תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקנים שצריכים להחתים כבר מעכשיו לעונה הבאה
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 20:52 
אנטיגונה כתב:
אז הוא אומר.
בהפועל ת"א, או בכל קבוצה גדולה עם שאיפות לאליפות, הקהל צריך לגרש כל בעלים שלא מביא כסף משמעותי מהכיס כל שנה.
כל אחד שחושב בכלל להיכנס להפועל צריך להבין שזאת הדרישה של הקהל.
אבל אצלנו הרגילו אותם אחרת, והפכו אותם גם למושיעים ומלמדים סנגוריה עליהם.

גירשת את טביב. מי בא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 20:52 
לגבי זרים- לפני שחושבים בכלל על להביא כאלה צריך להנחית כאן איזה סקאוט אמיתי, איש מקצוע שמבין באמת עניין, להפסיק לעבוד עם העסקנים הנוכחיים אחרת אנחנו נמשיך להתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אז הוא אומר.
בהפועל ת"א, או בכל קבוצה גדולה עם שאיפות לאליפות, הקהל צריך לגרש כל בעלים שלא מביא כסף משמעותי מהכיס כל שנה.

ואז רמון שפתאום יבין שהוא צריך ללכת, פתאום ימצא לנו דוד קנדי שלא מצא קודם לכן? מה שזה כן יכול להביא לנו, זה לחץ גדול של רמון שימכור את הקבוצה לכל דורש, דני לוי אני מאמין, יהיה הראשון שיארגן קבוצת רכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אנטיגונה כתב:
אז הוא אומר.

גירשת את טביב. מי בא?

בא איזה אדיוט שלא מסוגל אפילו לגייס כסף לקניית הקבוצה מטביב, וכמו ילד קטן נכנס למשהו שגדול עליו בגלל הבטחות שווא של כמה אוהדים.
מי שאין לו ולא מסוגל להביא את הסחורה שיישאר אוהד במגרש.
תפקידנו לא לקבל מצב כזה, ולהפעיל לחץ מאסיבי על כל אדם שעומד בראש המערכת עד שהמצב הלא מקובל הזה ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנטיגונה כתב:
אז הוא אומר.

גירשת את טביב. מי בא?

בא איזה אדיוט שלא מסוגל אפילו לגייס כסף לקניית הקבוצה מטביב, וכמו ילד קטן נכנס למשהו שגדול עליו בגלל הבטחות שווא של כמה אוהדים.
תפקידנו לא לקבל מצב כזה, ולהפעיל לחץ מאסיבי על כל אדם שעומד בראש המערכת עד שהמצב הלא מקובל הזה ישתנה.

מה היית רוצה שהוא יעשה ממחר בבוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, 5 הזרים שלנו הביתה, בלי להשאיר אף זכר.
הלאה- חוטבא,באדיר, אנטבי- הביתה.
נעבור לקישור- גורדנה, ממן, ניר נחום, אלרואי כהן- כנ"ל.
תמוז ואלמוג כהן יעזבו- הייתי מנסה להשאיר.
גם לשי הייתי אומר שלום- וזה השחקן שאני הכי מתחבר אליו כיום בהפועל, עם כל הצער. לסלים הייתי נותן את הצ'אנס עוד שנה.
כל השחקנים שציינתי הם שחקנים שמרוויחים לא מעט כסף ואפשר להביא במקומם אחלה שחקנים.
בזרים הייתי קודם כל מנסה להביא את מנגה וגלבאן- לטעמי שני הזרים הטובים בארץ היום. עוד שלושה זרים שיהיו- בלם, קשר באמצע, ואו עוד בלם או עוד קשר התקפי(תלוי במצבת הישראלים.
בעניין הישראלים הייתי מנסה להביא את שפונגין או אלעד גבאי לעמד המגן הימני, משאיר את הרוש מגן שמאלי,בלם ישראלי, זגורי, דוד רביבו לספסל( כן כן יכול להיות גניבה),
ולא עולה לי עוד כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
שיודיע שהוא לא מסוגל לעמוד במטלות של השגת הכסף לקניית הקבוצה ולהעמדת קבוצה שתוכל לעמוד באתגר של התמודדות לאליפות, שהוא זז הצידה, ממנה איזה איש מטעמו שיתעסק בנושאים השוטפים, ושהוא יתעסק רק במציאת רוכש ראוי לקבוצה.
אין לי שום צורך בו או בכל אחד אחר שלא מסוגל לספק את הסחורה בתור בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:28 
לדעתי כדאי להשאיר :

ורמוט, טב"ח, דמארי , קליימן, ממן, גורדנה{כן כן, הוא ילד זין אבל הוא בן 23 ועם מאמן נורמלי אפשר לחנך אותו שיהיה שחקן טוב כי כישרון יש לו} , רוצ'לה{יכולת בינונית אבל גם רק בן 21 וטבעי שלוקח לו זמן} , אלמוג כהן אם זה בכלל ריאלי , טועמה, הרוש, להתחיל לשלב את ערן שרם ליותר מ10 דקות בחודש, להמשיך עם ספורי עד סוף העונה ולהשתמש בו מהספסל עונה הבאה כנ"ל דור חמו שיתחיל להשתלב.

את כל שאר הזרים אפשר להעיף , להיפרד יפה מבאדיר אנטבי אבוטבול, תמוז, נחום ואלרואי.

לנסות להביא את גבאי, זגורי, מנגה, גלבאן ולחתום עם רוני לוי לפני שמסתיימת העונה שיתחיל לתכנן כבר את עונה הבאה ולמצוא זרים טובים

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:40 
אנטיגונה כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנטיגונה כתב:
אז הוא אומר.

גירשת את טביב. מי בא?

אבל האדם הזה בא כי לא בא אף אחד אחר.
אתה חושב שטביב העדיף את רמון על מישהו שהיה בא ושם לו 15 מיליון ביד?
אני מסכים שהמצב הנוכחי הוא לא טוב. אבל אתה מתנהג כמו ילד, ואתה לא. מה זה "לא לקבל" את המצב הקיים? מה אתה רוצה לעשות? רמון ילך, אתה שם את הבית שלך כערבות לזה שמישהו אחר יבוא? כי אם לא, אנחנו הולכים למפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:42 
אנטיגונה כתב:
שיודיע שהוא לא מסוגל לעמוד במטלות של השגת הכסף לקניית הקבוצה ולהעמדת קבוצה שתוכל לעמוד באתגר של התמודדות לאליפות, שהוא זז הצידה, ממנה איזה איש מטעמו שיתעסק בנושאים השוטפים, ושהוא יתעסק רק במציאת רוכש ראוי לקבוצה.
אין לי שום צורך בו או בכל אחד אחר שלא מסוגל לספק את הסחורה בתור בעלים.

אתה מודע לזה שזה בערך מה שקורה כן? הוא לא מתעסק בעניניים השוטפים, והוא מאוד רוצה למכור את הקבוצה.
מה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מלכתחילה הקהל לא היה צריך לקבל בעלים כזה, ועוד לשתף איתו פעולה ולהשתתף איתו בקניית הקבוצה.
כל אדם שחושב לקנות את הפועל צריך להבין שהקהל לא ימצוץ לו על זה, אלא אם כן יש לו כסף גם להשקיע בקבוצה כל עונה.
אבל אצלנו זה לא עובד ככה. מקבלים אדם כזה כמלך וכמושיע, נותנים גיבוי, משתפים פעולה ומאמינים אמונה עיוורת שהוא עושה לילות כימים על מנת למצוא רוכש במקומו.
ולפי מסיבת העיתונאים האחרונה, הוא הצהיר שהוא מאד מעורב בעניינים השוטפים וכל דבר הוא קובע, כולל מחירי הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 22:03 
אנטיגונה כתב:
מלכתחילה הקהל לא היה צריך לקבל בעלים כזה, ועוד לשתף איתו פעולה ולהשתתף איתו בקניית הקבוצה.
כל אדם שחושב לקנות את הפועל צריך להבין שהקהל לא ימצוץ לו על זה, אלא אם כן יש לו כסף גם להשקיע בקבוצה כל עונה.
אבל אצלנו זה לא עובד ככה. מקבלים אדם כזה כמלך וכמושיע, נותנים גיבוי, משתפים פעולה ומאמינים אמונה עיוורת שהוא עושה לילות כימים על מנת למצוא רוכש במקומו.
ולפי מסיבת העיתונאים האחרונה, הוא הצהיר שהוא מאד מעורב בעניינים השוטפים וכל דבר הוא קובע, כולל מחירי הכרטיסים.

מה זה לקבל?
הבן אדם בא באוגוסט. מה רצית לעשות? אתה זורק דברים לאוויר בלי סוף, תציע תסריט חלופי. מה אתה חושב שהיינו צריכים לעשות ב1 לאוגטסט שטביב עוד היה בעלים? להמשיך לחכות למשיח הדמיוני שלך?
רמון מעורב בניהול אבל לא מנהל. הוא משותף ולפעמים גם לוקח החלטות. אבל הוא לא מתפקד כיו"ר קבוצה. אף אחד לא אמר שהוא עושה לילות כימים, אני מאמין שלבן אדם יש לא מעט עיסוקים. אני גם מאמין שהוא כבר מזמן רוצה להסיר את האחריות הזאת מעליו, שגם בקיץ סוג של נכפתה עליו. המועדון הוא למכירה. תביא קונה.
האחריות שלו למצוא רוכש היא בדיוק כמו האחריות שלנו כאוהדים. נטו אכפתיות. אולי אנחנו גם לא עושים מספיק, אני כבר הרבה זמן טוען שצריך לעלות את הדברים ולא לשחק אותה מסווגים בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 22:09 
אנטיגונה כתב:

זה נכון בתיאוריה. בקונסטלציה שהיתה מול טביב, גם אם שלמה שירזי היה מגיע היו מנשקים לו את הרגליים.
רמון הושיע אותנו מהפושע. זה בהחלט לא נותן לא אשראי פתוח, אבל מה היתה האופציה בעצם? המעשית, כלומר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מדבר על התפקיד שלנו כקהל והמסר החד-משמעי שחייב להיות מועבר לכל בעלים קיים או פוטנציאלי.
הרי ברור שאני לא יכול לעצור את חיים רמון או כל אדם אחר מלקנות את הקבוצה.
אבל לא היה צריך לקבל אדם כזה עם יכולות כספיות כאלה בחיבוק, ועוד לסייע לו כספית בקניית הקבוצה, גם כשמובן הרצון להיפטר מטביב כמה שיותר מהר.
ואם הדבר כבר נעשה, נניח אחרי 100 ימי חסד ונסיונות להשיג רוכש רציני, תפקידנו העיקרי הוא להבהיר לו בכל הכוח שהמשך המצב הזה לא מקובל עלינו, ואף אדם בראש המערכת שלא מסוגל לספק את הסחורה לא יקבל שקט. אבל המצב הוא בדיוק הפוך. משתפים איתו פעולה על בסיס יומיומי, ומאמינים אמונה שלמה שהוא עושה הכל על מנת למצוא רוכש, שרק טובת הפועל לנגד עיניו, ושצריך לתת לו שקט ותמיכה בעבודת הקודש שלו.
בסדר, ברור לי שבסוף כולם יתעוררו ויתפוצצו. לצערי זה ייקח עוד עונה או שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
תוכיח לי שהוא לא עושה הכל כדי למצוא רוכש. מה אתה רואה שאני לא רואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
אלמוג כהן עוד לא חתם עם הפועל על העברת שחקנים מצטיינים להפועל מעירוני קרית מלאכי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אלמוג כהן עוד לא חתם עם הפועל על העברת שחקנים מצטיינים להפועל מעירוני קרית מלאכי?

אי פעם הצחקת מישהו עם הבדיחות שלך? לרק רק כאן בכל שנות חייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 08:44 
אנטיגונה כתב:

הבעיה היותר גדולה היא שיתוף הפעולה שניטרל כל סיכוי לאזושהי אופוזיציה נורמלית והכל באמתלת שווא של "הפועל שלנו"...אבל זה באמת פחות מעניין, העיקר שיש עשרות אנשים שמתמודדים לשבע מקומות בועד מנהל ומפזרים ססמאות על "השקעה במחלקת הנוער" מהכסף שאין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
להביא את דני פרדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

הבעיה היותר גדולה היא שיתוף הפעולה שניטרל כל סיכוי לאזושהי אופוזיציה נורמלית והכל באמתלת שווא של "הפועל שלנו"...אבל זה באמת פחות מעניין, העיקר שיש עשרות אנשים שמתמודדים לשבע מקומות בועד מנהל ומפזרים ססמאות על "השקעה במחלקת הנוער" מהכסף שאין...

זה ברור.
רמון פוליטיקאי והוגה תרגילים מסריחים מטבעו מול אנשים מבוגרים יותר ומנוסים יותר, אז בטח שהוא יצליח מול אוהדי הפועל.
החיבוק לעמותה נתן לו שני דברים: גם כמה מיליונים לרכישה שאין לו, וגם שקט ואמון בתוך הבית.
וגם אהבה ותמיכה, שהוא מעולם לא זכה להם.
להיפך, בכל מקום הוא היה האיש השנוא ביותר, ואין לי ספק שזה מרגש אותו שבפעם הראשונה הוא חש באמון, תמיכה ואהבה מצד "העם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:19 
היצר ההרסני שאנטיגונה מייצג פה בפורום הוא הזוי. נו, אז נבריח את רמון. ואז מה ? אתה תנהל? העמותה תנהל? מי ינהל את הקבוצה? מי ישים ערבויות בבקרה שצריך כל שנה?
התדמית שיצרנו לעצמנו (וגם אני חלק מזה) של קהל שמבריח כל בעלים היא רעה מאוד. במקרה של טביב לא הייתה ברירה אחרת לדעתי, אבל זה לא המצב מול רמון. ברגע שיבוא מישהו שמוכן לקחת על עצמו את האחריות הכלכלית שבלהחזיק את הפועל רמון לא יזוז הצידה אלא יקפוץ הצידה. אבל תמצאו מישהו כזה. הכי קל להגיד שלא רוצים, בוא נראה אתכם מוציאים מישהו שכן, כי כרגע אין אחד כזה.
ואין לזה שום קשר לעמותה, יש מציאות שברורה לכולם. התפקיד של קהל הוא לא לרדוף כל בעלים ולגרש אותו אם הוא לא מצליח, התפקיד של קהל הוא לתמוך בקבוצה ולסייע לה להצליח כמה שהוא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני מדבר על התפקיד שלנו כקהל והמסר החד-משמעי שחייב להיות מועבר לכל בעלים קיים או פוטנציאלי.
הרי ברור שאני לא יכול לעצור את חיים רמון או כל אדם אחר מלקנות את הקבוצה.
אבל לא היה צריך לקבל אדם כזה עם יכולות כספיות כאלה בחיבוק, ועוד לסייע לו כספית בקניית הקבוצה, גם כשמובן הרצון להיפטר מטביב כמה שיותר מהר.

ברור. היה עדיף להמשיך לשבת בחיבוק ידיים ולתת לטביב לבנות קבוצה מועמדת לירידה שכהוא יורק לכולנו בפרצוף וגונב עוד ועוד כסף. ברור. איך לא חשבו על זה בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
היצר ההרסני שאנטיגונה מייצג פה בפורום הוא הזוי. נו, אז נבריח את רמון. ואז מה ? אתה תנהל? העמותה תנהל? מי ינהל את הקבוצה? מי ישים ערבויות בבקרה שצריך כל שנה?
התדמית שיצרנו לעצמנו (וגם אני חלק מזה) של קהל שמבריח כל בעלים היא רעה מאוד. במקרה של טביב לא הייתה ברירה אחרת לדעתי, אבל זה לא המצב מול רמון. ברגע שיבוא מישהו שמוכן לקחת על עצמו את האחריות הכלכלית שבלהחזיק את הפועל רמון לא יזוז הצידה אלא יקפוץ הצידה. אבל תמצאו מישהו כזה. הכי קל להגיד שלא רוצים, בוא נראה אתכם מוציאים מישהו שכן, כי כרגע אין אחד כזה.
ואין לזה שום קשר לעמותה, יש מציאות שברורה לכולם. התפקיד של קהל הוא לא לרדוף כל בעלים ולגרש אותו אם הוא לא מצליח, התפקיד של קהל הוא לתמוך בקבוצה ולסייע לה להצליח כמה שהוא יכול.

:ROSE:

עלה לנו קצת לראש כל סיפור ה"נגרש כל בעלים".
גם אם אנחנו יודעים מה הסיבות, מאז שהקבוצה עברה לבעלות פרטית הקהל שלנו יצא נגד כל בעלים שהיה פה.
סגול והבלאגן במשרדים שלו, רמון והחבר'ה ב 04/05, מוני ובן עמי בתקופת שום ולוזון, ובעיקר טביב.
ההיסטוריה לרעתנו ואני די בטוח שהיא מרתיעה רוכשים פוטנציאלים (לא מעניין אותי מה קרה אצל המחלה עם המאבק שלהם בלוני והעשירים הקנדים שנחתו אצלם).
במקום לאיים שנבריח ונעיף כל בעלים שלא ישקיע, אולי כדאי שניתן גב לבעלים הקיימים עד שימצא אותו רוכש.
מי שיכול ויש לו זמן - שגם ינסה למצוא אחד כזה בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:53 
איך בדיוק "נמצא כזה"?? נלך לחפש בשדות בין השיחים? זה לא משהו שאוהדים צריכים לחפש, אלא אנשים בכירים ומקושרים.
למכבי יש את בושינסקי, לבית"ר יש את ברקת, מי בדיוק האוטריטה אצלנו שמחפשת משקיע או רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:57 
חיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 09:59 
שחר כתב:
איך בדיוק "נמצא כזה"?? נלך לחפש בשדות בין השיחים? זה לא משהו שאוהדים צריכים לחפש, אלא אנשים בכירים ומקושרים.
למכבי יש את בושינסקי, לבית"ר יש את ברקת, מי בדיוק האוטריטה אצלנו שמחפשת משקיע או רוכש?

צודק. אז בוא נעיף את רמון. זה יגרום לרוכש לבוא.
מה אתה מציע? אני באמת שואל. לרמון הכי קל ללכת עכשיו, ימכור שני שחקנים, יכסה את הגרעון, ויתן אותה לאיזה קובי סידי לנהל. ואז מה?
אני יודע שיש נסיונות להבאת רוכשים, יכול להיות שאתה חושב שזה לא רציני, יכול להיות שיש זלזול, אבל אני יודע על יותר מאדם רציני אחד שמתעסק בזה ואני יודע שמעורבים בזה האנשים הכי מקושרים שאפשר לחשוב עליהם בעולם הכדורגל.
אבל עובדה שגם בבית"ר ירושלים, כשראש העירייה מעורב, כל מה שהם מצליחים למצוא זה את אלי טביב, ובאף מועדון אחר אין באמת משהו רציני למרות שכולם מחפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 10:20 
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:

מה אתה מציע? אני באמת שואל. לרמון הכי קל ללכת עכשיו, ימכור שני שחקנים, יכסה את הגרעון, ויתן אותה לאיזה קובי סידי לנהל. ואז מה?
אני יודע שיש נסיונות להבאת רוכשים, יכול להיות שאתה חושב שזה לא רציני, יכול להיות שיש זלזול, אבל אני יודע על יותר מאדם רציני אחד שמתעסק בזה ואני יודע שמעורבים בזה האנשים הכי מקושרים שאפשר לחשוב עליהם בעולם הכדורגל.
אבל עובדה שגם בבית"ר ירושלים, כשראש העירייה מעורב, כל מה שהם מצליחים למצוא זה את אלי טביב, ובאף מועדון אחר אין באמת משהו רציני למרות שכולם מחפשים.

אי אפשר להשוות את המצב של בית"ר לשלנו, הצרות שלהם הרבה הרבה הרבה יותר גדולות משלנו, עם כל זה שהם קבוצת בירת ישראל ושאר הטייטלים.
מי בדיוק האנשים שמנסים להביא רוכש אצלנו, הם בכלל לא אמורים להיות מעולם הכדורגל אלא ברמות של פוליטיקה+ קשרים עסקיים ברמות הכי גבוהות שיש. זה סודי או משהו?

לגבי הניהול, אפשר לחשוב שרמון באמת כל כך מעורב בניהול השוטף..לא רואה שום הבדל בין זה לבין לתת לקובי סידי לנהל שגם כך מעורב בקבוצה. אני חושב שמלכתחילה כל העסקה שנתפרה היתה מסוכנת והיה עדיף לתת לטביב להתבשל עם מה שיש עם כל המשתמע מכך ואני מבין את ההשלכות, אין לי תשובות איך פותרים את המצב הקיים חוץ מלהפעיל מאה אחוז מאמץ לאתר רוכש, אחרת אנחנו בדרך למקומות מאוד לא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

איזו הודעה צבועה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:

אי אפשר להשוות את המצב של בית"ר לשלנו, הצרות שלהם הרבה הרבה הרבה יותר גדולות משלנו, עם כל זה שהם קבוצת בירת ישראל ושאר הטייטלים.
מי בדיוק האנשים שמנסים להביא רוכש אצלנו, הם בכלל לא אמורים להיות מעולם הכדורגל אלא ברמות של פוליטיקה+ קשרים עסקיים ברמות הכי גבוהות שיש. זה סודי או משהו?

לגבי הניהול, אפשר לחשוב שרמון באמת כל כך מעורב בניהול השוטף..לא רואה שום הבדל בין זה לבין לתת לקובי סידי לנהל שגם כך מעורב בקבוצה. אני חושב שמלכתחילה כל העסקה שנתפרה היתה מסוכנת והיה עדיף לתת לטביב להתבשל עם מה שיש עם כל המשתמע מכך ואני מבין את ההשלכות, אין לי תשובות איך פותרים את המצב הקיים חוץ מלהפעיל מאה אחוז מאמץ לאתר רוכש, אחרת אנחנו בדרך למקומות מאוד לא טובים.

אני מסכים שהצרות של בית"ר גדולות משלנו (מדובר שם על חובות של 18 מליון שקל ופוטנציאל ההכנסות שלהם נמוך בהרבה משלנו) אבל גם אצלנו המצב לא כ"כ פשוט.
הקבוצה עוד לא עברה סופית לרמון ואם תוסיף על זה את הגרעון הנוכחי, כל מי שירצה לקנות את הקבוצה יצטרך להשכיב כמה מיליונים טובים רק בשביל ההתחלה, מה עוד שזה לפני סוגית אחוזי השליטה וה 50% שכרגע נמצאים אצל מגוון גורמים (משקיעים+עמותה).
רמון טוען שהוא מעורב בכל פרט. גם לדעתי זה לא נראה ככה אבל זה מה שהוא טוען, הבעיה העיקרית היא שאין מנהל מקצועי במועדון ומי שנמצא ביומיום אלו לובין ומורדי. בגלל זה אנחנו מתנהלים ונראים כמו שכונה. אם רמון באמת ישאר הבעלים הדבר הראשון שהוא צריך לעשות, עוד לפני מאמן אפילו , זה להביא מנהל מקצועי שישב על התקציב וימנע את בזבוז הכסף המטורף שהלך העונה.
הכל עדיף על טביב. הכל. מה שקרה בקבוצה הבוגרת זה עוד כלום לעומת ההרס והחורבן במחלקת הנוער. 20 שחקנים, רובם שחקני נבחרת, שוחררו ללא תמורה ובדרכים משפילות תחת טביב ועצמוני. עד היום מנסים לשקם את ההרס והבלאגן שהוא השאיר אחריו. טביב לא פגע רק בהווה של המועדון אלא גם דאג להחריב את העתיד שלו ורק בזכות עבודה קשה ומאומצת המחלקה הזו חזרה לפסים נכונים. תבדוק מה קרה עם רז יצחק ואפילו עם דור חי-חמו שכבר נזרק מהמועדון ורק בגלל שהוא התעקש לא למצוא לעצמו קבוצה אחרת הצליחו להחזיר את מי שעשוי להיות מגן העתיד שלנו למועדון.

אני גם מאמין שרמון רוצה למכור את המועדון לא פחות מאיתנו. הלוואי וזה יקרה כמה שיותר מהר כי המצב הולך ונהיה עגום יותר ויותר. אין כסף לחצי השני לטביב ויש גרעון של 8 מליון שקל. לא רואה איך יוצאים מזה בלי בן אדם שיבוא לשים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את ראצ'ו.
רמון הגיע מלכתחילה כמשהו זמני, מישהו שפשוט יוציא את הפועל מהידיים של טביב לפני שלא תהיה הפועל ואז באמת ששאלת רוכש אחר בכלל לא היתה עולה ולא היתה רלוונטית כי לא היתה קבוצה.
נשמעו טענות שטביב מסכל מכירת המועדון בדרישות המופרכות שלו ורצינו שיהיה "מישהו משלנו" שיקח את הקבוצה וינהל אותה עד שיימצא רוכש מתאים ואז יעבירו לו את הקבוצה בלי יותר מדי קונצים.
זה התפקיד של רמון. סוג של "ממלא מקום". אני משוכנע שהוא וחבריו מחפשים להפועל רוכש אמיד שיתאים לקבוצה. כנראה שטרם נמצא כזה. מה לעשות שאנשים עם כסף לא עומדים בתור לזרוק מיליונים מכספם הפרטי על קבוצת כדורגל בישראל רק כדי שאחרי הפסד בדרבי יקללו אותם ואת בני משפחתם ואחרי רצף של 4-5 משחקים ללא ניצחון בעונה רעה, הם יצטרכו ליווי משטרתי כדי להגיע לאוטו שלהם בחניה...
הזיכרון של אוהד הכדורגל הישראלי הממוצע הוא משבת לשבת. לא מעבר. צריך להיות מישהו פסיכי באמת כדי לקחת את הקבוצה ולשרוף עליה עשרות מיליוני שקלים שאפשר היה להשקיע באפיק אחר ולהרוויח, להבדיל מכסף שיורד לטימיון בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: