סימרוטיץ כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אני יודע שאולי זה הולך להישמע לא פופולרי,אבל מה יעזור לנו שכטר בקבוצה,כאשר ביכולת ובסגל הנוכחי שלה אנחנו
בקושי יודעים אם נתברג בחמישייה הראשונה.
עם כל הכבוד והאהבה לשכטר,לי הפועל כקבוצה הרבה יותר חשובה,ואם כמו בשנה שעברה ששמו את כל הביצים בסל על גילי וורמוט וראינו איזה בננה אכלנו איתו,השנה שמנו את הכל על שכטר,ועכשיו רואים כמה הקבוצה לא מאזונת ואיך אנחנו נראים.
הפועל הביאו את שכטר כחלק מהפנטזיה לעלות אירופה,ולצערי כרגע הוא נראה כמו הצל של עצמו (אני גם די סקפטי לגבי כך שיחזור להציג את אותה יכולת של לפני שעזב לאירופה במתכונת הנוכחית,למרות שהוא ייספק את שלו בסוף)) ואני חושב שלא יעזור לנו לאונן על זה שהוא בקבוצה,בזמן שחצי מהסגל שלנו לא בטוח מוצא מקום אצל מכבי פ"ת וסכנין.
אם מכבי מציעים עליו 3-4 שחקנים צעירים,אז הפועל בתור קבוצה שנוער שלה לא ממש מספק את הסחורה,ולא נראה שייספק גם בשנים הקרובות איזה תוצרת,לא הייתי שולל את זה על הסף.
הפועל יכולה גם להתסדר עם דמארי ועוד איזה מישהו צעיר לידו שייטרוף את הדשא (ע"ע עדן שרם/רן יצחק/חיזוק כלשהוא שנקבל).
נכון שעסקה עם מכבי,ועוד עסקה כזאת היא גם פגיעה מוראלית בקבוצה,אבל עדיין הפועל חייבת לחשוב על העתיד שלה ולא כל שנה להביא מישהו בסכומים מפלצתיים,אלא להתחיל ולנסות לקבץ אצלה צעירים מוכשרים,גם במחיר של לסיים 2 עונות במקום 5-7.
הודעה שכל כולה מתבססת על מסקנות מ 5 משחקים, לא כדאי להמתין מעט לפני שאתה חורץ את גורלו של שכטר ?
ברור שאפשר להמתין,אבל בהנחה ומכבי או חיפה יירצו אותו כדי שיישחק באירופה,שבת זה הדד ליין.
אני אישית עוד לפני ההבאה שלו הייתי מעדיף לקבל איזה 4 ילדים תותחים ממכבי או חיפה על פניו כדי ליצור פה בסיס לעתיד,אבל אולי זה רק אני...
גם ככה עידן הרומנטיקה חלף מהכדורגל,ומי כמונו כקהל חחוה את זה על בשרו בשנים האחרונות,אז צריך לבלוע את הרוק וליישר קו עם מה שקורה היום בכדורגל,ולהבין שעידן הסמלים חלף והיום רק הכסף מדבר,ולעשות את הטוב ביותר לקבוצה בלי להיכנס לשיקולים כאלה.
סתם בשביל הפרוטוקול,אני בטוח שאם המעבר של גרשון לבית"ר היה קורה היום,עוצמת הזעם הייתה אולי רבע ממה שהייתה אז,והמעבר שלו עדיין נחשב מעבר טרי של לפני 6-7 סה"כ,כי הקהל פשוט הבין שבודדים השחקנים,אם בכלל,שרואים רק את טובת הקבוצה יותר מאשר את טובתם.