ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
עם כל השנאה לצנציפר , הוא הוכיח כבר במספר פעמים שיש לו מידע אמיתי בהפועל ( זה לא מונע ממנו לדפוק אותה אם הוא רב עם מישהו) לכן ייתכן ויש ביסוס בידיעה .
אני פשוט לא מבין איך חושבים ששחקנים צעירים מוכשרים יכולים להתקדם אם השחקן הכי מוכשר בעל הפוטנציאל הכי גדול שהיה פה לא יקבל אפילו הזדמנות , אם אני לא טועה רב"ש עוד לא עשה אימון אחד בהפועל , ואם יש משהו שרואים באימונים זה יכולת של שוער , פה הייתי שמח אם היה מנג'ר מקצועי שמכתיב מדיניות .
איזה שוער ישראלי יש שברמת הפוטנציאל של קליימן ? לטעמי כבר היום הוא השוער הישראלי הטוב ביותר , רק צריך לתת לו לשחק ולהוכיח את זה , לא יעשה כך ,יש ינואר.
זר לעמדה הזו ? כרגע אנחנו בלי שני מגנים , ואם מביאים שוער זר בהנחה שאחד המגנים יהיה ישראלי זה בכלל ביזיון .
רב"ש תן לבוריס הזדמנות
אתה באמת כתבת את זה?
שוער זו העמדה שהיכולת באימונים היא הכי פחות רלוונטית לגביה. יש הבדל עצום בין יכולת באימונים לבין יכולת במשחקים ויש המון משתנים דווקא בעמדת השוער כמו קור רוח וניסיון שלא באים לידי ביטוי באימון אבל כן במשחק.
ככה אני לפחות הרגשתי בכל הקבוצות ששיחקתי בהם עד הנוער , ככה אני הרגשתי , שוער נבחן באימון בכמויות יותר גדולות מאשר במשחקים , וגם יותר מכל העמדות האחרות בשדה , בעניין המנטלי אתה בהחלט צודק ויכול להיות שהיכולת באימונים לא תגיע למשחקים , אך אני ציינתי את זה שרב"ש לא ראה אימון אחד של קליימן ולכן זו החלטה פזיזה לוותר עליו , באימונים יוכל לקבל חוות דעת יותר מגובשת כלפיו , ואם הצד המנטלי הוא הבעייתי, למה הוא הביא פסיכולג ספורט ? לא יתגברו על זה שיקח אז את ההחלטה .
וכל מי שכותב פה על העונה שעברה , זהו היה נגמר עוד אחת מהטעויות המקצועיות של שלושת מאמני חוסר המושג , עכשיו צריך להתקדם ,אם לא יתנו לו צ'אנס איך ידעו ?