תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביבראס נאתכו - זר השנה של התקשורת הרוסית
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 14:02 
המכירה שלו לקזאן במחיר שנקבע היתה על רקע הברקה של טביב-קצרה שדחו את הארכת החוזים של ביבראס, זהבי וגוטמן. 2 אדיוטים הציקו ל-3 כוכבים.
עם זהבי יצאנו בשלום יחסית, אלא שכאשר החתימו אותו על חוזה הוא דרש סעיף שחרור לאירופה בערך ב-1 מליון יורו שזה הרבה פחות מאשר מה שקבלנו עבור כוכבי דאבל אחרים.

ביבראס שיחק אצלנו בעמדה אחורית מדי כאשר היה הפקק של גוטמן לכך שדה סילבה לא החליף את אנסומבו. ובהתאם היתה התפוקה שלו. שי נפצע וידין הגיע, אבל גם ידין המניאק לא נתן לו לשחק כ-50-50 במלוא מובן המילה.
אי אפשר להתלונן שלא נכתב בפורום שבעמדה קדמית יותר יצליח יותר וזו אחת מהסיבות שבגללה הצליחה בקזאן. כלומר, עמדה קדמית יותר. ולמרות הצלחתו בקזאן, עדין יכול להשתפר עוד יותר אם ישחק קדימה היותר אלא שברדייב הוא מאמן עם אוריינטציה דפנסיבית.
גם בנבחרת יש מתאם בין ההצלחה שלו ובין העמדה שלו. ככל שהעמדה שלו יותר אופנסיבית הוא מצליח יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
הגדולה של ביבראס הייתה במסירות שלו, וזה כבר אפשר היה לראות בתקופה שלו בהפועל. וראו כבר אז שיש לו פוטנציאל, לא סתם הוא היה באנקר של גוטמן
מי ששרק בוז לשחקן כי המאמן של הקבוצה החליט לשים אותו בהרכב הוא אידיוט. מתברר שיש אצלנו הרבה כאלה בקהל
כנ"ל אגב מקרה סרור שהיה הרבה יותר מגעיל מצד הקהל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:34 
מלך העולם :ROSE: :HEART2:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
נאתכו היה כל כך טוב בהפועל, שמהרגע שהוא עזב עד סוף אותה עונה, הפועל עשתה 13 ניצחונות ו-2 תיקו ב-15 משחקים (ובבקשה, אל תביכו את עצמכם ותכתבו שזהבי נכנס להרכב, הוא היה בהרכב הרבה לפני כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:58 
מה4-5 משחקים של קאזאן וכל משחקי הנבחרת שראיתי העונה ביברס השתפר בצורה מטורפת. המעבר עשה לו טוב והוא בחור רציני שעבד יפה.

מעבר לתארים מהתקשורת, לפי transfermarkt שווה 10 מיליון יורו. סכום מטורף לשחקן ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:16 
יובל כתב:
נאתכו היה כל כך טוב בהפועל, שמהרגע שהוא עזב עד סוף אותה עונה, הפועל עשתה 13 ניצחונות ו-2 תיקו ב-15 משחקים (ובבקשה, אל תביכו את עצמכם ותכתבו שזהבי נכנס להרכב, הוא היה בהרכב הרבה לפני כן).

ביבראס לא הציג בהפועל את היכולת שהוא מציג היום, על זה אי אפשר להתווכח, אבל זה חלק מהמחיר כשרוצים לשלב שחקנים צעירים עם כשרון. לקוחים בחשבון שצריך זמן וסבלנות, ולא כל שחקן יכול להצליח בגיל כזה. יש כאלו שהפוטנציאל שלהם בא לידי ביטוי בסביבות גיל 25-26. אפילו צ'אבי הגדול לא הצליח להציג בתחילת דרכו בבארסה את היכולת של השנים האחרונות, ועד גיל 24-25 דשדש לא מעט (למרות שהיה כוכב עולמי בנבחרות הנוער ובנבחרות צעירות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:20 
זה ויכוח אינסופי ועקר, אבל קשה לי להאמין שביברס היה מגיע לרמות האלה אם היה נשאר.
היה חלון הזדמנויות מטורף, לקחו אותו לקבוצה שהיתה גדולה עליו בשני מספרים אבל רחוק מספיק כדי שיוכל לעבוד קשה ולשפר הכל והוא עשה את זה בענק.

מזכיר קצת את הסיפור של טל בן חיים הבלם, רק שביברס יותר כשרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

ביבראס לא הציג בהפועל את היכולת שהוא מציג היום, על זה אי אפשר להתווכח, אבל זה חלק מהמחיר כשרוצים לשלב שחקנים צעירים עם כשרון. לקוחים בחשבון שצריך זמן וסבלנות, ולא כל שחקן יכול להצליח בגיל כזה. יש כאלו שהפוטנציאל שלהם בא לידי ביטוי בסביבות גיל 25-26. אפילו צ'אבי הגדול לא הצליח להציג בתחילת דרכו בבארסה את היכולת של השנים האחרונות, ועד גיל 24-25 דשדש לא מעט (למרות שהיה כוכב עולמי בנבחרות הנוער ובנבחרות צעירות).

לא נראה לי שיותר מדי חלקו על הכישרון הטמון בו (לפחות לא אני). אני מתייחס רק ליכולת שאותה הוא הציג בהפועל. יכולת שבלעדיה הפועל הסתדרה טוב מאוד, אפילו יותר טוב, ועוד כשהיא הוחלפה ביכולת של מנטששווילי, אבוטבול ודה-רידר לסירוגין שנכנסו במקומו להרכב אחרי עזיבתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:44 
לא תתפוס אותי כתב:
זה ויכוח אינסופי ועקר, אבל קשה לי להאמין שביברס היה מגיע לרמות האלה אם היה נשאר.
היה חלון הזדמנויות מטורף, לקחו אותו לקבוצה שהיתה גדולה עליו בשני מספרים אבל רחוק מספיק כדי שיוכל לעבוד קשה ולשפר הכל והוא עשה את זה בענק.

אתה לא מתבייש להשוות את ביבראס לנגר הדוחה הזה?

ביבראס מהרגע שדרך בגבעת עלייה נחשב לאחד הכשרונות הכי גדולים שהגיעו אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

!!

ביברס נחשב אחד הכשרונות הגדולים וסומן עוד ככוכב עוד בנערים.
זה לא איזה שחקן נוער שהתמיד והפציע פתאום בלי הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ביבראס נאתכו - זר השנה של התקשורת הרוסית
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:53 
לא תתפוס אותי כתב:

ברור שהוא לא היה מגיע, הוא משחק באמת בליגה השישית באירופה.
גם מסי לא היה מסי אם הוא היה נשאר בארגנטינה, מה זה משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
נהיה שחקן מדהים. שונה לגמרי ממה שהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:56 
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אני יודע שאתה מחובר מאוד לדור הזה של הפועל, אבל עדיין ועם כל הכבוד לכשרון בנוער, אם הצ'אנס הזה לא היה מגיע הוא היה לדעתי עוד שחקן בבלגיה.
בכל אופן זה באמת לא משנה ומגיע לו הרבה יותר כבוד ממה שנתנו לו בארץ עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ביבראס נאתכו - זר השנה של התקשורת הרוסית
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 10:17 
joshsoos כתב:
RedFox כתב:
joshsoos כתב:
מה שזה מוכיח בעיקר זה את גניבת הדעת הרגילה. ביבראס היה בינוני אצלנו, תקע את המשחק ונראה כמו מרגרינה, והעזיבה שלו לפחות באותה עונה לא בדיוק הזיקה לנו אלא להיפך. מה היה נהיה ממנו אצלנו אין לדעת, ייתכן שגם אצלנו היה מתחיל לממש את הפוטנציאל וייתכן שלא. מלבד קליפ של גול פה ושם לא ראיתי משחקים שלו ברוסיה, בנבחרת לפחות הוא נראה כמעט כמו שנראה אצלנו, כנראה ששם הוא נראה אחרת וכל הכבוד לו.

מסכים שאצלנו היה בינוני והסכום שקיבלנו עליו לאור מצב החוזה שלו והתרומה היה מספק מאוד.
לא מסכים שכיום בנבחרת הוא נראה כמו שהיה אצלנו, אני ראיתי אותו בנבחרת וזה שחקן בקלאס אחר לגמרי ממה שהיה אצלנו, רואים את השיפור והשינוי.

האמת שאני כמעט לא רואה את הנבחרת... אבל כשראיתי איזה משחק או שניים זה נראה כמעט אותו הדבר.

ראיתי כמעט את כל המשחקים.וזה בדיוק אותו דבר.
אנשים אולי לא זוכרים.אבל אחת הסיבות שהפסדנו את האליפות ב08-09 הייתה שבדרבי בפלייאוף(אליו הגענו לפני המחזור מעל חיפה) נאתכו עמד על רגל אחת,וגוטמן התעקש לא להוציא אותו. מכאן התחיל הכינוי ״ האתרוג״.את המשחק הזה בסוף סיימנו בתיקו,וגם בגלל התיקו הביתי נגד סכנין הגענו לחיפה מהמקום השני,כשתיקו לא מספיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
לא רק אצל אופירע
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/473/553.html
אתר הספורט הרוסי FootballTop.ru בחר בקשר הישראלי של רובין קאזאן כשחקן המצטיין לעונת 2012/2013. בין המחמאות להן זכה, נכתב: "הפך למנהיג הבלתי מעורער של רובין"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
מדהים ההתקדמות שהוא עשה שם והגיל המוקדם שהוא יצא לאירופה בהחלט משחק לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 11:18 
עוד 5 שנים ספורי יבחר לשחקן העונה בליגה הצכית
אחר-כך יבואו אלה שיגידו שגם בהפועל הוא היה תותח והקהל לא אהב אותו למרות שראו עליו פוטנציאל ענקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:08 
כן, ביבראס משחק בליגה הצ'כית.
לא צריך להיות קשה להודות בטעות, כולם טועים.
יש כאלה שראו שהוא יהיה שחקן, ויש כאלה שלא. לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

יש גם כאלה שראו בו שחקן טוב עוד כשהיה בהפועל, לא? גם הם טעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:18 
יובל כתב:
19 כתב:

לראות שמסי טוב זה לא קונץ גדול.
ההצעה היא לא ספין כמו שאמרו
הוא לא חזר בקיץ עם הזנב בין הרגליים כמו שאמרו.

אז טעיתם, ביג דיל. מי לא טועה? למה לסובב את המציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:

לראות שמסי טוב זה לא קונץ גדול.
ההצעה היא לא ספין כמו שאמרו
הוא לא חזר בקיץ עם הזנב בין הרגליים כמו שאמרו.

אז טעיתם, ביג דיל. מי לא טועה? למה לסובב את המציאות?

אם הבנתי נכון את המשפט הראשון, אז אתה טוען שלא חוכמה לראות שמסי גדול כמו שלא חוכמה לראות שנאתכו לא היה טוב בהפועל. אם כך, זה עוד יותר גרוע שיש כאלה שלא ראו את זה (הרבה יותר מאשר לנבא אם שחקן יהיה טוב או לא בעתיד).
אין ויכוח שמי שאמר שנאתכו יצליח ברוסיה צדק, ומי שאמר אחרת טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:33 
לא הבנת נכון, התכוונתי להגיד שלהגיד על מסי שהוא טוב, זו חוכמה קטנה מאד.הוא כבר טוב.
להגיד על ביבראס ועל שכטר לפני שהגיע להפועל,זה קצת יותר מאתגר. אני טעיתי באחד וצדקתי באחד,ככה שלא בחרתי דוגמאות ש"יוציאו אותי טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל, יש כמה אמירות שאוהדי הפועל יכלו להגיד אז:
1. הוא חרא שחקן ולמה המאמן מציב אותו כל פעם בהרכב
2 איזה שחקן גרוע הוא עכשיו אבל רואים שיש בו פוטנציאל
3 איזה שחקן מעולה
אתה מתעלם במופגן מהאופציה השנייה
ושום דבר לא מצדיק שריקות בוז לשחקן פעיל של הפועל , שום דבר לא מצדיק לפגוע בקבוצה על חשבון האגו שלנו כאוהדים

האמת שביאס אותי שהוא עבר לקאזאן אבל בדיעבד זה היה מהלך טוב לשני הצדדים. וזה הגיע לזה שכמעט שכחתי שהוא שיחק בעונת הדאבל
נ"ב
לא חכמה להשוות את הסטטיסטיקה אחרי המעבר שלו כי הבאנו שחקנים טובים בעלויות גבוהות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא הבנת נכון, התכוונתי להגיד שלהגיד על מסי שהוא טוב, זו חוכמה קטנה מאד.הוא כבר טוב.
להגיד על ביבראס ועל שכטר לפני שהגיע להפועל,זה קצת יותר מאתגר. אני טעיתי באחד וצדקתי באחד,ככה שלא בחרתי דוגמאות ש"יוציאו אותי טוב".

אז שוב, גם מי שאמר על נאתכו בהפועל שהוא שחקן טוב טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
יובל, יש כמה אמירות שאוהדי הפועל יכלו להגיד אז:
1. הוא חרא שחקן ולמה המאמן מציב אותו כל פעם בהרכב
2 איזה שחקן גרוע הוא עכשיו אבל רואים שיש בו פוטנציאל
3 איזה שחקן מעולה
אתה מתעלם במופגן מהאופציה השנייה
ושום דבר לא מצדיק שריקות בוז לשחקן פעיל של הפועל , שום דבר לא מצדיק לפגוע בקבוצה על חשבון האגו שלנו כאוהדים

האמת שביאס אותי שהוא עבר לקאזאן אבל בדיעבד זה היה מהלך טוב לשני הצדדים. וזה הגיע לזה שכמעט שכחתי שהוא שיחק בעונת הדאבל
נ"ב
לא חכמה להשוות את הסטטיסטיקה אחרי המעבר שלו כי הבאנו שחקנים טובים בעלויות גבוהות

על סמך מה החלטת שאני מתעלם מהאופציה השנייה, מעבר לזה ששחקן גרוע עם פוטנציאל (שגם מסיים בסוף העונה חוזה) לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות?
והבאנו שחקנים גרועים שבקושי תרמו משהו, לא ביותר מדי כסף, בכלל חודשיים לפני שהוא עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:49 
סטט' ולהטוטי מספרים, בטח על תקופה קצרה, לא אומר יותר מדי. לפה או לפה.

עד ששכטר הגיע אלינו הוא לא הבקיע יותר משישה לעונה לדעתי, זה אומר שמי שחשב שהוא רכש מעולה וזיהה בו את הפוטנציאל הוא גנב דעת ושקרן? או שהוא פשוט צדק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

עד ששכטר הגיע אלינו הוא לא הבקיע יותר משישה לעונה לדעתי, זה אומר שמי שחשב שהוא רכש מעולה וזיהה בו את הפוטנציאל הוא גנב דעת ושקרן? או שהוא פשוט צדק?

מה הקשר בין אחד לשני? מי שניבא ששכטר הולך להיות גדול צדק, ומי שלא טעה. איך הגעת לגנב דעת ושקרן? מה אמרתי על נאתכו שאפשר להשליך מהדעות שלי משפט כזה?
והפועל שיחקה 15 משחקים עד סוף העונה, לא נראתה פחות טוב והפסידה 4 נקודות. זה אומר מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:01 
יובל כתב:
19 כתב:

מה הקשר בין אחד לשני? מי שניבא ששכטר הולך להיות גדול צדק, ומי שלא טעה. איך הגעת לגנב דעת ושקרן? מה אמרתי על נאתכו שאפשר להשליך מהדעות שלי משפט כזה?
והפועל שיחקה 15 משחקים עד סוף העונה, לא נראתה פחות טוב והפסידה 4 נקודות. זה אומר מספיק.

לא עליך על על הלך הרוח פה.
ולא, זה לא מדד לכלום כמו שהסטט' של שכטר עד ההגעה להפועל, לא הייתה רלוונטית.
להגיד עכשיו שמי שאמר אז שמביבראס ייצא שחקן, היום הוא גנב דעת זה קצת מצחיק.
הוא שווה בין פי 10 לפי 20 מהסכום שבו הוא נמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:01 
אני מצטער, אבל אני ממש לא חושב שביבראס היה גרוע בתקופתו בהפועל. גם כשהוא שיחק אצלנו האיכויות שלו בכל מה שקשור להבנת המשחק ויכולת מסירה בלטו, כשהחולשה העיקרית שלו הייתה ניידות ופיזיות.

אני באופן אישי רציתי לראות אותו משחק כל הזמן. זה גם ענין של העדפה אישית, ואני מודה גם שבתור מי שעקב אחרי ביבראס מאז שהיה בן 10 בערך, אז זה גם ענין ריגשי, אבל אני חושב שהוא היה רחוק מלהיות גרוע. היו לו משחקים טובים יותר וטובים פחות, ובסה"כ הוא היה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:

לא עליך על על הלך הרוח פה.
ולא, זה לא מדד לכלום כמו שהסטט' של שכטר עד ההגעה להפועל, לא הייתה רלוונטית.
להגיד עכשיו שמי שאמר אז שמביבראס ייצא שחקן, היום הוא גנב דעת זה קצת מצחיק.
הוא שווה בין פי 10 לפי 20 מהסכום שבו הוא נמכר.

איפה אמרתי שמי שאמר אז שמנאתכו ייצא שחקן הוא גנב דעת? מי אמר את זה?
מי שאמר שמנאתכו יצא שחקן, צדק. מי שאמר שכבר בהפועל הוא טוב, טעה.
והסטטיסטיקה של שכטר רלוונטית ליכולת שהוא הציג בנתניה, כמו שהיכולת של נאתכו בהפועל לא רלוונטית ליכולת שלו בקאזאן. אם הוא כבש שם שבעה שערים בעונה אז הוא לא היה שם מספיק טוב. מי שטען שלמרות השבעה שערים בעונה הוא יהיה טוב בהפועל, יצא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: