pogi כתב:
redrony כתב:
חברים, אני מצטער שאני מתעכב על זה, אבל אני פשוט מתפוצץ ולא מבין איך כולם רגועים פה יחסית.
אם טב"ח עובר למכבי (ולפי הפורום שלהם זה נראה כאילו זה נסגר) צריך מבחינתי לסגור פה את הכדורגל.
בן חיים שחקן של הפועל. לא משנה כמה אחוזים יש לפ"ת ממכירה עתידית שלו ולא משנה אם הוא מושאל או לא יודע איך קוראים למה שעשו שם, לשחקן יש חוזה לעוד עונה עם אופציה לאחריה.
זה שהלוזונים מתנהגים כמו מאפיה וסוגרים עסקאות לגבי שחקנים של קבוצות אחרות זה קו אדום. זה שיו"ר ההתאחדות לכדורגל מעורב בזה זה קו אדום.
עם מכבי על דבר כזה צריך לפתוח במלחמת עולם.
אבל מעל לכל זה יש פה עוד גורם אחד שמתעלמים ממנו. טל בן חיים. שום עסקה כזו לא יכולה לצאת לפועל בלי הסכמה שלו. אין לי מושג איזה לחצים מפעילים עליו וזה גם לא מעניין אותי.
אני מבין שכרגע הכל בגדר שמועות, אבל אם הוא חותם על חוזה במכבי הוא האשם היחידי מבחינתי בכל הבלאגן הזה ואני בחיים לא איחלתי את זה לאף שחקן כולל זהבי וגרשון, אבל הוא, אם זה אכן נכון - שישבור את שתי הרגליים ולא ישחק כדורגל יום אחד נוסף.
והפועל על זה צריכים להפוך עולמות.
שוב אני מצטער מאוד אבל טענות במקרה הזה צריכות להיות רק לעצמנו
קנית מהלוזונים רבע כרטיס. מה אתה מצפה? שעמוס ואבי יישבו ויחכו עד שהחוזה שלו בהפועל ייגמר והם יפסידו עליו כסף?
מותר להם ללכת ולהציע אותו תמורת סעיף השחרור. זה מעצבן וזה מגעיל אבל מדברים פה על הלוזונים ובגלל זה אני לא מבין איך אפשר להיות מופתעים.
שוב כמו שאמרתי קודם עם כאלה אנשים לא עושים עסקים ובטח של עסקאות כאלה
מכבי לא תיקח אותו. אבל אני לא פוסל שהם יצליחו לסדר לו באמצעות השותף דודו איזו קבוצה בלגית שתשלם את הסכום ולכזה תרחיש ההנהלה חייבת להיות מוכנה
זה שצריכות להיות טענות לעצמנו, זה ברור. אני מאמין שאת הלקחים הפיקו.
מה אני מצפה מעמוס ומאבי? אם אני לא טועה כתבת משהו בסגנון גם לגבי צנציפר אתמול: "מה אתם רוצים ממנו?"
מאבי אני מצפה שיהיה יו"ר ההתאחדות ואפילו אם הוא אוהד שרוף לא יבצע מחטפים כאלו ומעמוס אני לא מצפה לכלום. שיהיה הוגן במידה סבירה. אבל אתה יודע מה, לא רלוונטי.
אני חוזר וכותב בפעם השלישית. שום דבר לא קורה בלי הסכמה של טב"ח ומבחינתי הוא האשם היחידי אם העסקה הזו יוצאת לפועל.
ואנשים פה כותבים שמכבי לא תיקח אותו כאילו הם יודעים משהו. יותר מדי סימנים ותגובות מעידים על זה שכרגע זה קורה.