ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.
אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.
והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.
עוד דקה קרל מרקס יכנס לפה ויכתוב לך את משפט המחץ האולטימטיבי:
"בברכת שיהיה לך טביב" ויסמן אותך כעוכר הפועל.
האשכול הזה קצת מוקדם מידי.
למכבי זה לקח 10 שנים של דשדוש בבינוניות.
ככה שאצלנו זה יקח כמה עונות כאלו עד שרוב האנשים יבינו.
רק תראה כמה אנשים חוזרים כמו תוכי חסר בינה על מה שהפרסומאי המאוס טרח לטפטף לאוזניים שלהם:
"אני וסגול חפשנו בעלים ולא מצאנו אף אחד אפילו
בחינם"
כאשר בינתיים בניגוד לאמירה השקרית הזו הגיעו למכבי גם שניידר ואחכ גם גולדהאר.