bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
להגיד שורמוט אוברייטד זה קשקוש. גם שנה שעברה הוא היה שלוש רמות מעל כל הפח שהיה סביבו.
וגם כששיחק במכבי הוא הראה שהוא שחקן גדול. אם הוא היה יכול לחזור ולקבל שקט יחסי מהקהל הוא היה בקלות השחקן הכי טוב ומשפיע בקבוצה האפורה הזאת.
מבחינה מקצועית הלוואי והיה לנו שחקן כמו ורמוט בהרכב. בגלל שברור שהבאה שלו תפלג את הקהל ותיצור אווירה מגעילה אז אין טעם להביא אותו. אבל מבחינה מקצועית? אין לנו שחקן שיכול לתת חצי ממה שגילי היה יכול לתת
קודם כל קשקוש או לא זו דעתי , קח את הקריירה שלו במספרים אז לבין
שהוא אוברייטד מהגדולים .
נמצא את הורמוט החדש שלנו אל תדאג ,
ואל תשכח את הדבר הכי חשוב שורמוט לא רצה להיות אדום
בדיוק לפני שנה ...
אז מה זה מעניין אותי בכלל היכולת שלו?!.
שיילך לביתר ויהיה מהקהל שם.
התגובה שלי לא הייתה אישית חלילה ולא כוונה אלייך אלא לאמירה הכללית של לא מעט אנשים פה.
ומספרים זה לא הכל, אבל גם בזה ורמוט הרבה יותר משפיע מכל אחד אחר כיום בקבוצה. שנה שעברה כשעזב היו לו 3 שערים ומספר גבוה יותר של בישולים, כשהתרומה שלו הייתה גדולה בלי קשר למספרים האלה. הוא שחקן שכיף לראות והבנת המשחק שלו טובה פי כמה מהבנת המשחק של כל שחקן אחר בקבוצה. גם במכבי, במעט שהוא שיחק הוא עשה דברים שאף אחד אצלנו לא מסוגל לעשות.
אין היום אף שחקן בכדורגל הישראלי שמוכן לוותר על טובתו האישית לאורך זמן בשביל טובת הקבוצה וגילי לא שונה מאחרים. הוא התפשר וויתר לא מעט כדי להישאר בהפועל, וכשראה שהמצב נהיה רק יותר גרוע ברח (בעזרת רמון) וכנראה שכל שחקן במעמדו היה מתנהג בדיוק אותו דבר. הצורה שבה הוא עזב היא צורה דוחה ועל זה אין ויכוח, אבל בתכלס כנראה שכל שחקן במעמדו היה נוטש את הספינה עוד קודם.
ואגב, אני מאוד מבין את מי שלא רוצה אותו חזרה בקבוצה. אבל תנתקו את זה מהיכולת האישית שלו שהיא אדירה יחסית לליגה שלנו