תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 00:35 
הוא מבין כדורגל. זה לא מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 00:43 
EZMAN כתב:
פאביו כתב:
lihi כתב:
עד לפני חודש אמרתם שהפועל חייבת לשלב את הצעירים במשחקים
אמרתם שאתם מוכנים לקבל הכל רק בשביל שהצעירים ישחקו ולא ה"שכירי חרב" ששיחקו.
אמרתם שלא משנה מה יקרה, אתם מוכנים לשחק עם צעירים שנלחמים אבל לא טובים, מאשר שחקנים ותיקים שמזלזלים במועדון.
בשבועיים האחרונים כמות הקללות שסופג רמזי עוברות כל גבול, אנשים מכל היציעים צועקים לו כל מיני דברים לא נעימים בכלל.. הזיכרון שלכם קצר.
לא סתם רמזי היה אחד השחקנים הבולטים בקבוצת הנערים והנוער של המועדון, לא סתם הקפיצו אותו שנה אחר שנה לקבוצה שמובילה את המועדון.
לילד יש כישרון, לילד יש פוטנציאל.
אתם רק גורמים לו לאבד את הביטחון.
אל תשכחו דבר אחד, זרקו אותו לתוך הבוץ הכי עמוק של הקבוצה, לתקופה הכי קשה, כמעט בלתי אפשרי לפרוח בתקופה כזאת.
זה הזמן לתת לו צ'אנס, גם אם הוא לא טוב, התפקיד שלנו הוא להמשיך ולתמוך, לתת לילד ביטחון, הוא בסך הכל בן 17!

:HEART2: :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 00:50 
lihi כתב:
אמרתם שלא משנה מה יקרה, אתם מוכנים לשחק עם צעירים שנלחמים אבל לא טובים, מאשר שחקנים ותיקים שמזלזלים במועדון.
בשבועיים האחרונים כמות הקללות שסופג רמזי עוברות כל גבול, אנשים מכל היציעים צועקים לו כל מיני דברים לא נעימים בכלל.. הזיכרון שלכם קצר.
לא סתם רמזי היה אחד השחקנים הבולטים בקבוצת הנערים והנוער של המועדון, לא סתם הקפיצו אותו שנה אחר שנה לקבוצה שמובילה את המועדון.
אל תשכחו דבר אחד, זרקו אותו לתוך הבוץ הכי עמוק של הקבוצה, לתקופה הכי קשה, כמעט בלתי אפשרי לפרוח בתקופה כזאת.
זה הזמן לתת לו צ'אנס, גם אם הוא לא טוב, התפקיד שלנו הוא להמשיך ולתמוך, לתת לילד ביטחון, הוא בסך הכל בן 17!

ענק... צריך לשכפל אותך :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אם ימישכו לפתוח עליו אשכול אחרי כל משחק ולחרוץ את דינו אחרי כל משחק, יהיה לו קשה.
לשחקני נוער לפעמים לוקח גם שנתיים-שלוש להגיע לבשלות. הדבר יחיד שצריכים להבין זה אם יש שם פוטנציאל. אם אכן קיים, הילד הזה צריך לרוץ ברוטציה במשך שנתיים לפחות, ולשחק כמה שאפשר (עכשיו זה זמן מצוין לתת לו). כל עוד להפועל לא יהיה אדם שישים כסף, הסיכוי היחיד זה שחקנים מהנוער וזו צריכה להיות תוכנית מאורגנת היטב ועם היד על הדופק.
במכבי לדעתי לא מבינים עד היום את גודל התרומה של מוטי איווניר בחצי העונה שלו ב-2011 שהוא באיזהשהו מקום ויתר על תוצאות (שכבר לא קבעו כלום) ונתן לצעירים לשחק. היום הם מרוויחים אותם.
בהפועל חייבת להיות אג'נדה של שילוב שחקני נוער בקבוצה הבוגרת. בהדרגה ובחוכמה, אבל זה חייב להיות.

בדיוק.
גם לנאתכו, שי, גילי ועוד רבים וטובים לקח יותר מעונה-שתיים עד שתפסו ניסיון והתפתחו פיזית ובהבנת המשחק עד שהגיעו להיות שחקנים גדולים.
שחקן צעיר צריך שיתנו לו ביטחון, שקט וכמובן דקות משחק בשביל להתפתח.
אפרופו שחקנים צעירים ודקות משחק, חבל שבסיטואציה הנוכחית לא מנצלים את המצב להריץ גם את קליימן בשער, במקום אפולה שברור לכולם שלא ימשיך שנה הבאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 08:34 
כמה מהלכים טובים וכבר התחיל לעשות פוזות, מראה עצובה של שחקני הנוער בישראל...
גם אחרי הכמה דקות סבירות שלנו במחצית השניה, הוא לא מתאים לבוגרים. בטח לא הגנתית ורוב הזמן התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 11:30 
רץ, נלחם, רוצה ואתמול גם הראה כדורגל ונתן בישול אדיר לחנן ממן.
הוא רק בן 17, תתמכו בו, תעודדו אותו וכולנו נרוויח.
רמזי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
רק על הקטע שהוא לא הוציא תכדור ואפילו לא המתהמה עם ההחלטה והמהלכים שלו שהובילו לגול השני,
הוא צריך לקבל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
כן, כשעתיד המועדון כולו (וכך מציירים נציגי העמותה כאן מעל גבי הפורום : viewtopic.php?f=4&t=95541&p=1686917&sid=2d50f7ed1ff3729dcd42b6cadb09514c#p1686917) עומד על הפרק,
זה בדיוק הזמן להכניס להרכב ילד בן 17 שלא מסוגל לחבר שני פסים כי הוא מבוהל.
מילא שהייתם אומרים לי שהעונה של הפועל גמורה ואין כבר על מה לשחק, אבל זה ממש לא המצב.

אם הוא עולה בדרבי זה חתיכת ביזיון.
ולא, אין לי שום דבר נגדו. הוא ממש לא אשם שהוא נזרק למים בגיל שרק סופר-סטארים זכו לשחק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כן, כשעתיד המועדון כולו (וכך מציירים נציגי העמותה כאן מעל גבי הפורום : viewtopic.php?f=4&t=95541&p=1686917&sid=2d50f7ed1ff3729dcd42b6cadb09514c#p1686917) עומד על הפרק,
מילא שהייתם אומרים לי שהעונה של הפועל גמורה ואין כבר על מה לשחק, אבל זה ממש לא המצב.

ולא, אין לי שום דבר נגדו. הוא ממש לא אשם שהוא נזרק למים בגיל שרק סופר-סטארים זכו לשחק בו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 15:11 
האדס כתב:

זו הבעיה העיקרית, שמאכילים אותכם בשטויות האלה שעתיד המועדון הוא על הפרק. ולא הגזמת בכלל, "בזיון". בזיון זה איך שהפועל נראו בדרבי הקודם ואם אני זוכר נכון, לספורי לא היה חלק מהותי בו.
הילד הזה משחק חודש וחצי בקבוצה הבוגרת וכבר החלטת שהוא מבוהל ולא יודע לחבר שני פסים. אתמול בחצי השני הוא היה בסדר גמור, בטח יותר מכל מיני ניר נחומים כאלה שמסתובבים פה.
עתיד המועדון, בטח שיש גולדהאר בסביבה ולנו אין, זה הנוער שלך, ולא עוד 12 מילון שקל שאולי תגרד מאירופה אם תגיע לשלב הבתים בספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 15:13 
לא מחבר שני פסים? אז אני מבין שאת הפס לגול שלו אתמול חנן ממן קיבל מרוח הקודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי אתמול בשער 7, ודווקא הרבה אנשים עודדו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 16:45 
redrony כתב:
האדס כתב:

זו הבעיה העיקרית, שמאכילים אותכם בשטויות האלה שעתיד המועדון הוא על הפרק. ולא הגזמת בכלל, "בזיון". בזיון זה איך שהפועל נראו בדרבי הקודם ואם אני זוכר נכון, לספורי לא היה חלק מהותי בו.
הילד הזה משחק חודש וחצי בקבוצה הבוגרת וכבר החלטת שהוא מבוהל ולא יודע לחבר שני פסים. אתמול בחצי השני הוא היה בסדר גמור, בטח יותר מכל מיני ניר נחומים כאלה שמסתובבים פה.
עתיד המועדון, בטח שיש גולדהאר בסביבה ולנו אין, זה הנוער שלך, ולא עוד 12 מילון שקל שאולי תגרד מאירופה אם תגיע לשלב הבתים בספטמבר.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 16:52 
מעניין אותי מה הפורום היה אומר אם במכבי חיפה או במחלה היו משלבים ככה את רמזי .
זה היה נשמע בערך ככה :

"תראו מזהה מועדונים עם חשיבה לתווך רחוק.."
"למה לנו אין ילדים מהנוער שיכולים להשתלב בבוגרים..."

חלאס זה ילד בן 17 ובאמת שהוא נותן יכולת יותר טובה מרוב השחקנים ששיחקו השנה בהרכב . תנו לו זמן וביטחון ואני מבטיח לכם שהוא יצליח.

ורק להזכירכם שגם את זהבי ונאתכו שרפתם בהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד שמשלבים אותו, מראה שיפור ממשחק למשחק - אישית אני מאוד מאמין בו.
אין לי בעיה עם זה שיפתח בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

צודק! ביזיון ששומרים כוכבי ענק כמו אלרואי כהן וניר נחום על הספסל בשביל לתת דקות משחק לשחקן בית שבינתיים מציג מעט יותר איכפתיות מהם.
דרבי זה משחק שבסופו של דבר קם ונופל הרבה מאוד על רצון והקרבה של השחקנים. יש לי הרגשה שספורי, במיוחד אחרי המשחק האחרון, יתן טיפה יותר את התחת משניהם.
חוץ מזה שיש מאמן שנמצא באימונים ורואה יותר טוב מאיתנו למי מגיע ולמי לא.
כרגע, לצערי, ספורי זה השחקן הצעיר היחיד שזוכה לאחרונה לקרדיט גדול.
לצערי, אין כאן איזו מדיניות של המאמן של חשיבה לטווח ארוך של לשלב שחקני נוער, כי המאמן בעצמו יודע שהוא צריך להוכיח את עצמו עד הסוף העונה.
ושוב, לצערנו, אין לנו אף כוכב גדול או שחקן בית עם עבר מפואר שמתייבש על הספסל במקום רמזי ספורי.
אז בקיצור, תפסיקו לקשקש ותגידו תודה שאולי מהדקות והניסיון הזה שהוא מקבל עכשיו אולי נזכה בעתיד. אה, ולא יזיק לכם לתמוך בשחקן בית בן 17 וחצי שסוף סוף במשחק אחרון תפס קצת בטחון והתחיל להראות שיש לו משהו ברגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 17:29 
מגיע לקהל הזה ניר נחום ואלרואי כהן. מתבייש לקרוא פה את ההודעות האלה. ראבק זה ילד בן 17, מה חשבתם שבתוך חודש הוא יהפוך לסופרסטאר? זה לוקח זמן, גם לגדולים ביותר. אז תתנו לו ביטחון וזמן במקום לשפוך את כל הרפש שאתם כל כך טובים בו. נמאסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
בעיקרון הוא מאוד עצבן אותי עד אתמול אבל באמת שעל המשחק שלו אתמול אין לי טענות. שיחק טוב, חילץ כדורים, שלט טוב בכדור, בישל, לא תקע את ההתקפות בניגוד למשחקים קודמים. אני לא יודע אם פרדי מתכנן לעלות איתו בדרבי, זה יכול להיות הימור גדול והייתי מעדיף שלא, אבל ספורי היה אתמול לא רע בכלל, ונתן תקווה לכישרון שיכול להתפתח פה לשנים רבות. ככה או ככה, אין לנו מה להפסיד איתו, בוודאי שלא בעונה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:11 
לבחור יש אופי,
אז אולי העלו אותו מוקדם מידי לסגל הבוגרים ,אבל זו לא אשמתו,
ולכן זה עוול ל"נתח" ולבקר אותו מקצועית ,
בטח ובטח לא לקלל אותו.
צריך רק להעריך את עצם זה שעל המגרש הוא נראה לא פחות טוב מהרבה שחקנים וותיקים ומנוסים.
אתם קולטים,בדר"כ עד ששחקן נוער דורך על הדשא הוא נדרש להשתפשף לפחות שנה/שנתיים בנוער ואז אם בכלל רואה דשא.
הבחור ,רק השנה עלה לנוער ,אתם קולטים רק השנה עלה לנוער.
שחקן כזה,סליחה הילד ראוי אך רק לתמיכה ולעדוד ,
את הביקורת המקצועית נשאיר למאמן.
רק שיצליח וכמו שאמרתי ,יש לו אופי ,
הוא לומד ,הוא ילמד והוא ישתפר.
ואם יש שחקן שהייתי צריך להמר שיהיה בעתיד שחקן מן המניין ומוביל בבוגרים ,אז לא אקח סכון גדול לגביו.
רק בהצלחה ילד :ROSE: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
לא מצליח להבין למה אתם חושבים שאני רוצה ברעתו של הילד, ההפך הוא הנכון.
אני מדבר על מה שאני רואה, לא על פנטזיות. הוא לא מתאים ואפילו לא נראה בכיוון של מתאים.
כשיש לנו עוד הרבה על מה לשחק העונה, זה פשוט מביך שהוא משחק. הבישול שלו ביום שבת זה רק על הנייר, זה לא איזה כדור חכם לגול, ואם לא איינוגבה זה אפילו לא גול.
ואפשר להפסיק כבר עם "הוא רק עלה מהנוער!!!" כי זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 23:00 
האדס כתב:
לא מצליח להבין למה אתם חושבים שאני רוצה ברעתו של הילד, ההפך הוא הנכון.
אני מדבר על מה שאני רואה, לא על פנטזיות. הוא לא מתאים ואפילו לא נראה בכיוון של מתאים.
כשיש לנו עוד הרבה על מה לשחק העונה, זה פשוט מביך שהוא משחק. הבישול שלו ביום שבת זה רק על הנייר, זה לא איזה כדור חכם לגול, ואם לא איינוגבה זה אפילו לא גול.
ואפשר להפסיק כבר עם "הוא רק עלה מהנוער!!!" כי זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לכם.

מה אתה רואה?
אתה רואה ילד שמשחק חודש וחצי בקבוצה הבוגרת, בקבוצה שמשחקת כדורגל רע שמקשה גם על שחקנים טובים מספורי להביא לידי ביטוי מה שהם יודעים.
שחקני נוער צריכים לפעמים גם שנתיים בשביל להשתלב. זה נכון שהוא לא חייב להיות בהרכב, אבל הוא חייב לקבל דקות משחק שמתישהו בעונה הבאה הוא מקסימום בעונה אחריה הוא יוכל להיות משמעותי יותר.
פיני בלילי חטף מכל הכיוונים בעונת 98, ובדאבל הרווחת אותו.
זה הזמן לשלב שחקני נוער. העונה הזו גמורה. שתי העונות הקרובות צריכות להיות בעדיפות, בדיוק כמו שהן היו בעדיפות אצל איווניר במכבי והמטומטמים האלה לא מבינים עד היום מה הוא עשה בשבילם.
ועוד פעם עם ההצהרות הבומבסטיות שלך: "מביך שהוא משחק". תאמין לי שיש שחקנים יותר מביכים בסגל של הפועל שמשחקים ואם התוצאות הן הדאגה שלך, אם אני לא טועה הפועל מנצחים כבר שלושה משחקים רצוף שהוא בהרכב ככה שאתה אפילו לא נפגע. ואם לא היית כזה אנטי, היית רואה שאתמול בחצי השני הוא גם היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
לא כל שחקני נוער מראים כמה הם גדולים בגיל 17 18 ואפילו 19. אפילו לא הרוב.
רובם, אם רוצים להרוויח אותם, צריכים לשחק למרות שהם עדיין לא שם.
זה לא מביך, ולא בטיח.
ואם יתגלה שהוא לא מספיק טוב בשביל להשתלב בהפועל, לא קרה כלום. נשאיל אותו כמו את שאר שחקני הנוער.

המשפט הבא תקף גם לאשכול על שי.
מי שחי בסרט שזו הפועל הענקית של הדאבל, שיתעורר מהר. אנחנו קבוצה בינונית, ושי הוא לא מי שמפריע לנו להתקדם. כסף. זה מה שמפריע לנו להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 00:03 
אדום נחמד כתב:
לא כל שחקני נוער מראים כמה הם גדולים בגיל 17 18 ואפילו 19. אפילו לא הרוב.
רובם, אם רוצים להרוויח אותם, צריכים לשחק למרות שהם עדיין לא שם.
זה לא מביך, ולא בטיח.
ואם יתגלה שהוא לא מספיק טוב בשביל להשתלב בהפועל, לא קרה כלום. נשאיל אותו כמו את שאר שחקני הנוער.

המשפט הבא תקף גם לאשכול על שי.
מי שחי בסרט שזו הפועל הענקית של הדאבל, שיתעורר מהר. אנחנו קבוצה בינונית, ושי הוא לא מי שמפריע לנו להתקדם. כסף. זה מה שמפריע לנו להתקדם.

לגבי שי, לא מבין מה הקשר אם זו הפועל של הדאבל או לא. שי שחקן בינוני בקבוצה בינונית. הקבוצה היא בינונית בין השאר בגלל שיש בה שחקנים בינוניים כמו שי. זה לא עניין אם הוא מפריע להתקדם, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה עם שאיפות כמו שאמורות להיות להפועל. בשביל לקחת מקום שלישי או רביעיהוא אכן מספיק. אם רוצים יותר, צריכים שחקנים טובים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לגבי שי, לא מבין מה הקשר אם זו הפועל של הדאבל או לא. שי שחקן בינוני בקבוצה בינונית. הקבוצה היא בינונית בין השאר בגלל שיש בה שחקנים בינוניים כמו שי. זה לא עניין אם הוא מפריע להתקדם, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה עם שאיפות כמו שאמורות להיות להפועל. בשביל לקחת מקום שלישי או רביעיהוא אכן מספיק. אם רוצים יותר, צריכים שחקנים טובים יותר

נו, ומה אמרתי?
ברור שצריך שחקנים טובים יותר אם רוצים אליפות.
בשביל שחקנים טובים יותר צריך כסף גדול יותר.
אין כזה.
לא כרגע.
אך כל עוד אין כסף, וצריך לבנות קבוצה עם מה שיש, שי הוא לא כזה נורא. וגם ספורי לא אסון (להפך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 00:08 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:

נו, ומה אמרתי?
ברור שצריך שחקנים טובים יותר אם רוצים אליפות.
בשביל שחקנים טובים יותר צריך כסף גדול יותר.
אין כזה.
לא כרגע.
אך כל עוד אין כסף, וצריך לבנות קבוצה עם מה שיש, שי הוא לא כזה נורא. וגם ספורי לא אסון (להפך).

על ספורי אני מסכים ולגבי שי, שוב, לא אסון, אבל להבדיל מספורי, ממנו אתה יודע מה תקבל, בעוד שספורי הוא שחקן שצריך לקדם ולהבין עוג מה טיבו.
אין בעיה ששי יישאר, אבל גם בסגל הזה לדעתי אין לו מקום בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 03:19 
lihi כתב:

מסכים איתו בכל מילה (הוא לא אוהד מכבי)

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
היו לו כמה קטנות מבריקות
תנו צ'אנס!....... וגם בדרבי (לפחות כמחליף)
הוא בן 17 !!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 08:43 
נכון, הוא בן 17, ובשלב הזה, הוא צריך לשחק בליגה לנוער ולהוכיח את עצמו שם.

אין לי שום טענה כלפי ספורי, רק כלפי מי שהחליט לזרוק אותו להרכב הקבוצה הבוגרת - דבר שרק יזיק להתפתחות שלו כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
נכון, הוא בן 17, ובשלב הזה, הוא צריך לשחק בליגה לנוער ולהוכיח את עצמו שם.

אין לי שום טענה כלפי ספורי, רק כלפי מי שהחליט לזרוק אותו להרכב הקבוצה הבוגרת - דבר שרק יזיק להתפתחות שלו כשחקן.

אבל רגע! הוא עלה רק עכשיו מהנוער!
מגיע לך ניר נחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: