שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:
איך בדיוק "נמצא כזה"?? נלך לחפש בשדות בין השיחים? זה לא משהו שאוהדים צריכים לחפש, אלא אנשים בכירים ומקושרים.
למכבי יש את בושינסקי, לבית"ר יש את ברקת, מי בדיוק האוטריטה אצלנו שמחפשת משקיע או רוכש?
צודק. אז בוא נעיף את רמון. זה יגרום לרוכש לבוא.
מה אתה מציע? אני באמת שואל. לרמון הכי קל ללכת עכשיו, ימכור שני שחקנים, יכסה את הגרעון, ויתן אותה לאיזה קובי סידי לנהל. ואז מה?
אני יודע שיש נסיונות להבאת רוכשים, יכול להיות שאתה חושב שזה לא רציני, יכול להיות שיש זלזול, אבל אני יודע על יותר מאדם רציני אחד שמתעסק בזה ואני יודע שמעורבים בזה האנשים הכי מקושרים שאפשר לחשוב עליהם בעולם הכדורגל.
אבל עובדה שגם בבית"ר ירושלים, כשראש העירייה מעורב, כל מה שהם מצליחים למצוא זה את אלי טביב, ובאף מועדון אחר אין באמת משהו רציני למרות שכולם מחפשים.
אי אפשר להשוות את המצב של בית"ר לשלנו, הצרות שלהם הרבה הרבה הרבה יותר גדולות משלנו, עם כל זה שהם קבוצת בירת ישראל ושאר הטייטלים.
מי בדיוק האנשים שמנסים להביא רוכש אצלנו, הם בכלל לא אמורים להיות מעולם הכדורגל אלא ברמות של פוליטיקה+ קשרים עסקיים ברמות הכי גבוהות שיש. זה סודי או משהו?
לגבי הניהול, אפשר לחשוב שרמון באמת כל כך מעורב בניהול השוטף..לא רואה שום הבדל בין זה לבין לתת לקובי סידי לנהל שגם כך מעורב בקבוצה. אני חושב שמלכתחילה כל העסקה שנתפרה היתה מסוכנת והיה עדיף לתת לטביב להתבשל עם מה שיש עם כל המשתמע מכך ואני מבין את ההשלכות, אין לי תשובות איך פותרים את המצב הקיים חוץ מלהפעיל מאה אחוז מאמץ לאתר רוכש, אחרת אנחנו בדרך למקומות מאוד לא טובים.
אני מסכים שהצרות של בית"ר גדולות משלנו (מדובר שם על חובות של 18 מליון שקל ופוטנציאל ההכנסות שלהם נמוך בהרבה משלנו) אבל גם אצלנו המצב לא כ"כ פשוט.
הקבוצה עוד לא עברה סופית לרמון ואם תוסיף על זה את הגרעון הנוכחי, כל מי שירצה לקנות את הקבוצה יצטרך להשכיב כמה מיליונים טובים רק בשביל ההתחלה, מה עוד שזה לפני סוגית אחוזי השליטה וה 50% שכרגע נמצאים אצל מגוון גורמים (משקיעים+עמותה).
רמון טוען שהוא מעורב בכל פרט. גם לדעתי זה לא נראה ככה אבל זה מה שהוא טוען, הבעיה העיקרית היא שאין מנהל מקצועי במועדון ומי שנמצא ביומיום אלו לובין ומורדי. בגלל זה אנחנו מתנהלים ונראים כמו שכונה. אם רמון באמת ישאר הבעלים הדבר הראשון שהוא צריך לעשות, עוד לפני מאמן אפילו , זה להביא מנהל מקצועי שישב על התקציב וימנע את בזבוז הכסף המטורף שהלך העונה.
הכל עדיף על טביב. הכל. מה שקרה בקבוצה הבוגרת זה עוד כלום לעומת ההרס והחורבן במחלקת הנוער. 20 שחקנים, רובם שחקני נבחרת, שוחררו ללא תמורה ובדרכים משפילות תחת טביב ועצמוני. עד היום מנסים לשקם את ההרס והבלאגן שהוא השאיר אחריו. טביב לא פגע רק בהווה של המועדון אלא גם דאג להחריב את העתיד שלו ורק בזכות עבודה קשה ומאומצת המחלקה הזו חזרה לפסים נכונים. תבדוק מה קרה עם רז יצחק ואפילו עם דור חי-חמו שכבר נזרק מהמועדון ורק בגלל שהוא התעקש לא למצוא לעצמו קבוצה אחרת הצליחו להחזיר את מי שעשוי להיות מגן העתיד שלנו למועדון.
אני גם מאמין שרמון רוצה למכור את המועדון לא פחות מאיתנו. הלוואי וזה יקרה כמה שיותר מהר כי המצב הולך ונהיה עגום יותר ויותר. אין כסף לחצי השני לטביב ויש גרעון של 8 מליון שקל. לא רואה איך יוצאים מזה בלי בן אדם שיבוא לשים כסף.