Oleg Neduda כתב:
tadmored כתב:
Oleg Neduda כתב:
tadmored כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני לעומתכם לא מסכים שהכניסה של רמזי תפגע בו
הוא בטח לא יכול היה לעזור, אבל כל דקת משחק בבוגרים תשפשף אותו. כישרון גדול ואני לא חושב שהעובדה שהוא שיחק היום כשהקבוצה הייתה מפורקת תפגע בו.
זה לא קשור לשחקן ובטח לא יפגע בו,
זה קשור לאבוקסיס הדפוק בקבלת החלטות מחרידה
לא מסכים
הוא היה חייב להוציא את חוטבא המחריד והאופציות שלו כולן היו שחקנים צעירים שלא היו יכולים להושיע. גם עדן, למרות שהוא מעט מנוסה ובשל יותר, לא היה מונע הפסד פה
מי מדבר על מניעת הפסד,מדובר את מי לעלות בהרכב.
אתה רוצה לדעת .עדיף היה אפילו לעלות עם פיליפ חייק מהנוער כבלם כי זה התפקיד שלו ,ולא עם אנטבי כבלם.הכל מתחיל ונגמר בקבלת החלטות של אבוקסיס ההיסטרי.
בנוער אם כבר מדברים למעט עדן שרם,עמית עמזלג מוכיח כל שבוע רצינות/יכולת טובה/משקיע והוא בין הבולטים בקבוצה.הוא הכי דומיננטי ודי מוביל.רמזי אולי יותר כשרוני אבל נעלם בהרבה משחקים.אין בכלל שאלה שרמזי הוא כמעט אחרון היה בעדיפות לעלות כמחליף
אני לא מבין כל כך מה אתה אומר.
הרי אין לי ויכוח איתך שההרכב שהעלה אבוקסיס היה מחריד. אחרי שקיבלנו 2 גולים הוא רצה להוציא את חוטבא ולהכניס שחקן שייכנס למשבצת הקיצוני (במקום קוסטה שעבר לשחק מגן). עמזלג משחק במרכז המגרש ועדן משחק בשפיץ. אז הוא בחר בספורי שמשחק בכנף בלא מעט פעמים בנוער.
ואני לא רואה הבדל בין עמזלג לבין ספורי. שניהם ראויים לצ'אנסים במידה שווה לדעתי. אני שמח שספורי קיבל דקות ראשונות ובטוח שעמזלג גם הוא יקבל בעתיד צ'אנסים
אם תבחן את זה בדיעבד, הקבוצה לא הרוויחה כלום מהכניסה שלו, אי אפשר לומר שהתחלנו לשחק התקפי יותר מאז שהוא נכנס, אפילו ההפך.
מצד שני, הוא נכנס למשחק מזעזע בפיגור גדול, היה בהלם קרב, מסר את כל הכדורים אחורה, התקשה להעביר רוחב נורמלי ולהגביה. אני דווקא ראיתי אותו די הרבה בנוער והוא יכול להיות יותר טוב מאיך שהוא נראה היום. באזשהו שלב, הכדורים בכלל הפסיקו להגיע אליו כי השחקנים ראו שהוא מאוד לחוץ.
לדעתי ההופעה הזו גרמה לו יותר טראומה מאשר תועלת.