תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 16:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
היה טוב מאוד.
כמחליף הוא מצויין אבל הוא פשוט חור בהגנה. שחקן עם כושר לחצי שעה לא מתאים להרכב.

זו נקודה שמשום מה מבלבלת הרבה אנשים
לשי יש איכויות. את זה יגידו גם המתנגדים הגדולים שלו.
רק צריך מאמן שיתאים את הכישורים של שי למערך, שישים שני גרזנים שיעשו את העבודה בשבילו, שיצרח למגנים באוזן לפתוח לשטחים מתים.
מי שכועס על שי שהוא מלווה שחקנים והוא חור באמצע, זה כמו לכעוס על איליץ' שלא בועט יותר לשער. זה פשוט לא קשור.

וגם לתקוה לא היה כושר ל90 דקות. זה לא הפריע לו להביא לנו דאבל.

שורה תחתונה, ברור שהוא כבר אחרי השיא ואם היה לנו תקציב של מכבי הוא כנראה היה מוחלף בשחקן טוב ממנו. אבל היום אין כזה בהפועל, כי העוגה כבר חולקה. להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שי
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
שי צריך לשחק בהרכב במשחקי בית מול קבוצות קטנות.
בכל יתר המשחקים הוא נע איפשהו בין לא מועיל לבין פוגע קשות בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שבתאי יחבס כתב:
היה טוב מאוד.

רק צריך מאמן שיתאים את הכישורים של שי למערך, שישים שני גרזנים שיעשו את העבודה בשבילו, שיצרח למגנים באוזן לפתוח לשטחים מתים.
מי שכועס על שי שהוא מלווה שחקנים והוא חור באמצע, זה כמו לכעוס על איליץ' שלא בועט יותר לשער. זה פשוט לא קשור.

אני לא מסכים עם זה, קשר אמצע חייב להיות בכושר כי זה תפקיד שרצים ורודפים בו אחרי שחקנים בהגנה וגם בהתקפה, הדוגמא עם איליץ' היא זאת שלא קשורה.
אם אתה רוצה לראות מה קורה ששחקן באמצע לא יכול לרוץ אז תראה תקצירים של 3 הדרבים האחרונים.

בלי קשר,
שי אתמול שיחק טוב ובהחלט הוסיף יותר מכל השחקנים האחרים שעלו מהספסל וגם מאלו שהיו על המגרש מאז שעלה.
אני פשוט לא חושב שנגד קבוצות יותר טובות מסכנין יש לו מה למכור, בטח שלא בתור שחקן הרכב, אבל זאת דעתי האישית.
שצריך להיות הגונים אז הוגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 20:33 
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
שבתאי יחבס כתב:
היה טוב מאוד.

אני לא מסכים עם זה, קשר אמצע חייב להיות בכושר כי זה תפקיד שרצים ורודפים בו אחרי שחקנים בהגנה וגם בהתקפה, הדוגמא עם איליץ' היא זאת שלא קשורה.
אם אתה רוצה לראות מה קורה ששחקן באמצע לא יכול לרוץ אז תראה תקצירים של 3 הדרבים האחרונים.

בלי קשר,
שי אתמול שיחק טוב ובהחלט הוסיף יותר מכל השחקנים האחרים שעלו מהספסל וגם מאלו שהיו על המגרש מאז שעלה.
אני פשוט לא חושב שנגד קבוצות יותר טובות מסכנין יש לו מה למכור, בטח שלא בתור שחקן הרכב, אבל זאת דעתי האישית.
שצריך להיות הגונים אז הוגנים.

נכון
ובנוסף, שי זה שחקן שצריך להיות מחליף בקבוצה טובה, בטח לא שחקן שצריך שיבנו סביבו את הקבוצה ויתאימו אליו שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שבתאי יחבס כתב:
היה טוב מאוד.

וגם לתקוה לא היה כושר ל90 דקות. זה לא הפריע לו להביא לנו דאבל.

שורה תחתונה, ברור שהוא כבר אחרי השיא ואם היה לנו תקציב של מכבי הוא כנראה היה מוחלף בשחקן טוב ממנו. אבל היום אין כזה בהפועל, כי העוגה כבר חולקה. להתקדם.

הגיבו לך כבר דברים נכונים אבל אני אחדד את דעתי
שי אבוטבול מבין את המשחק, מה שהרבה שחקנים אחרים בהפועל לא, אבל שחקן קישור (הוא אפילו לא 50-50) חייב לדעת לשחק הגנה ושי פשוט לא יודע.
שני גרזנים בשביל שי? למה מי הוא ומה הוא עשה בכדורגל ובהפועל בפרט?
שחקן בינוני שיודע לתת כדורי עומק גדולים אבל זה לא מספיק בשביל לעלות בהרכב של הפועל ת"א.
מה שאמרת על איליץ' לא קשור בכלל לשי. זה כמו להגיד ששחקני כנף לא צריכים לרדוף אחרי המגן שלהם כי הם שחקני התקפה.
ודבר אחרון-בטח אתה משווה בין שלום תקווה לבין שי אבוטבול :bang: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
מי הוא ומה הוא זה קשר האמצע הכי יצירתי בהפועל. אני לא מתווכח אם צריך להביא מישהו טוב ממנו. להפך. אבל זה המצב כרגע. ואם בשביל לנצל אותו צריך לשים גרזנים לידו, זה פתרון. לפחות אחד מהפתרונות.

בעיני קשר מהסוג הזה לא צריך להיות קילר באמצע. זה כמובן תוספת נכבדה, אבל לא הכרחית.

בדרבים הייתה טיילת בדיוק מהסיבה שציינתי. ציפו משי לרדוף אחרי זהבי. אין כמעט שחקן בליגה שיכול לעשות את זה. בטח לא שי.
אם היינו משחקים עם דג'מבה ואלמוג מאחורי שי, אולי זה היה נראה יותר טוב (אני זוכר שזה לא קרה, ואני מסרב לחזור לכתבות מאז בשביל לוודא).

יחבס, ההשוואה היא לא באיכות השחקן, אלא בעובדה שהוא לא יכול לגמור 90 דקות. אני באמת לא מבין מה הבעיה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:45 
זה לא רק משחק ההגנה, זה גם הרפרטואר המאוד מוגבל שלו. מסירות יפות על 15 עד 30 מטר. פחות או יותר בזה נגמר. לא מהירות, לא תנועה, לא דריבל, לא שמירה על כדור תחת לחץ. זמן.
זה עובד יופי בתנאים מסוימים, אבל זה פשוט לא מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:50 
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא רק משחק ההגנה, זה גם הרפרטואר המאוד מוגבל שלו. מסירות יפות על 15 עד 30 מטר. פחות או יותר בזה נגמר. לא מהירות, לא תנועה, לא דריבל, לא שמירה על כדור תחת לחץ. זמן.
זה עובד יופי בתנאים מסוימים, אבל זה פשוט לא מספיק

בדיוק.
מה שטוב מול סכנין שכל שחקניה נמצאים על קו ה-16 של ההגנה שלהם, לא מתאים למשחק לחץ מול מכבי בדרבי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין פה את המתנגדים
שי יודע להרים את הראש ולהבין מה הוא רואה שזה גם המתנגדים יסכימו
הבעיה שלי עם ההשוואות בריצה וכושר גופני היא שכאילו אדון גורדנה רץ יותר והוא לא!!
אם לוקאס יודע לעשות הגנה (ואני לפחות ראיתי שכן במשחקים של תרום העונה) אז אפשר לפחות לנסות את שי במקום העמלה של רן
עד עכשיו אפילו לא ניסה וזה אומר דרשני
תנסה במקום העמלה או במקום גורדנה אבל ראבק תנסה
אל תבוא עם דעות וחילופים מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 09:58 
הסתנוורתם כולכם.
מדובר בשחקן שכבר שנתיים לא יודע לארגן התקפה.
מדיניות הכדורים הארוכים, פסים ימינה-שמאלה חסרי תכלית, זו ההגדרה של שי אבוטבול.

אולי במצבנו העגום הוא באמת עדיף על האופצית ההתקפיות האחרות במרכז הקישור, אבל גם הוא רחוק מלהיות פתרון באמת.
שי אבוטבול הוא שחקן ספסל, וטוב שיש לנו שחקן כזה שמסוגל לפעמים לעלות ובזכות מנהיגות וניסיון לעשות שינוי במשחק. אבל שם הוא צריך להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:03 
yossi כתב:
לא מבין פה את המתנגדים
שי יודע להרים את הראש ולהבין מה הוא רואה שזה גם המתנגדים יסכימו
הבעיה שלי עם ההשוואות בריצה וכושר גופני היא שכאילו אדון גורדנה רץ יותר והוא לא!!
אם לוקאס יודע לעשות הגנה (ואני לפחות ראיתי שכן במשחקים של תרום העונה) אז אפשר לפחות לנסות את שי במקום העמלה של רן
עד עכשיו אפילו לא ניסה וזה אומר דרשני
תנסה במקום העמלה או במקום גורדנה אבל ראבק תנסה
אל תבוא עם דעות וחילופים מהבית

הבעיה היא שהזכרון הוא קצר ושקצת לא טוב, שוכחים שמדובר בשחקן שיש לו את היכולת אמנם לתת פס על 50 מטר ולתת שני גולים בעונה בכדור חופשי, אבל החסרונות שלו גוברים על היתרונות.
גם במשחק האחרון, שהוא נתן איזה פס טוב ובעט לשער, הדקות שלו באמצע היו הדקות שסכנין החזיקו בכדור יותר מבכל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
עצוב שיש לנו בקבוצה לפחות 3 שחקני קישור שידוע מראש שלא יכולים לשחק 90 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:09 
אין שום שחקן בסגל של הפועל שמביא למשחק שלנו את מה שהוא מביא.
גם אם הוא משחק בהליכה הוא צריך להיות שחקן בטוח בהרכב.
גם מבחינת כושר משחק הוא לא פחות טוב מכל שאר השחקנים בקישור שלנו.
אולי הוא שחקן גרוע כמו שהרבה טוענים פה(השאלה ביחס למה הוא גרוע),אבל כל שאר השחקנים שלנו בקישור בהרבה יותר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:13 
ofir כתב:
אולי הוא שחקן גרוע כמו שהרבה טוענים פה(השאלה ביחס למה הוא גרוע),אבל כל שאר השחקנים שלנו בקישור בהרבה יותר גרועים.

אה יופי, הרגעת את כולנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:

זה נשמע כמו : נשאר לך שבוע לחיות אבל נפלת על יופי של שבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:38 
redrony כתב:
ofir כתב:

מה אתה רוצה?רשמתי את דעתי.
ואני אוסיף,מי שרואה משחקים של הפועל מתחילת הפליאוף של שנה שעברה ועד למשחק האחרון מול סכנין ולא הגיע למסקנה ששי צריך לפתוח בהרכב יש לו בעיה בהבנה של המשחק.
פסים בין הבלמים לקישור האחורי עד לאיבוד כדור עדיפים בהרבה,צודק.

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 28 אוגוסט 2013, 10:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:38 
עם כל הצער שבדבר, צריך להודות שאין לנו בסגל אף שחקן קישור שעולה על שי. זה אומר הרבה על איכות הקשרים שלנו כרגע.

את החסרונות של שי כולנו מכירים, אבל הוא השחקן היחיד מבין ארבעת הקשרים שלנו שיודע גם לתקל, גם למסור ולנהל משחק וגם לאיים על השער בתנועה וממצבים נייחים.

גורדנה דריבליסט מצויין אבל כל מסירה לטווח שעולה על 10 מטר היא פוטנציאל לאיבוד אצלו.

גרזיצ'יץ' אמור להיות גרזן (כרגע זה על הנייר בלבד) והתרומה שלו למשחק ההתקפה אפסית. סשה דינמי, אבל לא תורם להנעת הכדור וגם לא למשחק לעומק.

מה זה אומר? זה אומר שצריך לחתוך את סשה או גרזיצ'יץ', ולהביא במקומם שחקן עם יכולות התקפיות, שישדרג את הקישור שלנו.

אם לא מביאים קשר אמצע עם יכולות התקפיות, אז צריך למצוא פתרון אחר (גם שחקן זר) לשחקן התקפה ברמה גבוהה שיכול לשחק כחלוץ נסוג או כשחקן אגף. גילי, זגורי, סלים וספורי לא נראים כרגע כאילו שהם יכולים לספק את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:57 
ofir כתב:
redrony כתב:
ofir כתב:

ואני אוסיף,מי שרואה משחקים של הפועל מתחילת הפליאוף של שנה שעברה ועד למשחק האחרון מול סכנין ולא הגיע למסקנה ששי צריך לפתוח בהרכב יש לו בעיה בהבנה של המשחק.

ודעתי (כמו ששחר ביקש שאכתוב) היא שמי שחושב שהוא צריך לפתוח, יש לו בעיה בהבנת המשחק. אבל זוהי דעתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:04 
redrony כתב:
ofir כתב:
redrony כתב:
ofir כתב:

ודעתי (כמו ששחר ביקש שאכתוב) היא שמי שחושב שהוא צריך לפתוח, יש לו בעיה בהבנת המשחק. אבל זוהי דעתי...

אוקיי,עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה..("אה יופי, הרגעת את כולנו...").
בעצם אולי כן הבנתי,לזלזל ולכתוב תגובות מתנשאות הולך חזק בפורום עכשיו אז למה לא??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:09 
ofir כתב:

בעצם אולי כן הבנתי,לזלזל ולכתוב תגובות מתנשאות הולך חזק בפורום עכשיו אז למה לא??

לא רוצה כלום. אתה כותב שגם אם שי שחקן גרוע, הוא צריך לפתוח כי כולם יותר גרועים. זה אכן סיבה מצוינת לפתוח עם שי. כמובן שלכתוב כי כולם יותר גרועים זה עמוק ומראה על הבנה בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
מדהים שכל שנה מחכים לקשר התקפי משמעותי, מנסים לתלות תקוות במי שמגיע למרות שברור די מהר שזה לא מה שאנחנו צריכים, ואז צריכים שאבוטבול יעלה כי כשלו ברכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:20 
נועם שחם כתב:
עם כל הצער שבדבר, צריך להודות שאין לנו בסגל אף שחקן קישור שעולה על שי. זה אומר הרבה על איכות הקשרים שלנו כרגע.

את החסרונות של שי כולנו מכירים, אבל הוא השחקן היחיד מבין ארבעת הקשרים שלנו שיודע גם לתקל, גם למסור ולנהל משחק וגם לאיים על השער בתנועה וממצבים נייחים.

גורדנה דריבליסט מצויין אבל כל מסירה לטווח שעולה על 10 מטר היא פוטנציאל לאיבוד אצלו.

גרזיצ'יץ' אמור להיות גרזן (כרגע זה על הנייר בלבד) והתרומה שלו למשחק ההתקפה אפסית. סשה דינמי, אבל לא תורם להנעת הכדור וגם לא למשחק לעומק.

מה זה אומר? זה אומר שצריך לחתוך את סשה או גרזיצ'יץ', ולהביא במקומם שחקן עם יכולות התקפיות, שישדרג את הקישור שלנו.

אם לא מביאים קשר אמצע עם יכולות התקפיות, אז צריך למצוא פתרון אחר (גם שחקן זר) לשחקן התקפה ברמה גבוהה שיכול לשחק כחלוץ נסוג או כשחקן אגף. גילי, זגורי, סלים וספורי לא נראים כרגע כאילו שהם יכולים לספק את הסחורה.

מדוייק
במצב הנוכחי הייתי מעלה את שי במקום סאשה ומקווה שגרזיציץ יוכל לסתום את החורים כמו שצריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:25 
redrony כתב:
ofir כתב:

לא רוצה כלום. אתה כותב שגם אם שי שחקן גרוע, הוא צריך לפתוח כי כולם יותר גרועים. זה אכן סיבה מצוינת לפתוח עם שי. כמובן שלכתוב כי כולם יותר גרועים זה עמוק ומראה על הבנה בכדורגל

אני מסכים שהיה צריך להביא זר או שחקן אחר לעמדה הזאת כי שי לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה לרוץ לאליפות.
אבל זה עדיין לא סותר את זה שבמצב הנוכחי מקומו של שי בהרכב.
אין יותר מידי מה לפרט.עם כל החסרונות שלו הוא משחק כדורגל,השאר לא משחקים כדורגל ולא מביאים שום דבר חיובי להנעת כדור ולמשחק ההתקפה שלנו.
גם בהגנה לדעתי הוא לא פחות טוב מהשאר אבל על זה אפשר להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:34 
אני מבין שלא רצוי ששי יפתח בהרכב כי הוא שחקן בינוני.
הסתכלתם בהרכב שלנו לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:34 
ה״כדורגל״ ששי משחק לא רלוונטי לכלום. עדיף בהרבה גורדנה שמשחק לעומק ועובר שחקן על מטר, מאשר שי עם עוד פס רוחב.
ובואו לא ניתן למשחק אחד שבו באמת שי הראה משהו אחר להשכיח את השנתיים האחרונות, אלא אם כן אתם חובבי אכזבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:35 
בר קולמוסא כתב:
ה״כדורגל״ ששי משחק לא רלוונטי לכלום. עדיף בהרבה גורדנה שמשחק לעומק ועובר שחקן על מטר, מאשר שי עם עוד פס רוחב.
ובואו לא ניתן למשחק אחד שבו באמת שי הראה משהו אחר להשכיח את השנתיים האחרונות, אלא אם כן אתם חובבי אכזבות.

משחק אחד?
אין צורך לעוות את המציאות לצורך האג'נדה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:36 
ofir כתב:
redrony כתב:
ofir כתב:

אני מסכים שהיה צריך להביא זר או שחקן אחר לעמדה הזאת כי שי לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה לרוץ לאליפות.
אבל זה עדיין לא סותר את זה שבמצב הנוכחי מקומו של שי בהרכב.
אין יותר מידי מה לפרט.עם כל החסרונות שלו הוא משחק כדורגל,השאר לא משחקים כדורגל ולא מביאים שום דבר חיובי להנעת כדור ולמשחק ההתקפה שלנו.
גם בהגנה לדעתי הוא לא פחות טוב מהשאר אבל על זה אפשר להתווכח.

אז אני לא חושב כמוך. אני חושב שלשי אין מקום בהרכב, והפועל צריכים לשחק עם גריצ'יץ וגורדנה או סאשה לפניו ועם שני קשרים התקפיים (ורמוט, זגורי לדוגמא).
אם הוא רוצה כרגע לשחק עם 3 קשרי אמצע בשביל הנעת הכדור, אז גורדנה וסאשה יחד באופציה ראשונה. אני לא אתחיל עכשיו להכנס פה ללמה שי לדעתי לא צריך לשחק ולמה אני לא מחזיק ממנו. כתבתי ונימקתי את זה כאן מספיק במשך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:37 
בר קולמוסא כתב:

איזה קשקוש.

גם כששי נתן משחקים גרועים הוא באופן קבוע היה מחלק כדורים בהתקפה. הוא ממש לא משחק לרוחב, וכמו שכתבו מעליי, אל תעוות מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 13:44 
NARKOTIKA כתב:
בר קולמוסא כתב:

איזה קשקוש.

גם כששי נתן משחקים גרועים הוא באופן קבוע היה מחלק כדורים בהתקפה. הוא ממש לא משחק לרוחב, וכמו שכתבו מעליי, אל תעוות מציאות.

משחק אחד - הכוונה המשחק האחרון. ברור שהיו עוד בעבר, פה ושם.
אבל אם אתם רוצים את שי במרכז השדה, כמו ביתר העשור האחרון בו משחק הצירופים באמצע היה פשוט מדהים - בבקשה.
סליחה, הייתה עונה אחת שהוא לא שיחק בה, בדאבל. יתר העונות האחרונות הוא היה בעל הבית ופשוט הזכרונות כל כך נעימים.

ועוד מילה מפגרת - אג'נדה. מה האג'נדה שלי? למה היא שלי? מה אני, מקורב? מה אני מרוויח מלהחזיק אותה? איך אני בדיוק מיישם אותה חוץ מבנושא העוסק בגעגועים לשי אבוטבול בקישור?
זו כולה דעה, תלמדו להכיל את זה.
והדעה שלי היא ששי אבוטבול לא יכול להחזיק את האמצע של הפועל, ולא של אף קבוצה גדולה אחרת.
הוא לא טכני, הוא לא מהיר, ועל כל מסירה אחת טובה יוצאות לו ארבע חמש שקופות והורסות.
הוא צריך להיות בדיוק כמו במשחק האחרון - לעלות מהספסל כדי לרענן משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 13:56 
אי הבנה. מדבריך השתמע כאילו הוא נתן רק משחק אחד טוב.
(לא חושב שהוא היה טוב במיוחד במשחק האחרון שלו, אגב, זה פשוט יחסית לשאר הקישור שלנו שלא מסוגל לתת מסירה אחת חכמה)
וזה חוקי להשתמש במילה אג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: