תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באדיר ימונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
עד הבוקר עוד דיברו על שלום תקווה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
האדס כתב:
מי המנהל המקצועי בחיפה ובמכבי ת"א ?

במכבי ניר לוין, בחיפה שמוליק חנין.

שימו לב שבבאר שבע מינו את מוטי איווניר, מאמן לשעבר בליגות הבכירות ומאמן הנבחרת הצעירה למנהל המקצועי של הנוער שם. הוא ירוויח כ-130 אלף דולר לעונה, זה יותר ממה שהרוויחו לא מעט מאמנים בליגת העל העונה. אלונה מבינה שאם תקים מסגרת (כולל פנימייה כמו "הבית האדום" למשל) ומתקנים ראויים היא יכולה למשוך ילדים ונוער מאיזור צפון הנגב (קרית גת) ועד אילת, כולל הפזורה הבדואית. השקעה במתקנים ובמאמנים תשתלם לה בסופו של יום כי קשה להביא רכש טוב ובולט לבא"ש ועוד יותר קשה להצליח שם והקהל צמא לגיבורים מקומיים כמו באליפויות של אמציה שם באמצע שנות ה-70.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 27&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
ברור לכם שהוא לא הולך אשכרה לאמן אף קבוצה מקבוצות הנוער? בשביל זה יש לכל קבוצה את המאמן שלה.
בוא נגיד שאם הוא יביא את המקצוענות והרצינות שהיו לו בתור שחקן לתפקיד החדש, מה שאני מאמין שיקרה כי הוא פשוט בן אדם כזה, אז זה כבר שידרוג עצום לעומת זלצר שעשה שכונה.
וואליד הוא דמות של ספורטאי למופת, איש רציני, איש של עבודה, שיותר עושה ממדבר, ווינר, התאמן תחת המאמנים הכי גדולים שהיו כאן בשני העשורים האחרונים, היה שותף לדור הכי טוב שהיה לחיפה בעשור האחרון, שותף לדור הכי טוב שהיה אצלנו, היה שחקן נבחרת, יש לו ערימות של ניסיון. לא מבין למה אתם ישר שוללים אותו.
גם בנאדו שהיום הוא קונצזוס קיבל לאמן את קבוצת הנוער של חיפה שהוא היה עם אפס ניסיון בתור מאמן ראשי של קבוצה כלשהי. ולמה הוא הצליח? כי הוא הביא את אותה רצינות שהיתה לו בתור שחקן יחד עם הניסיון והידע שהוא צבר לאורך כל הקריירה.
ומצחיק שאתם מעדיפים להביא איזה מאמן פישר כמו איווניר שחוץ מעונה טובה בבית"ר באר שבע רק נכשל כל הקריירה שלו.

בקיצור, מהלך יותר מראוי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 23:57 
חייב לומר שאני מופתע לחלוטין מההתלהבות הכמעט כוללת על המינוי כולל מאנשים מוערכים. במידה ותפקיד מנהל מקצועי של מחלקת הנוער הוא תפקיד כבוד אז אחלה . לעומת זאת אם מדובר בתפקיד מקצועי , ולדעתי זה תפקיד סופר מקצועי ולכן גם התפקיד קרוי מנהל מקצועי, הרי שאם יבוצע המינוי הוא לא ראוי.
בפגישת המתנדבים עם רמון לפני חודשים ציינתי שעל האגודה להכין כבר אז את עצמה לשנה הבאה ולא לחכות לסוף השנה. תשובתו של רמון הייתה שאיו לקבוצה יכולת להסתכל קדימה (משהו שנדרש היום מכל חנות/עסק/חברה/ארגון). אגב בין אוהי הפועל מצויים לא מעט יועצים ארגוניים שהיו שמחים לעזור בהתנדבות לייצר תכנית כזו. המינוי הזה מראה עד כמה לא חושבים צעד קדימה . האם מישהו חושב פה שבאדיר יוכל להנחות מקצועית את מאמני קבוצת הנוער ? שלא נדבר על זה שאני לא זוכר שהוא עבר או התחיל קורס מאמנים.
אישית חשבתי שכאשר חיפשו מאמן לסף השנה שיש להביא מאמן שגם יסכים להיות בשנה שלאחריה המנהל המקצועי של מחלקת הנוער וכך ליצור המשכיות כלשהי. אישית העדפתי שחקן עבר של הפועל , בעל התלהבות שאוהב את המועדון וישמש מודל לשחקנים הצעירים ויחדיר בהם התלהבות. כמובן שעסק באימון ומבין שקריירה בבוגרים כבר לא תהיה לו (אישית חשבתי על שייע).
האם באדיר יכול לבנות תכנית מקצועית לכל המאמנים ? מצטער אבל אין מצב. האם יוכל לשמש אוטוריטה מקצועית מול מאמני הנוער - לא !.
אני מקווה שמדובר באפשרות שלא תתרחש ואם מישהו צריך להתפכח אז שזה יקרה מהר.
כפי שמכבי מצאה את הפתרון בדמות ניר לוין אנחנו צריכים להעמיד חלופה מקבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
עוד דוגמא מצויינת למאמן שהתחיל בקבוצת נוער עם 0 ניסיון קודם זה המאמן החדש שלנו שאנחנו בונים עליו הרים וגבעות.
עוד דוגמא? עמיר תורג'מן במכבי שלקח עם הנוער של ההם שתי אליפויות.
יש דוגמאות גם ללא מעט שחקנים שפרשו והתחילו לאמן ישר קבוצות בוגרים בהצלחה רבה. זה קרה בארץ ואפילו בליגות בכירות באירופה ויש מיליון דוגמאות.
בקיצור, שמרו את הביקורת המיותרת לסוף העונה הבאה. בינתיים תגידו תודה שסוף סוף הניהול טיפה מתחיל להזכיר ניהול של קבוצה שמכבדת את עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 02:11 
שמתי לב שאנשים פה די לא מרוצים מזלצר. מישהו מוכן להסביר לי למה?
אני זוכר שאנשים פה הזילו ריר כשקראנו על המינוי שלו, ובצדק. זה בן אדם שכל חייו הוא עובד עם הנוער. גידול דורות של שחקני נבחרת.
אצלנו הוא התחיל לעבוד במחלקות הנוער (אם אני לא טועה) שנה לפני שנכנסנו לתקופה הכי שחורה שידענו בעשור האחרון. איך הוא יכל היה לעבוד תחת טביב שמצץ וסחט כל שקל שרק היה יכול מכל מה שזז במועדון. שום שקט מקצועי, דילול תקציבים...איך היה אפשר לצפות ממנו במצב הזה שישפר אותנו? או שישנן סיבות אחרות מעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 07:42 
unknown כתב:
עוד דוגמא מצויינת למאמן שהתחיל בקבוצת נוער עם 0 ניסיון קודם זה המאמן החדש שלנו שאנחנו בונים עליו הרים וגבעות.
עוד דוגמא? עמיר תורג'מן במכבי שלקח עם הנוער של ההם שתי אליפויות.
יש דוגמאות גם ללא מעט שחקנים שפרשו והתחילו לאמן ישר קבוצות בוגרים בהצלחה רבה. זה קרה בארץ ואפילו בליגות בכירות באירופה ויש מיליון דוגמאות.
בקיצור, שמרו את הביקורת המיותרת לסוף העונה הבאה. בינתיים תגידו תודה שסוף סוף הניהול טיפה מתחיל להזכיר ניהול של קבוצה שמכבדת את עצמה.

אם לא הבנת הוא לא יהיה מאמן אלא מנהל מקצועי שכפופים לו מאמנים שעברו קורס.
אין לי בעיה שיהיה מאמן במידה וכמובן עבר קורס מאמנים אחרת הוא יוכל להיות.
עמיר תורג'מן הוא מאמן ולא מנהל מקצועי .

מנהל מקצועי אמור להתוות את מחלקת הנוער מקצועית ומצטער באדיר עם כל אהבתי אליו לא האיש לזה. לתפקיד זה צומחים אחרי שאימנת קבוצה או 2.
אם הנהלת הפועל לא מבינה את זה יש לי בעיה עם ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
מינוי מעולה של וואליד.
מצד שני, אתה ממנה מנהל מקצועי למחלקות הנוער, ובמקביל נפרד ממאמן הנוער וממנה מחליף(קופל במקום מוריס), ומנהל חדש למחלקת הנוער.
היו צריכים לתת לוואליד לקבל את ההחלטות האלו ולא להנחית את זה עליו במקביל למינוי שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של " קודם ניקח גביע אחרי זה "

בהצלחה לבדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 09:18 
ציטיאט כתב:
מינוי מעולה של וואליד.
מצד שני, אתה ממנה מנהל מקצועי למחלקות הנוער, ובמקביל נפרד ממאמן הנוער וממנה מחליף(קופל במקום מוריס), ומנהל חדש למחלקת הנוער.
היו צריכים לתת לוואליד לקבל את ההחלטות האלו ולא להנחית את זה עליו במקביל למינוי שלו

אשמח אם תנמק את המעולה. תחילה אם אפשר מה ההגדרה של המנהל המקצועי במועדון הפועל תל אביב ומה הכישורים שיש לבאדיר למלא את התפקיד על פי ההגדרה.
ושלא יובן נכון לי אין ספק שבאדיר צריך להשאר במערכת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שקודמיו, עטורי הניסיון והחכמה גידלו לנו משהו טוב במועדון חוץ מ-4 שחקנים ב-15 שנים האחרונות.
על וואליד היה אפשר לומר גם שהוא ממש לא בנוי בשביל להיות בלם, הוא איטי ומסורבל. אבל הוא התאים את עצמו לתפקיד כי הוא בן אדם מקצועי וחרוץ.
תאמינו לי שוואליד באדיר הוא לא בן אדם של "ג'וב" והוא ילמד ויעשה את הדברים בדרך הכי טובה שהוא יכול. והוא ממש לא טיפוס שישב רגל על רגל במשרד.
חוץ מזה שאם אתם שואלים אותי, תפקידי המאמנים בילדים עד גיל נוער הם הרבה יותר חשובים ודורשים מקצועיות מאשר "מנהל מקצועי" בנוער, אני אישית הייתי מעדיף שדמות כמו וואליד באדיר תדבר עם ילדים בני 12-13 ותסביר להם איך בעזרת מקצוענות מגיעים להנאה, כסף והצלחה כללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
ציטיאט כתב:
מינוי מעולה של וואליד.

אשמח אם תנמק את המעולה. תחילה אם אפשר מה ההגדרה של המנהל המקצועי במועדון הפועל תל אביב ומה הכישורים שיש לבאדיר למלא את התפקיד על פי ההגדרה.

אבל לפי מר גאון אין שום תפקיד שמתאים לוואליד.
בוא נשחק את המשחק שלך:
עוזר מאמן-מה פתאום? מתי הוא היה עוזר? יש לו ניסיון בלהיות עוזר? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
סקוואט- הוא? מתי הוא צפה במשחקים? יש לו בכלל קשרים באירופה ועם סוכנים שנותנים לו תפקיד כזה? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
מאמן הנוער- נוער? את הנוער שלנו נפקיד בידיו של מי שלא אימן מעולם? בעוד במועדונים אחרים מאמנים טובי המאמנים? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.

עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
פיטרו את מוריס ז'אנו? למה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:26 
מנהל מקצועי אמור להכין ביחד עם המאמנים ולהיות האחראי הבלעדי על מערך אימון שנתי מפורט לכל המחלקות, הוא אמור למנות אנשי צוות מקצועיים, לקבוע לו"ז מסודר, למנות מערך סקאוטינג ועוד הרבה דברים שדורים בעיקר ניסיון באימון.
קודם אמרו שמנהל מחלקת נוער זה תפקיד לא חשוב ,אדמינסרטיבי שדורש בסה"כ רצון והשקעה, עכשיו מנהל מקצועי זה גם לא חשוב כי מי שמאמן את האימונים אלה המאמנים.

פלא שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים??
העיקר שיודעים לכבד שחקני עבר..תשאלו את ז'אנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
לי אישית כואב מאוד על מוריס, הוא נתן את הנשמה שלו לקבוצה ושיפר אותה מקצועית, וגם קידם שחקנים שהשתלבו בבוגרים. הוא אוהב את המועדון בצורה אבסולוטית ונשאר במתחם גם אחרי שעות האימונים, באמת שאני לא מצליח להבין את ההחלטה.

לגב וואליד, מנהל מקצועי אחראי לכל מה ששחר כתב כאן, אבל בניגוד לשחר אני לא חושב שמדובר במדע אטומים, אלא בתפקיד שאדם ודמות כמו וואליד יכול למלא בצורה מצויינת. מקצוען שכמוהו ייקח את התפקיד בצורה הכי רצינית וישקיע את כל מרצו, וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:38 
ציטיאט כתב:
לי אישית כואב מאוד על מוריס, הוא נתן את הנשמה שלו לקבוצה ושיפר אותה מקצועית, וגם קידם שחקנים שהשתלבו בבוגרים. הוא אוהב את המועדון בצורה אבסולוטית ונשאר במתחם גם אחרי שעות האימונים, באמת שאני לא מצליח להבין את ההחלטה.

לגב וואליד, מנהל מקצועי אחראי לכל מה ששחר כתב כאן, אבל בניגוד לשחר אני לא חושב שמדובר במדע אטומים, אלא בתפקיד שאדם ודמות כמו וואליד יכול למלא בצורה מצויינת. מקצוען שכמוהו ייקח את התפקיד בצורה הכי רצינית וישקיע את כל מרצו, וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

אולי, אבל אם אנחנו רוצים באמת להתקדם יום אחד, אנחנו צריכים לאייש בעמדות האלה את אנשי המקצוע הכי טובים שיש והכי מנוסים שיש ולא להמר על אדם חסר ניסיון רק כדי לכבד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 12:20 
שחר כתב:
ציטיאט כתב:

אולי, אבל אם אנחנו רוצים באמת להתקדם יום אחד, אנחנו צריכים לאייש בעמדות האלה את אנשי המקצוע הכי טובים שיש והכי מנוסים שיש ולא להמר על אדם חסר ניסיון רק כדי לכבד אותו.

:ROSE:

מה גם שאם הוא לא יצליח, אז הרבה כבוד זה לא יוסיף לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
ציטיאט כתב:
מינוי מעולה של וואליד.

אבל לפי מר גאון אין שום תפקיד שמתאים לוואליד.
בוא נשחק את המשחק שלך:
עוזר מאמן-מה פתאום? מתי הוא היה עוזר? יש לו ניסיון בלהיות עוזר? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
סקוואט- הוא? מתי הוא צפה במשחקים? יש לו בכלל קשרים באירופה ועם סוכנים שנותנים לו תפקיד כזה? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
מאמן הנוער- נוער? את הנוער שלנו נפקיד בידיו של מי שלא אימן מעולם? בעוד במועדונים אחרים מאמנים טובי המאמנים? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.

האדס,אתה חייב לגסוס.
למה כל כך הרבה פעמים לומר אותו משפט? לא חסרות לנו צרות בפורום הזה בלי השכפול הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מנהל מקצועי אמור להכין ביחד עם המאמנים ולהיות האחראי הבלעדי על מערך אימון שנתי מפורט לכל המחלקות, הוא אמור למנות אנשי צוות מקצועיים, לקבוע לו"ז מסודר, למנות מערך סקאוטינג ועוד הרבה דברים שדורים בעיקר ניסיון באימון.
קודם אמרו שמנהל מחלקת נוער זה תפקיד לא חשוב ,אדמינסרטיבי שדורש בסה"כ רצון והשקעה, עכשיו מנהל מקצועי זה גם לא חשוב כי מי שמאמן את האימונים אלה המאמנים.

סבבה, נגיד שאת כל הדברים הסופר מסובכים האלו לא ידעתי (להכין לו"ז מסודר!!!!!!).
מה עשו קודמיו לתפקיד בעלי הניסיון הכביר ?
האם הם שגשגו והצליחו ?
אם וואליד ידאג שיעלה לבוגרים כל שנה שחקן שיודע להתנהג כמוהו כבר הרווחנו יותר ממה שיוצא משם עד עכשיו.
וחוץ מזה שלא ראיתי מישהו אחד באשכול כולו שאמר שמנהל מקצועי זה לא חשוב. רק חבורה של אנשים שפסלו את וואליד באדיר לתפקיד שבסך הכל הכללי אין הוכחות להצלחה או לא של בעלי ניסיון בו.

ואגב, רק כדי עשות סדר אלו השחקנים הבולטים שעלו מהנוער בהפועל בעשר שנים האחרונות:
שי אבוטבול, ביברס נאתכו, בן שהר, ערן זהבי.
אשמח אם מישהו ישלים לי את הפאזל המסובך ויגיד מי היו המנהלים המקצועיים כל כך שהצליחו להוציא כל כך הרבה כוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:20 
האדס כתב:
שחר כתב:

סבבה, נגיד שאת כל הדברים הסופר מסובכים האלו לא ידעתי (להכין לו"ז מסודר!!!!!!).
מה עשו קודמיו לתפקיד בעלי הניסיון הכביר ?
האם הם שגשגו והצליחו ?
אם וואליד ידאג שיעלה לבוגרים כל שנה שחקן שיודע להתנהג כמוהו כבר הרווחנו יותר ממה שיוצא משם עד עכשיו.
וחוץ מזה שלא ראיתי מישהו אחד באשכול כולו שאמר שמנהל מקצועי זה לא חשוב. רק חבורה של אנשים שפסלו את וואליד באדיר לתפקיד שבסך הכל הכללי אין הוכחות להצלחה או לא של בעלי ניסיון בו.

ואגב, רק כדי עשות סדר אלו השחקנים הבולטים שעלו מהנוער בהפועל בעשר שנים האחרונות:
שי אבוטבול, ביברס נאתכו, בן שהר, ערן זהבי.
אשמח אם מישהו ישלים לי את הפאזל המסובך ויגיד מי היו המנהלים המקצועיים כל כך שהצליחו להוציא כל כך הרבה כוכבים.

ואם עד עכשיו המנהלים הקודמים לא הצליחו, זה אומר שצריכים להמשיך ולעשות בחירות לא מוצלחות ולהמר? מה עוד שחוסר ההצלחה נבעה מהתנאים המוגבלים וההזנחה של מחלקת הנוער שלנו, לעומת קבוצות אחרות ואם זה לא ישתנה אז גם אם יביאו לכאן את פרגסון מחלקת הנוער לא תתרומם. בכל מקרה לפי הטיעון הזה אפשר למנות גם מחר אותך או אותי לתפקיד כי ממילא הקודמים נכשלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם זאביק זלצר לא הצליח, שהוא ללא ספק בעל ניסיון רב בתחום, אז הבעיה היא לא דווקא בדמות או בסמכות המקצועית אלא בתנאים כפי שהצגת.
אני כן חושב שיש הבדל ביני לבין וואליד באדיר ובכל זאת מדובר באדם מקצועי וחרוץ שלהערכתי יעשה הכל כדי להצליח. ושוב, אני לא חושב שנושא הניסיון הוכיח את עצמו בעבר עד כדי כך שצריך לפסול אדם כמו וואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:32 
האדס כתב:
אני חושב שאם זאביק זלצר לא הצליח, שהוא ללא ספק בעל ניסיון רב בתחום, אז הבעיה היא לא דווקא בדמות או בסמכות המקצועית אלא בתנאים כפי שהצגת.
אני כן חושב שיש הבדל ביני לבין וואליד באדיר ובכל זאת מדובר באדם מקצועי וחרוץ שלהערכתי יעשה הכל כדי להצליח. ושוב, אני לא חושב שנושא הניסיון הוכיח את עצמו בעבר עד כדי כך שצריך לפסול אדם כמו וואליד.

אין פה עניין של לפסול, יש עובדות. באדיר הוא בגדר נעלם, אין שום קשר בין היכולת שלו במגרש לבין הכישורים הדרושים להיות מנהל מקצועי של מחלקת נוער.
יכול להיות שהוא יצליח ויכול להיות שלא, אבל שוב מהמרים על הנקודה הכי מוזנחת אצלנו במקום להביא אנשים עם רקע מוכח. חוץ מלתת פרס לבאדיר על השנים היפות שהוא תרם למועדון, אין בצעד הזה שום היגיון מקצועי. אני לא אומר שהעניין הוא להביא מישהו עם ניסיון ממישהו עם פחות ניסיון, אלה העובדה שממנים לתפקיד כזה חשוב בן אדם עם 0 ניסיון והיא מדאיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:35 
בהסטוריית הכדורגל יש כל כך הרבה שחקנים שהיו חסרי ניסיון שהצליחו וגם להיפך.
אני טוען שבאדיר יש את תכונות האופי ואישיותו שהם ערך מוסף לנוער (ובעיניי זה לא פחות חשוב מניסיונו באימון) ,
קחו את זלצר שבעיניי היה מינוי בהתחלה מצויין ,התאכזבתי מאד מהתנהלותו והוא לא השאירו אפילו פרור של חותם מהיותו המנהל המקצועי.
לגבי מקצועיותו והצלחתו של באדיר ימים יגידו.
אין כאן עניין של כבוד .זה עניין שלמרות חוסר ניסינו באימון יש לו ערך מוסף שיכול לסייע לנו להצליח.
אני מאמין בו,ואגב אין פסול ברגשות ורומנטיקה.
אם נדמה לכמה מכם שזה חייב להיות או שזה מה שאחד כמוני רוצה שזה יהיה על חשבון הצלחת מחלקת הנוער אז טעות בידכם.
לא צריך להפוך כאן כל דבר לקיצוני,וגם חלקכם שמתנסחים ממש יפה ומנתחים בצורה מקצועית את העניין,כאילו מדובר במדע האטום ועם כל הכבוד אתם אוהדים כמונו שאומרים את דעתכם שהיא לא בהכרח עובדה מוגמרת.
זו דעתכם ,זכותכם לחשוב כך .אני ממש חושב אחרת
הלוואי ויקבל את המינוי,ושרק יהיה בהצלחה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 14:27 
תדמור מתוך מה שעלה פה בפורום הבנתי שיש לך ידע בתחום הרכב/מוסכים.
בהשאלה מהתחום אני שואל האם היית ממנה נהג מצטיין שיורד מהכביש למנהל העבודה במוסך ? אני מאמין שלא ואולי תפתיע אותי.
אני אוסיף ואומר שהייתי ממנה את באדיר ליו"ר מחלקת הנוער (או כל תפקיד שהוא ניהולי אך לא מקצועי) על פני מנהל מקצועי .
מנהל מחלקת הנוער אמור להיות בר סמכה מקצועי אל מול מאמני מחלקת הנוער ומצטער לומר שהוא לא יהיה.
נכון שהיום קיימת תפיסה , שמקובלת עלי, שניהול הוא מקצוע ולא דרוש להיות איש מקצוע כאשר אתה מנהל עובדים אך זה לא נכון לגבי ניהול מקצועי כשמו כן הוא.
אין ספק שזלצר הוא איש מקצוע שכזה והוא אכזב.
לאור מצבה של המחלקה מועדון הפועל תל אביב זקוק לדמות מקצועית אך יחד עם זה נדרש מישהו נמרץ בעל מוטיבציה גבוהה להצליח , בעל זיקה גבוהה למועדון שרואה בתחום את ייעודו ולא בבחינת ניסיון לראות אם הוא יצליח בזה , מבין שבבוגרים הוא כבר לא יאמן ולכן רואה את עצמו נמצא שם שנים רבות (לצערי אין דוגמה טובה מניר לוין לנושא). לא רואה אותו כאוטריטה מקצועית למול המאמנים. יש כאן יותר מידי סיכונים ואם אנחנו רוצים להראות כמתחרים מול הצהובים או הירוקים וואליד הוא סיכון גבוה מידי. כבר ציינתי שאני רואה בשייע או בשלום תקוה ועכשין גם עלה לי ג'ימי בראש כדמויות שלפחות היו אמורים להציע להם את התפקיד.
אם היה לא תעודת מאמן (ואולי יש לו) הייתי מציע לו בשמחה לאמן את קבוצת הנוער , אפיל עוזר מאמן לרב"ש בכייף.
מצטער אבל מנהל מקצועי של מחלקת הנוער זו חובבנות בניהול ונראה כהמשך ישיר למינויי המאמנים בבוגרים בשנה שעברה.
ושוב וואליד הוא גדול שחקני הפועל ב- 10 השנים האחרונות ואולי אפילו יותר וחובה להשאירו בתפקיד - לא בתפקיד מנהל מקצועי של מחלקת הנוער כמי שאמור לבנות את המחלקה וכולנו יודעים כמה עבודה יש כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 14:49 
בהשוואה שעשית בעיניי באדיר הוא מכונאי מצטיין ולא איזה נהג
ותתפלא אבל אם היה לי מכונאי שהיה עובד 20 שנה במוסך והוא היה עולה מכל הבחינות על כל מנהלי העבודה,מנהלי המוסך ראשי הצוותים שהיו לי במוסך,אז הייתי לוקח את אותו מכונאי בכיר ושולח אותו ללימודי הסמכה לניהול מוסך (תוך כדי העבודה ובמקביל ) וממנה אותו למנהל המוסך כי הוא יביא לי את התוצרת הכי טובה גם בשרות,גם במקצועיות גם בניהול .
יש כאלה שקורצו מחומר יוצא דופן.ואני רק מעריך כי בכל זאת אני לא כזה מומחה כמו רבים מכאן ,
בעיניי באדיר קורץ מחומר מיוחד ביחס למה שאני מכיר וקיים בשוק,
ולכן הייתי נותן לא צ'אנס.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
איני מבין במוסכים ועדיין להערכתי הפועל אינה המקבילה למוסך קטן/בינוני של 10-15 עובדים אלא יותר למוסך של 100 עובדים.
קידום של עובדים מצטיינים היא תרבות ניהולית נכונה.
להערכתי במוסך של 100 עובדים הופכים את המכונאי המצטיין לסגן מנהל המוסך ובתקופה זו הוא מקבל את כל ההסמכות הנידרשות ורק לאחר מכן לאחר שהצליח בתפקיד ניהולי של סגן מנהל המוסך אפשר בהחלט לראותו כמועמד בשל להיות המנהל המוסמך של המוסך כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:01 
tadmored כתב:
בהשוואה שעשית בעיניי באדיר הוא מכונאי מצטיין ולא איזה נהג
ותתפלא אבל אם היה לי מכונאי שהיה עובד 20 שנה במוסך והוא היה עולה מכל הבחינות על כל מנהלי העבודה,מנהלי המוסך ראשי הצוותים שהיו לי במוסך,אז הייתי לוקח את אותו מכונאי בכיר ושולח אותו ללימודי הסמכה לניהול מוסך (תוך כדי העבודה ובמקביל ) וממנה אותו למנהל המוסך כי הוא יביא לי את התוצרת הכי טובה גם בשרות,גם במקצועיות גם בניהול .
יש כאלה שקורצו מחומר יוצא דופן.ואני רק מעריך כי בכל זאת אני לא כזה מומחה כמו רבים מכאן ,
בעיניי באדיר קורץ מחומר מיוחד ביחס למה שאני מכיר וקיים בשוק,
ולכן הייתי נותן לא צ'אנס.

לא עושה דירוג מקצועי בין נהג למכונאי ולכן אתה יכול להפוך את הדוגמה - האם תשים מכונאי מצטיין (באדיר) ואני אקצין שאין לו רשיון נהיגה בתור מדריך נהיגה.
מה שאני אומר שמדובר ב- 2 מקצועות סביב אותו נושא .
לא כל כדורגלן הוא מאמן וההיפך. יש זיקה גבוהה אבל כדי להפוך מיד למאמן ולבטח מנהל מקצועי דרושה הכשרה.
בד"כ נסיונות כאלה דוקא נכשלים (גם אלה מעבר לכביש נכוו מזה).
הלכנו העונה על הצבות ומינויים רגשיים ונכשלנו .
עוד ניסיון כזה ? שיהיה ! נקוה שאני אתבדה אבל יהיה נחמד לדעת מי בדיוק יקבע את מאמני מחלקת הנוער (באדיר ? ) ומה תהיה התוצאה.
אם תגיד לי שאתה הבעלים של הפועל (ואתה לא אוליגרך) ונניח יש לך את ניר לוין (שהסתכסך עם מכבי ועזב) ובאדיר באותו כסף את מי אתה ממנה ?
לצערי כרגע נשארנו קבוצה מרגשת ! מקצועית לא חושב .
חבל שמחלקת הכדורגל לא לומדת פרק מהכדורסל. תבדוק את מי שמו בכדורסל כמנהל מקצועי ותבין.
על אותו משקל אם היו שמים את מתן נאור היום בתור מנהל מקצועי של מחלקת הנוער גם הייתי מביע הסתייגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 18:25 
קודם ניקח גביע ..-ראשית ביקשת לעשות השוואה וניסיתי לעשות השוואה מהתחום שלי
הלכת ושינית את זה לנהג ואחראי נהגים.
אז למען הסדר הטוב וואליד הוא במקצוע הכדורגל ולכן המינוי הוא באופן ישיר קשור למקצועו.
מעבר לכך ,אין לי ויכוח איתך לגבי הנושא של ניסיון וכד' ,הרי הסכמתי איתך שלבאדיר אין ניסיון בתחום,
אלא שמניסיון העבר -היו אנשי מקצוע מכובדים ומנוסים שנכשלו.
בעיניי ואני מודה ,שזו אך ורק דעתי כאוהד (איזה כיף כאוהדים מותר לנו לומר כמעט הכל ,אנחנו לא בצד המחליט באמת) ,שמכיר מעט את וואליד ובגלל הערך המוסף של תכונותיו,אני מאמין שהוא יכול ללמוד את התחום ולהצליח .
בכל מקרה הבנתי שלא מדובר במינוי וודאי (רק אצל אופירע פורסם),אז נמתין ונחכה .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 18:28 
תדמור אני לא פוסל אף אחד ובטח לא את באדיר.
אני רק שונא את הגישה הזו (שמאפיינת אותנו שנים רבות) של - ננסה, לא נצליח נחליף..
זה ממש לא מדע מדוייק. נכון שאין כוכבים גדולים בשוק ואני לא רואה את מוריניו מגיע להיות המנהל המקצועי של מחלקת הנוער שלנו, אבל אני כן חושב שאנחנו צריכים לנסות ולהביא את האנשים הכי טובים שיש בשוק במסגרת המגבלות של המועדון. אם במסגרת הזו אנחנו יכולים אך ורק להביא את באדיר , אהלן וסהלן..אם זה מינוי לשם הוקרת כבוד, רומנטיקה פופליזם וכו'...זה חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 18:29 
שחר כתב:
תדמור אני לא פוסל אף אחד ובטח לא את באדיר.
אני רק שונא את הגישה הזו (שמאפיינת אותנו שנים רבות) של - ננסה, לא נצליח נחליף..
זה ממש לא מדע מדוייק. נכון שאין כוכבים גדולים בשוק ואני לא רואה את מוריניו מגיע להיות המנהל המקצועי של מחלקת הנוער שלנו, אבל אני כן חושב שאנחנו צריכים לנסות ולהביא את האנשים הכי טובים שיש בשוק במסגרת המגבלות של המועדון. אם במסגרת הזו אנחנו יכולים אך ורק להביא את באדיר , אהלן וסהלן..אם זה מינוי לשם הוקרת כבוד, רומנטיקה פופליזם וכו'...זה חבל מאוד.

אני כתבתי קודם שזה לא עניין של כבוד.
אני חושב וזו רק דעתי שהמינוי ראוי .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: