תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
מעניין אם בזמן טביב זה היה קורה איזה הפגנה/הלחמה/ניתוח בלי הרדמה הפורום היה עושה ל"גביר טביב"

אני דיי בטוח שזה היה גם בזמן טביב, אבל אז נראנו קצת יותר טוב והקהל התעסק קצת פחות ביכולת השחקנים, אז אף אחד לא שם לב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:06 
התרפתנתם לגמרי.

למה ששחקנים לא יקבלו מידי פעם יומיים חופש? בגלל שהם מרוויחים יותר מידי כסף לטעמכם?
מה מפריע לכם שהם יורדים לאילת? אפשר לחשוב שבאירופה כל השחקנים המקצוענים אחרי אימון הולכים לנוח במיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
התרפתנתם לגמרי.

למה ששחקנים לא יקבלו מידי פעם יומיים חופש? בגלל שהם מרוויחים יותר מידי כסף לטעמכם?
מה מפריע לכם שהם יורדים לאילת? אפשר לחשוב שבאירופה כל השחקנים המקצוענים אחרי אימון הולכים לנוח במיטה.

כן שחר,אני מתחרפן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקבוצה שלי נראית כמו פח של אשפה
מצליחה להגיע ב -8 משחקים למצב אחד
עפה מהגביע מראשון לציון
בקושי עוברת את כ"ס בגביע
תיקו מול כל התחתית

והשחקנים יורדים לאילת !?
אותי זה מחרפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתאמן יותר מהם ?

לא ביקשתי שאתה תתחרפן
אותי זה מחרפן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:18 
פאביו כתב:
שחר כתב:
התרפתנתם לגמרי.

עפה מהגביע מראשון לציון
בקושי עוברת את כ"ס בגביע
תיקו מול כל התחתית

והשחקנים יורדים לאילת !?
אני מתאמן יותר מהם ?

לא ביקשתי שאתה תתחרפן
אותי זה מחרפן

אז תתחרפן מזה שהם כשלונות. אין לך שום סיבה להתחרפן מזה שגם הם יוצאים לחופש במהלך העונה כשמתאפשר. אף אחד לא יכול להבטיח שהם יראו יותר טוב אם היו אימונים גם בשישי ובשבת. גם כשזכינו בדאבל הם ירדו לאילת בפגרת הנבחר ומנסיון העבר 90 אחוז משחקני הליגה יורדים בפסח לאילת. זה שהחלטתם שאם יהיו להם עוד 2 אימונים הם יהפכו לברצלונה זה בגלל שאתם מחורפנים מראש במקרה הרע, או בגלל שהחלטתם להמציא איזו תורת אימון חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
פאביו כתב:
שחר כתב:
התרפתנתם לגמרי.

עפה מהגביע מראשון לציון
בקושי עוברת את כ"ס בגביע
תיקו מול כל התחתית

והשחקנים יורדים לאילת !?
אני מתאמן יותר מהם ?

לא ביקשתי שאתה תתחרפן
אותי זה מחרפן

אז תתחרפן מזה שהם כשלונות. אין לך שום סיבה להתחרפן מזה שגם הם יוצאים לחופש במהלך העונה כשמתאפשר. אף אחד לא יכול להבטיח שהם יראו יותר טוב אם היו אימונים גם בשישי ובשבת. גם כשזכינו בדאבל הם ירדו לאילת בפגרת הנבחר ומנסיון העבר 90 אחוז משחקני הליגה יורדים בפסח לאילת. זה שהחלטתם שאם יהיו להם עוד 2 אימונים הם יהפכו לברצלונה זה בגלל שאתם מחורפנים מראש במקרה הרע, או בגלל שהחלטתם להמציא איזו תורת אימון חדשה.

אם היינו מקום ראשון מצידי שלא יתאמנו כל השבוע,שיבואו בשבת ינצחו ויירדו לאילת.
מכיוון שהם נראים יותר גרוע מהפועל גדרה,אני מצפה שהמאמן סמרטוט שלהם יעשה להם סופש מרוכז של אימונים שהם יראו כמו הפועל ראשון.

אה,ועוד משהו,הם לא כשלונות,ממש לא.
כשמות הם מעולים,רק שהם לא נראים קבוצת כדורגל,ואתה יודע טוב מאד שסגל לא רע יש לך.
בטח לא סגל שצריך כמעט לעוף מול האחרונה בטבלה בליגה השניה,(להזכירך כ"ס,גביע).

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:51 
רואה שחורות כתב:
ראצ'ו כתב:
גם מנוחה ליומיים-שלושה באמצע העונה זה טוב וזה בריא. דיי לחפש איפה שאין, כל אחד נהיה לי מומחה פיזיולוגי.

מבחינתי הם נחים כל השבוע. אימון אחד ביום, חמישה אימונים בשבוע מקסימום? זו בדיחה שאין כדוגמתה. הם מקבלים מאות אלפי שקלים, למה הם לא יכולים לפקוד את מתחם האימונים בשמונה בבוקר, לשבת עם פסיכולוג, לאכול ארוחת בוקר מזינה, לשבת עם תזונאי, להתאמן בחדר כושר עם מומחה, לעבור למגרש, לעבור עיסוי, לפגוש רופא, לאכול ארוחת צהריים מזינה, לתת עוד שעה חדר כושר ורק אז לחזור לבלונדיניות, לוודקה ולמרצדס שמחכה בבית? שיתביישו להם.

כי אין כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:58 
פאביו כתב:
שחר כתב:
פאביו כתב:
שחר כתב:
התרפתנתם לגמרי.

עפה מהגביע מראשון לציון
בקושי עוברת את כ"ס בגביע
תיקו מול כל התחתית

והשחקנים יורדים לאילת !?
אני מתאמן יותר מהם ?

לא ביקשתי שאתה תתחרפן
אותי זה מחרפן

אם היינו מקום ראשון מצידי שלא יתאמנו כל השבוע,שיבואו בשבת ינצחו ויירדו לאילת.
מכיוון שהם נראים יותר גרוע מהפועל גדרה,אני מצפה שהמאמן סמרטוט שלהם יעשה להם סופש מרוכז של אימונים שהם יראו כמו הפועל ראשון.

אה,ועוד משהו,הם לא כשלונות,ממש לא.
כשמות הם מעולים,רק שהם לא נראים קבוצת כדורגל,ואתה יודע טוב מאד שסגל לא רע יש לך.
בטח לא סגל שצריך כמעט לעוף מול האחרונה בטבלה בליגה השניה,(להזכירך כ"ס,גביע).

אז אתה מצפה, אבל אתה לא איש מקצוע וגם אני לא. ושחקני כדורגל למרות שהם מופיעים בקלפים ואוהדי הפועל מחברים להם שירים הם בני אדם והם גם מתאמנים בערב החג ובחג בזמן שאתם עושים מה שאתם עושים עם החברים או המשפחות ובאף חוברת לא כתוב ששבוע אימונים של שבעה אימונים הוא מתכון להצלחה או שהוא עדיף על שבוע של חמישה אימונים וכמות ורמת האימונים לא נקבעת ע"פ תוצאות או מיקום בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א הפכה להיות גרועה קודם כל כי הלחץ הגיע לרגליים של השחקנים.
עומר דמארי וטל בן חיים לא שכחו לשחק כדורגל, טוטו תמוז מעולם לא החמיץ כמו שהחמיץ בראשון.
יש להם פאקינג משקולות של 534 טון על הגוף. עכשיו, שהעונה גמורה, זה כבר ממש לא משנה אם הם באילת או בוולפסון. רק שירגעו לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
התשובות שלך ראצ'ו, בפעם הראשונה מאז שאני עוקב, מאוד מאכזבות.

האדס, הייתי מסכים איתך אם העונה היתה גמורה. אירופה זה קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק.
סליחה שאני שואלת אבל היה לנו פעם שחקן בשם גילי ורמוט הוא בעניין? משהו יש איזה שיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
- תגובה לבחור שלא מבין מה מפריע לחלק מהאוהדים בלו"ז האימונים -

השחקנים האלה מרוויחים הרבה כסף, הרבה מעבר לאדם הממוצע, מתאפשרת להם חיים ברמה מאוד גבוהה. הם זכו לעבוד במקצוע שרובינו אם הייתה
ניתנת לנו הבחירה היינו הולכים אליו - והם פשוט יורקים על העובדה הזאת. הם זכו לתהילה, לאהדה, לכסף, לחיים ממשחק - ואין להם שום כבוד לזה.
שאני רואה את שחקנים בקבוצה שלי שבוע אחרי שבוע לא מצליחים לסיים 90 דקות (ברוטו, נטו סביבות ה45), שחקנים הולכים במגרש, שחקנים שנפצעים
כתוצאה מעבודה לא נכונה, ושבסוף הקבוצה שלי נראית חרא ומכתימה את השם שלה משבוע לשבוע - אני מחוייב לשאול למה?! למה לעזעזל שחקנים שהעיסוק שלהם
הוא ספורט לא מסוגלים לרוץ 90 דקות? למה שחקן שמגיל 8 משחק כדורגל ומרוויח מזה כל כך הרבה לא מצליח למסור פס, שלא לדבר על הגבהות. למה הכל פה כל כך איטי?
למה באירופה דברים לא נראים כל כך רע? התשובה לזה, וכולנו כבר יודעים את זה הרבה זמן, זה הביזיון והזלזול בענף שקיים פה. ההשקעה של שחקנים בארץ במקצוע הזה
לא רחוקה מהשקעה ששחקנים בקבוצות חובבניות ברחבי העולם שלא משתכרים מכדורגל משקיעים בזה. אם המצב הזה היה מושלם והיה פה כדורגל ברמה גבוהה, לאף
אחד לא היה הצדקה "לפתוח עיניים" על כמות הזמן שהשחקנים האלה משקיעים במקצוע שלהם, אך מכיוון שכולנו רואים ומבינים שלא נעשית עבודה הדבר מפריע.
זה פשוט מגוחך ששחקנים פה קמים ב11 לאימון, עושים קצת כאילו והולכים אחר כך לקפה ולמסיבות, ככה נוצרת ליגה של פרימדונות, של שחקנים מפונקים בלי כבוד למקצוע שלהם,
להם זה לא מפריע כל כך כי החשבון דופק, אבל לנו האוהדים שמסיבה כלשהי, מחלה, מכורים לחרא הזה זה מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:13 
Feigenbaum כתב:
- תגובה לבחור שלא מבין מה מפריע לחלק מהאוהדים בלו"ז האימונים -

השחקנים האלה מרוויחים הרבה כסף, הרבה מעבר לאדם הממוצע, מתאפשרת להם חיים ברמה מאוד גבוהה. הם זכו לעבוד במקצוע שרובינו אם הייתה
ניתנת לנו הבחירה היינו הולכים אליו - והם פשוט יורקים על העובדה הזאת. הם זכו לתהילה, לאהדה, לכסף, לחיים ממשחק - ואין להם שום כבוד לזה.
שאני רואה את שחקנים בקבוצה שלי שבוע אחרי שבוע לא מצליחים לסיים 90 דקות (ברוטו, נטו סביבות ה45), שחקנים הולכים במגרש, שחקנים שנפצעים
כתוצאה מעבודה לא נכונה, ושבסוף הקבוצה שלי נראית חרא ומכתימה את השם שלה משבוע לשבוע - אני מחוייב לשאול למה?! למה לעזעזל שחקנים שהעיסוק שלהם
הוא ספורט לא מסוגלים לרוץ 90 דקות? למה שחקן שמגיל 8 משחק כדורגל ומרוויח מזה כל כך הרבה לא מצליח למסור פס, שלא לדבר על הגבהות. למה הכל פה כל כך איטי?
למה באירופה דברים לא נראים כל כך רע? התשובה לזה, וכולנו כבר יודעים את זה הרבה זמן, זה הביזיון והזלזול בענף שקיים פה. ההשקעה של שחקנים בארץ במקצוע הזה
לא רחוקה מהשקעה ששחקנים בקבוצות חובבניות ברחבי העולם שלא משתכרים מכדורגל משקיעים בזה. אם המצב הזה היה מושלם והיה פה כדורגל ברמה גבוהה, לאף
אחד לא היה הצדקה "לפתוח עיניים" על כמות הזמן שהשחקנים האלה משקיעים במקצוע שלהם, אך מכיוון שכולנו רואים ומבינים שלא נעשית עבודה הדבר מפריע.
זה פשוט מגוחך ששחקנים פה קמים ב11 לאימון, עושים קצת כאילו והולכים אחר כך לקפה ולמסיבות, ככה נוצרת ליגה של פרימדונות, של שחקנים מפונקים בלי כבוד למקצוע שלהם,
להם זה לא מפריע כל כך כי החשבון דופק, אבל לנו האוהדים שמסיבה כלשהי, מחלה, מכורים לחרא הזה זה מפריע.

אתה חושב שהאופי של שחקנים באירופה הוא שונה? שחקנים באירופה לא יוצאים למועדונים אחרי משחקים?
ההבדל היחיד הוא ברמת המתקנים והתשתיות של המועדון.אם אתה רוצה ששחקנים יבואו בבוקר ויעזבו אחרי הצהריים אז אתה צריך לספק להם אוכל ומקום לישון בו. עד שלא יהיו דברים כאלה , אין מה לבוא בטענות לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:34 
נסחפתם לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
בפעם השלישית באשכול, חשוב לי להבהיר שהטענה שלי היא לא לשחקנים. נותנים להם חופש ואומרים להם שהם יכולים לעשות מה שבא להם, בחורים בגיל כזה מן הסתם ימצאו את עצמם מהר מאוד באילת כפי שצפיתי בהודעת הפתיחה.
הטענה היא כלפי מי שקובע את הלו"ז.
שחר,
בניגוד לבד"כ הפעם אני לא מסכים איתך. אתה רואה איך הקבוצה משחקת בדיוק כמוני ומבין יותר טוב ממני שככה לא נראית קבוצת כדורגל. שלא יראו כמו ברצלונה,מספיק שיראו כמו ראשון במחצית הראשונה מולנו, או כמו רמה"ש בסיבוב הראשון, או כמו בית"ר בשני המשחקים נגדנו. בשביל להראות כמו קבוצה צריך תיאום, בשביל תיאום צריך להתאמן. שני האימונים האלה (אגב, מי קבע שזה חייב להיות דווקא שני אימונים ?) בטוח יותר טובים מכלום.
אם ממש רוצים להגדיל ראש, היה אפשר לנסוע עם כל הקבוצה מחמישי בבוקר ועד למוצ"ש למיני מחנה אימון+גיבוש בקיסריה או במתחם דומה. מאחר וביום שישי היה חם רצח, היה אפשר לעשות שני אימונים ביום חמישי, אימונים באולם ביום שישי + אימוני כושר וביום שבת עוד אימון או שניים ואז היום לתת להם חופש. מהחלון של העבודה היה נראה שזה יום יפה היום, מתאים לחופש.
הכל עניין של להתאמץ קצת ולדרוש יותר מהשחקנים וככה גם לקבל מהם יותר.
למי שיעלה את המנטרה של "אין כסף" אני אשיב שאנחנו כבר בגרעון של 8 מיליון שקל. זה לא שעד עכשיו ניהלו את התקציב בצורה כ"כ מבריקה עד שמחנה האימון הזה היה שובר לנו את האיזון. עוד 20-30 אלף שקל לא יעשו את ההבדל בסוף העונה אבל אם לא נגיע לאירופה אנחנו נרגיש טוב מאוד את ההבדל.

הלוואי ומה שקורה השנה ישמש להפקת לקחים לשנה הבאה. 3 פגרות נבחרת ארוכות היו העונה, לא עשינו איתן שום דבר מועיל.
אם רמון ישאר בשנה הבאה, המינוי הראשון שלו צריך להיות מנהל אמיתי ולא מקורב כזה או אחר. אולי המנהל הזה יעביר אותנו סוף סוף לעידן המקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2013, 18:48 
דרך אגב בONE היה כתוב לפני כמה ימים ששחקני נתניה לא זכו לחופש והתאמנו תחת המאמן החדש (עטר).
בני סכנין קיימה משחק אימון, גם הפועל חיפה קיימה.
והשחקנים שלנו? במסיבות של הבינתחומי באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 11:16 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 14:30 
די עם המרמור.
הם גם בני אדם, ואם הם מציגים יכולת משחק חלשה זה לא אומר שלהם לא מגיע את החופש שמגיע לכולנו בחגים ובמועדים.
מפריע לכם שהם יורדים לאילת? שהם גם רוצים לחיות?
לא... מפריע לכם היכולת שלהם, את זה תפנו לאלה שמאמנים אותם ולא אליהם שרוצים גם להנות בחג בדיוק כמוכם!!
אני מקווה שיחזרו מהפגרה מפוקסים, בהצלחה לנו וחג שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 15:36 
mor mc כתב:
די עם המרמור.
הם גם בני אדם, ואם הם מציגים יכולת משחק חלשה זה לא אומר שלהם לא מגיע את החופש שמגיע לכולנו בחגים ובמועדים.
מפריע לכם שהם יורדים לאילת? שהם גם רוצים לחיות?
לא... מפריע לכם היכולת שלהם, את זה תפנו לאלה שמאמנים אותם ולא אליהם שרוצים גם להנות בחג בדיוק כמוכם!!
אני מקווה שיחזרו מהפגרה מפוקסים, בהצלחה לנו וחג שמח.

לא באמת קראת את ההודעות באשכול נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אימונים בזמן פגרת הנבחרת
הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 17:53 
לירון האדום כתב:
דרך אגב בONE היה כתוב לפני כמה ימים ששחקני נתניה לא זכו לחופש והתאמנו תחת המאמן החדש (עטר).

די סוגר את הפינה של הטיעון שהשחקנים וצוות האימון שלנו זה בית זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 18:05 
ואתם יודעים בכלל כמה אימונים עשו השבוע הקבוצות האלה? אולי למשל הם לא עושים אימון בחג ובערב חג?

פורום מאמני על...פשוט בזבוז מוחלט של כשרונות בתחום האימון.
2 אימונים ביום ודורסים את הליגה..איך אף אחד לא חשב על הפטנט המנצח הזה קודם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 18:14 
שחר כתב:
ואתם יודעים בכלל כמה אימונים עשו השבוע הקבוצות האלה? אולי למשל הם לא עושים אימון בחג ובערב חג?

פורום מאמני על...פשוט בזבוז מוחלט של כשרונות בתחום האימון.
2 אימונים ביום ודורסים את הליגה..איך אף אחד לא חשב על הפטנט המנצח הזה קודם??

לא שחר, אתה זה שכנראה לא מצליח להבין את המסר של חלק מהמשתמשים פה.
אם יהיו יותר אימונים עדיין ייתכן ונפסיד לרמה"ש עדיין ייתכן ונראה כמו כלום ושום דבר.
אבל עם כל הכבוד, הקבוצה נראת גרוע מאד, המשחקים עד סוף העונה חשובים מאד לעתיד המועדון, משהו רע יקרה אם השחקנים יתאמנו גם בזמן שהנבחרת משחקת?
יקרה משהו רע אם יקיימו משחק אימון ? יקרה משהו רע אם יתאמנו על תיאום?
לא נראה לי שמשהו רע יקרה מזה והיתי מעדיף שהשחקנים ינוחו היום ומחר עם המשפחות שלהם ולא יבלו וישתו במסיבות של הבינתחומי באילת (אין פסול בזה אבל היתי מעדיף שיבלו היום ומחר ולא באילת במסיבות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 09:22 
שחר בדקתי את האימונים שלהם, אנחנו הקבוצה שמתאמנת הכי פחות בפגרה. לא מדבר על שני אימונים ביום, אבל נראה לי ששחקנים שלא מסיימים 45 דק׳ ובתור קבוצה מהבודדות בליגה שלא מסוגלת לעשות לחץ ל10 דק׳ היית מצפה שיעבדו איתם יותר מקבוצות אחרות בליגה, לא צריך להיות מאמן על, במיוחד לא בליגה החובבנית שלנו, כדי לחשוב שיש כאן משהו בעייתי. שנגיע לרמות אחרות דבר איתי על אימונים מורכבים של יונייטד, ואני אעשה תואר כדי להעביר דעה, עד שנגיע לשם שיהיה לבן חיים גורדנה ממן ותמוז אחלה של חופש, מסכנים לא מבלים מספיק ועכשיו זו ההזדמנות שלהם לפצות את עצמם עם מצות דה לוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 09:30 
שיעשו חיים בחג ושישמינו ממצות חחח
אוהבים אתכם שחקנים יקרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 13:33 
chimpfive כתב:
שחר בדקתי את האימונים שלהם, אנחנו הקבוצה שמתאמנת הכי פחות בפגרה.

מאמין שזה נכון.
יש לך לתת לנו דוגמאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:00 
זה לא נכון ואין לו דוגמאות כי זה לא מפורסם בשום מקום חוץ מבדוברות שלנו (שזה משהו חיובי כביכול), רק שכמה חכמולוגים החליטו להפוך את זה לאג'נדה חדשה של "הפועל מתאמנת מעט מידי"..
הפועל מתאמנת בדיוק כמו שאר הקבוצות וכפי שהתאמנה גם בשנים הקודמות והבעיה היא לא עם כמות , אלא איכות האימונים ותפיסת האימונים בכלל כמשהו שהוא לא מספיק מקצועני.
אני מבטיח לכם שגם אם מחר יביאו לפה את צוות מומחי האימון הכי טובים בעולם לא יהיו 2 אימונים ביום (למעט אולי ביום אחד) ולא יהיו 7 אימונים בשבוע.

גם לא הבנתי מה הבעיה עם זה שהם יורדים לאילת בחופש שלהם. מדובר בח'ברה צעירים וגם אם הם מרוויחים הרבה כסף, אין מניעה שיעשו בחופש שלהם מה שבא להם כל עוד זה חוקי ותקין.

כל הטרוניות האלו נראים בכלל כמו רצון שלכם לנקום בשחקנים על זה שהם מרוויחים סכומים גבוהים..אולי תבקשו מההנהלה להשקיע יותר באימון על ניהול נכון במקום להמציא את הכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

שטויות.
הבינתחומי יהיו באילת רק במאי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
הטענה היא אך ורק כלפי ההנהלה, לא לגבי השחקנים.
שיהיה להם לבריאות, לא דורשים מהם יותר אז הם עושים את מה שמצפים מהם.
אני גם לא מצפה שיתאמנו 7 פעמים בשבוע. דווקא כשיש חג היה עדיף שיתאמנו בסופ"ש וינוחו בחג יחד עם המשפחה.
לגבי אימון כפול, פעם בשבוע זה לגיטימי (לא כל שבוע אבל אם אין עומס אז אין בעיה שזה יקרה) וגם קרה בהפועל לפחות בתקופה של גוטמן.
בשורה התחתונה, הטענה היא (לפחות מבחינתי) שלאורך כל העונה לא היתה סמכות שבכלל תיזום את הדברים האלו ותדרוש יותר מכל המערכת. יצא לי להיות בשתי הפגרות הקודמות באימונים (כשהמאמן היה בנבחרת) וזה היה פשוט מביש ונראה כמו שכונה אחת גדולה. התקווה שלי לשנה הבאה היא שיפיקו לקחים ויביאו סמכות שתהיה אחראית על כל העניין המקצועי במועדון, גם בנוער וגם בבוגרים, סטייל קרויף במחלה.
מה שהפועל צריכה זה חזון ואופק, תוכנית שתפסיק את ההיסטריה בכל חלון העברות ואת כל הפלסטרים שמשתמשים בהם כל פעם.
בקטע הזה, השנה אבודה. אם יפיקו לקחים לשנה הבאה, ואולי אם לנציגים החדשים בעמותה תהיה אפשרות גם להשפיע לכיוון הזה - זה יהיה רווח של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 22:23 
טוב ידעתי שאני לא צריך להתווכח עם שחר, וגם זכיתי ממנו לאסאמס משפיל עם השוואה למושיקו, מתנצל, עשיתי בדיקה די שטחית, בכל מקרה שיהיה לחמודים כיף כיף באילת שישלימו שעות בילוי כי מגיע להם על כל ההשקעה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
טוב ידעתי שאני לא צריך להתווכח עם שחר, וגם זכיתי ממנו לאסאמס משפיל עם השוואה למושיקו, מתנצל, עשיתי בדיקה די שטחית, בכל מקרה שיהיה לחמודים כיף כיף באילת שישלימו שעות בילוי כי מגיע להם על כל ההשקעה!

תמיד רצוי שתסתכל על חצי הכוח המלאה.
תאר לך שהיה משווה אותך אלי. ;)
חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: