תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 14/3
הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בסוף העונה אמורים גם ככה לעזוב הרבה שחקנים. אדל , טוטו , טועמה , וואליד , אנטבי , אלמוג כהן. אפשר גם לשחרר בכיף את אלרואי , חוטבא , ניר נחום , רוצ'לה וקוסטה. כמו שמישהו כתב , היחיד מפה שאני אתגעגע אליו כרגע זה אלמוג כהן.
בסוף העונה גם לא צריך לשלם שכר יותר לשירזי , אלימלך , פרדי , דומב ואבוקסיס (אני מקווה שלא באמת היה לו חוזה לעונה הבאה).
אפשר במקום להביא 700 שחקנים בינוניים פשוט להביא מאמן נחשב ועוד 2-3 שחקנים , ואני מאמין שתהיה קבוצה יותר טובה מזאת שיש השנה.

שחררת עכשיו 10 שחקנים ואתה מציע להביא 2-3 במקום. יש עם זה בעיתיות מאוד גדולה.
הפועל חייבת לבנות סגל חדש בזהירות ובחכמה.
בשביל זה צריך שני דברים:
1. כסף.
2. מאמן מנוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
הכל תלוי בדמות המאמן והסביבת עבודה המקצועית שתהיה לו. בעונה הראשונה של גוטמן, עם סגל בינוני, היינו אחת הקבוצות הטובות בארץ. עם אנסומבו ושמנסומבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:00 
האדס כתב:
שניהם לא רוצים להשקיע כסף בהפועל (מלבד לסכום הקנייה אותו שילמו).
שניהם נכשלו בניהול הפועל ת"א, אחד כבר בפעם השנייה (חיים).
שניהם מינו סביבם עסקנים שלא תורמים להפועל ת"א.
שניהם יודעים להסתתר שצריך, אחד במיאמי והשני אלוהים ידוע איפה הוא.
שניהם אחראים על התנהלות מקצועית עלובה, רכישות של 1.90 וחילופי מאמנים בלתי פוסקים (שזה גם מתקשר לסעיף הראשון).
שניהם לא עשו שום דבר כדי לשפר את המצב ביציעים, ומחירי הכרטיסים עדיין בשמיים.

ההבדל היחידי בינהם, וזה יאמר לזכות חיים, שהוא לא מתבטא נגד הקהל.
אבל בסדר, קשה להאשים אותו- עדיין לא הגיעו לדלת ביתו ולאישתו.

ועוד הבדל קטן
בעונה שעברה שכולם בכו עד כמה היתה איומה סיימו מקום 2 וגביע
והשנה נסיים במקום השישי אחרי עוד 2 השפלות בדרבי ועוד אחת נגד חיפה
שלא לדבר על הפסדים לרמה״ש ולק״ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:02 
זה טיעון מגוחך. בשנה שעברה מכבי לא היו פקטור וכנ"ל חיפה. להזכירך, את האליפות לקחה איתוראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
איתי כתב:
במקום לטפוח לעצמך על השכם על גילויי החכמה המצטברים שאתה מראה כאן עוד מחודש אוגוסט, אשמח אם תתן תשובה עניינית.
איך חיים רמון זהה במהלכיו לטביב?

אני לא אענה במקום האדס, אבל אכתוב את דעתי. היה צריך לעשות הכל כדי לסלק מפה את טביב שטובת הקבוצה היתה האינטרס האחרון שלו.
מצד שני, כשהחליט למכור את הקבוצה, הוא כל הזמן אמר שהיא תתבסס על הכנסות עצמיות, הוא לא ישלם יותר שקל והיא תתבסס על שחקנים זולים כשכל השחקנים היקרים יימכרו, אם אנחנו שומעים אותם דברים מרמון+ כל מיני גרעונות חדשים שהצטברו בתקופתו, אז יש משהו בזה שלא שיפרנו עמדות.

טביב לא היה מביא רכש בינואר בלי שום ספק ובטח שלא היה מביא את ורמוט. אם להתייחס רק לנתון של השקעה כספית. בטח שלא היה מביא לכמה חודשים את אלמוג כהן כשאין פה שום אינטרס כספי מהעניין והאליפות רחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:07 
ישראל היום :

שחקני נוער להרכב, קיצוץ בשכר לשחקנים
בכיר בקבוצה: "ככה אי אפשר להמשיך. לאף אחד לא אכפת והכל מתנהל על בסיס יחסים בין־אישיים ולא לטובת המועדון"

48 שעות אחרי ההדחה מגביע המדינה, הפועל ת"א מתקשה לקום מהקרשים. קרוב ל־100 אוהדים זועמים הגיעו אתמול למתחם חודורוב אחר הצהריים לאימון הקבוצה, קיללו את השחקנים ללא הרף וביקשו מהם להתבייש בדיוק כמו שהם מתביישים לאחר ההפסד להפועל ראשל"צ מהלאומית, בשלב רבע הגמר.
מייד לאחר המשחק החלו חברי דירקטוריון רבים להביע את מורת רוחם על תפקוד הקבוצה ועל הדרך שבה הבעלים, חיים רמון, מנהל את המועדון. בשיחות סגורות הם אף מתחו ביקורת נוקבת במיוחד על רמון.
בהמשך לביקורת הזו, הבהירו אתמול כמה חברי דירקטוריון ל"ישראל היום" כי הם אינם מעוניינים להמשיך ולתמוך בקבוצה בקונספציה הנוכחית, שבה רמון הוא בעל השליטה, וחלקם מתכוונים כבר בימים הקרובים להתחיל בהליך חיפוש קונים למניות שברשותם.
אחד מחברי הדירקטוריון אמר אתמול: "להמשיך ככה אי אפשר, זה מה שבטוח. אם המועדון מתנהל כמו שהוא מתנהל ולאף אחד לא אכפת ממנו אלא הכל מתבסס על קשרים בין־אישיים ולא על טובת המועדון - אני לא שם. הייתי תמים כשנכנסתי לעסק הזה". רמון, שככל הנראה שמע בעצמו את הביקורת משותפיו בקבוצה, עשוי לקיים ישיבת דירקטוריון בימים הקרובים במטרה להרגיע את הרוחות וללבן דברים.
אחת הדרישות המיידיות מרמון, שהיא בגדר קונצנזוס בדירקטוריון, היא מינוי מיידי של יו"ר פעיל לקבוצה שכל תפקידו יהיה לנהל את הקבוצה בפועל ולא בשלט רחוק כפי שהדברים נעשים כרגע לטענתם של בעלי המניות.
מי שעובר ימים קשים הוא מאמן הקבוצה, פרדי דוד, שלא מצליח לגרום לשיפור ביכולת השחקנים. זאת למרות שניסה לבצע זעזועים וערך שינויים מהותיים בהרכב בשבועות האחרונים. בסביבתו של המאמן טוענים כי הוא לא העריך נכונה עד כמה השחקנים בהפועל בכושר חלש וסובלים מחוסר ביטחון, שילוב שקשה להתמודד איתו בשלב הנוכחי של העונה ובלחץ האדיר שמופעל על המועדון לסיים את העונה במקום שיקנה להפועל כרטיס לאירופה.
ההפסד לראשון לציון גרם גם לבכירים במועדון לשתף בתוכניות הקיצוץ הרוחבי הגדול בשכר השחקנים שמתוכנן לשנה הבאה, שנה שבה תקציב הקבוצה יקטן משמעותית אם הקבוצה לא תעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית. שחקנים דוגמת עומר דמארי, טל בן חיים וגילי ורמוט יידרשו לקצץ בשכרם ואילו לאלרואי כהן, נאאל חוטבא ושמעון הרוש יוצע פיצוי כספי מסוים בתמורה לשחרור מיידי וגם ויתור על החוזה לעונה הבאה. המגן יגאל אנטבי והבלם והקפטן וואליד באדיר צפויים לפרוש בסיום העונה, מה שיקל על הפועל גם בגיזרה זו.
עושה רושם שכבר בשבת, מול עירוני קריית שמונה, דוד יצרף כמה שחקנים מקבוצת הנוער על חשבון שחקני קבוצת הבוגרים, ועל פי ההערכות החלוץ עדן שרם יפתח בהרכב הראשון במקום טוטו תמוז המאכזב. גם הקשר רמזי ספורי נמצא בתמונת ההרכב, אם כי לגביו עדיין אין החלטה סופית.
דוד קיבל אור ירוק למהלך, ויש קולות במועדון שקוראים למאמן להרחיב את השימוש בשחקני נוער עד לסיום העונה, זאת בשל חוסר מחויבות של שחקני מפתח בקבוצה שלא מספקים את הסחורה. הבלם סאבו פאביצ'ביץ', שהיה מעורב שלשום לאחר המשחק בתקרית אלימה עם אוהדים בחודורוב, צפוי לעמוד לוועדת משמעת ולתת דין וחשבון להנהלה ולצוות המקצועי על התקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:09 
dino כתב:
chimpfive כתב:
אולי ההשוואה לא במקום, אבל בדיוק כמו שחלק מהמסומנים בפורום על ידי קדושי המאבק כבר ציינו מההתחלה שרמון נכנס, לא ניצלנו משום דבר, להפך אנחנו רק הולכים אחורה

תסביר איך הולכים אחורה? הבעלות הנוכחית היא זמנית עד שימצא רוכש ראוי. אף אחד מהבעלים לא הסתיר זאת. לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות לקחת את הקבוצה מטביב.

המצב הזמני הוא הליכה אחורה, לא הסתיר, נו אז מה? אני גם זוכר בפירוש הבטחות שיש עשרות אנשי עסקים שרק מחכים לקנות את הקבוצה, שיש קונים ושהבעיה היא בטביב. לי אישית אין שום טענה לאף אחד מאנשי העמותה, יש לי אכזבה גדולה מהמצב הקיים, לא מצפה מאף אחד מהם לתשובות, כן יש לי צפייה מהבעלים הנוכחיים לספק תקווה ופעולה למצוא רוכש, ולא רק פיזור תחזיות שחורות כמו שעשו בזמנו שסגול יצא. כאחד שהיה פעיל ושם הרבה מכספו גם על המנויים גם על העמותות, אני חושב שיש לי זכות להביע את האכזבה הזאת ולא לקבל תגובות "כפוי טובה" זה נוגע גם לתגובות המכוערות להאדס ולעוד הרבה אנשים כאן. מה שכן נשבר הזין שבעידן הזה אני צריך לחזור על המנטרה "תודה שהצלתם אותונו מטביב" ואז להמשיך בטיעון, ניצלנו מטביב, אבל הקבוצה עדיין לא ניצלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
http://tam.mynet.co.il/18_7_2003/sport3.htm

הנה אנחנו באים!
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:10 
האדס כתב:
שבתאי יחבס כתב:
האדס כתב:
הבעלים מודיעים בצורה הברורה ביותר,
אנחנו לא כאן בשביל לשים שקל.
אם אין אירופה ואין הכנסות ממנויים, אנחנו פשוט מוכרים את השחקנים, לא באנו להפסיד את התחת שלנו בשביל המועדון.

יש אחד, אלי טביב, שעל דברים דומים קיבל הפגנות בלתי פוסקות.
בוא נשמע את תגובת העמותה.

אתה הזוי.

אני הזוי זה ברור, אני היחידי שצעק פה את האמת מאוגוסט.

יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
שבתאי יחבס כתב:
האדס כתב:
הבעלים מודיעים בצורה הברורה ביותר,
אנחנו לא כאן בשביל לשים שקל.
אם אין אירופה ואין הכנסות ממנויים, אנחנו פשוט מוכרים את השחקנים, לא באנו להפסיד את התחת שלנו בשביל המועדון.

יש אחד, אלי טביב, שעל דברים דומים קיבל הפגנות בלתי פוסקות.
בוא נשמע את תגובת העמותה.

אתה הזוי.

אני הזוי זה ברור, אני היחידי שצעק פה את האמת מאוגוסט.

יאללה יאללה.

איך אתה מעז לפקפק באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:15 
האדס כתב:
http://tam.mynet.co.il/18_7_2003/sport3.htm

הנה אנחנו באים!
:WHOME:

חח אוי לא.. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:16 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:26 
אני ודני לא קנינו דירה להורים שלנו
אני ודני לא לקחנו חברים לטיול בחו"ל
אני ודני לא קנינו אוטו לאחים שלנו
אני ודני לא קנינו לחברה כל מה שהיא רוצה
אני ודני לא תרמנו כלום לשום ארגון מטרה טובה

* דני זכה בטוטו בבערך 80 מיליון שקל, אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ה' 14/3
הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:26 
מהפכה כתב:
ד"א
מי הם בדיוק השחקנים הבכירים שהפועל יכולה לשחרר?
בהפועל יש היום שחקנים יקרים
מבחינת תפוקה כולם לא נותנים כלום
השחקן היחיד שיהיה לי חבל שלא יהיה בשנה הבאה זה אלמוג כהן
בחסרונם של כל השאר לא נרגיש.
להפך אולי יהיו על המגרש שחקני כדורגל גם אם הם יהיו פחות כוכבים מתמוז דמארי בן חיים ממן גורדנה טועמה ושאר החברים שאף אחד מהם
לא עשה פעולה חיובית סיבוב שלם

בן חיים
אלרואי
דגמבה

בנוסף מסיימים חוזים כבדים - אדל וטוטו

השאלה מייבוא לא מי ילך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
ירדן כתב:
בידיעות כתוב שבלי אירופה הפועל תשחרר שחקנים יקרים ונשאר עם כל הניר נחומים למיניהם, אם הפועל לא מוצאת משקיע במיידי אנחנו בדרך לקריסה אטומית.

זה לא מה שכתוב בידיעות אני מקווה שלפחות בפורום יש מי שעוזר לך לקרוא
דוברים מטעם הקבוצה בכמה הזדמנויות שונות בראיונות ממש כלומר עם שם הדובר וכו'
הצהירו כבר מספר פעמיים שבכל תרחיש מי שיש לו חוזה לעונה הבאה אמור להישאר
היחיד שלא נכלל בזה הוא אלרואי כהן
אבל תמשיכו לילל

אמר הרבי מקוצק: "חטא הוא לשקר את רעך אבל פשע הוא לרמות את עצמך"

התשובה מונחת מול עיניך.

למי אין חוזה לעונה הבאה? אלמוג, אדל, טוטו, דנין, רוצ'לה, סאבו, קושטה, וואליד, יגאל. אין לי מושג מה מעמדו מבחינה חוזית של ממן.
מדובר אפוא ב-9 שחקנים לפחות שאין להם חוזה ביד לעונה הבאה. חלקם עוזבים, חלקם פורשים ולחלקם לא יממשו את האופציה או שהם בעצמם ירצו ללכת.
תוסיף לרשימה הזו את אלרואי כהן שצפוי לעזוב (אלא אם רב"ש יחתום ויתעקש עליו - דבר שהוא לא עשה כשאימן בק"ש למשל) והרי לך 10 שחקנים.
מה יקרה אם תגיע (שוב) הצעה מאירופה (או מספרד...) עבור דמארי בסדר גודל של 2.5 מיליון יורו כמו שהיה בינואר? האם רמון יסרב לעיסקה שיכולה לכסות את הגירעון? ברור שלא. דמארי יימכר. ואם תבוא הצעה קוסמת לטב"ח (קשה לי להאמין ולדעתי הפירסום בעניינו לפני שבועיים היה מופרך אבל לך תדע) אז תחזיק אותו בכוח?! כמו טביב? תוותר על כסף שיכול לעזור ברכש?! והנה לך 11 שחקנים שעוזבים. ממש הרכב שלם!

אדל; קושטה-רוצ'לה-סאבו-באדיר-אנטבי; אלמוג - דנין -אלרואי; טוטו-דמארי-טב"ח;
הרכב 5-3-2 קלאסי שנראה בכלל לא רע על הנייר (רק שאנחנו יודעים שזה בלוף) ומאד ייתכן שהרכב זה יתאדה ביוני-יולי בשלמותו ו/או ברובו.

ברקע כמובן יש אפשרויות לשחקנים שירצו ללכת בגלל סיבה כזו או אחרת, כמו ממן או אריק או חוטבא.

כלומר, אף אחד לא מיילל כדבריך. אנחנו פשוט קוראים את המציאות כמו שהיא. והמציאות היא ש-9 שחקנים מסיימים חוזה ועוד 2-3 עם חוזה כנראה ויעזבו ואם בקיץ 2013 היה לך את קשטן שהצליח להחזיק את הקבוצה איכשהו עם הראש מעל המים עם בטטות כמו רוזן, אבו-לאבן, אדרי וקרגולה במהלך 2004 אז הקטסטרופה החלה שנה אחרי, ולהזכירך קשטן כבר לא מסתובב בוולפסון.

שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
מתי אנחנו מקליטים את "הנה אני בא" של הדג-נחש לקראת ק"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס בכלל לא הזוי, הוא אולי לא כותב דברים שנעימים לאוזן שלכם אבל זאת המציאות.
כרגע יש לנו את חיים רמון שלא שם שקל ואי אפשר להאשים אותו, ידוע שהוא לא בעל הון שבא להשקיע בקבוצה אלא רק להציל אותה מהבן זונה הקודם.
המציאות הזאת טובה להפועל פתח תקווה ולאשדוד לא להפועל ת״א לכן חייב בעלים יחיד לקבוצה(100 אחוז) בלי אחוזים של אוהדים ובלי נעליים. כרגע לא רק היכולת הכלכלית שלנו על הפנים אלא גם הניהול, בפועל מה שקורה זה ששחקנים מנהלים את הקבוצה, וולפסון נראה כמו קן ציפורים והמצב רק הולך ונהיה גרוע יותר.
קונה לקבוצה לא יימצא כרגע שחיים רמון עןד חייב 6 מיליון לטביב ואלוהים יודע מאיפה הוא יביא אותם ושהגירעון שלנו רק גדל בכמה מיליונים, במצב הזה אף אחד לא יירק לכיוון שלנו, אלא אם כן הוא ממש פראייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:39 
Charlie כתב:
מהפכה כתב:
ירדן כתב:
בידיעות כתוב שבלי אירופה הפועל תשחרר שחקנים יקרים ונשאר עם כל הניר נחומים למיניהם, אם הפועל לא מוצאת משקיע במיידי אנחנו בדרך לקריסה אטומית.

זה לא מה שכתוב בידיעות אני מקווה שלפחות בפורום יש מי שעוזר לך לקרוא
דוברים מטעם הקבוצה בכמה הזדמנויות שונות בראיונות ממש כלומר עם שם הדובר וכו'
הצהירו כבר מספר פעמיים שבכל תרחיש מי שיש לו חוזה לעונה הבאה אמור להישאר
היחיד שלא נכלל בזה הוא אלרואי כהן
אבל תמשיכו לילל

אמר הרבי מקוצק: " חטא הוא לשקר את רעך אבל פשע הוא לרמות את עצמך "

התשובה מונחת מול עיניך.

למי אין חוזה לעונה הבאה? אלמוג, אדל, טוטו, דנין, רוצ'לה, סאבו, קושטה, וואליד, יגאל. אין לי מושג מה מעמדו מבחינה חוזית של ממן.
מדובר אפוא ב-9 שחקנים לפחות שאין להם חוזה ביד לעונה הבאה. חלקם עוזבים, חלקם פורשים ולחלקם לא יממשו את האופציה או שהם בעצמם ירצו ללכת.
תוסיף לרשימה הזו את אלרואי כהן שצפוי לעזוב (אלא אם רב"ש יחתום ויתעקש עליו - דבר שהוא לא עשה כשאימן בק"ש למשל) והרי לך 10 שחקנים.
מה יקרה אם תגיע (שוב) הצעה מאירופה (או מספרד...) עבור דמארי בסדר גודל של 2.5 מיליון יורו כמו שהיה בינואר? האם רמון יסרב לעיסקה שיכולה לכסות את הגירעון? ברור שלא. דמארי יימכר. ואם תבוא הצעה קוסמת לטב"ח (קשה לי להאמין ולדעתי הפירסום בעניינו לפני שבועיים היה מופרך אבל לך תדע) אז תחזיק אותו בכוח?! כמו טביב ? תוותר על כסף שיכול לעזור ברכש?! והנה לך 11 שחקנים שעוזבים. ממש הרכב שלם!

אדל; קושטה-רוצ'לה-סאבו-באדיר-אנטבי; אלמוג - דנין -אלרואי; טוטו-דמארי-טב"ח;
הרכב 5-3-2 קלאסי שנראה בכלל לא רע על הנייר (רק שאנחנו יודעים שזה בלוף) ומאד ייתכן שהרכב זה יתאדה ביוני-יולי בשלמותו ו/או ברובו.

ברקע כמובן יש אפשרויות לשחקנים שירצו ללכת בגלל סיבה כזו או אחרת, כמו ממן או אריק או חוטבא.

כלומר, אף אחד לא מיילל כדבריך. אנחנו פשוט קוראים את המציאות כמו שהיא. והמציאות היא ש-9 שחקנים מסיימים חוזה ועוד 2-3 עם חוזה כנראה ויעזבו ואם בקיץ 2013 היה לך את קשטן שהצליח להחזיק את הקבוצה איכשהו עם הראש מעל המים עם בטטות כמו רוזן, אבו-לאבן, אדרי וקרגולה במהלך 2004 אז הקטסטרופה החלה שנה אחרי, ולהזכירך קשטן כבר לא מסתובב בוולפסון.

שיהיה בהצלחה!

אויי לא
קושטה רוצלה סאבו אנטבי דנין אלרואי יעזבו????????
ואוו איך נצא מזה
חוטבא יבקש לעזוב? לא רק לא זה
דמארי ימכר -אז יהיה כסף להביא מחליף אותו דבר לגבי בן חיים
כן אתה בכיין שמצייר את המציאות כמו שנוח לך
רק על תגיד לי שגם גורדנה עשוי ללכת כי אז אני באמת ישבר

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 14 מרץ 2013, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:41 
האדס כתב:
שניהם לא רוצים להשקיע כסף בהפועל (מלבד לסכום הקנייה אותו שילמו).
שניהם נכשלו בניהול הפועל ת"א, אחד כבר בפעם השנייה (חיים).
שניהם מינו סביבם עסקנים שלא תורמים להפועל ת"א.
שניהם יודעים להסתתר שצריך, אחד במיאמי והשני אלוהים ידוע איפה הוא.
שניהם אחראים על התנהלות מקצועית עלובה, רכישות של 1.90 וחילופי מאמנים בלתי פוסקים (שזה גם מתקשר לסעיף הראשון).
שניהם לא עשו שום דבר כדי לשפר את המצב ביציעים, ומחירי הכרטיסים עדיין בשמיים.

ההבדל היחידי בינהם, וזה יאמר לזכות חיים, שהוא לא מתבטא נגד הקהל.
אבל בסדר, קשה להאשים אותו- עדיין לא הגיעו לדלת ביתו ולאישתו.

ההבדל הוא 40 מליון ש"ח שטביב העלים בשנה האחרונה (וזה בלי מה שהוא העלים בשנים שלפני חצי-חצי יחד עם מוני).
רמון מראש אמור להיות פתרון זמני (ואני מקווה שהוא אכן יהיה כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
בספורט5 כתוב שדמארי ייעזר (רק) שבועיים בגלל המתיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 11:51 
רמון בא להוציא את הקבוצה מידי טביב, הוא הצהיר שהוא לא בא להשקיע והוא גם לא בעל הון שיכול להשקיע, עד לרגע לא נמצא רוכש שמוכן לקחת את הקבוצה ואת מה שאנחנו קוראים עכשיו היינו מודעים אליו מההתחלה וגם ידענו שנשלם מחיר כבד אחרי שנוציא את הסרטן מהקבוצה, עדיף קבוצה שלא תתחרה על כלום שנה שנתיים על קבוצה שתימחק מהמפה תוך שנה שנתיים.
חיים רמון עם כל המגבלות התקציביות לפחות עומד בהסכמים ולא רב עם שחקנים וספקים כל שני וחמישי כמו העשיר שהיה לפניו, תקופת רמון ותקופת טביב הם שתי תקופות שונות הראשון אין לו כסף ובא לעזור השני יש לו כסף אבל בא להרוס.
כמובן שזה לא מפריע לכמה טמבלים לקפוץ על ההזדמנות הראשונה כדי להתחיל בהשוואות המטומטמות אחד מהם הוא סתם טרול והשני חיי בשביל להיות אנטי

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
רמון בא להוציא את הקבוצה מידי טביב, הוא הצהיר שהוא לא בא להשקיע והוא גם לא בעל הון שיכול להשקיע, עד לרגע לא נמצא רוכש שמוכן לקחת את הקבוצה ואת מה שאנחנו קוראים עכשיו היינו מודעים אליו מההתחלה וגם ידענו שנשלם מחיר כבד אחרי שנוציא את הסרטן מהקבוצה, עדיף קבוצה שלא תתחרה על כלום שנה שנתיים על קבוצה שתימחק מהמפה תוך שנה שנתיים.
חיים רמון עם כל המגבלות התקציביות לפחות עומד בהסכמים ולא רב עם שחקנים וספקים כל שני וחמישי כמו העשיר שהיה לפניו, תקופת רמון ותקופת טביב הם שתי תקופות שונות הראשון אין לו כסף ובא לעזור השני יש לו כסף אבל בא להרוס

קול שפוי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

אויי לא
ואוו איך נצא מזה

אתה יכול לצחוק עד מחר.
בשורה התחתונה - יעזבו אותך בקיץ בין 9 ל-12 שחקנים בערך. אם הם טובים או לא, זה פחות רלוונטי. אתה עדיין תצטרך למלא את החסר בשחקנים חדשים. זה עולה כסף, מצרך נדיר בוולפסון בימים האלה. אם תמלא את השורות בשחקני נוער או שחקנים זבל לא עשית כלום. נשארת כמו שהיית. אם אתה רוצה להשתדרג תצטרך לשלם - ואין לך איך.
בסופו של יום צריך מצבת שחקנים בקבוצה, ונראה איך ימלאו את החלל.
לגבי דמארי וטב"ח - אתה בונה על הכסף ממכירתם כדי להביא רכש? במקרה הטוב המכירה שלהם תכסה את הגירעון ואז תישאר בלי גירעון אבל גם בלי השחקנים הבכירים שלך ובלי כסף להביא להם מחליפים ראויים.

מצד שני, אני מנסה להתעודד בכך שגם בקיץ האחרון רמון דיבר על 30 מיליון שקל תקציב ובסוף הגענו ל-52 מיליון (אם נתעלם מהחוב אז 44 מיליון - תוספת של 50%) כך שאולי יש פה מערכת ספינים שנועדה להוריד מראש את דרישות השכר של השחקנים השונים ובסוף במקום 20 מיליון תקציב יהיה 30 מיליון, גם ללא אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 12:34 
אני חושב שהכדורסל מוכיח שלעיתים לא כסף מוביל הכל.
התנהלות בריאה ויסודית של המועדון יכולה להוביל אותנו לאט לאט לימים יפים יותר.
בכל מקרה לא נוכל להלחם בעונה הבאה ברבע מיליארד של מיץ' או במחזיקת הגביע, עם עלייה לאירופה ובלעדיה.
ברגע שנכניס זאת לראשנו כמו שצריך, ונבהיר גם לקברניטי המועדון שנקבל זאת באהבה והבנה, הכל יהיה מבחינתי הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 12:45 
Charlie כתב:
מהפכה כתב:

אויי לא
ואוו איך נצא מזה

אתה יכול לצחוק עד מחר.
בשורה התחתונה - יעזבו אותך בקיץ בין 9 ל-12 שחקנים בערך. אם הם טובים או לא, זה פחות רלוונטי. אתה עדיין תצטרך למלא את החסר בשחקנים חדשים. זה עולה כסף, מצרך נדיר בוולפסון בימים האלה. אם תמלא את השורות בשחקני נוער או שחקנים זבל לא עשית כלום. נשארת כמו שהיית. אם אתה רוצה להשתדרג תצטרך לשלם - ואין לך איך.
בסופו של יום צריך מצבת שחקנים בקבוצה, ונראה איך ימלאו את החלל.
לגבי דמארי וטב"ח - אתה בונה על הכסף ממכירתם כדי להביא רכש? במקרה הטוב המכירה שלהם תכסה את הגירעון ואז תישאר בלי גירעון אבל גם בלי השחקנים הבכירים שלך ובלי כסף להביא להם מחליפים ראויים.

מצד שני, אני מנסה להתעודד בכך שגם בקיץ האחרון רמון דיבר על 30 מיליון שקל תקציב ובסוף הגענו ל-52 מיליון (אם נתעלם מהחוב אז 44 מיליון - תוספת של 50%) כך שאולי יש פה מערכת ספינים שנועדה להוריד מראש את דרישות השכר של השחקנים השונים ובסוף במקום 20 מיליון תקציב יהיה 30 מיליון, גם ללא אירופה.

אתה רואה שאתה רוצה אתה יכול.
תראה מה עשינו ב50 מיליון. תקציב זה ממש לא הכל
השחקנים האלו,אני יהיה יותר מודאג אם הם יישארו. מדובר בסגל שלא הבקיע 9 משחקים גול שדה.
אפשר להביא שחקנים ברמה הזו גם בחצי מחיר...
ואתה יודע מה? יכול להיות שגם שנה הבאה נהייה פח אולי גם עוד שנתיים.
זה המשחק. מכבי לא הצליחו עם תקציב של מאה מיליון שלוש שנים
ואולי אם זה לא מספיק טוב תפנו לטביב אני בטוח שהוא יהיה מוכן לחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
חיים רמון עם כל המגבלות התקציביות לפחות עומד בהסכמים ולא רב עם שחקנים וספקים כל שני וחמישי כמו העשיר שהיה לפניו, תקופת רמון ותקופת טביב הם שתי תקופות שונות הראשון אין לו כסף ובא לעזור השני יש לו כסף אבל בא להרוס.
כמובן שזה לא מפריע לכמה טמבלים לקפוץ על ההזדמנות הראשונה כדי להתחיל בהשוואות המטומטמות אחד מהם הוא סתם טרול והשני חיי בשביל להיות אנטי

עבד היקר,
אני מאוד מעריך את רמון על כך שקנה את הפועל ת"א, אבל מה עם להשקיע בה כסף?
אני אגב רואה את הדברים קצת אחרת ממכם. להערכתי אלי טביב לא היה נשאר עוד עונה (זו השערה לגמרי...) והיה נדחק לפינה בה הוא היה צריך למכור את הקבוצה בזול אחרת היה צריך לעמוד בהתחייבויות לחוזים שלא רצה לשלם (וזה כבר היה עולה לו יותר, כי הקהל לא היה קונה מנויים ואף אחד לא היה מוכן להיות ספונסר לקבוצה כזו).
ברגע שהיה מוכר בזול, ולא במכיר מופקע של 18 מיליון שקלים (אגב, כשיבוא היום ויגיע אותו משקיע אלמוני, האם ורמון ושות' יבקשו את ההשקעה שלהם בסכום הרכישה, ויעמידו בפניו מכשול, או שלפחות את הכסף הזה הם כן יתנו להפועל?) אז אולי היינו מקבלים בעלים שרוצה להשקיע בהפועל ת"א יחד עם הקהל שהיה תומך בעזרת חברות העמותה. תמיכה ברכש ולא בקנייה.

זו דעתי לפחות, ואינכם חייבים להסכים איתה.
אגב, אני הטרול או האנטי? כי כבר שמעתי את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
עבד 14 כתב:

עבד היקר,
אני אגב רואה את הדברים קצת אחרת ממכם. להערכתי אלי טביב לא היה נשאר עוד עונה (זו השערה לגמרי...) והיה נדחק לפינה בה הוא היה צריך למכור את הקבוצה בזול אחרת היה צריך לעמוד בהתחייבויות לחוזים שלא רצה לשלם (וזה כבר היה עולה לו יותר, כי הקהל לא היה קונה מנויים ואף אחד לא היה מוכן להיות ספונסר לקבוצה כזו).
ברגע שהיה מוכר בזול, ולא במכיר מופקע של 18 מיליון שקלים (אגב, כשיבוא היום ויגיע אותו משקיע אלמוני, האם ורמון ושות' יבקשו את ההשקעה שלהם בסכום הרכישה, ויעמידו בפניו מכשול, או שלפחות את הכסף הזה הם כן יתנו להפועל?) אז אולי היינו מקבלים בעלים שרוצה להשקיע בהפועל ת"א יחד עם הקהל שהיה תומך בעזרת חברות העמותה. תמיכה ברכש ולא בקנייה.

דווקא לגבי זה אני מסכים עם האדס, ואני זוכר שבשעתו לא אהבתי את סכום הרכישה הגבוה.
אבל קח בחשבון שגם אם אתה צודק, וטביב היה נכנס לתוך העונה החדשה ונדחק לפינה ומוכר בזול, סיכוי לא מבוטל שהיינו מתדרדרים למאבקי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 13:52 
רמון אמר מראש שהוא תחנת ביניים והמטרה למצוא רוכש. אין לו כסף להשקיע ומי שחשב שיש חי בסרט.
היה רכיב של הימור בכל התהליך וכנראה שהיו משקיעים פוטנציאלים שנתנו מילה ונעלמו.
ועדיין, יש לי ביקורת חריפה על ההתנהלות של הקבוצה, על הקפריזיות, על חוסר התכנון והסתכלות קדימה ועל השקיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 13:55 
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
עבד 14 כתב:

עבד היקר,

דווקא לגבי זה אני מסכים עם האדס, ואני זוכר שבשעתו לא אהבתי את סכום הרכישה הגבוה.
אבל קח בחשבון שגם אם אתה צודק, וטביב היה נכנס לתוך העונה החדשה ונדחק לפינה ומוכר בזול, סיכוי לא מבוטל שהיינו מתדרדרים למאבקי תחתית.

אני גם לא אהבתי את ההסכם בזמנו, אבל אני עדיין חושב שהשטות הזאת של לדחוק אותו לפינה זה קצת בולשיט.
הוא לא היה צריך לעמוד בהתחייבויות לשום חוזים, אף אחד לא היה בא מהוצאה לפועל ומחרים לו את הבית, רק היו שולחים את המועדון שלנו לפירוק.
הפינה היחידה שהוא היה נכנס אליה היא שבמצב כזה לא הוא כבר קובע את סכום המכירה, אז אולי באמת סוף סוף היינו עומדים למכירה בזול, אבל גם בסכנת ירידה רצינית.

יש כאלה שהיו מוכנים להמר על זה. אני יכול להגיד שאפילו אני לא חותם שאני נגד מהלך כזה, אבל אני מבין לגמרי אנשים שלא היו מוכנים להגיע לרגע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 14:03 
אני חושב שקיבלתה תשובה הדס, אם טביב היה נשאר המועדון היה מדרדר לרמות שאנחנו לא רוצים לחשוב עליהם מאבקי תחתית ומפרק וכו.. ותסכים איתי שאת טביב זה לא ממש מעניין אם נתרסק אלה ההיפך הוא מאד ישמח, הוא לא יהיה מוכן להתפשר על הסכום מכירה שהוא רוצה גם היינו יורדים ליגה

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: