שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
נראה כאילו אף אחד פה לא ראה את עמוס בשנה האחרונה , הוא פשוט היה גרוע להחריד .
נראה כאילו רן בן שמעון לא אימן את דני עמוס על בסיס יום יומי בערך 5 או 6 שנים? אבל מה הוא מבין תא'כלס לעומת מי שראה את דני עמוס בשנה האחרונה.
מה הקשר ? , כמה זמן בדיוק הוא אימן את קליימן כדי לדעת מי מהם יותר טוב ?
דני עמוס קיבל השנה שערים על גבול המחדל , שערים שאם לא הייתי מכיר את השוער הייתי אומר שזה מכור, ואם כל האהבה לרב"ש גם הוא יכול לטעות כמו כל מאמן האחר ולא חסרות דוגמאות לשחקנים שמאמנים מסוימים לא האמינו בהם ואחרים נתנו להם צ'אנס והם החזירו בגדול .
את קליימן הוא לא אימן בכלל כמעט לא יצא לו לראות אותו מתמודד ברמות הגבוהות שבהם הפועל מתמודדת (ת'אכלס לאף אחד לא יצא כי כשזה קרה, הוא שיחק עם קבוצה גמורה וחטף על ימין ועל שמאל אבל לא באשמתו).
ואין סיכוי, הכי קטן בעולם, שגם אם היתה לעמוס שנה לא מוצלחת במיוחד, אז אולי אתה טועה ולא רב"ש? או שזו קביעה סופית וחד משמעית?
אני אף פעם לא קובע קביעות חד משמעיות , אבל על פי עונתו האחרונה הוא לא השוער שבשבילו צריך עכשיו להשכיב נתח תקציבי ניכר , אני לא חושב שהפערים אל מול קליימן הם כאלו גדולים .
מבחינת עלות תועלת הייתי משקיע את הכסף בשדרוג מרכז השדה שלנו במיוחד ואולי גם את המגנים .
אם אני מבין את רב"ש נכון . זה לא שהוא לא מחזיק מקליימן אלא שהוא רוצה ליצור תחרות על כל עמדה , כך אמר וזה העיקרון המנחה שלו ,אני ממש לא בטוח שעקרונות הם חד ערכיים וצריך ללכת איתם עד הסוף , לכל כלל יש יוצא מהכלל, ובעוגה התקציבית אני לא בטוח שזה חכם להתעקש על העקרון הזה דווקא בעמדת השוער .