תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 03:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 302 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרכב למשחק מול הפועל חיפה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 11:38 
עומרי קנדה כתב:
zapta כתב:
אני הייתי משחק במערך שונה עם הפועל

---שוער---
שיימן-גוטליב-וינטרה-ורטה
------אבו עביד-------
-----פינטלי--רייכרט---
-----בומבה-----
----אנטל---
------ביטון-----

שזה בעצם 5-3-2 רק שאבו עביד טיפה יותר קדימה מצמד הבלמים, אנטל משחק מתחת לחלוץ, ביטון חלוץ חוץ , בומבה קישור התקפי, פינטלי הגנתי ורייכרט 50-50
רוב הכישרון בקבוצה שלנו הוא בשחקני הקישור ולדעתי צריך לשחק יותר עליו
בעיה ניכרת אצלנו היא המעבר בין ההגנה להתקפה, קישור שכזה יכול לתת לנו שליטה במרכז השדה
רוב הסגל שלנו הוא קשרים ככה שגם הרוטציה תהייה טובה יותר
ולדעתי, מה שממש חשוב זה נרוויח את בומבה , עם דריבל כמו שלו נוכל לשחרר את האמצע

זה הרכב עם פחות התקפה מהאין התקפה שיש לנו היום.

מקבל.

פלוס הבעיה הגדולה ביותר בקבוצה היא שחקנים כבויים. כל זמן שפינטילי, בומבה ווינטרה באופן תהומי גם ברמה האישית שנות אור מהיכולת שהביאה אותם לנבחרות שלנו יש לנו בעיה עיקרית של שחקנים כבויים ברמה האישית שלא לדבר על כושרם.

עם זאת, הייתי מנסה בינתיים מדי פעם דקות חלוץ למי שהבקיע , במסגרת חילופי עמדות תוך משחק. אנטל וספורי. ולו רק כי בשערים הם הראו סימני חיים וחדות. נכון שלא לפי התיאוריה, אבל הבעיה המהותית של הפועל אינה התיאוריה אלא הרבה שחקנים כבויים ברמה האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרכב למשחק מול הפועל חיפה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
עומרי קנדה כתב:
zapta כתב:
אני הייתי משחק במערך שונה עם הפועל

---שוער---
שיימן-גוטליב-וינטרה-ורטה
------אבו עביד-------
-----פינטלי--רייכרט---
-----בומבה-----
----אנטל---
------ביטון-----

שזה בעצם 5-3-2 רק שאבו עביד טיפה יותר קדימה מצמד הבלמים, אנטל משחק מתחת לחלוץ, ביטון חלוץ חוץ , בומבה קישור התקפי, פינטלי הגנתי ורייכרט 50-50
רוב הכישרון בקבוצה שלנו הוא בשחקני הקישור ולדעתי צריך לשחק יותר עליו
בעיה ניכרת אצלנו היא המעבר בין ההגנה להתקפה, קישור שכזה יכול לתת לנו שליטה במרכז השדה
רוב הסגל שלנו הוא קשרים ככה שגם הרוטציה תהייה טובה יותר
ולדעתי, מה שממש חשוב זה נרוויח את בומבה , עם דריבל כמו שלו נוכל לשחרר את האמצע

זה הרכב עם פחות התקפה מהאין התקפה שיש לנו היום.

מקבל.

פלוס הבעיה הגדולה ביותר בקבוצה היא שחקנים כבויים. כל זמן שפינטילי, בומבה ווינטרה באופן תהומי גם ברמה האישית שנות אור מהיכולת שהביאה אותם לנבחרות שלנו יש לנו בעיה עיקרית של שחקנים כבויים ברמה האישית שלא לדבר על כושרם.

עם זאת, הייתי מנסה בינתיים מדי פעם דקות חלוץ למי שהבקיע , במסגרת חילופי עמדות תוך משחק. אנטל וספורי. ולו רק כי בשערים הם הראו סימני חיים וחדות. נכון שלא לפי התיאוריה, אבל הבעיה המהותית של הפועל אינה התיאוריה אלא הרבה שחקנים כבויים ברמה האישית.

שחקנים "נכבים" כשלא הולך להם, כולם ללא יוצא מן הכלל היו מלאי מוטיבציה בתחילת העונה אבל כצפוי חוסר החיבור בניהם הוליד יכולת רעה שהובילה לירידה במוטיבציה, בשביל זה היינו צריכים מאמן שילווה אותם לכל אורך התהליך הזה, שיהיה מודע לסיטואציה ולהשלכות שלה ושכמובן יהיה מסוגל לפתור אותה.
הקבוצה הזאת צריכה יציבות, פשוט מאמן שיעבוד איתם נכון ועם הזמן נראה כדורגל מסודר, כרגע כל יום שעובר בלי מאמן נורמלי הוא מחדל, כל תרבות ה"יש לנו בנתיים את באדיר ויהיה בסדר" היא אותה תרבות לא מקצועית שאנחנו מנסים לסלק מהמועדון שלנו, אין לנו פריבלגיה לחכות אפילו יום אחד נוסף עם מינוי של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 302 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: