joshsoos כתב:
אתה רואה את ההתקדמות מזה שאנטבי פותח דרך קבע והורס לנו את האגף? ממשחק ההגנה המחפיר? מזה שקבוצות מטיילות לנו על ה16 חופשי? אני לא חושב שישועה תצא לנו מהקושר האחורי כמו שמשירזי לא הייתה לא יוצאת לנו, ולא ראיתי גדולות ונצורות מהקבוצה גם בחודש האחרון. זה יותר תלוי בכושר אישי של שחקנים, גילי מחליט להיכנס למשחק, הברקה של ממן, דג'מבה מקבל בטחון ונכנס לתקופה טובה, טוטו ודמארי שהם כוח התקפי שגדול על הליגה בכמה מספרים. הנעת הכדור שלנו היא רק מאחורה, וגם אתמול לא הגענו כמעט למצבים בחצי הטוב שלנו, וזה מקבוצה שהתעייפה ולא לחצה אותנו, כי ברגע שזה קורה כמו שאתה יודע אנחנו די אבודים. השורה התחתונה היא פשוטה, יש לנו כשרון התקפי גדול פי כמה וכמה מכל קבוצה אחרת, גילי, ממן, טוטו, דמארי וגורדנה זה שילוב ששווה שני גולים במשחק גם מכלום, ואין לנו מה לצפות להרבה יותר מזה. אשדוד למשל קבוצה הרבה יותר מסודרת ומאומנת מאיתנו, ההבדל הוא בחומר השחקנים ( הלוואי והיה לנו את ניר ביטון באמצע, איתו היינו חוגגים ). כשהמתחרה היא מכבי שהיא קבוצת בונקר ושליטה בכדור ביסודה, אין סיבה שבליגת פח כזו הכשרון ההתקפי לבדו לא יעשה את ההבדל.
כנראה שלא קראת מילה ממה שכתבתי או אולי בדיוק מילה אחת מכל משפט.
אם אתה חושב שהפועל נראים היום כמו שנראו לפני חודש, אז אתה טועה (אני אפילו לא כותב שאני לא מסכים איתך).
כל השאר הדברים שאתה כתבת, אני מסכים, כולל על הנעת הכדור, בטח שלגבי המגינים.
אם הקבוצה תיעצר פה, רחוק לא נגיע. בגלל שאני כן רואה שיפור וכן רואה עבודה של מאמן, אני מקווה שהשיפור הזה לאט לאט יכסה גם את הנקודות הרבות שעוד טעונות עבודה.
אם אפשר היה למדוד קבוצה "מאומנת" במספרים, אז שיוסי הגיע לקבוצה המספר היה 5, אחרי חודש הוא היה 10, והיום 20 (אולי אפילו 25 כי אני במצב רוח טוב). ואם נגיד שהתקרה היא 100, אז יש עוד הרבה לאן להתקדם, והרבה יותר קל לעשות את זה אחרי נצחונות ועם מצב רוח טוב.
אם אתה בוחר להסתכל רק על מה שרע, אני אסדר לך פגישה לכוס קפה עם אבא שלי, אתם תהנו יחד, נשבע לך.