מהפכה כתב:
ירדן כתב:
בידיעות כתוב שבלי אירופה הפועל תשחרר שחקנים יקרים ונשאר עם כל הניר נחומים למיניהם, אם הפועל לא מוצאת משקיע במיידי אנחנו בדרך לקריסה אטומית.
זה לא מה שכתוב בידיעות אני מקווה שלפחות בפורום יש מי שעוזר לך לקרוא
דוברים מטעם הקבוצה בכמה הזדמנויות שונות בראיונות ממש כלומר עם שם הדובר וכו'
הצהירו כבר מספר פעמיים שבכל תרחיש
מי שיש לו חוזה לעונה הבאה אמור להישאר היחיד שלא נכלל בזה הוא אלרואי כהן
אבל תמשיכו לילל
אמר הרבי מקוצק: "
חטא הוא לשקר את רעך אבל פשע הוא לרמות את עצמך"
התשובה מונחת מול עיניך.
למי אין חוזה לעונה הבאה? אלמוג, אדל, טוטו, דנין, רוצ'לה, סאבו, קושטה, וואליד, יגאל. אין לי מושג מה מעמדו מבחינה חוזית של ממן.
מדובר אפוא ב-9 שחקנים לפחות שאין להם חוזה ביד לעונה הבאה. חלקם עוזבים, חלקם פורשים ולחלקם לא יממשו את האופציה או שהם בעצמם ירצו ללכת.תוסיף לרשימה הזו את אלרואי כהן שצפוי לעזוב (אלא אם רב"ש יחתום ויתעקש עליו - דבר שהוא לא עשה כשאימן בק"ש למשל) והרי לך 10 שחקנים.
מה יקרה אם תגיע (שוב) הצעה מאירופה (או מספרד...) עבור דמארי בסדר גודל של 2.5 מיליון יורו כמו שהיה בינואר? האם רמון יסרב לעיסקה שיכולה לכסות את הגירעון? ברור שלא. דמארי יימכר. ואם תבוא הצעה קוסמת לטב"ח (קשה לי להאמין ולדעתי הפירסום בעניינו לפני שבועיים היה מופרך אבל לך תדע) אז תחזיק אותו בכוח?! כמו
טביב? תוותר על כסף שיכול לעזור ברכש?! והנה לך 11 שחקנים שעוזבים. ממש הרכב שלם!
אדל; קושטה-רוצ'לה-סאבו-באדיר-אנטבי; אלמוג - דנין -אלרואי; טוטו-דמארי-טב"ח;
הרכב 5-3-2 קלאסי שנראה בכלל לא רע על הנייר (רק שאנחנו יודעים שזה בלוף) ומאד ייתכן שהרכב זה יתאדה ביוני-יולי בשלמותו ו/או ברובו.
ברקע כמובן יש אפשרויות לשחקנים שירצו ללכת בגלל סיבה כזו או אחרת, כמו ממן או אריק או חוטבא.
כלומר, אף אחד לא מיילל כדבריך. אנחנו פשוט קוראים את המציאות כמו שהיא. והמציאות היא ש-9 שחקנים מסיימים חוזה ועוד 2-3 עם חוזה כנראה ויעזבו ואם בקיץ 2013 היה לך את קשטן שהצליח להחזיק את הקבוצה איכשהו עם הראש מעל המים עם בטטות כמו רוזן, אבו-לאבן, אדרי וקרגולה במהלך 2004 אז הקטסטרופה החלה שנה אחרי, ולהזכירך קשטן כבר לא מסתובב בוולפסון.
שיהיה בהצלחה!