תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ראשון 23/6 - דיונים
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 09:48 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא סתם שאלתי אתמול למה צנציפר היחיד שלא פרסם את הידיעה על עמוס , הספקולציה שלי גורסת שבהפועל כעסו עליו בגלל הפרסום של טב"ח וכתגובה כמה שעות אחרי זה שלחו לשאר העיתונאיים את הפרסום על עמוס .
בהמשך צנציפר הגיב בפרסום הבוקר הרי מאז שאני מכיר את אשכול מידע , צנציפר מפרסם בעיתון את הידיעות שלו , כלומר העיתון שיצא הבוקר היה בלי שום מילה על כך , אבל מהר מאוד הוא עדכן בווינט על "השחקנים הבכירים"
יש לי הרגשה ששני הממורמרים מפריכים שטויות לאוויר.

התיאוריה שלך לא מסתדרת עם המציאות כי הפועל היא זו שהדליפה לצנציפר על טב"ח... מצד שני היא לא נתנה לו את עמוס אז אולי בגלל זה הכתבה מהבוקר.

אז השאלה למה היא לא נתנה לו את עמוס ? , האם משהו בכתבה על טב"ח לא בא להם טוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 09:53 
מעניין אותי לדעת מי הם "השחקנים הבכירים" שרק מזיקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 09:56 
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא סתם שאלתי אתמול למה צנציפר היחיד שלא פרסם את הידיעה על עמוס , הספקולציה שלי גורסת שבהפועל כעסו עליו בגלל הפרסום של טב"ח וכתגובה כמה שעות אחרי זה שלחו לשאר העיתונאיים את הפרסום על עמוס .
בהמשך צנציפר הגיב בפרסום הבוקר הרי מאז שאני מכיר את אשכול מידע , צנציפר מפרסם בעיתון את הידיעות שלו , כלומר העיתון שיצא הבוקר היה בלי שום מילה על כך , אבל מהר מאוד הוא עדכן בווינט על "השחקנים הבכירים"

התיאוריה שלך לא מסתדרת עם המציאות כי הפועל היא זו שהדליפה לצנציפר על טב"ח... מצד שני היא לא נתנה לו את עמוס אז אולי בגלל זה הכתבה מהבוקר.

אולי כי עמוס זו לא הדלפה של הפועל אלא של קריית שמונה. עמוס עוד לא חתום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
חלאס עם השטויות האלה. כתבים ממציאים ציטוטים ואתם מנכסים את זה לשחקנים לפי אג'נדה מראש. כן, שי וסלים פתחו פה על רב"ש, כמה כיף לאנשים מסוימים פה להאמין שזה נכון. לא נולדנו אתמול ואנחנו מספיק שנים אוכלים את החרא הזה בשביל לדעת שכל הדיבורים בעילום שם הם 80% המצאה של הכתב ו 20% ניפוח של דברים שהם שמעו.

בלי קשר, ובהתייחס לכל האוהדים הנפלאים והסטטוסים ההזויים בפייסבוק, אפשר לחשוב שבוריס קליימן הוא סמל שאסור לגעת בו.
עם כל הכבוד לפוטנציאל האדיר שלו, כרגע הוא שוער מחליף בהפועל ואם הוא מאמין בכישורים שלו, שישאר וילחם להוכיח שהוא מתאים להיות שוער ראשון. כל ההתעסקות בנושא הזה לא מוסיפה כבוד לאף אחד.

אגב, זה לוח האימונים של השבוע. הפלא ופלא, מסתבר שאפשר לעשות 2 אימונים ביום, ואפילו פעמיים (!) באותו שבוע (!)
מוקדש באהבה לכל הברברנים מהשנה שעברה שהביאו לינקים לא קשורים של לו"ז של ברצלונה או ווטאבר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:09 
kobster כתב:
חלאס עם השטויות האלה. כתבים ממציאים ציטוטים ואתם מנכסים את זה לשחקנים לפי אג'נדה מראש. כן, שי וסלים פתחו פה על רב"ש, כמה כיף לאנשים מסוימים פה להאמין שזה נכון. לא נולדנו אתמול ואנחנו מספיק שנים אוכלים את החרא הזה בשביל לדעת שכל הדיבורים בעילום שם הם 80% המצאה של הכתב ו 20% ניפוח של דברים שהם שמעו.

בלי קשר, ובהתייחס לכל האוהדים הנפלאים והסטטוסים ההזויים בפייסבוק, אפשר לחשוב שבוריס קליימן הוא סמל שאסור לגעת בו.
עם כל הכבוד לפוטנציאל האדיר שלו, כרגע הוא שוער מחליף בהפועל ואם הוא מאמין בכישורים שלו, שישאר וילחם להוכיח שהוא מתאים להיות שוער ראשון. כל ההתעסקות בנושא הזה לא מוסיפה כבוד לאף אחד.

אגב, זה לוח האימונים של השבוע. הפלא ופלא, מסתבר שאפשר לעשות 2 אימונים ביום, ואפילו פעמיים (!) באותו שבוע (!)
מוקדש באהבה לכל הברברנים מהשנה שעברה שהביאו לינקים לא קשורים של לו"ז של ברצלונה או ווטאבר.

תמונה

טרום עונה יש תמיד יותר אימונים מאשר במהלך העונה.
הלוז יראה מאוד אחרת במהלך השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:15 
מכאן לשם , אלי כהן השריף נשאר בלי קבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:17 
redead כתב:
מכאן לשם , אלי כהן השריף נשאר בלי קבוצה..

מגיע לו. צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:18 
גם אם עכשיו זה סתם סיפור, יש שחקנים שאשמח אם יימצאו קבוצה אחרת, או מקצוע אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:19 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אולי כי עמוס זו לא הדלפה של הפועל אלא של קריית שמונה. עמוס עוד לא חתום

בדיוק... קרית שמונה הדליפה את הידיעה על עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לך ללו"ז של טרום העונה שעברה, גם שם אין אימון כפול פעמיים בשבוע.
הרי כל הטענה היתה שזה לא ניתן מבחינה לוגיסטית להביא את השחקנים פעמיים ביום לאימון כי אין להם איפה לנוח, אין איפה לאכול, אין להם את התנאים של המחלה ובלה בלה בלה.
הכל שאלה של מי דורש מה. ברגע שיש דרישה של הסמכות המקצועית, התפקיד של כל המערכת הוא להתיישר לפי הדרישה הזו. בשנה שעברה אף אחד פשוט לא דרש למרות היכולת המקצועית המזעזעת של הקבוצה.
אם אתה חושב שבמהלך העונה לא יהיו אימונים כפולים בשבועות בהם יש רק משחק אחד אז אתה טועה. זה סטנדרט של מקצוענות, משהו שבהפועל שכחו ממנו ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:27 
kobster כתב:
הרי כל הטענה היתה שזה לא ניתן מבחינה לוגיסטית להביא את השחקנים פעמיים ביום לאימון כי אין להם איפה לנוח, אין איפה לאכול, אין להם את התנאים של המחלה ובלה בלה בלה.
הכל שאלה של מי דורש מה. ברגע שיש דרישה של הסמכות המקצועית, התפקיד של כל המערכת הוא להתיישר לפי הדרישה הזו. בשנה שעברה אף אחד פשוט לא דרש למרות היכולת המקצועית המזעזעת של הקבוצה.
אם אתה חושב שבמהלך העונה לא יהיו אימונים כפולים בשבועות בהם יש רק משחק אחד אז אתה טועה. זה סטנדרט של מקצוענות, משהו שבהפועל שכחו ממנו ממזמן.

מצטער אבל אתה לוקח תיאוריה ומלביש עליה את המציאות. היו את אותם הנהלים שנה שעברה ויש אותם גם השנה. לא צריך לייפות את המציאות בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, יש לך מושג מה קורה עם יגאל אנטבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
kobster כתב:

מצטער אבל אתה לוקח תיאוריה ומלביש עליה את המציאות. היו את אותם הנהלים שנה שעברה ויש אותם גם השנה. לא צריך לייפות את המציאות בכוח.

התאוריה, או יותר נכון הטענה, היתה שאי אפשר להביא מבחינה לוגיסטית את השחקנים לשני אימונים באותו יום כי אין להם איפה לנוח או אין להם איפה לאכול צהריים. אתה יותר ממוזמן לבדוק את האשכולות בשנה שעברה ולראות בעצמך.
היה ברור לכולם שהקבוצה נראתה מזעזע בשנה שעברה, למה לא עשו אימונים כפולים כשלא היה לחץ של אירופה והיו שבועות בהם היה לנו משחק בשבת ומשחק ביום שני שאחריו ?
אם לטענתך היו אותם נהלים ואותם תנאים אז הבעיה היתה שלא דרשו. השנה יש מי שדורש.
אגב, גם באימוני טרום העונה, עם תחרויות הארטיקים המגניבות, לא היו שבועות של 2 אימונים כפולים באותו שבוע.
גם את זה אפשר לבדוק בקלות. מזל סרטן, זכרון חזק וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
לו"ז האימונים של שנה שעברה בפייסבוק של המועדון מופיע מאוגוסט.
בשבוע של ה 5-11.8 מצויין אימון כפול אחד, בהמשך אין. אבל זה כבר במקביל למשחקי גביע הטוטו (ואירופה בהמשך). just saying

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר אתה עסקן של בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:01 
kobster כתב:
ראצ'ו כתב:
kobster כתב:

התאוריה, או יותר נכון הטענה, היתה שאי אפשר להביא מבחינה לוגיסטית את השחקנים לשני אימונים באותו יום כי אין להם איפה לנוח או אין להם איפה לאכול צהריים. אתה יותר ממוזמן לבדוק את האשכולות בשנה שעברה ולראות בעצמך.
היה ברור לכולם שהקבוצה נראתה מזעזע בשנה שעברה, למה לא עשו אימונים כפולים כשלא היה לחץ של אירופה והיו שבועות בהם היה לנו משחק בשבת ומשחק ביום שני שאחריו ?
אם לטענתך היו אותם נהלים ואותם תנאים אז הבעיה היתה שלא דרשו. השנה יש מי שדורש.
אגב, גם באימוני טרום העונה, עם תחרויות הארטיקים המגניבות, לא היו שבועות של 2 אימונים כפולים באותו שבוע.
גם את זה אפשר לבדוק בקלות. מזל סרטן, זכרון חזק וזה...

אני מזל סרטן ויש לי זכרון גרוע. עוד מקרה שהתיאוריה שלך לא עובדת...
לא חושב שהבעיה הייתה בכמות האימונים, אולי יותר באיכות שלהם ואת זה צריך לבדוק.
אני מת על רב"ש ובטוח שהוא יתנהל בצורה טובה פי אלף מקודמיו, בכל המובנים. והוא בינתיים בא לעבוד כל יום 12 שעות ביום ומראה סופר רצינות. אבל לא צריך לקחת כל דבר ולהלביש אותו על הטענה הזו וההשוואה לשנה שעברה.
ואין לי מושג על יגאל אנטבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:

גילוי נאות - אני הסוכן של גביזון ולא של רב"ש.
מי שרוצה עבודות חימר מושקעות מוזמן לשלוח בקשות בפרטית.

סתם כדי ליישר קו - לטעמי, מה שהמועדון הזה היה זקוק לו יותר מכל (אפילו עוד לפני בעלים) זו אוטוריטה מקצועית שתדע לקחת את כל התחלואים ואת כל הבלאגנים של המועדון, להסתדר עם מה שיש ולהיות בפרונט.
כבר שנתיים שאנחנו משוועים לכזו אוטוריטה על הקווים. לא קשטן (שבעיקר דאג לאינטרסים הכלכליים שלו ומכר את עצמו מקצועית), לא ניצן, לא יוסי ובטח שלא פרדי. השינוי של השנה הוא הרבה יותר גדול משינוי מקצועי כזה או אחר, הוא שינוי בתפיסה שמקבילה לתפיסה בכדורסל - להשקיע במאמן וליישר את כל המערכת לפי החזון והקו שלו.

רב"ש יטעה, כמו שארז טעה לא מעט, אבל הסך הכללי יהיה חיובי בזכות אותו קו ואותה דרך שלאורך זמן יתגברו על כל התקלות שיהיו. עיוור מי שלא רואה את כמות המחשבה שמושקעת בבניית הקבוצה ובסטנדרטים החדשים (גם בהתנהלות התקשורתית) שהמועדון עובד לפיהם.
המטרה שלנו כאוהדים היא לא לעמוד עם סטופר ולבקר כל החלטה אלא לשפוט את הדרך ואת הסך הכללי. זה נראה לפעמים שאנשים מתים שיקרה משהו שלילי כדי להוציא את כל הסחלה החוצה. קצת קרדיט וקצת אמונה לא יזיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:06 
אופירע שוברת את השיאים של עצמה בוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
קרית שמונה: הרווח הכפול מעסקת דני עמוס
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2653665

ציטוט:
מרבית התנאים סוכמו בין הקבוצות, כשהפער היחיד שנותר הוא כמה אחוזים תקבל הפועל תל אביב מכרטיסו של השחקן וכמה אחוזים יישארו בבעלות קרית שמונה.

במועדון הצפוני דורשים להשאיר 70 אחוזים אצלם, אלא שבהפועל תל אביב דורשים שהחלוקה תהיה בסביבות ה-40 אחוזים לטובתם ו-60 אחוזים שיישארו בקרית שמונה. נראה שהצדדים יגיעו בימים הקרובים לסיכום סופי בנושא. ההערכות בקרית שמונה הן שסכום דמי ההשבחה יעמוד על כ-600 עד 700 אלף שקל, ועוד 65-70 אחוזים שיישארו ברשות קרית שמונה.

"מרבית הפרטים סוכמו", אמר גורם בקרית שמונה, "הסכום הסופי וחלוקת האחוזים עדיין לא סוכמו, אך זה לא ישתנה יותר מדי מהשיחה האחרונה שדיברה על חלוקה של 70-30 וסכום של 700 אלף שקל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:22 
בימים האחרונים, צנציפר פרסם בלעדית 2 ידיעות שליליות (תגובות אנונימיות של שחקנים וטב"ח).
כאמור, הידיעות הופיעו רק אצלו ועם כל הכבוד לקשריו בהפועל, הייתי שולח לו במתנה בקבוק מים קרים. שישתה וירגע, ולא אכפת לי ממה הוא צריך להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אולי זו רק תחושה,אבל אני חש כמו קובסטר שהשנה יש פחות שכונה ויותר רצינות.
רבש או מישהו אחר אחראי על זה אין לי מושג.
זו התחושה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
זו התחושה.

למרות שהוא הסוכן הכושל שלי, גם אני מרגיש כך, או יותר נכון מקווה שזה כך ויהיה כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:12 
גביזון כתב:
פאביו כתב:
זו התחושה.

למרות שהוא הסוכן הכושל שלי, גם אני מרגיש כך, או יותר נכון מקווה שזה כך ויהיה כך.

זה היה צפוי, תשאל את הסוכן שלך מה הבטחתי לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

גילוי נאות - אני הסוכן של גביזון ולא של רב"ש.
מי שרוצה עבודות חימר מושקעות מוזמן לשלוח בקשות בפרטית.

סתם כדי ליישר קו - לטעמי, מה שהמועדון הזה היה זקוק לו יותר מכל (אפילו עוד לפני בעלים) זו אוטוריטה מקצועית שתדע לקחת את כל התחלואים ואת כל הבלאגנים של המועדון, להסתדר עם מה שיש ולהיות בפרונט.
כבר שנתיים שאנחנו משוועים לכזו אוטוריטה על הקווים. לא קשטן (שבעיקר דאג לאינטרסים הכלכליים שלו ומכר את עצמו מקצועית), לא ניצן, לא יוסי ובטח שלא פרדי. השינוי של השנה הוא הרבה יותר גדול משינוי מקצועי כזה או אחר, הוא שינוי בתפיסה שמקבילה לתפיסה בכדורסל - להשקיע במאמן וליישר את כל המערכת לפי החזון והקו שלו.

רב"ש יטעה, כמו שארז טעה לא מעט, אבל הסך הכללי יהיה חיובי בזכות אותו קו ואותה דרך שלאורך זמן יתגברו על כל התקלות שיהיו. עיוור מי שלא רואה את כמות המחשבה שמושקעת בבניית הקבוצה ובסטנדרטים החדשים (גם בהתנהלות התקשורתית) שהמועדון עובד לפיהם.
המטרה שלנו כאוהדים היא לא לעמוד עם סטופר ולבקר כל החלטה אלא לשפוט את הדרך ואת הסך הכללי. זה נראה לפעמים שאנשים מתים שיקרה משהו שלילי כדי להוציא את כל הסחלה החוצה. קצת קרדיט וקצת אמונה לא יזיקו.

הייתי מציין גם את גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ וואן, מור שושן מועמד להפועל חיפה
בכתבה שיואב הביא מדברים על התקדמות מול כפ"ס בקשר לפדידה ושגם רן יצחק יסגור בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ההתעקשות על דגני מוזרה מאוד, זה חיפה לא רוצים אותו צריך להדליק יותר מנורה אדומה להפועל,
מה עוד שמדברים על השאלה וכל מיני אופציות מפגרות, שישאירו אותו לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:32 
מצחיק שאת ההחתמות הגדולות עשינו בקלות יחסית
אבל שמות גמו דגני, פדידה ועוד כל מיני שחקנים שאמורים לשחק בהפועל בהתנדבות , זה לוקח שנים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
מישהו כאן היה בכמה אימונים והספיק לגבש חוו״ד לגבי הבלמים החדשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:35 
redead כתב:
מצחיק שאת ההחתמות הגדולות עשינו בקלות יחסית
אבל שמות גמו דגני, פדידה ועוד כל מיני שחקנים שאמורים לשחק בהפועל בהתנדבות , זה לוקח שנים..

איפה היה כתוב שדגני ישחק בהתנדבות? הקושי הוא במו"מ מול חיפה ולגיטימי שהפועל לא תיכנע לדרישות של שחר. אבל למה לדבוק בעובדות כשאפשר פשוט לעוות אותן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
לגבי רן יצחק - אני מאמין שעד שלא תסתיים הסאגה של עמאשה מול חיפה לא יבוא חלוץ. יש לי תחושה שהפועל עומדת מאחורי כל צעד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: