gigs כתב:
עם כל הכבוד ליאנקו יש פה סגירת חשבונות אישית ברמה די מגעילה.
אני מבין את הכעס שלו, אבל ניתן לראות שבשנה האחרונה מאז הקמת הקבוצה מחדש, וכניסת העמותה לעניינים
יש התקדמות והשקעה רבה בנושא מחלקת הנוער, גם מבחינה כספית וגם מבחינה של תשומת לב.
אני חושב שצריך וחובה להגדיל את תקציב הנוער בפי 2, אך צריך לעשות את זה לאט ומסודר כדי שהכספים
לא ישפכו על שטויות. שחקני עבר הם אנשים עם הרבה אמוציות למועדון וזה מובן, אך לא תמיד הם מתאימים ברמה המקצועית
ולכן כל דבר צריך וחובה לבחון לגופו.
נ.ב.- כבר אמרתי כמה פעמים שהחזרתם של ליובין ומורדי לקבוצה היתה טעות, ואני שוב אומר את זה, הם יותר עסקנים מאנשים מקצועיים
שבאים לעבוד כמו שצריך. אפשר למצוא מנכ"ל נורמלי שיעשה פה סדר ולא צריך להחזיר מישהו שעשה פה שכונה שנים.
אם כבר במורדי עסקינן, יש עוד מישהו ששם לב במשחק נגד ברואה בבלומפילד לריב שלו עם השומר על הדשא ?
באמצע המשחק החליט מורדי לעבור בתוך המגרש ליד דגל הקרן בפינה של שער 2 ו-4.
השומר שלא זיהה אותו, צעק "היי, מה אתה עושה" והלך אחריו, מורדי לא נשאר חייב וצעק עליו חזרה,
"מי אתה בכלל שתגיד לי לא לעבור, אתה יודע מי אני בכלל שתגיד לי כזה דבר?!"לאחר כמה דקות מורדי הגיע עם המנהל של השומר, כדי להעמיד אותו במקומו (סה"כ מאבטח זוטר).
מורדי צעק לעברו, "אתה לא תעבוד בחברה הזו יותר" (המאבטח לא ידע איפה לקבור את עצמו).
לא יודע אם הוא יגיע שוב למשחקים של הפועל/כדורגל כדי לאבטח, אבל זאת לא ההתנהגות שהייתי מצפה ממורדי.
סה"כ מורדי לא אדם מוכר כ"כ, ובלי קשר, האם יש לו אישור לעבור בתחומי המגרש באמצע משחק של הליגה האירופית?
המאבטח ביצע את תפקידו וראה לנכון להעיר לו, בגלל זה הוא צריך להיות מפוטר?!ממש עלוב נפש!