תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ראשון 4/8
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
oMeR1 כתב:
עבד 14 כתב:
בואו נתחיל מזה שתמיד מאשימים את אבוטבול ואת טועמה בלי שום הוכחה שזה הם, כאילו רק הם לא משחקים כאילו אין שחקנים אחרים שהם גם "בכירים" שלא משחקים, קוטלים פה בני אדם על סמך כתבה של איזה עיתונאי ממורמר, לגבי יאנקה כבודו במקומו מונח חבל שהוא מחליט לסגור חשבונות אישיים עם אנשים שפשוט חשבו שהוא לא מתאים חבל שבחר ללכת בדרך הזו

:ROSE:

חף מפשע עד שהוכח אחרת
אבל... הסתברותית אני כבר לא יודע מי זה יכול להיות מעבר לצמד חמד...
מי מהשחקנים שהיו שנה שעברה היום מלקק את עצמו על הספסל ויש לו סיבה להיות מתוסכל? הרוב שוחררו, והרוב החדש בכלל... חדשים.

אולי המצאה?
אולי שחקן אחר שהכתב פשוט החליט להצמיד לו את התואר "בכיר"?
משחק הניחושים הזה עושה לנו עוד יותר רע.
זו בעיה, שאם היא אמיתית, צריכה להיות מטופלת ע"י המערכת. באמת שאין טעם לעסוק בניחושים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 08:20 
Roman כתב:
oMeR1 כתב:
עבד 14 כתב:
בואו נתחיל מזה שתמיד מאשימים את אבוטבול ואת טועמה בלי שום הוכחה שזה הם, כאילו רק הם לא משחקים כאילו אין שחקנים אחרים שהם גם "בכירים" שלא משחקים, קוטלים פה בני אדם על סמך כתבה של איזה עיתונאי ממורמר, לגבי יאנקה כבודו במקומו מונח חבל שהוא מחליט לסגור חשבונות אישיים עם אנשים שפשוט חשבו שהוא לא מתאים חבל שבחר ללכת בדרך הזו

חף מפשע עד שהוכח אחרת
אבל... הסתברותית אני כבר לא יודע מי זה יכול להיות מעבר לצמד חמד...
מי מהשחקנים שהיו שנה שעברה היום מלקק את עצמו על הספסל ויש לו סיבה להיות מתוסכל? הרוב שוחררו, והרוב החדש בכלל... חדשים.

קודם כל רוב הסיכויים שזה שטויות של עיתונאי ממורמר, להפועל יש שחקנים בכירים על הספסל, וגם לא בכירים אבל העיתונאים בשקל תמיד יוסיפו את המילה "בכיר" כי זה מגדיל את הסיכויים שאנשים יאמינו להם. אני זוכר עונה שבה טועמה לא היה בהפועל ואבוטבול שיחק מלא משחקים ועדיין היו ידיעות על "שחקן בכיר אמר" אז? אתה חושב שאם טועמה ואבוטבול לא היו בהפועל לא הייתה קורא על "שחקן בכיר" ? בהפועל יש שקט ולעיתונאים מרמה נמוכה כמו הנחש מידיעות קשה להשלים עם זה, לא שווה להתייחס לזה מקווה שההנהלה גם לא תתייחס לזה

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 08:56 
עם כל הכבוד ליאנקו יש פה סגירת חשבונות אישית ברמה די מגעילה.
אני מבין את הכעס שלו, אבל ניתן לראות שבשנה האחרונה מאז הקמת הקבוצה מחדש, וכניסת העמותה לעניינים
יש התקדמות והשקעה רבה בנושא מחלקת הנוער, גם מבחינה כספית וגם מבחינה של תשומת לב.
אני חושב שצריך וחובה להגדיל את תקציב הנוער בפי 2, אך צריך לעשות את זה לאט ומסודר כדי שהכספים
לא ישפכו על שטויות. שחקני עבר הם אנשים עם הרבה אמוציות למועדון וזה מובן, אך לא תמיד הם מתאימים ברמה המקצועית
ולכן כל דבר צריך וחובה לבחון לגופו.

נ.ב.- כבר אמרתי כמה פעמים שהחזרתם של ליובין ומורדי לקבוצה היתה טעות, ואני שוב אומר את זה, הם יותר עסקנים מאנשים מקצועיים
שבאים לעבוד כמו שצריך. אפשר למצוא מנכ"ל נורמלי שיעשה פה סדר ולא צריך להחזיר מישהו שעשה פה שכונה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 09:41 
amirgk כתב:
chimpfive כתב:
חלאות, הלוואי והיו עושים כמו במכבי ומוצאים את הטינופות ומעיפים אותם לקיבינמט, למרות שזה די ברור מי מטנף. לגבי התלונות על מחלקת הנוער, למרות האינטרסים אי אפשר לבטל את הביקורת לחלוטין.

אבוטבול וטועמה עושים דין רק לעצמם, אין אף אדם בחודרוב שיכול להעיר להם או לגרום להם לתת דין וחשבון. הם יושבים על חוזים כבדים מספיק כדי שלא יהיה אומץ לאף מאמן או יושב ראש לשחרר אותם. רק בעלים יחיד יכול לקחת החלטה כזאת, וזה אין לנו כרגע.
אם רוצים שהעונה הזאת לא תסתיים עוד לפני שהחלה, בן שמעון חייב לזמן את צמד "הנשמות" לשיחת הבהרה לגבי מקומם. שי לא ראוי להרכב (שלא לדבר על לענוד את סרט הקפטן), כמו גם טועמה, אבל במקום להבין שעליהם לשמש דוגמא בתור "סמלים", הם גוררים את כל המועדון לשכונתיות מרתיחה. אולי הושבה ביציע תחדד את העניין ותחזיר אותם לקרקע.
לובין ומורדי ממש לא יכולים לעשות שום דבר בעניין הזה, הרמז נמצא בדבריו של אקהויז, אני רק מקווה שרן השבוע יעשה לזה סוף ושבשנה הבאה המהפכה של רן תמשיך.
בגזרת הניהול אם לא יבוא שינוי פרסונאלי, המועדון ישאר הרחק מאחור. במשכורת של טועמה (180,000 דולר אם אני לא טועה) אפשר להביא מנהל בכיר, עם ניסיון שיווקי ויכולת ניהול. לנהל קבוצת כדורגל זה מקצוע, לא עבודה של אחר הצהרים.
תפקיד היושב ראש לא מובן לי. מה בעצם עושה יושב ראש המועדון ביום יום?

יש לך ראיות לכל החרא שכתבת פה?אם לא,יותר טוב שתסתום את הפה שלך.בגלל "אוהדים" כמוך מתחיל באלגן בקבוצה.איך אומרים?מטומטם אחד זורק אבן לבאר, .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 09:50 
amirgk כתב:
RedFox כתב:
amirgk כתב:
RedFox כתב:
נתחיל מזה שעד שלא הוכח ששחקנים באמת אמרו את זה והציטוטים הם לא פרי דמיונו של החתום על הכתבה עדיף לא לקחת אותם ברצינות מרובה.
אם אכן אדון לב אדום חתום על הציטוטים האלה זה רק מוכיח אתה מה שטענתי פה לגביו חודשים, אבל כל עוד אין הוכחה לזה הוא חף מפשע.

כל הסגל חדש, לרבות 7 שחקנים שנותרו מהסגל החולה והדוחה של שנה שעברה: אנטבי, דמארי, וורמוט, הרוש, קליימן, טועמה, ואבוטבול...להרוש אין סיבה להלין על דבר, בוריס זו אופציה, בעיקר כאשר מדובר על ליכלוכים על דני, אבל הוא לא "בכיר".
יגאל מבין שהוא נשאר בחסד, גילי ועומר לא ידברו לעולם בצורה הזאת.
נותרנו עם שני "שחקנים בכירים": אבוטבול וטועמה. שניהם ממורמרים, שניהם מרגישים פיחות בכוחם, ולשניהם יש "עבר".

לא נכנסתי לחקירה מי אמר את זה, אני עוד צעד לפני שואל אם זה בכלל נאמר או שמדובר בהמצאה של אדון עיתונאי.

את זה אף פעם לא נדע ב 100%, אבל מקרי עבר יכולים לרמז ולחזק...הלוואי ואני טועה, אבל לימדו אותי שעץ עקום לא מתיישר.

איך הנשמות "הטובות" כמוך תמיד מוצאים את מי להאשים.פעם זה קנדה אחר כך זה אלרואי או טוטו.את מי תאשים כששי וטועמה כבר לא יהיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 09:52 
ללא כל קשר למקרה הספציפי של ינקה,

למה כל כדורגלן שמסיים קריירה חושב שמגיע לו להיות איש מקצוע?

איפה הלמידה?
איפה התעודות הרלוונטיות?

זהו? סיימת קריירה, טובה ככל שתהיה, ואתה האיש המתאים להעביר ידע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
עם כל הכבוד ליאנקו יש פה סגירת חשבונות אישית ברמה די מגעילה.
אני מבין את הכעס שלו, אבל ניתן לראות שבשנה האחרונה מאז הקמת הקבוצה מחדש, וכניסת העמותה לעניינים
יש התקדמות והשקעה רבה בנושא מחלקת הנוער, גם מבחינה כספית וגם מבחינה של תשומת לב.
אני חושב שצריך וחובה להגדיל את תקציב הנוער בפי 2, אך צריך לעשות את זה לאט ומסודר כדי שהכספים
לא ישפכו על שטויות. שחקני עבר הם אנשים עם הרבה אמוציות למועדון וזה מובן, אך לא תמיד הם מתאימים ברמה המקצועית
ולכן כל דבר צריך וחובה לבחון לגופו.

נ.ב.- כבר אמרתי כמה פעמים שהחזרתם של ליובין ומורדי לקבוצה היתה טעות, ואני שוב אומר את זה, הם יותר עסקנים מאנשים מקצועיים
שבאים לעבוד כמו שצריך. אפשר למצוא מנכ"ל נורמלי שיעשה פה סדר ולא צריך להחזיר מישהו שעשה פה שכונה שנים.

אם כבר במורדי עסקינן, יש עוד מישהו ששם לב במשחק נגד ברואה בבלומפילד לריב שלו עם השומר על הדשא ?

באמצע המשחק החליט מורדי לעבור בתוך המגרש ליד דגל הקרן בפינה של שער 2 ו-4.
השומר שלא זיהה אותו, צעק "היי, מה אתה עושה" והלך אחריו, מורדי לא נשאר חייב וצעק עליו חזרה, "מי אתה בכלל שתגיד לי לא לעבור, אתה יודע מי אני בכלל שתגיד לי כזה דבר?!"

לאחר כמה דקות מורדי הגיע עם המנהל של השומר, כדי להעמיד אותו במקומו (סה"כ מאבטח זוטר).
מורדי צעק לעברו, "אתה לא תעבוד בחברה הזו יותר" (המאבטח לא ידע איפה לקבור את עצמו).

לא יודע אם הוא יגיע שוב למשחקים של הפועל/כדורגל כדי לאבטח, אבל זאת לא ההתנהגות שהייתי מצפה ממורדי.
סה"כ מורדי לא אדם מוכר כ"כ, ובלי קשר, האם יש לו אישור לעבור בתחומי המגרש באמצע משחק של הליגה האירופית?
המאבטח ביצע את תפקידו וראה לנכון להעיר לו, בגלל זה הוא צריך להיות מפוטר?!
ממש עלוב נפש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:49 
מצד אחד, הדברים שיאנקה אומר, בצורה בה הם נאמרים, לא מוסיפים לו כבוד, בלשון המעטה.

מצד שני, אי אפשר להתעלם מן התחושה, שכנראה יש כאן הצטברות של תסכול מאד גדול ושל אדם ששמר הרבה שנים את הדברים בבטן.

יצא לי לעבוד עם יאנקה משך שנה שלמה בפרוייקט במג'דל כרום, אף פעם לא יצא לי לשמוע ממנו כזו מרירות וכזה זעם. בניגוד למי שאמר כאן שיאנקה זה תמיד "אני ואני" - הלוואי והרבה אנשים היול לומדים מיאנקה צניעות ודרך ארץ הוא איש נחמד, צנוע וטוב לב, ואם הוא הגיע להתפוצצות כזו, כנראה שהוא אכל כפית חרא אחת יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:51 
הפועל לא יכולה לאסור על צנציפר לסקר אותם?
הוא היחיד שמפרסם כאלה דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ראשון 4/8
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:02 
אלון כתב:

הפועל היא לא המעסיק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:10 
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/496/ ... =3&cat=629
מקורב לראלי: "סיכוי קלוש שיחתום בהפועל"
הסיבה: בני יהודה מתעקשת על סכום של שני מיליון שקלים תמורת כרטיסו של המגן, שבעצמו דורש שדרוג בשכר. "אין סיכוי שהפועל תשלם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:11 
נועם שחם כתב:
מצד אחד, הדברים שיאנקה אומר, בצורה בה הם נאמרים, לא מוסיפים לו כבוד, בלשון המעטה.

מצד שני, אי אפשר להתעלם מן התחושה, שכנראה יש כאן הצטברות של תסכול מאד גדול ושל אדם ששמר הרבה שנים את הדברים בבטן.

יצא לי לעבוד עם יאנקה משך שנה שלמה בפרוייקט במג'דל כרום, אף פעם לא יצא לי לשמוע ממנו כזו מרירות וכזה זעם. בניגוד למי שאמר כאן שיאנקה זה תמיד "אני ואני" - הלוואי והרבה אנשים היול לומדים מיאנקה צניעות ודרך ארץ הוא איש נחמד, צנוע וטוב לב, ואם הוא הגיע להתפוצצות כזו, כנראה שהוא אכל כפית חרא אחת יותר מדי.

אני אמרתי וזה מנקודת מבט בתקופה שבה הייתי נער, מה שאני זוכר מהתקופה בה הכרתי אותו , היה כל הזמן סיפורי אני ואני ואני , אז יכול להיות שבגיל ההוא רואים דברים אחרת וזה רושם של תקופה.
אבל זו היתה תחושתי , אדם שמדבר בעיקר על עצמו ובדרך זו מבקר את הסביבה .
יכול להיות שאני טועה במהות של הבן אדם , אך הכתבה הזו לא תלושה מבחינתי מהמציאות שבה אני הכרתי אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:15 
לא נשמע לי מתאים ליאנקה, אבל אני לא יודע מה היה לך איתו.

קח בחשבון, שבניגוד להרבה אנשים אחרים בכדורגל שלנו, ליאנקה יש באמת הרבה במה להתגאות. הוא היה שחקן מרכזי בעשור שהוא אולי הגדול ביותר בתולדות המועדון (לפחות ב-40 השנים האחרונות) והיה שחקן הרכב בנבחרת עשרות משחקים. הוא הרוויח ביושר את הזכות לדבר על עצמו.

יחד עם זאת, לא זכור לי שהוא היה מדבר על עצמו יותר מדי, לפעמים היה מספר לי סיפורים על הקבוצה של שנות ה-80, אבל לא דווקא על עצמו. בטח לא בצורה שחצנית או מתרברבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ראשון 4/8
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:21 
19 כתב:
אלון כתב:

הפועל היא לא המעסיק שלו.

אז מה אפשר לעשות? זה לא צחוק הדברים האלה..
הוא נכנס למתחם? מקבל מידע משחקנים בטלפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:24 
oMeR1 כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/496/ ... =3&cat=629
מקורב לראלי: "סיכוי קלוש שיחתום בהפועל"
הסיבה: בני יהודה מתעקשת על סכום של שני מיליון שקלים תמורת כרטיסו של המגן, שבעצמו דורש שדרוג בשכר. "אין סיכוי שהפועל תשלם"

לכמה זמן החוזה שלו עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:25 
לעוד שנתיים
http://www.one.co.il/Article/205641.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:27 
oMeR1 כתב:

לפני חודש בערך התראיין ואמר שהוא מסיים את החוזה בסוף העונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:29 
לא יודע
http://bneiyehuda.co.il/?p=23167

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:32 
אם הפועל תסגור עסקה זה בטח יהיה על 50 אחוז,
ואולי יצליחו לשלוח איזה מחמוד עבאס בהשאלה כדי להוריד טיפה עלות.
בגדול אם אחרי כל זה הוא מגיע בסכום של סביבות מיליון שקל, עסקה טובה.

ועדיין, לדעתי הוא לא העמדה שאנחנו צריכים, למרות שהוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:40 
NARKOTIKA כתב:

הוא מגן לא? זו עמדה שאנחנו כן צריכים

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:46 
עבד 14 כתב:
NARKOTIKA כתב:

הוא מגן לא? זו עמדה שאנחנו כן צריכים

הוא יותר קשר ימני, הוא ימני ברגל, לעיתים מגן ימני אבל מגן שמאלי בקושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:55 
צנציפח כתב ותיק ומקושר היטב, הפתעה גדולה זו לא תהיה. אם זו לא המצאה די ברור מי אלה אותם שחקנים בכירים, אלא אם אתה חי בלהלהלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:17 
לגבי ההדלפה
הגיע הזמן לעשות לזה סוף
כנראה שהמדליף הוא לא דגני . הוא כנראה גם לא גרזיציץ, דמארי שכטר או קולין
כולם יודעים מה האופציות, לעשות בירור מעמיק ולהעיף ליציע.
אני מבין שזה אוכל אותם שהעיפו את החבר והסחבק שלהם אבוקסיס והביאו מאמן אחר לכן הם מוזמנים לפרוש או לסבול בשקט

לגבי הראיון עם אקהויז . אני לא יודע אם הוא סגור או לא סוגר חשבונות אבל זה שהמועדון מתנהל כמו שוק זה לא חדש והפער בין מחלקת הנוער שלנו לזה של מכבי וחיפה משקף. את ההבדלים בצורה הטובה ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:27 
איך בדיוק עושים בירור מעמיק?
רב"ש: "שי, אתה דיברת עם צנציפר בעילום שם?".
שי: "ממש לא. אני נעלב בכלל מזה שאתה שואל אותי".
רב"ש: "אז מי זה השחקן הבכיר?".
שי: "מאיפה אני יודע? תשאל את צנציפר".

רב"ש: "צנציפר, מי השחקן הבכיר שדיבר נגדי?".
צנציפר: "אני לא יכול לחשוף מקורות".

מעבר לעובדה שבירורים כאלה לא יובילו לשום חשיפה, זה סתם ינפח אותם ויזרע בהלה ואווירה רעה.
כרגע אין יותר מדי מה להתייחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:42 
יש שני גורמים קבועים שעושים את הדברים האלה - שי וסלים.
הפעם תחושת הבטן נוטה יותר לכיוון טועמה, שכמה שאני אוהב אותו, נוטה להוציא הרבה ארס החוצה בתקופות שהוא לא משחק..
מה גם ששי כן מקבל קצת זמן דשא וטועמה בכלל לא בתוכניות, אז אם למישהו יש אינטרס לדבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
איך בדיוק עושים בירור מעמיק?
רב"ש: "שי, אתה דיברת עם צנציפר בעילום שם?".
שי: "ממש לא. אני נעלב בכלל מזה שאתה שואל אותי".
רב"ש: "אז מי זה השחקן הבכיר?".
שי: "מאיפה אני יודע? תשאל את צנציפר".

רב"ש: "צנציפר, מי השחקן הבכיר שדיבר נגדי?".
צנציפר: "אני לא יכול לחשוף מקורות".

מעבר לעובדה שבירורים כאלה לא יובילו לשום חשיפה, זה סתם ינפח אותם ויזרע בהלה ואווירה רעה.
כרגע אין יותר מדי מה להתייחס לזה.

כשבאמת רוצים אפשר לעשות בירור מעמיק לראות מי מדליף,
בדיוק כמו שבמכבי הצליחו לגלות שהמדליפה היא בכלל עובדת במשרד נסיעות שמכבי עבדו איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:44 
אפשר למצוא מי המדליף, כשהמדליף מוציא מידע על החתמות שחקנים, מועמדים וכו'. פשוט מעבירים לו מידע מוטעה.
שחקן בדר"כ לא מעביר מידע כזה, אלא פשוט ציטוטים עלומי שם ("הקבוצה משחקת הגנתי מדי", "האימונים שכונה"). איך בדיוק תעביר לו מידע מוטעה שיפיל אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:52 
אתם סתם נתפסים לקטנות
ככה זה בכדורגל הישראלי
אם יבואו נצחונות יהיה שקט
בהפסדים תצא כביסה מלוכלכת
ככה היה תמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמדליף הוא אבא של רמזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:55 
redead כתב:
אתם סתם נתפסים לקטנות
ככה זה בכדורגל הישראלי
אם יבואו נצחונות יהיה שקט
בהפסדים תצא כביסה מלוכלכת
ככה היה תמיד

איזה הפסדים בדיוק היו?
מבאס לא לשחק. לרב השחקנים זה לא משנה אם מנצחים או מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: