תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדל
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:34 
עמי נאווי כתב:
מישהו פה ראה את מצב היתרה של הפועל בחשבון הבנק, שיודע להגיד בדיוק כמה הצרות גדולות?
כולם פה ניזונים משמועות וספינים.
זה שוער גדול, בחיים לא לשחרר אותו.

אם יש כסף- בחיים לא לשחרר. אומרים שאין. גם אנשים שמקורבים למערכת. אנחנו גם יודעים לעשות חשבון כללי וברור לנו שיש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע מה עוד אומרים...
ונניח שהוא משוחרר - מי יקח אותו עכשיו? כמה דרישה יש לשוערים אפריקאים? בינואר?
בחיאת, זו אופציה לא רלוונטית - לפחות כל עוד לא מוצו האופציות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:37 
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
כל החשבונות האלו לא לענין. בשער של הקבוצה צריך לעמוד השוער שיעשה עבודה טובה יותר. כרגע, לא בטוח בכלל שזה אדל.

למה לא לעניין? גם צריך מגן שמאלי הכי טוב ומגן ימני וקשר אמצע ובלם ו....
אתה במערכת עם משאבים מאוד מוגבלים. לא לשים את האפשרות זאת על השולחן זו טעות קשה.
אני מסכים שאם על הספסל היה שלוער ברמה של גליל, לא היה על מה לדבר, אבל עכשיו יש לך יופי של שוער על הספסל.
עם כל האהבה וההערכה שלי לאדל, אם זה מה שיאפשר חיזוק יותר משמעותי בינואר, צריך לשקול למכור אותו (אם זה אפשרי וכו')

זה מה ששחם אומר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
לשחרר את אדל,זאת יכולה להיות בכייה לדורות.
אני יודע שאמרו את זה גם אחרי אניימה,אבל מי יודע מתי יידרוך פה עוד פעם מישהו מסוגו,ולא רק ברמה המקצועית,אלא גם ברמה של למעבר לכך.
ברור שאם המצב נואש ואין כסף,ותבוא עליו הצעה כספית שתעניק לנו מצד שני את החיזוק הדרוש,אז אין ברירה אלא ללכת על זה ולהשאיר את בוריס,אבל אם יש את התקציב להשאיר אותו,וזה לא עניין של חיים ומוות למועדון,אז חובה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:10 
kobster כתב:
כל הסיפור עם אדל ובוריס הוא מלכוד אחד גדול.
מצד אחד, אדל לא טוב לאחרונה ועולה לנו בנקודות, ולכן אולי כדאי לתת הזדמנות לבוריס
מצד שני, אתה לא מחזיק זר עם משכורת כזו כדי להושיב אותו על הספסל בשביל ילד שגם מסיים חוזה בקיץ

אולי כדאי לבדוק האם יש אופציה למכור את אדל בינואר ולהחתים את בוריס מעכשיו כשוער הראשון שלנו.
זה מהלך שהוא גם אסטרטגי וגם כלכלי, וזה בלי לקחת בחשבון אם יש בכלל קבוצה שרוצה את אדל ואם הסיכון בלבנות על שוער צעיר באמצע העונה הוא לא סיכון גדול מדי.
אם מחליטים שהאליפות היא לא הדבר החשוב ביותר אלא האיזון הכלכלי, אין ספק בכלל מה צריך לעשות.
השאלה היא מה היעדים של המועדון העונה, וזו שאלה שעדיין תלויה באוויר מתחילת העונה.
האם המטרה היא אליפות גם ע"י לקיחת סיכון כלכלי או המטרה היא לבנות את הסגל הטוב ביותר תחת תקציב מוגדר מראש ללא חריגות וגרעונות.
כשיענו על השאלה הזו יהיה יותר קל לקבל החלטות, גם לגבי אדל וגם לגבי שאר החלקים בקבוצה הזקוקים לשיפור.

הייתי לגמרי :ROSE: אבל נראה לי שההצבה בשער של בוריס לא תשנה באופן מובהק את הסיכויים לאליפות (יהיו מה שיהיו ואני כמובן עדין בראש לאליפות). ומה גם שבלם ברמה גבוהה, ושוער מחליף בכסף שיתפנה יהיו פיצוי מעל ומעבר. בוריס הוא שוער טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
לצערי אחרי חודשיים וחצי טובים הוא חזר ליכולת הבינונית שלו מהעונה שעברה. נראה לי שהתזמון בין הפציעה נגד חיפה לירידה ביכולת הוא מקרי בלבד, אחרי הכל מדובר בפציעה קלה מאוד והוא בסך הכל חזר לאותה יכולת שאפיינה אותו ברוב התקופה שלו בהפועל.
ההשוואות שהיו פה בפורום בינו לבין אניימה זה אחד הדברים המגוחכים שראיתי, אניימה בשיאו לא רואה את אדל ממטר.
מצחיק שנוצרה לו תדמית של שוער יציב וחכם לעומת אניימה ה"אתלטי", שערים כמו שהוא ספג אתמול ונגד רמת גן אניימה לא ספג בשבע שנים בארץ. שוער מאוד לא יציב שהנקודה הבולטת היחידה אצלו היא שליטה בגובה, כשגם פה חלה נסיגה.

עם זאת ולמרות שבוריס הציג בכל המשחקים שלו בשתי העונות האחרונות יכולת טובה יותר, אני לא בטוח שלהוריד אותו לספסל זה רעיון טוב, כי יש חשיבות גם למעמד ששחקן זוכה לו בקבוצה וליציבות בהגנה. אם בכל זאת יש אפשרות למצוא לו קבוצה בינואר, דבר שאני לא חושב שהוא ריאלי, זו האופציה הכי טובה לחסוך בתקציב מבלי לפגוע בקבוצה מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:50 
יובל כתב:
לצערי אחרי חודשיים וחצי טובים הוא חזר ליכולת הבינונית שלו מהעונה שעברה. נראה לי שהתזמון בין הפציעה נגד חיפה לירידה ביכולת הוא מקרי בלבד, אחרי הכל מדובר בפציעה קלה מאוד והוא בסך הכל חזר לאותה יכולת שאפיינה אותו ברוב התקופה שלו בהפועל.
ההשוואות שהיו פה בפורום בינו לבין אניימה זה אחד הדברים המגוחכים שראיתי, אניימה בשיאו לא רואה את אדל ממטר.
מצחיק שנוצרה לו תדמית של שוער יציב וחכם לעומת אניימה ה"אתלטי", שערים כמו שהוא ספג אתמול ונגד רמת גן אניימה לא ספג בשבע שנים בארץ. שוער מאוד לא יציב שהנקודה הבולטת היחידה אצלו היא שליטה בגובה, כשגם פה חלה נסיגה.

עם זאת ולמרות שבוריס הציג בכל המשחקים שלו בשתי העונות האחרונות יכולת טובה יותר, אני לא בטוח שלהוריד אותו לספסל זה רעיון טוב, כי יש חשיבות גם למעמד ששחקן זוכה לו בקבוצה וליציבות בהגנה. אם בכל זאת יש אפשרות למצוא לו קבוצה בינואר, דבר שאני לא חושב שהוא ריאלי, זו האופציה הכי טובה לחסוך בתקציב מבלי לפגוע בקבוצה מבחינה מקצועית.

לא מסכים איתך. בשנה שעברה אדל לא ספג שערים כאלו ונתן לא מעט תצוגות מצויינות. לטעמי הוא היה שחקן העונה שלנו בשנה שעברה. עיקר המתקפה עליו הייתה בשבועות הראשונים שלו בקבוצה בעקבות הדרבי בגביע הטוטו, ואחרי חודש וחצי חודשיים התחילו לאכול את הכובע לגביו.

אגב, מבחינת משחק גובה, הוא עולה על אניימה. בתגובות ובחתוליות אניימה טוב יותר, אבל אדל לא פראייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

לא מסכים איתך. בשנה שעברה אדל לא ספג שערים כאלו ונתן לא מעט תצוגות מצויינות. לטעמי הוא היה שחקן העונה שלנו בשנה שעברה. עיקר המתקפה עליו הייתה בשבועות הראשונים שלו בקבוצה בעקבות הדרבי בגביע הטוטו, ואחרי חודש וחצי חודשיים התחילו לאכול את הכובע לגביו.

אגב, מבחינת משחק גובה, הוא עולה על אניימה. בתגובות ובחתוליות אניימה טוב יותר, אבל אדל לא פראייר.

אדל בעונה שעברה היה אחד השחקנים הכי אוברייטד שהקהל שלנו הצמיח (ואני שונא אותך שגרמת לי להשתמש במילה הזו, זה מרגיש כזה דבילי לכתוב אותה כל פעם). הדעה הכל כך מוגזמת לטובה לגביו נבעה מההרגל המגונה של חלק אוהדי הפועל לאמץ ולחבק באופן מוגזם את מי שהם תופסים כ"אנדרדוג" (ע"ע אנטבי, אבוטבול, בונדר, מרעי, אורמוש). במסגרת ההרגל הזה נעשית גלוריפיקציה מגוחכת של השחקן ויכולתו (ואגב, גם גורם לאחרים לפתח שנאה קיצונית אל אותם שחקנים כתגובת נגד). במקרה של אדל, בניגוד לכל השאר מושאי ההערצה, באמת התגלה שמדובר בשחקן סביר והרבה יותר טוב ממה שחשבו לגביו, אז כבר הפכו אותו לשוער אדיר. השיא היה בחירתו ההזויה בקרב רוב האוהדים כשחקן המצטיין של העונה על פני דמארי, שנתן באמת עונה אדירה וגילה יציבות של יכולת גבוהה לאורך כל העונה. אבל מה, המסכן התחיל להבקיע בצרורות מ-day one, אז לא היה בזה שום דבר "מרגש". כנראה שכל זה גרם גם לך לשכוח לא מעט טעויות ושטויות שהוא עשה במהלך העונה שעברה, כי היו כאלה לא מעט ולא רק בתחילתה, ואני אוכל למנות לך אותן אם תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
אתה יודע מה עוד אומרים...
ונניח שהוא משוחרר - מי יקח אותו עכשיו? כמה דרישה יש לשוערים אפריקאים? בינואר?
בחיאת, זו אופציה לא רלוונטית - לפחות כל עוד לא מוצו האופציות האחרות.

הוא לא אפריקאי, הוא ארמני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:50 
shaharot כתב:
Yalla Hapoel כתב:
shaharot כתב:
Yalla Hapoel כתב:
תמיד בוריס היה יותר טוב ממנו.
שוער בינוני שעלה לנו בהרבה נקודות העונה,לקח כדורים ששוער צריך לקחת.
בן אדם מדהים,שחקן קצת פחות.

ממש לא מסכים!!
ב6 משחקים הראשונים שלא חטפנו גול זה היה רק בזכותו!
יש לנו הגנה פח ועובדה שב3 משחקים האחרונים אנחנו חוטפים 2 גולים כל משחק. עצם זה שלא חטפנו אפילו לא גול ברבע הראשון של השנה זה היה רק בגללו!
אני מעדיף את בוריס בגלל ההודעה הקודמת שרשמתי. אבל אדל ממש לא שוער בינוני , גם לשוער מותר שיהיה עליות וירידות כמו כל שחקן אחר

קודם כל חטפנו ב6 משחקים גול אחד.
עכשיו בו ננתח.

מחזור 1 - הפועל ר"ג , לא היה לו עבודה.
מחזור 2 - הפועל חיפה , כנ"ל.
מחזור 3 - הביא הצלה יפה אחת זכור לי,פאלח למשקוף ונאדה.
מחזור 4 - שער שספג לא באשמתו.
מחזור 5 - סכנין , דקה 45 במזל איזה קשר שלהם בועט מ10 מטר מעל השמיים,הייתה לו הצלה אחת סבירה ששוער צריך לקחת שפנטסיל הרחיק בסוף גם.
מחזור 6 - חיפה , לא הייתה לו כל כך הרבה עבודה,נפצע במחצית.
מביתר המפולת התחילה.

אז תפסיקו כבר לבלבל תמוח ולעשות ממנו שוער ענק כי ממש לא ככה,שקבוצות לא התחברו ובאו לשחק נגדנו כל ההגנה כולל השוער נראתה פורחת.
בוריס שוער הרבה יותר יציב וטוב ממנו.

לפי הטענות שלך אניימה גרוע בדיוק כמוהו? אני לא זוכר יותר מידי הצלות מדהימות שלו העונה ויש לו ממוצע של לחטוף גול למשחק.
אני מת על בוריס. אבל אם אתה חושב ברגע שהוא יהיה שוער ראשון במשך איזה 2 עונות רצוף לא יהיו לא תקופות רעות מידי פעם? ועם ההגנה שלו תישאר כמו שהיא הוא יחטוף גם 2 גולים כל משחק.

די עם הבלוף הזה של אדל.
מתי לעאזל הוא באמת היה טוב? מתי הוא הביא לנו נקודות כמו אניימה במשחק ההוא בקרייה 2:0.
בסדר עצר פנדל לעטר עשיתם ממנו שוער ענק.
שוער בינוני לגמרי,אני לא מבין איך יש פה בודדים שרואים את זה.
שוער טוב לא סופג גול מביך כזה כמו אתמול,שוער טוב לא סופג גול הזוי נגד ביתר (הגול הראשון).
שוער טוב לוקח תגול של סבע ושל חטיב,שוער טוב לוקח תגול שיוויון של פלזן.
אתם עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא.

נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel בתאריך 30 דצמבר 2012, 14:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

רק שחשוב לציין, שהאפקט הפסיכולוגי העיקרי היה שקר עצמי בגלל אניימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:53 
KingAlpaca כתב:
ירדן כתב:

רק שחשוב לציין, שהאפקט הפסיכולוגי העיקרי היה שקר עצמי בגלל אניימה.

אוטוסוגסטיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
כן, סוג של תת קטגוריה בתחום, עם שילוב של דיססונס קוגנטיבי ותגובה לאובדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 15:31 
יובל, אתה מוזמן להזכיר לי. הבחירה שלי באדל ממש לא קשורה לנטייה כזו או אחרת פה בפורום. אני באמת הרגשתי שהבחור מספק הרבה שקט בחוליה האחורית וממעט לספוג, ומבחינתי הוא בצדק זכה להרבה מחמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 18:49 
בלי קשר ליכולת שלו, אני כבר מת שעידן השוערים הזרים אצלנו יסתיים, הפועל צריכה שוער ישראלי, ואם יש לה כבר אחד כזה שהוא רעב להצליח על הספסל אז מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל, אתה מוזמן להזכיר לי. הבחירה שלי באדל ממש לא קשורה לנטייה כזו או אחרת פה בפורום. אני באמת הרגשתי שהבחור מספק הרבה שקט בחוליה האחורית וממעט לספוג, ומבחינתי הוא בצדק זכה להרבה מחמאות.

דרבי טוטו, שני השערים
אקראנאס בחוץ, יציאה הזויה
מחזור ראשון בתוספת הזמן, יציאה רעה מול מרעי
ראפיד בבית, נגיחה שאדל היה צריך לקחת (לא פאשלה נוראית אבל שוער שאמור לתת ערך מוסף חייב לקחת כדורים כאלה)
נתניה בחוץ, השער השני וההפסד כולו עליו
דרבי 3:1, יציאה מטופשת שנתנה למכבי לצמצם
ב"ש בחוץ (המשחק האחרון של קשטן), דקה 90 השמיט כדור וב"ש השוו
בני לוד בגביע, יציאה מאוד מאוחרת והכשלה מטומטמת שכמעט עלתה לנו בהדחה
מחזור אחרון נגד חיפה, יציאה מיותרת מול עמאשה שהובילה לפנדל לא מוצדק
השער בגמר של ימפולסקי מעליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אולי צריך לזעזע את אדל על היכולת לאחרונה
עם העלאה של בוריס במשחק הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לפתוח עם בוריס במשחק הקרוב
עם כל האהבה הענקית לאדל
בוריס שוער הרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:47 
לצערי אדל נחלש מאד ב-6,7 מחזורים אחרונים.
לא יודע אם זה העיתוי,אבל עוד משחק כזה ואבוקסיס(אשרי המאמין) יעלה עם בוריס

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:03 
איך אפשר בכלל להשוות את כל השוערים בארץ לאניימה?
עם אניימה הייתה תמיד את הרגשה שאין סיכוי שנספוג גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

נכון אבל רוב הזמן הוא שיחק עם הגנה לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אגב נניח שלא מוכרים את אדל. מילא.
מה עם להחתים את בוריס? איתו למה מחכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 18:25 
לא החזקתי ממנו לעולם. שייצא לאליפות אפריקה ועל הדרך שייקח גם את החפצים האישיים שלו ופשוט לא יחזור. אין צורך. יש לנו ילד טוב שמחכה על הספסל גם אם זה יעלה לנו בכמה נקודות אני מאמין שהוא שוער לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:17 
מה שיובל כתב, שוער בינוני מאוד, אבל מצוין בכדורי גובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
לא החזקתי ממנו לעולם. שייצא לאליפות אפריקה ועל הדרך שייקח גם את החפצים האישיים שלו ופשוט לא יחזור. אין צורך. יש לנו ילד טוב שמחכה על הספסל גם אם זה יעלה לנו בכמה נקודות אני מאמין שהוא שוער לטווח ארוך.

אתה מודע לזה שהוא לא יוצא לאליפות אפריקה, והוא בנבחרת ארמניה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:46 
nati כתב:

אם לא דגלאס ופרנסמן כל קרן שנייה או בעיטה חופשית היית מסתיימת בהתקף לב
הבעיה של הכדורי גובה שלו כמעט לא הורגשה אצלנו כי הוא שיחק תמיד עם בלמים גבוהים עם משחק ראש טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 23:56 
red in blood כתב:
adomi כתב:

קיבינימט שכחתי מזה לגמרי. טוב תשכחו מזה שבוריס ייראה השנה עוד דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
adomi כתב:

וגם בנבחרת ארמניה הוא מסרב לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי ששוער שכן יוצא לאליפות אפריקה יפצע ויסיים את העונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: