הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
עדיין לא שם, אנחנו מתייחסים אליו בכפפות של משי אבל זה שחקן התקפה שכמעט ולא תורם כלום להתקפה, נראה כאילו פרדי שוחח איתו ואמר לו שכדי לבנות אמון הוא נותן לו לרוץ 5 משחקים מה שלא יהיה... לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות
מה הנזק האפשרי?
לאבד את הביטחון הוא לא מאבד, אם כבר הוא רק נראה יותר טוב בכל פעם.
אנחנו באמא של הגארבג' טיים, אני באמת לא רואה מה פסול בלתת לילד הכי מוכשר בנוער שלנו לשחק.
ממש לא גארבג' טיים, עוד לא הבטחנו את אירופה ולפי הגישה הזו אפשר לעלות פשוט עם קבוצת הנוער במקום הבוגרים.
אולי הוא השחקן הכי כשרוני וגם זה בספק גדול, אבל הוא עדיין לא מתאים להיות שחקן הרכב בקבוצה הבוגרת שלנו. לחיפה יש לא מעט שחקנים הרבה יותר טובים בנוער מספורי והם לא משחקים בבוגרים.
א. אירופה היא שלנו ב-95 אחוז ובגלל החמישה אחוזים הנותרים כמובן שצריך להתייחס ברצינות לכל משחק, אבל ספורי הוא בסך הכל שחקן אחד. הפגיעה בקבוצה היא מינורית בטח כשהאפשרות האחרת זה ניר נחום.
להגיד "לפי הגישה הזאת אפשר לעלות עם הנוער" זה טיעון ברמה של ילד בכיתה א'. ממש לתת לילד אחד מוכשר להשתפשף קצת עם הבוגרים זה דומה ללעלות עם קבוצת נוער כדי שיקבלו שביעיות.
ב. אני לא חושב שמישהו חושב שהוא מתאים. כל המטרה היא שהוא יקבל דקות בבוגרים מתוך המחשבה שזה יעזור לו בהמשך. גם עדן שרם לא שווה הרכב בבוגרים. זה כל הקונספט של שילוב שחקנים צעירים גם כשהם עדיין לא שם.
ואגב, השחקנים של חיפה לא יותר מוכשרים מרמזי לפי דעתי. לא לשכוח שרמזי צעיר בשנה-שנתיים משחקנים כמו ריאן וגוזלן.
ושוב אני שואל, מה הנזק בלתת לרמזי לשחק במקום ניר נחום בשלב הזה של העונה?
כמובן שלא התעלת על עצמך והורדת את הדיון לרמות אישיות , אבל אם מדברים על כתה א', אז זה מה שכתבתי הוא לא טיעון אלא דוגמא קיצונית כדי להבהיר את הנקודה
. כשאני רושם "לפי הגישה הזו אפשר לעלות עם הנוער" זה לא טיעון, כמו שילד אומר שהוא עשה מעשה טיפשי בגלל שחבר אמר לו, אז אתה תשאל אותו "ואם הוא אמר לך לקפות מהמרפסת, תקפוץ?"...גם אז, זה לא טיעון, אלא הדגמה למקרה קיצוני כדי להבהיר את הנקודה. זה היה הסבר כללי על דיון, עובדות, טיעונים, דוגמאות וכו'. מקווה שהחכמת.
לנושא: אנחנו מרחק 5 נק'' מקריית שמונה, מינוס דרבי, מינוס משחק בקריית אליעזר ועוד משחק מולם שבו אנו עלולים להפסיד. זה לא אומר שנפסיד בכל המשחקים האלה וקריית שמונה ינצחו, אבל זה כן אומר שהמקום השלישי בסכנה. אני לא שם את ספורי מול אף שחקן, אבל אני כן חושב שהשחקנים שצריכים לשחק הם הכי טובים כל עוד יש על מה לשחק. אם דמארי כשיר הוא צריך לעלות לפני ספורי בלי למצמץ בכלל וגם טועמה וממן אמורים לעלות לפניו (אני יודע שממן מושעה).
אולי בעוד שנה רמזי יהיה מוכשר כמו ריאן וגוזלן ויכול להיות שיש לנו בנערים ובילדים עוד שחקנים שכשיגיעו לגיל של ריאן וגוזלן ,לשיטתך יהיו מוכשרים מהם, אבל זה בדיוק מה שאמרתי, כרגע הוא עדיין לא שם ולצערי הרב בחיפה יש שחקנים הרבה יותר טובים מספורי כרגע...