תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:36 
למה אי אפשר להמציא לנו איזה קנדי מיליארדר גם ??!
סעמק :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן, כל מילה, כרגיל :ROSE:

אפשר לשאוב מעט עידוד ממה שצבאן אמר לפני איזה שבוע, שנוגע באותה נקודה בעצמם - המטרה גם שלהם היא מכירת הקבוצה לבעלים יחיד עם אמצעים וכולי תקווה שזה יקרה. התרחיש האופטימי הוא שהמצב הנוכחי הוא מצב מעבר של שנה-שנתיים שנועד לאפשר את מימון הוצאת הקבוצה מידיו של טביב ואיזון המצב הכלכלי כדי לאפשר הגעה של איש רציני בעל אמצעים בעתיד. התרחיש הפסימי הוא שאל הדמויות הישנות שתמיד דאגו לשמור על גישה כזו או אחרת לקבוצה (תאומים, למשל) הצטרפו כמה דמויות חדשות עם אותו סגנון (וכמובן גם האוהדים הם צד בעייתי) ואף אחד מהם לא הולך להרפות מהקבוצה בעתיד, כמו בשנות התשעים.

נקווה לטוב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא צריך מיליארדר קנדי, צריך איש אמיד ורציני שישקיע סכום סביר למועדון כמו הפועל לפחות בכל עונה(תקציב של 45) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ציטוט:
והכי גרוע, שאין את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
עצוב,אבל נכון.
עם כל ה"הילה" סביב השם הפועל ת"א,ועם כל ההיסטוריה של המועדון הזה - כל עוד לא יבוא מישהו רציני שייקח אותנו בתור פרוייקט (מישהו סטיי סמי סגול,ולא נכנס כרגע אם הוא עשה טוב או רע,למה ואיך),ויזרים כסף לקבוצה על בסיס שוטף,ולא נצטרך לפתוח כל עונה במתכונת הנוכחית של אין ספור טלאים ובעלים עם אחוזים בודדים,כלום לא יזוז פה.
אפשר לגנוב אליפות,אפילו בעונה כזאת ואפילו במצב הנוכחי,אבל לאורך זמן,זה לא יחזיק מעמד,וצריך למצוא פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שהפועל זקוקה לבעלים דומיננטי, שיכול להגיע מן הספקטרום שבין יואב כץ ליעקב שחר.
אבל היא כן זקוקה ל'בעל בית'. כלומר, מישהו שיהיה מנהל דומיננטי של המועדון, שיקדיש לו את מרבית זמנו, שיהיה סמכות בעיני השחקנים והצוות המקצועי.
המישהו הזה יכול היה להיות חיים רמון, אבל כנראה שאין לו מספיק זמן או מוטיבציה לעניין, והיה יכול להיות יו"ר הדירקטוריון, שכרגע, לפי מה שנראה, אינו רואה כך את תפקידו.
הלוואי והיינו מוצאים מנהל מוערך וסמכותי שהוא גם אוהד של הקבוצה, שיסכים לקחת על עצמו את תפקיד היו"ר הפעיל של המועדון.
אם גזי קפלן ז"ל עדיין היה בסביבה, הייתי מציע אותו לתפקיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:40 
שחר כתב:
omered כתב:
העיקר שיש לכם את מי להאשים.
קומו, עשו מעשה ותמצאו בעל בית.
קומו, עשו מעשה ותשיגו תלבושות לנוער והילדים (עזבו כבר מישהו קם ועשה את זה).
קומו עשו מעשה ותרוצו לוועד המנהל בעמותה, כנסו לדירקטוריון ותשנו מה שלא נראה לכם.

רק חיכיתם לרגע הזה בכדי שתוכלו להאשים, לסלף עובדות, להמציא דברים ובעיקר לזלזל
באנשים אחרים שאשכרה קמו ועשו מעשה בשביל הפועל.

קשקשנים.

זה אפילו לא הבנת הנקרא, אלא חוסר קריאה.

זה מה שערן כתב:
ציטוט:
והכי גרוע, שאין את מי להאשים.

עשה לי טובה, יש פה האשמות והשמצות מאד ברורות.

המציאות הרבה יותר טובה ממה שהיא יכלה להיות, הגיע הזמן שתפנימו את זה.
אין מי שיקנה את הפועל. לא היה בקיץ, ואין עכשיו. תפנימו.
ללא רמון והמבנה הנוכחי כרגע, הפועל הייתה כנראה נאבקת בתחתית. באמת הגיע הזמן שתפנימו.
ואני ממש לא אומר שההתנהלות מצוינת. יש עוד הרבה מה לעשות ולשפר, וזה ייקח זמן.

חושבים שאתם יכולים להביא אנשים מקצועיים או לנהל את הדברים יותר טוב.
בבקשה. לכו על זה. עכשיו יש לכם צ'אנס.

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 29 דצמבר 2012, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
IdanTheLittle כתב:
בית"ר זה מועדון הרבה יותר עני ומבולגן מאיתנו, ועדיין הם מצליחים לא רע

אם השאיפות שלך הן להיראות כמו בית"ר ולשאוף למה שהם שואפים כרגע, הפועל בהחלט בכיוון הנכון.

תבין, הפועל היא מועדון גדול בקהל ובשם ובתדמית, אבל מאחורי החזות הזו יש כרגע מועדון קטן. קטן מאוד.

יש לי שאיפות אחרות בחיים.
אני פשוט הלכתי על הקו שלך שמקשר בין ההתנהלות מאחורי הקלעים למצב הקבוצה, ומראה לך שיש גם דוגמה הפוכה לקבוצה שסובלת יותר מאיתנו מבחינת הנהלה, ועדיין השחקנים טורפים את הדשא.
מספיק שהשחקנים שלנו היו יותר מתאמצים מהרגיל, ואולי לא היינו מנצחים היום, אבל בטוח היינו מנצחים את ה3 משחקים הקודמים.

אני מאמין לך שיש התנהלות בעייתית מאוד, אבל בניגוד לפעם, יש כתובת.
והכתובת הזאת אפילו כותבת כאן בפורום, למה שלא תפנה לכתובת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
האם זהו האשכול הרשמי של :
געגועיי לטביב?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle, אתה לא מבין? אין כתובת. אין כתובת כי המועדון לא בנוי כמו מועדון. מדבר באוסף של טלאים שמנעו ממנו להתפרק. שזה חשוב (בלי ציניות), אבל לא מספיק בשביל שנהיה מועדון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
האם זהו האשכול הרשמי של :
געגועיי לטביב?

אתה אינטליגנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:44 
אז אני לא מבין מה אתה מציע, להביא בעלים שישים כסף? ואללה.
אם היה אחד כזה הוא היה כבר פה.

אם אתה רומז שהוא לא פה ולא יגיע בגלל שיש בעלות חלקית של אוהדים, אז לא תודה.
טביב אחד כבר הספיק לנו.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מסכים לגמרי עם מה שאמרת שהפועל מתנהלת כמו שכונה וזקוקה נואשות לאיש "חזק", רצוי שיהיה מנהל מקצועי עם נסיון. או שחלק מהאוהדים קצת התבלבלו בתפקיד שלהם. אבל צריך לזכור שרק לפני חצי שנה הצלנו את המועדון מקריסה, התחלנו למעשה מאפס. טבעי שיש כאוס.
אבל אני מאמין שאנחנו על הדרך הנכונה. במוקדם או במאוחר יגיע אותו איש שיעשה סדר במועדון, והאוהדים יחזרו להיות אוהדים.

נערך לאחרונה על ידי skadiv בתאריך 29 דצמבר 2012, 20:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
IdanTheLittle, אתה לא מבין? אין כתובת. אין כתובת כי המועדון לא בנוי כמו מועדון. מדבר באוסף של טלאים שמנעו ממנו להתפרק. שזה חשוב (בלי ציניות), אבל לא מספיק בשביל שנהיה מועדון גדול.

שניה,
מי בעצם מקבל את ההחלטות?
רמון? כל הדריקטוריון ביחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
אז אני לא מבין מה אתה מציע, להביא בעלים שישים כסף? ואללה.

אני לא מציע כלום. אם קראת, אני בעיקר מיואש. כי אני מבין שכל עוד לא יבוא אותו בעלים עם כסף, אתה תמשיך לרדוף אחרי חלומות שלא יתגשמו. ואחרי מכבי. אז לא, לא גיליתי את אמריקה. למרות שאם אתה קורא פה כמה אנשים אז אתה מגלה שהם בטוחים שהכל נפלא ושצריך רק כמה תיקונים קוסמטיים בסגל ואנחנו משאירים אבק לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:48 
עד עכשיו לא הבנתי איך המועדון הזה בנוי ואיך הוא מורכב...
מי באמת הבעלים של הקבוצה? רמון? לובין?
נגיד ורוצים לפטר עכשיו מאמן מי מחליט על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:50 
מקום ראשון או שני.
ברגע שהסגל יהיה מלא, והמגנים שלך יתחילו למסור/להרים כדורים מהקו ולא מהפינה של הרחבה, אתה תתחיל ליהיות קבוצה מפחידה.
כרגע זה לא זה, רק בגלל המגנים שלך.[/quote]
:LOL2:[/quote]
הסבר[/quote]
שגם עם אברה בשמאל ומייקון בימין אתה לא לוקח אליפות העונה.[/quote]
אוקיי, הבנתי שאתה רוצה ליהיות שלילי.
מה הפתרון שלך לאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:51 
ברור שעדיף בעלים אחד ( או בעלים עם שליטה ברוב האחוזים ) אבל בהפועל השנה לא חסר כסף בשביל להצליח אלא ניהול נכון. וזה לא קשור לבעלים, במכבי שנים יש כזה והניהול מחורבן. כל מה שהיינו צריכים השנה זה שחיים רמון ימנה את האנשים הנכונים והדברים היו נראים אחרת לחלוטין, אבל חיימקה שלנו אף פעם לא היה טוב בקטע הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:05 
ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.

אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.

עוד דקה קרל מרקס יכנס לפה ויכתוב לך את משפט המחץ האולטימטיבי:
"בברכת שיהיה לך טביב" ויסמן אותך כעוכר הפועל.

האשכול הזה קצת מוקדם מידי.
למכבי זה לקח 10 שנים של דשדוש בבינוניות.
ככה שאצלנו זה יקח כמה עונות כאלו עד שרוב האנשים יבינו.

רק תראה כמה אנשים חוזרים כמו תוכי חסר בינה על מה שהפרסומאי המאוס טרח לטפטף לאוזניים שלהם:
"אני וסגול חפשנו בעלים ולא מצאנו אף אחד אפילו בחינם"
כאשר בינתיים בניגוד לאמירה השקרית הזו הגיעו למכבי גם שניידר ואחכ גם גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.

אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.

עוד דקה קרל מרקס יכנס לפה ויכתוב לך את משפט המחץ האולטימטיבי:
"בברכת שיהיה לך טביב" ויסמן אותך כעוכר הפועל.

האשכול הזה קצת מוקדם מידי.
למכבי זה לקח 10 שנים של דשדוש בבינוניות.
ככה שאצלנו זה יקח כמה עונות כאלו עד שרוב האנשים יבינו.

רק תראה כמה אנשים חוזרים כמו תוכי חסר בינה על מה שהפרסומאי המאוס טרח לטפטף לאוזניים שלהם:
"אני וסגול חפשנו בעלים ולא מצאנו אף אחד אפילו בחינם "
כאשר בינתיים בניגוד לאמירה השקרית הזו הגיעו למכבי גם שניידר ואחכ גם גולדהאר.

חתול יקר,
אין סיכוי.
קארל מארקס לא פוגע בחברים בפרהסייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:16 
אתה צודק בכל מילה וזה פשוט עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
מצטער אבל זה אשכול דיי בכייני, דיי תפוסתני ודיי "אוי הטרגדיה שעשאני אוהד הפועל".
כן המצב חרא, וכן הקבוצה במשבר. אבל בסופו של דבר זה כדורגל, לא מדע טילים, ועובדה שמכבי עם כל הכסף שלה 10 שנים בינוניות זה מילה יפה עבורה.
אם היינו בונים קבוצת כדורגל נורמלית עם מאמן נורמלי אז אף אחד לא היה מדבר על ה - "איש שלא היה שם". כי גם מיץ' עושה טעויות. וגם יעקב שחר עושה המון טעויות, וגם שפלורנטינו פרס יבוא לפה ימתחו עליו ביקורת בצדק.
כמו שאני לא קונה את נבועות הזעם על האימפריה הצהובה המתפחת אני לא קונה את הנבועות על הפועל בדרך לקריסה ואבדון. זה היה בקיץ.

מעבר לכך אני חושב שהמצב סביר לחלוטין מבחינת ניהול. כן יש המון טיפשות והרבה לתקן , אבל עד עכשיו בהרבה נושאים ההנהלה פעלה בצורה הטובה ביותר מזה שנים, יש לנו יד חזקה על הביצים של מי שמנהלת את המועדון (לא משנה מי זה כרגע), רואים את ההשפעה של זה מתחילת העונה.

כלומר סה"כ המצב לא קטסטרופלי כמו שעשיתם ממנו, אז תרימו את הראש, תגידו תודה שאתם לא הפועל חיפה של כץ הדיקטטור ולא כפר סבא המתפרקת השבועית ואפילו לא ביתר שהדבר הקרוב ביותר לבעלים אצלה זה תוכניות הסופ"ש של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:32 
נו, אז עכשיו כשהבנו שאין באמת את מי להאשים. אולי אפשר להסתכל על
חצי הכוס המלאה. אם לפני שנה היו אומרים לכם שזה יהיה מצב הקבוצה
וטביב כבר לא בשטח אין פה אחד שלא היה לוקח את זה בשתי ידיים. צריך לתת עוד קצת
זמן, להנמיך ציפיות, ולהבין שבהתחשב בנסיבות המצב לא גרוע כל כך. השינויים
שאפשר לבצע הם בעמדת המאמן והשחקנים. כל מה שקשור להנהלה/משקיעים לאבאמת
בשליטתנו. צריך לשרוד עונה,שתיים, ולקוות שיבוא משקיע.
כפי שכבר כתבו פה, הקבוצה נראתה הרבה יותר טוב כשהמצב המורלי היה
הרבה יותר גרוע (הרביעייה לחיפה בחוץ עונה שעברה למי שלא זוכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
אני לא קונה את הנבועות על הפועל בדרך לקריסה ואבדון. זה היה בקיץ.
איפה ראית נבואות על קריסה ואבדון? תקרא שוב. אם אתה מתעצל, אחסוך לך. לא קריסה ולא אבדון (אם טביב לא הרג אותנו שומדבר לא יהרוג אותנו), אבל דשדוש. פה דרבי, שם דרבי. ריצה יפה בצמרת. גביע אופ"א. נו, זה מספק אותך?

ירדן כתב:
תגידו תודה שאתם לא הפועל חיפה של כץ הדיקטטור ולא כפר סבא המתפרקת השבועית ואפילו לא ביתר
אה, סליחה. אם אלו מושאי ההשוואות שלך, אין על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:45 
כל מילה של פותח האשכול נכונה ונכוחה
המצב אכן מייאש מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ירדן כתב:
אני לא קונה את הנבועות על הפועל בדרך לקריסה ואבדון. זה היה בקיץ.
איפה ראית נבואות על קריסה ואבדון? תקרא שוב. אם אתה מתעצל, אחסוך לך. לא קריסה ולא אבדון (אם טביב לא הרג אותנו שומדבר לא יהרוג אותנו), אבל דשדוש. פה דרבי, שם דרבי. ריצה יפה בצמרת. גביע אופ"א. נו, זה מספק אותך?

ירדן כתב:
תגידו תודה שאתם לא הפועל חיפה של כץ הדיקטטור ולא כפר סבא המתפרקת השבועית ואפילו לא ביתר
אה, סליחה. אם אלו מושאי ההשוואות שלך, אין על מה לדבר.

תשמע, אני לא יודע אם במתכונת הנוכחית נהפוך לאימפריה של אליפויות. אני כן מאמין שאנחנו בנוסחה הכי טובה שאנחנו יכולים להשיג במצב הנוכחי, ויחד עם כל הבעיות המגמה היא טובה ושפיות כללית וחוסר טמטום בסיסי הם ברי השגה.
אלו הם הדברים בסוף שצריך כדי לנהל קבוצת כדורגל.

עד שיגיע משהו עם כסף גדול (כי תכלס זה ההבדל היחיד המשמעותי שאני רואה) צריכים לעשות את הטוב ביותר שאפשר. וכן אפשר וצריך לקחת תארים. כי כדורגל זה לא כדורסל, וגם האדם עם הניהול הכי איכותי והכי הרבה מזומנים מקבל לפעמים סטירות.

אם אתה רוצה בינתיים לשבת על הגדר ולקנא בשכנים אז בבקשה.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 29 דצמבר 2012, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ניר ענבר :LOL2:
אם הניר ענבר הזה באמת ״עובד״ מועדון אז הוא מקבל משכורת על כלום, וזה חתיכת
כתם. ערן צודק ולצערי הפכנו למועדון קמפיין בחירות שלא נגמר עם סיסמאות בחירות נבובות, שבשטח הכל רקוב.
האמא של השכונה שגם על הדרך לצערי הפך למועדון חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לירון האדום כתב:
עד עכשיו לא הבנתי איך המועדון הזה בנוי ואיך הוא מורכב...
מי באמת הבעלים של הקבוצה? רמון? לובין?
נגיד ורוצים לפטר עכשיו מאמן מי מחליט על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:57 
המצב לא נראה טוב והתחושה היא באמת מייאשת. אבל גם במכבי הגדולה עם בעל הבית הגדול
עם הכסף הגדול היו את אותם הדיבורים שנה שעברה כשלא הצליחו.
כשהקבוצה תחזור לנצח כל הדיבורים ישתנו. השחקנים יהיו נשמות, כולם יהיו טובים וההנהלה תהיה נפלאה ונהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, באמת שאין פה - לפחות מצדי - טענות לאף אחד, אלא קצת הסתכלות אחורה ויותר הסתכלות לעתיד. ולצערי אין מי שיצעיד את המועדון הזה קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: