תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:48 
kobster כתב:
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אי אפשר היה לחשוב על להחתים מגן שמאלי נורמלי לפני ההדחה מאירופה?
היו צריכים לחכות לקטסטרופה כדי שזה ייקרה?
ופתאום יש גם כסף מהשמיים?
ולא ברור לי הרצון להביא את עמאשה,כרגע זאת העמדה הכי פחות חשובה שאנחנו צריכים אליה עוד חיזוק.
זה נראה לי יותר חיזוק של פאניקה וחיזוק מצוי,מאשר חיזוק רצוי.

מה לא ברור? אתה כרגע עם שני חלוצים ורבע. זה שיש עוד עמדות שדורשות חיזוק לא אומר שלא צריך חלוץ ובכל מקרה, לא הייתי לוקח כל פרסום ומתייחס אליו כמו אל תורה מסיני

אתה עם 4 חלוצים בסגל (שכטר,דמארי,יצחק,שרם) כשבמשחק האחרון בכלל לא היה לך חלוץ מחליף על הספסל.
עמאשה מאוד מיותר בסגל הנוכחי, עדיף להשקיע את כל מה שיש בשדרוג ההגנה, מגן שמאלי תחילה ואם אפשר להביא בלם מחליף שיכול לשחק גם כקשר אחורי אז זה בכלל יהיה מצוין.

אני בכלל מציע שקודם נראה שכל הסגל הנוכחי עובר בבקרה, עם כל הערבויות הנגזרות, ואז נתחיל לחשוב על איזה רכש צריך לבוא ולאיזו עמדה. הפרסומים בתקשורת שקולים כרגע לאוויר חם במקרה הטוב.

עם מה שיש לנו עכשיו,אנחנו חייבים את העמאשה בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
ראיתי שאשדוד שוקלת למכור את אושינאווה כדי לפנות מקום לחלוץ?
הוא טוב והוא מגן שמאלי לא? כמה הם ירצו עליו לדעתכם?

מתי נכנס נכנס לבית"ר הכסף של החזרי המס? יכול להיות שהיא תעשה עסקה עם אשדוד של השאלה לחודש תמורת 800,000 יורו ושלושה שחקנים. אי אפשר להתחרות באיש העסקים ממיאמי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:56 
מוטי חביב בישראל פוסט

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
איזו כתבה מעמיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:13 
עמי נאווי כתב:
אם אבוקסיס עדין מקבל שכר מלא מהפועל, אז שיואיל בטובו להגיע לכל האימונים ולהעביר אימונים אישיים בצד לתומר בן יוסף.

הוא לא חייב לחזור למועדון לשום תפקיד מלבד מאמן הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ולא ברור לי הרצון להביא את עמאשה,כרגע זאת העמדה הכי פחות חשובה שאנחנו צריכים אליה עוד חיזוק.

מה לא ברור? אתה כרגע עם שני חלוצים ורבע. זה שיש עוד עמדות שדורשות חיזוק לא אומר שלא צריך חלוץ ובכל מקרה, לא הייתי לוקח כל פרסום ומתייחס אליו כמו אל תורה מסיני

אתה עם 4 חלוצים בסגל (שכטר,דמארי,יצחק,שרם) כשבמשחק האחרון בכלל לא היה לך חלוץ מחליף על הספסל.
עמאשה מאוד מיותר בסגל הנוכחי, עדיף להשקיע את כל מה שיש בשדרוג ההגנה, מגן שמאלי תחילה ואם אפשר להביא בלם מחליף שיכול לשחק גם כקשר אחורי אז זה בכלל יהיה מצוין.

אני בכלל מציע שקודם נראה שכל הסגל הנוכחי עובר בבקרה, עם כל הערבויות הנגזרות, ואז נתחיל לחשוב על איזה רכש צריך לבוא ולאיזו עמדה. הפרסומים בתקשורת שקולים כרגע לאוויר חם במקרה הטוב.

ואז מה ?
שוב סגל לא מאוזן בעליל עם חלק קדמי מלא בכישרון וחלק אחורי שלא מתאים לליגה א' ?
איך שלא תהפוך את זה, אתה כרגע מתפקד עם חצי הגנה.
אם במקרה של קולין וגרזיצ'יץ' אפשר לקוות שזה קשיי הסתגלות, עם הרוש אתה יודע שזה מה שתקבל ולכן קודם כל חייבים חיזוק שם ואז לראות כמה נשאר, אם בכלל, לחיזוק החלק הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
איזו כתבה מעמיקה.

מרח קצת את הדף בכמה משפטים מוכרים ומקבל על זה כסף(כנראה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:38 
dino כתב:
האדס כתב:
איזו כתבה מעמיקה.

שאלת (12) מיליון השקל היא האם הוא צודק. נדע זאת בחודש הקרוב אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ב' - 12/8/13
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
dino כתב:
האדס כתב:
איזו כתבה מעמיקה.

שאלת (12) מיליון השקל היא האם הוא צודק. נדע זאת בחודש הקרוב אני מניח.

הרבה לפני.
עד סוף השבוע הקבוצה אמורה לעבור בבקרה, עד תחילת הליגה גם אמור להגיע רכש. נראה מה יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:53 
לא שאני מאשים את יוסי אבוקסיס על העובדה שהוא לוקח שכר, כי חוזית זה מגיע לו.

אבל זה כיף להזכיר מדי תקופה לאוהדים מיהו האיש. סמל עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:54 
אבוקוף מתעקש להמשיך להיות סמל של כל מה שרע ומגעיל במין האנושי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:55 
איתי כתב:
לא שאני מאשים את יוסי אבוקסיס על העובדה שהוא לוקח שכר, כי חוזית זה מגיע לו.

אבל זה כיף להזכיר מדי תקופה לאוהדים מיהו האיש. סמל עאלק.

נשבע לך שלא ראיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 11:58 
kobster כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

ואז מה ?
שוב סגל לא מאוזן בעליל עם חלק קדמי מלא בכישרון וחלק אחורי שלא מתאים לליגה א' ?
איך שלא תהפוך את זה, אתה כרגע מתפקד עם חצי הגנה.
אם במקרה של קולין וגרזיצ'יץ' אפשר לקוות שזה קשיי הסתגלות, עם הרוש אתה יודע שזה מה שתקבל ולכן קודם כל חייבים חיזוק שם ואז לראות כמה נשאר, אם בכלל, לחיזוק החלק הקדמי.

כל מילה.
מגן שמאלי צריך להיות בראש סדר העדיפות כרגע, מה גם שהמחליף של הרוש הוא יגאל אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
במקרה הזה אבוקסיס לא עושה שום דבר חריג.
לא נראה לי שיש מישהו בעולם הכדורגל, ואולי גם בכל תחום אחר שלא היה נוהג כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:07 
צרך להסתכל על עניין הרכש קצת אחרת, מה הרכש שימצה ביותר במינימום האפשרי את פתרון הבעיות בהפועל , לעניות דעתי הבעיה המרכזית כיום היא המעבר מהגנה להתקפה ושם נקודתית צריך להשקיע , זה יותר חשוב ממגן שמאלי שיגיע לפה גם אם הוא יהיה טוב מאוד זה לא יפתור את הבעיה המרכזית .
כאשר הבעיה של מעבר מהגנה להתקפה תיפתר אפשר לעבור לבעיה השניה שזה המגן השמאלי וכך הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:23 
רב"ש ידע שהפועל צריכה קשר אמצע ובחר בלוקאס ,רצה להביא חלוץ נוסף ובחר ברן יצחק
קודם שיסתדר עם מה שהביא ויחבר מזה קבוצה אחרי זה שיקבל שחקנים נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:31 
pogi כתב:

אחלה גישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
שיוסי יקבל כל שקל שמגיע לו, ומרגע זה ואילך אסור לו לדרוך בבלומפילד בלי צרור קללות. בן של זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 12:49 
זה שבהנהלה ביקשו מיוסי שיקצץ בחוזה שהם נתנו לו זה קצת מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יוסי כמו כל אדם אחר צריך להתפרנס,זה כרגע מקור ההכנסה היחידי שלו בתחום(ההתאחדות לא משלמת לו),למה שיוותר עליו כל עוד אין לו מקור הכנסה אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 13:03 
סימרוטיץ כתב:
pogi כתב:

אחלה גישה

אני יודע היא נקראת גישת ההתמודדות עם המציאות
היא מנוגדת לגישה שרובכם חיים בה - גישת המנג'ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 13:10 
סימרוטיץ כתב:
צרך להסתכל על עניין הרכש קצת אחרת, מה הרכש שימצה ביותר במינימום האפשרי את פתרון הבעיות בהפועל , לעניות דעתי הבעיה המרכזית כיום היא המעבר מהגנה להתקפה ושם נקודתית צריך להשקיע , זה יותר חשוב ממגן שמאלי שיגיע לפה גם אם הוא יהיה טוב מאוד זה לא יפתור את הבעיה המרכזית .
כאשר הבעיה של מעבר מהגנה להתקפה תיפתר אפשר לעבור לבעיה השניה שזה המגן השמאלי וכך הלאה

אם מגיע מגן שמאלי טוב, הוא יכול לפתור לך את שתי הבעיות, מסיללה לדוגמא בחיפה עזר מאוד בהנעת כדור, בגלל שכשהוא היה שורף שטחים באגף שמאל אז או ששחקן היה צריך לשמור אותו והיה מפנה קצת את האמצע ומרווח את המשחק או שבעזרת הקשר באגף שלו הם העבירו את המשחק לחצי השני בעצמם.
מגן תוקף יכול מאוד לעזור בהנעת כדור.
ולגבי מי שענה לי שאושינאווה הוא במיליון יורו בעיתון, אז באתר רשום שהם ייסתפקו גם בפחות חוצמזה זה עדיין יותר זול מרבע כרטיס של טב"ח יש"ו. ונכון שקשה להוציא מציאות מג'קי (יותר נכון בלתי אפשרי) אבל אולי אפשר בתור השקעה.
השאלה היא אם הוא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
יוסי כמו כל אדם אחר צריך להתפרנס,זה כרגע מקור ההכנסה היחידי שלו בתחום(ההתאחדות לא משלמת לו),למה שיוותר עליו כל עוד אין לו מקור הכנסה אחר?

הוא מתפרנס היטב מעבודתו בנבחרת ישראל, עם משכורת יפה וכל המסביב - פורסם פעם שהוא מקבל סביב ה- 35 אלף שקל בחודש. לא יודע איך קבעת, ולא בפעם הראשונה, שהוא עושה את עבודתו כיום בהתנדבות. אם הוא היה רעב ללחם הוא פשוט היה מחפש עבודה, ובוודאי שהיה מוצא משרת אימון בליגת העל.

zink כתב:

לא חושב שזה מביך, בסך הכל הוא מקבל את אותה משכורת שקיבל כשאימן אבל לא צריך להגיע לעבודה כל יום ולתת משהו בתמורה. לקצץ בחוזה זה במילים אחרות פיצויי פיטורין שמתפשרים עליהם בהסכמה פעמים רבות, וכנראה שבמקרה הזה אין שום רצון של הצד השני להתפשר. בסך הכל נתנו לו במה ענקית ובאו לקראתו ולא ביקשו שיתפטר מהנבחרת כשאימן בהפועל (וסביר להניח שזה תרם במידה מסויימת לאיך שהקבוצה נראתה בתקופתו) אז אם הוא מכבד את עצמו ואותנו הוא היה מגיע לפשרה כלשהיא כדי להקל עלינו, הוא הרי מודע למצב הבעייתי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:16 
mbracha כתב:
עומרי קנדה כתב:

הוא מתפרנס היטב מעבודתו בנבחרת ישראל, עם משכורת יפה וכל המסביב - פורסם פעם שהוא מקבל סביב ה- 35 אלף שקל בחודש. לא יודע איך קבעת, ולא בפעם הראשונה, שהוא עושה את עבודתו כיום בהתנדבות. אם הוא היה רעב ללחם הוא פשוט היה מחפש עבודה, ובוודאי שהיה מוצא משרת אימון בליגת העל.

zink כתב:

לא חושב שזה מביך, בסך הכל הוא מקבל את אותה משכורת שקיבל כשאימן אבל לא צריך להגיע לעבודה כל יום ולתת משהו בתמורה. לקצץ בחוזה זה במילים אחרות פיצויי פיטורין שמתפשרים עליהם בהסכמה פעמים רבות, וכנראה שבמקרה הזה אין שום רצון של הצד השני להתפשר. בסך הכל נתנו לו במה ענקית ובאו לקראתו ולא ביקשו שיתפטר מהנבחרת כשאימן בהפועל (וסביר להניח שזה תרם במידה מסויימת לאיך שהקבוצה נראתה בתקופתו) אז אם הוא מכבד את עצמו ואותנו הוא היה מגיע לפשרה כלשהיא כדי להקל עלינו, הוא הרי מודע למצב הבעייתי.

אני חושב שאתה מקבל את מה שכתוב, בלי לשאול שאלות, ובלי לדעת מי הוציא את הידיעה המרעישה הזאת.
אנחנו לא יודעים מה הפשרה שהפועל רצו לעשות איתו (אולי רצו שהוא יתפשר על חמישה שקלים וצעיף), והאם הידיעה הזאת היא חלק מהמשא ומתן שלהם איתו.
כבר קרה לנו לא פעם שהקבוצה הוציאה הודעות ש"הרגו" שחקני עבר, שבסוף התברר שהיו הודעות שקריות או מוטעות במקרה הטוב.
בקיצור, אל תשפטו אף פעם לפי ידיעה אחת באתר ספורט שידוע בשקריו ובאינטרסים שלו, ושל מקורותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:18 
נניח שהציעו לו להתפשר , כלומר לקבל פחות כסף ממה שמגיע לו.

מה הוא מקבל בתמורה לפשרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:21 
שחר כתב:

שארבעה אנשים בפורום נישתי באינטרנט לא יקראו לו אבוקוף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

מה מקבל כל שחקן/מאמן שמנסים להתיר את החוזה איתו? את הסכום עליו סוגרים בבת אחת (יש שיראו בזה יתרון, יש כאלו שלא ישנה להם) וכמובן את זה שהם יכולים למצוא עבודה אחרת בלי קשר לסכום שקיבלו כבר באותו יום. במקרה של יוסי אם נניח היה מקבל 300-400 אלף שקל בתמורה להתרת חוזהו היה יכול למצוא כבר מחר בבוקר משרה כמאמן, כשההכנסות שלו יהיו בנוסף לסכום שקיבל בלי קיזוזים למיניהם.

זה לא משהו חדש, רוב (כמובן שיש דוגמאות יוצאות דופן) המאמנים שמסיימים את עבודתם מגיעים לפשרה מסויימת ומסיימים את הכל בצורה מכובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:24 
mbracha כתב:
עומרי קנדה כתב:

פורסם גם שהוא נאלץ לוותר על החוזה שלו בנבחרת ברגע שהוא קיבל את הפועל ומקבל רק שכר בהתאם לימים שבהם הוא נמצא בנבחרת (שהם לא רבים)
לדעתי הוא גם לא קיבל את החוזה בחזרה ברגע שהוא פוטר
כך שאני לא מבין על מה ולמה הוא צריך לוותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
חבורה של זייני מוח, נראה מי ממכם מוכן לוותר על המשכורת שלו אחרי שיפטרו אותו מחברה בה הוא עובד.
בטח המנכ"ל יזמן אותכם חודש אחרי שהעיף אותכם בבושת פנים ויאמר לכם "יש מצב שאתם מוותרים על המשכורת? אנחנו לא סוגרים את החודש ורוצים להביא עובד מחליף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 14:28 
mbracha כתב:
שחר כתב:

מה מקבל כל שחקן/מאמן שמנסים להתיר את החוזה איתו? את הסכום עליו סוגרים בבת אחת (יש שיראו בזה יתרון, יש כאלו שלא ישנה להם) וכמובן את זה שהם יכולים למצוא עבודה אחרת בלי קשר לסכום שקיבלו כבר באותו יום. במקרה של יוסי אם נניח היה מקבל 300-400 אלף שקל בתמורה להתרת חוזהו היה יכול למצוא כבר מחר בבוקר משרה כמאמן, כשההכנסות שלו יהיו בנוסף לסכום שקיבל בלי קיזוזים למיניהם.

זה לא משהו חדש, רוב (כמובן שיש דוגמאות יוצאות דופן) המאמנים שמסיימים את עבודתם מגיעים לפשרה מסויימת ומסיימים את הכל בצורה מכובדת.

לא נכון.. שחקן מתפשר על סכום החוזה שהמועדון משלם לו לעונה הקרובה ובתמורה מקבל שחרור חינם (סתם דוגמא).
יוסי בכלל לא צריך לחפש משרה כמאמן כי הוא כבר עובד ואין לו שום רצון להתרת חוזהו. אני לא שמעתי על אף מאמן שהסכים לוותר באופן חד צדדי על סכומים שמשלמים לו כשפוטר חודשיים לאחר שהחליטו להעסיק אותו, רק כדי לפזר אנרגיות חיוביות באוויר.

בפשרה, כל צד מוותר על דרישה כדי להתגבר על מחלוקות, כנראה שבמקרה של יוסי אין שום מחלוקות ושוב צריך לבוא בטענות למי שחתם על חוזה כזה, בטח לא ליוסי.
אני שונא את יוסי ואני ממש לא מסמפט את אלרואי, אבל אני לא מצליח לתפוס את הגישה הזו של לקלל ולבוא בטענות לכל מיני שחקנים ומאמנים שלא מוותרים על מה שגמגיע להם רק בגלל שזו הפועל תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: