בני יעקבי כתב:
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
כפי שכתבתי לך אתמול, הכל מתחיל ונגמר במאמן.
הכל מתחיל ונגמר בראש.
אם המאמן ירגע, והשחקנים ירגעו, אפשר לעשות דברים יפים, כמו שעשינו עד חודש דצמבר.
אתמול היה הסיפתח של הרגעת השטח.
ואיזה אלטרנטיבה מאמנית יש לך? מה בדיוק רע במאמן הזה ? שלא כל דבר מצליח לו? שלכל מה שהוא עושה תמיד יש שלושה חוכמולוגים שבדיעבד היו מכניסים את חוטבא ולא את ההוא? שהוא לא משחזר את ההצלחה של גוטמן ושלו? יש מאמן שהוא שלנו .אתה יודע מה? אני אגיד לך דבר הרבה יותר קצוני. אם מבקשים מזהבי לוותר על כסף בעבור החולצה האדומה? אז אנחנו בוא נוותר ונתן ליוסי מקום להתאמן בו. שילמד עלינו להיות מאמן. הוא לא מאמן כל כך רע. הוא מאמן בדיוק כמו כל מאמן שיכול היה להיות.
ההבדל הוא שחוץ מזהבי יש עוד 10 שחקנים במגרש ועוד 7 בספסל. אם הוא לא טוב או אם הוא טועה יש מי שיתקן.
יוסי הוא לבד. הוא המאמן והוא זה שקובע. טעות שלו קשה לתקן.
כל דיבורי ה"את מי תביא" קצת מזכירים לי את היאוש מהאופציה להחליף את ביבי. אין אלטרנטיבות ? רק הוא יכול ?
נו באמת. יוסי הוא לא המאמן היחיד שיכול לאמן את הפועל כמו שביבי הוא לא היחיד שיכול להיות ראש ממשלה.
שלא יובן לא נכון, אני לא אומר להחליף את יוסי עכשיו אבל ראוי שמי שמחליט בהנהלה יצפה וידרוש ממנו קצת יותר, בטח לאור הארכת החוזה ההזויה שקיבל.
נתחיל בזה שהקבוצה תתאמן יותר מפעם אחת ביום, דרך זה שיפסיק לדבר על רכש בינואר כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל ובעיקר שיתרכז בלאמן.
אגב, גוטמן מעניין לי את הביצים. הקבוצה שלו היתה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל בהפועל לאורך השנים. בשביל לגרום לשחקנים לתת את התחת, לדרוש מהם להיות מחויבים במשך 90 דקות ולגבש שיטת משחק סבירה אחרי שלושה חודשים בתפקיד לא צריך להיות מאמן בקליבר של גוטמן.
תסתכל על הקבוצות של אלי כהן (ר"ג וביט"ר) ואפילו על רמה"ש של אתמול שרק במזל לא יצאה עם נקודה אחרי שכבר לקחה לנו 3 בסיבוב הקודם.
אם ההנהלה תרים את סף הדרישות שלה מיוסי, הוא גם יצטרך להרים את הדרישות שלו מעצמו ומהשחקנים. אולי אז נראה סוף סוף כמו קבוצה.