נועם שחם כתב:
גביזון כתב:
בכדורסל - קבוצה שייכת 100% לאוהדים
בכדורגל - עמותת אוהדים
כבר כמה שנים אני שומע דיווחים על נוכל שממשיך לרמות אוהדים ללא הפסק.
לפני שמזיינים את השכל על מודלים בעולם, ואיך מתקדמים, כדאי לדאוג לדברים בסיסיים.
בושה ענקית לכולנו, אני לא מאמין שזה ממשיך להתקיים.
אז עכשיו העמותה אחראית לחינוך האוהדים ולטיפול בעבריינים? איזה סמכויות או כוחות יש לה כדי לטפל בענין הזה?
אפשר לחשוב שכל הקהל שלנו מורכב מצדיקים. מטבע הדברים, כשמדובר בקהילה שמומה כמה עשרות אלפי חברים, יהיו גם טיפוסים כאלו וגם גרועים יותר. המועדון הוא לא משטרת המוסר ולא תפקידו לטפל בהם.
ואם יש מי שיודע על זה תקופה ארוכה מאוד ויש לו ״קצת״ השפעה ובכל זאת בוחר לא לעשות עם זה כלום? זה אמור מאוד להפריע למי שמנהל אותנו בכדורגל וכדורסל,שיש אוהד מוכר שכל שבוע גונב,עוקץ,מפחיד אוהדים אחרים.בעיקר ילדים ו/או כאלה שמשדרים חולשה.
בראש ובראשונה כאשר מדובר בקבוצה שמנוהלת בחלקה או במלואה על ידי אוהדים שהם גם הבעלים.
בעלים/מנהל/מי שלא תקרא לו שאכפת לו מהאוהדים וכואב לו על כל מי שנפגע,אמור לנסות לפחות לעשות משהו קטן בעניין.
בכל זאת יש לו קצת יותר השפעה מאוהד פשוט שמנסה איכשהו להפסיק את זה.
בוא נגיד כך: אם רמי כהן ואורי שלף לדוגמא ירצו-הטינופת לא ידרך יותר במשחקים של הפועל.
גם אם זה לא תפקידם הרשמי והם ״לא אמורים״ על הנייר להתעסק בזה.
יש אחריות לקהילה ומנהיגות,וגם אם זה לא כתוב בספר החוקים שהם צריכים להתעסק בזה,אז בשביל זה המציאו את חוק ההגיון הבלתי כתוב.
כן הייתי מצפה מרמי כהן ואורי שלף בשיתוף עם האולטראס/העמותה או מי שלא יהיה,שיפעלו לסלק את הטינופת הזה מקרבנו.
מחר זה גם יכול להיות הבן הקטן של אחד מהם.
כנ״ל גם בכדורגל.
אני רוצה לראות אם אמיר לובין (עם כל הביקורת עליו) ומורדי ישתקו אם רועי בן ארויה יעקוץ את הבן או את הבת שלהם.
כבר למחרת הם ידאגו שהטינופת הזו לא יתקרב יותר לא לבלומפילד ולא למתחם חודרוב.