קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
ציטיאט כתב:
מינוי מעולה של וואליד.
מצד שני, אתה ממנה מנהל מקצועי למחלקות הנוער, ובמקביל נפרד ממאמן הנוער וממנה מחליף(קופל במקום מוריס), ומנהל חדש למחלקת הנוער.
היו צריכים לתת לוואליד לקבל את ההחלטות האלו ולא להנחית את זה עליו במקביל למינוי שלו
אשמח אם תנמק את המעולה. תחילה אם אפשר מה ההגדרה של המנהל המקצועי במועדון הפועל תל אביב ומה הכישורים שיש לבאדיר למלא את התפקיד על פי ההגדרה.
ושלא יובן נכון לי אין ספק שבאדיר צריך להשאר במערכת .
אבל לפי מר גאון אין שום תפקיד שמתאים לוואליד.
בוא נשחק את המשחק שלך:
עוזר מאמן-מה פתאום? מתי הוא היה עוזר? יש לו ניסיון בלהיות עוזר? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
סקוואט- הוא? מתי הוא צפה במשחקים? יש לו בכלל קשרים באירופה ועם סוכנים שנותנים לו תפקיד כזה? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
מאמן הנוער- נוער? את הנוער שלנו נפקיד בידיו של מי שלא אימן מעולם? בעוד במועדונים אחרים מאמנים טובי המאמנים? עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.
עם כל הכבוד לוואליד שאני מאוד רוצה שיהיה בצוות המקצועי אני לא חושב שזה תפקיד עבורו.