dino כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
Charlie כתב:
אין עשן בלי אש.
חג'ג' דיבר על קשר זר שישדרג אותנו והוא מאמין שניתן יהיה תוך שנה-שנתיים למכור אותו ברווח גדול ולכן מוכן להשקיע בו את הכסף.
צנציפר דיווח כי השחקן הוא אריק.
אריק עצמו מקשקש עם אוהדי הפועל בפייסבוק, בין אם ברצינות ובין אם לאו, אבל מדבר על הצעה/פניה מהפועל, מזכיר שאמור היה להגיע אלינו כבר בקיץ 2011 וכו'.
עכשיו מגיע הדיווח שאם פאנדורי תודח הפועל תנסה להביא אותו.
אני מניח שיש דיבורים מאחורי הקלעים ואם הרומנים יודחו אולי ינסו להביא אותו. האם יצליחו? אני ספקטי. אבל אני מעדיף דיבורים על אריק מאשר על שיש...
פריירה בעוד שנתיים בן 30 , ברווח גדול בטוח לא תמכור אותו לאף אחד.
שחוץ מהעניין הכלכלי זה מצוין לנו...
קודם כל, לא חושב שזה השחקן שחג'ג' דיבר עליו כ"המטאור". יכול להיות שאותו מטאור לא החליט או סירב והפועל בונה תחליף.
דבר שני, רווח כלכלי הרבה יותר גדול יהיה לנו מאריק גם בלי למכור אותו. אנשים שוכחים לפעמים ששחקן כזה, יכול לשפר פלאים את הסיכוי להישגים של המועדון.
עכשיו תעשו חישוב לרגע מה יכול להיות כלכלי יותר למועדון- להביא שחקן צעיר, להמר עליו שהוא יכניס כסף עתידי ממכירה שלו, או להביא תותח מוכח, לא צעיר אבל בשיא הקריירה, שהסיכוי למכור אותו ברווח, הוא נמוך, אבל הסיכוי שהוא יביא למועדון הישגים ששווים הרבה כסף
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני רק ציטטתי את חג'ג' שדיבר על להביא זר ב-3 מיליון שקל ולמכור אותו בכפול תוך עונה או שתיים.
האידיאל הוא להביא שחקן צעיר שגם ישדרג אותנו ויביא אותנו להישגים וגם נוכל למכור אותו בהמשך ברווח גדול.
אבל אם הדילמה היא בין צעיר לא מוכח שאולי נמכור אותו בעתיד בהרבה כסף לבין זר מוכח שישדרג אותנו בוודאות ויביא אותנו להישגים - אני בוחר באפשרות השניה.
הפועל הרי היתה בדילמה הזו בקיץ שאחרי הדאבל עם אניימה. בצדק הפועל העדיפה שלא למכור את השוער כי העריכה שאיתו ניתן להצליח יותר באירופה ואז ממילא הרווח יהיה גדול יותר מההפסד על אי מכירתו של השוער ושיחרורו בחינם. בדיעבד המהלך הוכח כמוצדק ונכון.