוא יקבע עם עוד כמה חברים אם הפועל תעבור אצטדיון. אשכרה אתה בטח איזה קול אחד מתוך 300. אלוהים אדירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 01:22 
להשחית זמן, לא להשחיט.
אם אתה כבר כותב הודעות הזויות, לפחות תכתוב אותן נכון.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מי אתם בכלל?

העמותה קיבלה את הכוח הזה של זכות ווטו על מעבר איצטדיון בגלל שהייתה משמעותעת יותר גדולה מ10 חברים, ופנתה לכל הקהל להכיל אותו. אם זה יגיע למצב של 10 חברים, זה כי אוהדים בחרו להשאיר את הכל נסה בידיים של 10 חברים. גם המצב עכשיו, של בערך 2000 חברים, זה בעיקר כי אוהדים בוחרים לא לקחת חלק בקבלת החלטות כאלו ולהשאיר אותן בידיים של בערך 2000 חברים.
ואגב, אני לא חושב שיש לוועד המנהל סמכות לא להעלות את זה להצבעה. גם אם הם בעד לעבור לאצטדיון חדש, הם צריכים להעלות את זה להצבעה, פשוט עם המלצה להצביע בעד.

גילוי נאות: אני בעד מעבר, מקווה ממש שהעמותה תחליט בצורה דומה, ולא בטוח אם אני עדיין חבר עמותה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 06:19 
האדס כתב:
אותם אנשים שהביאו את חיים רמון להפועל, עושים הכל כדי למנוע מאיתנו להפוך למועדון נורמלי

בעמותה לא נשאר ולו אדם אחד מאלו שהקימו אותה. זהו הוחלט סופית שהאצטדיון בבת ים יהפוך אותנו למועדון נורמלי? אחרי שהוא ייבנה ישלמו משכורות בזמן? יגיע בעלבית שיפסיק לספר לנו על חובות עבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 06:27 
אז עכשיו העמותה היא וועדת אישורים כמו בקיבוץ של שנות ה 80?
מי שמכם? איזה יתרון יש לעמותה בקריאה מפוכחת של המציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 07:47 
אני בוחר לאהוד קבוצת כדורגל, בטח שלא לנהל אותה, המחלה הזאת שייכת לחלק מאוהדי הפועל ולאנשי העמותה.
ביום שהעמותה הזאת וכל הגרורות שלה יעלמו מהעולם אפשר יהיה להתחיל לדבר על משכורות בזמן וניהול תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
האדס כתב:
אותם אנשים שהביאו את חיים רמון להפועל, עושים הכל כדי למנוע מאיתנו להפוך למועדון נורמלי

בעמותה לא נשאר ולו אדם אחד מאלו שהקימו אותה. זהו הוחלט סופית שהאצטדיון בבת ים יהפוך אותנו למועדון נורמלי? אחרי שהוא ייבנה ישלמו משכורות בזמן? יגיע בעלבית שיפסיק לספר לנו על חובות עבר?

לא הוחלט סופית, אבל לי בניגוד לאנשים שעומדים בראש העמותה יש היגיון ואני פועל מהשכל ולא מאיבר אחר בגוף (באמת אין לי מושג מאיפה האנשים האלו חושבים, זה אפילו לא לב).
רוצים לבנות לנו אצטדיון גדול שיוכל לייצר לנו הכנסה נוספת, אצטדיון שלנו לבד, לא של מכבי, לא של בני יהודה. שלנו. אצטדיון הפועל.
והם עם הזיוני מוח על בלומפילד, למה לפני בלומפילד לא היה אצטדיונים? אצטדיון זה משהו זמני, לא צריך לעשות מזה כזה עניין, אף אחד לא העביר אותך לרמת גן או לטדי, אמרו לך בוא בונים אצטדיון חדש בשבילך.
מה רע בזה? למה לזיין במוח ולשגע את המועדון? אין מספיק צרות שצריך גם את ה20 איש האלו שאין להם שום זכות על המועדון?
חלאס כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 08:18 
האדס כתב:
פישונט כתב:
האדס כתב:

לא הוחלט סופית, אבל לי בניגוד לאנשים שעומדים בראש העמותה יש היגיון ואני פועל מהשכל ולא מאיבר אחר בגוף (באמת אין לי מושג מאיפה האנשים האלו חושבים, זה אפילו לא לב).
רוצים לבנות לנו אצטדיון גדול שיוכל לייצר לנו הכנסה נוספת, אצטדיון שלנו לבד, לא של מכבי, לא של בני יהודה. שלנו. אצטדיון הפועל.
והם עם הזיוני מוח על בלומפילד, למה לפני בלומפילד לא היה אצטדיונים? אצטדיון זה משהו זמני, לא צריך לעשות מזה כזה עניין, אף אחד לא העביר אותך לרמת גן או לטדי, אמרו לך בוא בונים אצטדיון חדש בשבילך.
מה רע בזה? למה לזיין במוח ולשגע את המועדון? אין מספיק צרות שצריך גם את ה20 איש האלו שאין להם שום זכות על המועדון?
חלאס כבר

נו האדס אבל גם לי אין טיפה של יותר מידע ממה שלך יש ויכול לכתוב דברים לא בדוקים כמו מה קורה עם תוך שנתיים כבירי עוזב או שהאצטדיון מפסיד ואז יתחילו לדרוש תשלום דמי שימוש גבוהים, מה קורה אחרי 25 שנה שהאצטדיון חוזר לעיריה ואנחנו תקועים עם פיל לבן ויקר, ועוד ועוד. מלבד היכולת למכור 6 אלף כרטיסים יותר האצטדיון לא יכניס שקל להפועל יותר ממה שבלומפילד יכול להכניס 3 שנים מהיום (המתחם המסחרי ינוהל ע"י החברה שתבנה אותו).
ללא קשר לפיסקה העליונה, הבנתי שכבירי אמר שהוא לא יעביר את הפועל בלי גיבוי מהאוהדים. אם העמותה מתעקשת להצביע על העניין (וזה זכותה מכורח ההסכם עם ה"בעלים" הקודם של הפועל במסגרת הסכם הרכישה של 20% מהמועדון), אז שירחיבו את מעגל ההצבעה ויכללו את המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
על פי התכנית שהוגשה לעירייה, אין כוונה להפוך את האצטדיון לביתה הבלעדי של הפועל תל אביב. הוא יציע את שירותיו גם למכבי תל אביב, לנבחרת ישראל, לבני יהודה ולכל קבוצה שתחפוץ לשחק בו. בניגוד לאדומים, העלויות עבור השימוש לקבוצות אחרות יהיו גבוהות יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: