תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היורדות 2013 - התחתית בוערת
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
הרצוי - ב"ש וביט"ר
בפועל - עכו ור"ג.

אם נתעלם מהעדפות שלנו כאוהדי הפועל (אלישע והבבונים) מבחינת הליגה באופן כללי עדיף שיהיו קבוצות בעלות פוטנציאל קהל סביר עד גדול.
הפועל חיפה, ב"ש, נתניה, אשדוד, סכנין ובטח שביט"ר הן קבוצות שיכולות להעמיד מספרים גבוהים במשחקי הבית שלהן וגם להביא לא מעט קהל למשחקי חוץ.
הפועל ר"ג היא קבוצה בלי בית, עכו היא קבוצה בלי קהל. אין לקבוצות כאלו מה לחפש בליגה הראשונה.
הבעיה שכפי שזה נראה עכשיו הלוזוניה עולים ליגה ואז שוב נתקענו עם קבוצה מנחוסית ובלי קהל. כמו עכו, רק יותר קרוב.

לאשדוד מגיע לרדת הרבה לפני רמת גן מבחינת קהל, גם להפועל כדורסל אין בית זה אומר שאין לה מה לחפש בליגה הראשונה?

אתה משווה בין הפועל כדורסל לבין הפועל ר"ג בכדורגל ?
מעבר לכך שהאולם שלנו כבר בדרך, הפועל ר"ג בכדורגל היא גחמה פרטית של ארקין. לא באמת מעניין אותו אם יהיה או לא יהיה להם בית, לא באמת מעניין אותו אם הוא מרוויח או מפסיד על הקבוצה, העיקר שהבן שלו יוכל לשח בליגת העל.
לאשדוד יש פוטנציאל קהל מאוד גדול, להזכירך אשדוד היא העיר החמישית בגודלה בארץ ולכדורסל נשים מגיעים יותר צופים מלמשחקי הכדורגל, כך שהאהבה לספורט קיימת אבל משהו בקבוצה שם לא עובד. יכול להיות שזה ג'קי, יכול להיות שזה חוסר הזהות של הקבוצה, אני לא מכיר את הלך הרוח שם.
לאשדוד יש הרבה יותר מקום מאשר להפועל ר"ג בליגת העל, וגם יותר מעכו לצורך העניין.

הפועל רמת גן בכדורגל זה קבוצה עם היסטוריה ואוהדים, קבוצה שזכתה (בעברה הרחוק) באליפות, קבוצה שאני יכול לראות אותה מביאה כמה מאות אוהדים למשחק חוץ אם היא בצמרת.
אשדוד זה קבוצה מאולתרת, לקחו את הפועל אשדוד עם מעט האוהדים שהיו לה, חיברו עם מכבי אשדוד וקיבלו קבוצה שכל האוהדים של הפועל אשדוד עזבו. זה הרבה יותר "גחמה פרטית" של ג'קי.
אגב, אם מחברים את רמת גן וגבעתיים,יש לך אותו מספר תושבים כמו אשדוד.

הלוואי שיהיה איחוד בר"ג יחד עם עיר הסאחים של ברגר.
העניין הוא שלקבוצה כזו אין מסורת ולא בטוח שיהיה גב מהאוהדים, איחודים מאולצים לפעמים גורמים לאפקט ההפוך.
הפועל ר"ג לא תהיה בצמרת כי היא קבוצה מוגבלת. היא תנוע בין תחתית ליגת העל ללאומית כל עוד לארקין יהיה חשק להחזיק אותה. ברגע שימאס לו, אני לא בטוח שהמועדון הזה יתקיים יותר כמועדון מקצועני.

המשפט שלך על אשדוד הוא לא נכון. דווקא להפועל אשדוד היתה את המסה היותר גדולה של אוהדים, רק שמכבי הצליחו יותר מקצועית. בזמן האיחוד, מכבי עירוני אשדוד היתה בליגה הבכירה והפועל אשדוד בארצית, ולמעשה האיחוד גרם לזה שהפועל נבלעה בתוך מכבי, מה שגרם לניכור של אוהדי הפועל כלפי הקבוצה הזו.
לאשדוד יש ראש עיר שאוהב ספורט וקבוצות ספורט מצליחות בכדורסל, בגברים ובעיקר בנשים. אולי אם ג'קי יעזוב ויכנס מישהו אחר במקומו, הקבוצה הזו תתרומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
ביתר ואשדוד לא ירדו
להנמיך ציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 14:19 
דגל אדום כתב:
אסור שב״ש תרד. זו אולי הקבוצה שיש לנו את המאזן הכי טוב מולה ב-5 שנים האחרונות. נדמה לי שזו הקבוצה היחידה שלקחנו מולה 6 נקודות העונה + נצחון חוץ בגביע.

אחרי אתמול גם קריית שמונה (2 נצחונות חוץ).
גם מול שאר הקבוצות בפליאוף העליון אנחנו במאזן של 1:1.
(נצחון בבית והפסד בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דגל אדום כתב:
אסור שב״ש תרד. זו אולי הקבוצה שיש לנו את המאזן הכי טוב מולה ב-5 שנים האחרונות. נדמה לי שזו הקבוצה היחידה שלקחנו מולה 6 נקודות העונה + נצחון חוץ בגביע.

(נצחון בבית והפסד בחוץ).

את סכנין ניצחנו פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 14:38 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
דגל אדום כתב:

(נצחון בבית והפסד בחוץ).

את סכנין ניצחנו פעמיים

סכנין בפלייאוף התחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: היורדות 2013 - התחתית בוערת
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 14:53 
kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
הרצוי - ב"ש וביט"ר
בפועל - עכו ור"ג.

אם נתעלם מהעדפות שלנו כאוהדי הפועל (אלישע והבבונים) מבחינת הליגה באופן כללי עדיף שיהיו קבוצות בעלות פוטנציאל קהל סביר עד גדול.
הפועל חיפה, ב"ש, נתניה, אשדוד, סכנין ובטח שביט"ר הן קבוצות שיכולות להעמיד מספרים גבוהים במשחקי הבית שלהן וגם להביא לא מעט קהל למשחקי חוץ.
הפועל ר"ג היא קבוצה בלי בית, עכו היא קבוצה בלי קהל. אין לקבוצות כאלו מה לחפש בליגה הראשונה.
הבעיה שכפי שזה נראה עכשיו הלוזוניה עולים ליגה ואז שוב נתקענו עם קבוצה מנחוסית ובלי קהל. כמו עכו, רק יותר קרוב.

לאשדוד מגיע לרדת הרבה לפני רמת גן מבחינת קהל, גם להפועל כדורסל אין בית זה אומר שאין לה מה לחפש בליגה הראשונה?

אתה משווה בין הפועל כדורסל לבין הפועל ר"ג בכדורגל ?
מעבר לכך שהאולם שלנו כבר בדרך, הפועל ר"ג בכדורגל היא גחמה פרטית של ארקין. לא באמת מעניין אותו אם יהיה או לא יהיה להם בית, לא באמת מעניין אותו אם הוא מרוויח או מפסיד על הקבוצה, העיקר שהבן שלו יוכל לשח בליגת העל.
לאשדוד יש פוטנציאל קהל מאוד גדול, להזכירך אשדוד היא העיר החמישית בגודלה בארץ ולכדורסל נשים מגיעים יותר צופים מלמשחקי הכדורגל, כך שהאהבה לספורט קיימת אבל משהו בקבוצה שם לא עובד. יכול להיות שזה ג'קי, יכול להיות שזה חוסר הזהות של הקבוצה, אני לא מכיר את הלך הרוח שם.
לאשדוד יש הרבה יותר מקום מאשר להפועל ר"ג בליגת העל, וגם יותר מעכו לצורך העניין.

הפועל רמת גן בכדורגל זה קבוצה עם היסטוריה ואוהדים, קבוצה שזכתה (בעברה הרחוק) באליפות, קבוצה שאני יכול לראות אותה מביאה כמה מאות אוהדים למשחק חוץ אם היא בצמרת.
אשדוד זה קבוצה מאולתרת, לקחו את הפועל אשדוד עם מעט האוהדים שהיו לה, חיברו עם מכבי אשדוד וקיבלו קבוצה שכל האוהדים של הפועל אשדוד עזבו. זה הרבה יותר "גחמה פרטית" של ג'קי.
אגב, אם מחברים את רמת גן וגבעתיים,יש לך אותו מספר תושבים כמו אשדוד.

הלוואי שיהיה איחוד בר"ג יחד עם עיר הסאחים של ברגר.
העניין הוא שלקבוצה כזו אין מסורת ולא בטוח שיהיה גב מהאוהדים, איחודים מאולצים לפעמים גורמים לאפקט ההפוך.
הפועל ר"ג לא תהיה בצמרת כי היא קבוצה מוגבלת. היא תנוע בין תחתית ליגת העל ללאומית כל עוד לארקין יהיה חשק להחזיק אותה. ברגע שימאס לו, אני לא בטוח שהמועדון הזה יתקיים יותר כמועדון מקצועני.

המשפט שלך על אשדוד הוא לא נכון. דווקא להפועל אשדוד היתה את המסה היותר גדולה של אוהדים, רק שמכבי הצליחו יותר מקצועית. בזמן האיחוד, מכבי עירוני אשדוד היתה בליגה הבכירה והפועל אשדוד בארצית, ולמעשה האיחוד גרם לזה שהפועל נבלעה בתוך מכבי, מה שגרם לניכור של אוהדי הפועל כלפי הקבוצה הזו.
לאשדוד יש ראש עיר שאוהב ספורט וקבוצות ספורט מצליחות בכדורסל, בגברים ובעיקר בנשים. אולי אם ג'קי יעזוב ויכנס מישהו אחר במקומו, הקבוצה הזו תתרומם.

א. הפועל ר״ג היא למעשה הפועל ר״ג-גבעתיים.
ב. לא יהיה איחוד עם האוסטרים.
ג. מפוצצת סאחים העיר הזו, חוץ מהדרום הנהדר שלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
תומר לביא כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
דגל אדום כתב:

(נצחון בבית והפסד בחוץ).

את סכנין ניצחנו פעמיים

סכנין בפלייאוף התחתון

no kidding..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Charlie כתב:
אני הייתי רוצה שירדו עכו ואשדוד.
עכו היא לא מועדון לליגת העל ואילו אשדוד היא פיקציה - העיר החמישית בגודלה בארץ, ועדיין כל כך הרבה שנים מאז האיחוד שם וזה לא תפס. להפועל אשדוד ההיסטורית היו יותר צופים בליגה הארצית מאשר למ.ס. אשדוד (שזה בגדול מכבי עירוני אשדוד שבלעה את הפועל אשדוד) בליגת העל.

אני כמובן מתעב את בית'ר, אבל חושב שיש לה מקום בליגת העל במיוחד אם היא תתמיד במה שהחל העונה קורנפיין במאבק בגזענות וב"קומץ". אחרי הצ'צ'נים שבוודאי יעזבו בקיץ, אני מקווה לראות את עלי חטיב באגף שמאל בטדי בעונה הבאה.

אתה גם נוסע לטדי פעם-פעמיים בשנה שאתה כותב שאתה רוצה אותם בליגת העל, גיבור גדול?

אני חי בירושלים. אני לא זוכר משחק אחד של הפועל בטדי שהחמצתי בשנים האחרונות. כך שההערה/עקיצה שלך לא במקום ואתה יכול ללכת לחפש אילן אחר להתלות בו.

בכל מקרה, אני לא מונע משנאה אלא חושב הגיונית. אני רוצה את בית'ר מסורסת בליגה - כלומר, דווקא היא שתילחם באוהדים שלה ובתופעת הגזענות וצריך לקוות שזה יצליח לטובת כלל החברה שלנו, לא רק ספציפית לקבוצה הזו. מעבר לכך, אני תמיד מעדיף לנסוע לאיצטדיון כמו טדי ולא ל"איצטדיון" כמו קרית אליעזר ו/או וסרמיל.
כמו כן אני מעדיף משחקים מלאי מתח ומשקעים עם איצטדיון מלא (כן, כן, הפועל צריכה את ההכנסות האלה) מאשר משחק מנומנם מול חצי איצטדיון ריק נגד עכו או אשדוד (עוד איצטדיון מסריח). אם היית השנה בטדי אז אתה יודע על מה אני מדבר (אפילו שמהצפוני ניסו לזרוק דברים לעברנו והיו חילופי קללות, זה יותר משעשע מרציני). האמת היא שאין כמעט משחקים בליגה שלנו עם יריבות, עניין וקהל כמו הפועל-בית'ר ואני מעדיף את זה על פני שבת אחה"צ מול 150 אוהדי עכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר:
1. גם אשדוד תרד במהירות אם ג'קי יעזוב אותה לשניה.
2. מה שאמרת לגבי אשדוד זה מה שהתכוונתי, ועדיין זה לא נותן לי סיבה למה יהיה להם יותר אוהדים.
3. כמו שברגר אמר, הפועל רמת גן כבר מאוחדת עם גבעתיים.
ועדיין, לא תשכנע אותי שלהפועל רמת גן יש פחות מסורת מאשדוד, גם בתארים (שלרמת גן יש ולאשדוד אין), גם בקהל (שלרמת גם יש ולאשדוד כמעט ואין).

אגב, אמנם לא מצאתי מספר, אבל הנה תמונה של אוהדי הפועל רמת גן מהמשחק עלייה במושבה בעונה שעברה:
תמונה
אני לא חושב שלאשדוד יש סיכוי להביא כזאת כמות בשנים הקרובות....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
בשנה שעברה היה עאלק משחק עונה בין אשדוד לק"ש באשדוד.
בגלל מזג האוויר הגיעו רק 5000 איש, הרוב המכריע מאשדוד - http://sports.walla.co.il/?w=/7/1890586
פוטנציאל הקהל של אשדוד גדול פי כמה וכמה מזה של ר"ג.
לא יודע בן כמה אתה ואם אתה זוכר, אבל הפועל אשדוד בליגה הארצית העמידה בשנות ה-90 ממוצע קהל של משהו כמו 3-4 אלף צופים בכל משחק בית. בדרבי נגד מכבי (בשנים שהיא היתה בעצמה בארצית) הי"א היה מפוצץ, בד"כ גם היו מכות בין המחנות לפני ואחרי המשחק. הקהל הזה הלך לאיבוד, וחבל.
יכול להיות שאם ג'קי יעזוב הם ירדו ליגה. יכול להיות גם שהם יבנו את עצמם מחדש ויחזרו בצורה שתוכל לסחוף אחריה יותר אוהדים. שוב, הפוטנציאל קיים ורואים אותו בכדורסל.

ברגר מושחת, אל תאמין לאף מילה שהוא אומר. כל עוד הוא נשאר השריף של דרום גבעתיים אין לו אינטרס שיהיה איחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בגלל מזג האוויר הגיעו רק 5000 איש, הרוב המכריע מאשדוד - http://sports.walla.co.il/?w=/7/1890586
לא יודע בן כמה אתה ואם אתה זוכר, אבל הפועל אשדוד בליגה הארצית העמידה בשנות ה-90 ממוצע קהל של משהו כמו 3-4 אלף צופים בכל משחק בית. בדרבי נגד מכבי (בשנים שהיא היתה בעצמה בארצית) הי"א היה מפוצץ, בד"כ גם היו מכות בין המחנות לפני ואחרי המשחק. הקהל הזה הלך לאיבוד, וחבל.
יכול להיות שאם ג'קי יעזוב הם ירדו ליגה. יכול להיות גם שהם יבנו את עצמם מחדש ויחזרו בצורה שתוכל לסחוף אחריה יותר אוהדים. שוב, הפוטנציאל קיים ורואים אותו בכדורסל.

ברגר מושחת, אל תאמין לאף מילה שהוא אומר. כל עוד הוא נשאר השריף של דרום גבעתיים אין לו אינטרס שיהיה איחוד.

לצערי נולדתי ב95, ככה שאני לא זוכר את הפועל אשדוד.
ועדיין, אני לא משוכנע שהפוטנציאל קהל באשדוד גדול מהפוטנציאל קהל ברמת גן+גבעתיים, זה אותו מספר תושבים, ולרמת גן כבר יש תשתית אוהדים, לעומת אשדוד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אז תאמין.
פוטנציאל הקהל באשדוד הוא גדול מאוד, האיחוד יצר ניתוק בין האוהדים (בעיקר של הפועל) לקבוצה ואם גם אין תוצאות אז בכלל אין למה לבוא. תראה מה הולך בכדורסל נשים, הם ממלאים את האולם בכל משחק בית ובאים גם לא מעט למשחקי חוץ.
גביזון יכול להעיד ממקור ראשון מה היה הולך באשדוד כשהיה שם דרבי, מבחינת אווירה ויריבות זה היה נופל רק מהדרבי של ת"א.

נראה מה יהיה עד סוף הליגה, הנצחון של ר"ג היום מכניס את כל הפלייאוף התחתון לבלאגן אחד גדול. טל בנין כנראה הולך הביתה היום או מחר ורובן מגיע במקומו, הבבונים בכדור שלג שלא עוצר, עכו ור"ג מתעוררות, ב"ש ואשדוד לא נבנו למאבקי תחתית ולך תדע איפה זה יגמר.

בהצלחה בבגרויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 00:05 
kobster כתב:

זה לא היה מכבי,לפני האיחוד קראו להם עירוני אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
מכבי עירוני אשדוד.
המאמצת שלהם היתה רסידו, לפחות בתקופה שתורג'מן והאווירון שיחקו שם.

http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D ... %D7%94.jpg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את קובסטר.
כמו שכתבתי באשכול זה, מ.ס. אשדוד היא פיקציה, צעצוע של ג'קי לענייניו ותו לא. אני זוכר את הפועל אשדוד בליגה השניה והיא היתה הקבוצה האהודה יותר בעיר. אלא שמכבי עירוני היתה בליגה הבכירה ולמעשה ב"איחוד" היא בעצם בלעה את הפועל ורוב הקהל פשוט נעלם.
לכן אני מעדיף שאשדוד תרד, כי הייתי מצפה מקבוצה שמגיעה מהעיר ה-5 בגודלה בישראל להביא יותר קהל. למרות שהיו שנים שאשדוד היתה בצמרת ונדמה לי שאפילו הגיעה פעם-פעמיים לאירופה, וגידלה שחקנים מוכשרים ובנתה אקדמיה וכו' - עדיין אין הזדהות של הקהל עם הקבוצה.
לדעתי גם לא יהיה. חלק מהקהל שמגיע אלה אוהדי מכבי עירוני והחלק האחר פשוט מקבלים כרטיסים שמחלקים באשדוד לנערים וכו'.
מילא ראשל"צ שהיא לא עיר של כדורגל (אלא של כדוריד, קצת כדורסל והרבה קניונים ויקב) שהיא עיר רביעית בגודלה עם מתקן חדש יחסית ועדיין לא מושכת קהל. אבל אשדוד?!

לכן, כמו שכתבתי, אם הייתי צריך לבחור ב-2 יורדות שאני הייתי שמח שלא לראותן בעונה הבאה הייתי ללא ספק בוחר בעכו המיותרת ובפיקציה מאשדוד. עם כל הקישקושים מסביב, לא הייתי רוצה ליגה בלי בא"ש, נתניה או בית'ר וגם חבל לי על ר"ג וסכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:29 
לחיוב - הפועל רמת גן מיצגת קבוצה שפויה עם היסטוריה משמעותית, קהל פוטנציאלי גדול (הסבר בהמשך) וזיקת אוהדים ובכלל זיקה מסוימת להפועל תל אביב.
לטווח של השנים הקרובות - הפועל רמת גן היא עם בעלים שהלואי על הפועל תל אביב שסביר שימשיך כל זמן הבן / האח משחק. ואיתי צעיר. הבעיה שהוא לא חד על השקעה רצינית לליגת העל, אבל נראה שכסף יהיה.
לטווח רחוק יותר - מקווה שיהיה אצטדיון נורמלי. בשעתו היו במכתש אלפי צופים במשחקים מענינים. היו דיבורים על תחליף רציני למכתש וכרגע אין תוכנית רצינית.
גם הפועל נפגע מאוסישקין. וקצת סימפטיה לא תזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Charlie כתב:
אני הייתי רוצה שירדו עכו ואשדוד.
עכו היא לא מועדון לליגת העל ואילו אשדוד היא פיקציה - העיר החמישית בגודלה בארץ, ועדיין כל כך הרבה שנים מאז האיחוד שם וזה לא תפס. להפועל אשדוד ההיסטורית היו יותר צופים בליגה הארצית מאשר למ.ס. אשדוד (שזה בגדול מכבי עירוני אשדוד שבלעה את הפועל אשדוד) בליגת העל.

אני כמובן מתעב את בית'ר, אבל חושב שיש לה מקום בליגת העל במיוחד אם היא תתמיד במה שהחל העונה קורנפיין במאבק בגזענות וב"קומץ". אחרי הצ'צ'נים שבוודאי יעזבו בקיץ, אני מקווה לראות את עלי חטיב באגף שמאל בטדי בעונה הבאה.

אתה גם נוסע לטדי פעם-פעמיים בשנה שאתה כותב שאתה רוצה אותם בליגת העל, גיבור גדול?

אני כן ומקווה לנסוע לשם גם שנה הבאה

ורגע..יש אנשים שהטלפון שלהם הוא לא 03-XXX?? באיזה מדינה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:38 
יש אנשים בארץ שהטלפון שלהם לא מתחיל ב05X??

גם אני התחלתי להאמין, שיפסידו כמה שיותר, וכמה שפחות תיקו במשחקים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יש אנשים בארץ שהטלפון שלהם לא מתחיל ב05X??

גם אני התחלתי להאמין, שיפסידו כמה שיותר, וכמה שפחות תיקו במשחקים האחרים.

מה?
איזה מס' נייד לא מתחיל ב05X ??

אני בהוט מובייל ואני גם 05.. :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:44 
התכוונתי שמפתיע אותי שיש עדיין אנשים שיותר צעירים מההורים שלי בערך, עם טלפון בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:07 
ללא קשר לזהותן של היורדות:
כנראה שפסטיבל אלי כהן-ביתר נגמר. היה על גג העולם לפי כמה חברה' כאן (ולא רק כאן) אך חזר למקומו הטבעי בשנים האחרונות. עוד פסל שלא נבנה.
אלישע לוי: מצטרף לרשימה שמוכיחה שלוקחים תארים במכבי חיפה לא בגלל מאמן. מסורת וסדר ניהולי שמאפשר לכל בעל מקצועי בינוני להיות שותף לתארים שלא "באשמתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
ראובן עטר (שהסכים לחתום עד לתום העונה בלבד בנתניה) היה עדיף מפרדי דוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אני גם רואה בעונה הזאת כישלון של בית"ר ואלי כהן.
אני לא קונה את הבכיינות שלהם. יש להם סגל לפלייאוף עליון.
הגעה לפלייאוף עליון זה לא הצלחה, אלא מה שהם צריכים להשיג.
כמו שאנחנו צריכים להשיג מקום באירופה.
מתחת לזה מדובר בכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:27 
nirog כתב:
ראובן עטר (שהסכים לחתום עד לתום העונה בלבד בנתניה) היה עדיף מפרדי דוד

אולי עטר סיכם בנתניה אבל יעקב שחר עוד לא הסכים.

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2626150

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה יותר מצחיק או יותר עצוב. אוהדים של הפועל שמקווים שבית"ר לא תרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
שלום תקוה כתב:
לא יודע אם זה יותר מצחיק או יותר עצוב. אוהדים של הפועל שמקווים שבית"ר לא תרד.

אני מקווה שהיא לא תרד.
אלא תמחק.

ובעיקר האוהדים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להיות כאלה דרמטיים.
כאילו אתם רוצים לשמור על ביתר גזענית אלימה ומטונפת כדי שיהייה לכם מה לשנוא.

הלואי והמאבק הנוכחי נגד הגזענות ימשך, ושהלה פלולה יתייאשו ויפסיקו להגיע. אם זה יקרה, אין לי כלום עם ביתר. אם לא, אז שתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

הלואי והמאבק הנוכחי נגד הגזענות ימשך, ושהלה פלולה יתייאשו ויפסיקו להגיע. אם זה יקרה, אין לי כלום עם ביתר. אם לא, אז שתעלם.

אני לא רוצה בית"ר גזענית ואלימה, האידאל זה שהיא תושמד, אני כן מעדיף את בית"ר גזענית מוצהרת כמו שהיא היום מאשר גזענית מכובסת כמו שהמיינסטרים רוצה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא רוצה בית"ר גזענית ואלימה, האידאל זה שהיא תושמד, אני כן מעדיף את בית"ר גזענית מוצהרת כמו שהיא היום מאשר גזענית מכובסת כמו שהמיינסטרים רוצה אותה.

מצוין. כמו שאמרתי. אתם רוצים דמות לשנוא. אין בעיה. רק תבין שהבעיה היא אצלך.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

מצוין. כמו שאמרתי. אתם רוצים דמות לשנוא. אין בעיה. רק תבין שהבעיה היא אצלך.
בהצלחה.

איזה מילה במשפט "האידאל זה שהיא תושמד" לא הבנת, גאון? את מי יהיה לי לשנוא במקרה הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: