Feigenbaum כתב:
- תגובה לבחור שלא מבין מה מפריע לחלק מהאוהדים בלו"ז האימונים -
השחקנים האלה מרוויחים הרבה כסף, הרבה מעבר לאדם הממוצע, מתאפשרת להם חיים ברמה מאוד גבוהה. הם זכו לעבוד במקצוע שרובינו אם הייתה
ניתנת לנו הבחירה היינו הולכים אליו - והם פשוט יורקים על העובדה הזאת. הם זכו לתהילה, לאהדה, לכסף, לחיים ממשחק - ואין להם שום כבוד לזה.
שאני רואה את שחקנים בקבוצה שלי שבוע אחרי שבוע לא מצליחים לסיים 90 דקות (ברוטו, נטו סביבות ה45), שחקנים הולכים במגרש, שחקנים שנפצעים
כתוצאה מעבודה לא נכונה, ושבסוף הקבוצה שלי נראית חרא ומכתימה את השם שלה משבוע לשבוע - אני מחוייב לשאול למה?! למה לעזעזל שחקנים שהעיסוק שלהם
הוא ספורט לא מסוגלים לרוץ 90 דקות? למה שחקן שמגיל 8 משחק כדורגל ומרוויח מזה כל כך הרבה לא מצליח למסור פס, שלא לדבר על הגבהות. למה הכל פה כל כך איטי?
למה באירופה דברים לא נראים כל כך רע? התשובה לזה, וכולנו כבר יודעים את זה הרבה זמן, זה הביזיון והזלזול בענף שקיים פה. ההשקעה של שחקנים בארץ במקצוע הזה
לא רחוקה מהשקעה ששחקנים בקבוצות חובבניות ברחבי העולם שלא משתכרים מכדורגל משקיעים בזה. אם המצב הזה היה מושלם והיה פה כדורגל ברמה גבוהה, לאף
אחד לא היה הצדקה "לפתוח עיניים" על כמות הזמן שהשחקנים האלה משקיעים במקצוע שלהם, אך מכיוון שכולנו רואים ומבינים שלא נעשית עבודה הדבר מפריע.
זה פשוט מגוחך ששחקנים פה קמים ב11 לאימון, עושים קצת כאילו והולכים אחר כך לקפה ולמסיבות, ככה נוצרת ליגה של פרימדונות, של שחקנים מפונקים בלי כבוד למקצוע שלהם,
להם זה לא מפריע כל כך כי החשבון דופק, אבל לנו האוהדים שמסיבה כלשהי, מחלה, מכורים לחרא הזה זה מפריע.
אתה חושב שהאופי של שחקנים באירופה הוא שונה? שחקנים באירופה לא יוצאים למועדונים אחרי משחקים?
ההבדל היחיד הוא ברמת המתקנים והתשתיות של המועדון.אם אתה רוצה ששחקנים יבואו בבוקר ויעזבו אחרי הצהריים אז אתה צריך לספק להם אוכל ומקום לישון בו. עד שלא יהיו דברים כאלה , אין מה לבוא בטענות לשחקנים.