הגלמוד מלוד כתב:
חשבתי קצת על המשחק.
אמנם לא נראינו טוב, אבל כן היה לנו לפחות 4 מצבים שאני זוכר שהיו חייבים להסתיים בגול. אם היינו מכניסים חלק מהם, יכול להיות שזה היה נראה שונה לגמרי.
אני אופטימי.
אני יצאתי מעודד מאוד מהמשחק.
ב1-0 שאלתי את עצמי מה אני מעדיף, שנשים איזה גול מסכן, נשווה ל1-1 ונשחק חרא, או שנגיע להרבה מצבים ונפסיד. האופציה השנייה ב2 ידיים אני לוקח.
בומבה במשחק הכי חלש שלו עד עכשיו סידר 2 כדורים לגול. פינטילי שיחק מצויין יחסית לכושר שהוא נמצא בו. הראה שליטה בכדור, כדור ארוכים ופסים חכמים. שלמה שרף הזה חתיכת יצור מפגר.
מי שהדאיג אותי זה ורטה שלדעתי היה מאוד חלש. זה חתיכת בור אם הוא נפילה.
גם לי היו תחושות דומות, מחצית שנייה ממש טובה של הפועל, הייתה רק חסרה רגל מסיימת וטיפה מזל (פעם אחת הייתה הצלה בנגיחה של שחקן שלהם על הקו אחרי שהכדור עבר כבר את איינוגבה בדרך לשער). כל זה בלי השחקן התקפה הכי חזק שלנו על הנייר (אנטל) שאמור להוסיף הרבה מהירות ויצירתיות להתקפה. לגבי ורטה, ראיתי ממנו גם דברים טובים, אבל אם הוא לא יתן את הסחורה יש לנו גיבוי לעמדה הזאת - אבו אל היג'ה (רחוק מלהיות קשר כנף אבל יש פוטנציאל בעמדת המגן) ובמצבי קיצון אבו-עביד שאמנם אמור להיות באנקר במרכז ההגנה אבל יש מספיק בלמים טובים בסגל כדי להתגבר על ההצבה שלו בצד ימין.