joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
יאללה, שייכנס כבר להרכב. רק שזה לא יהיה במקום ממן אלא במקום גורדנה
גורדנה הא? זה שאחראי כמעט על כל מהלך התקפי של הקבוצה הזו?
כבר דיברנו על גורדנה. צריך ניתוח מח והשתלת ריאה דחוף, אבל השחקן היחידי בקבוצה הזו שמשחק לעומק. יודע לעבור שחקן, לתת פס לגול. בסגל הנוכחי חייב לשחק.
ממן, שחקן שאני נורא אוהב, חייב גם הוא לאפס את המח שלו, לשחק הרבה פחות מסובך. לפעמים מרגישים כאילו הוא חייב לתת פס לגול ואם לא, לא שווה
רק שזה כל מה שהוא עושה. לקחת כדור ולנסות לחדור לעומק. קבוצת כדורגל צריכה קצת יותר מזה, וזה לא שממן לא צריך להתאפס, אבל הוא כל כך הרבה יותר מגוון, ועם גילי בצד ימין יהיה גם עם מי לשחק.
ממן לא יכול לתת את מה שגורדנה נותן, הוא שחקן שאמור לשחק יותר קדימה ולשבור הגנה עם דאבל פס חכם. אין לו את הדריבל של גורדנה (לפחות לא מה שאני ראיתי עד עכשיו) ויש לו עוד בעיה, הוא משחק מסובך. יש לו נטייה לשלוח כדורים ארוכים ולהתחכם במסירה האחרונה במקום להניע כדור לפעמים בצורה יותר פשוטה.
גורדנה נמצא ליד ה-16 של היריב, הוא לא נותן פס ונתקע, אלא רץ קדימה (בתנאי כמובן שמדובר על עד הדקה ה-50). היכולת שלו לפרוץ קדימה עם הכדור מאחור, היא יכולת שאין ליותר מדי שחקנים בליגה הזו, בטח לא בתפקיד הזה (אחד כמו ורמוט משחק מקדימה. זה שיש לך עוד אחד כזה, זה יתרון עצום.
אני לא אומר שגורדנה זה השחקן שאני חולם עליו בלילה, אבל כרגע זה הפתרון הכי טוב והוא נותן להפועל עומק ואפשרות לשחק בדג'מבה וצפונה בכל מיני הרכבים וסגנונות. לדעתי ממן מאחורה הולך קצת לאיבוד.
מה שלא יהיה, עד שלהפועל לא תהיה מאחורה הנעת כדור מסודרת ונכונה, עם תנועה בלי כדור, זה לא משנה מי ישחק.
כמו שכתבתי, אתמו אחרי שגילי נכנס, היו 5 דקות שככה אני מצפה מהפועל להניע כדור באופן בסיסי, אפילו אם זה היה לרוחב ובלי רצון לתת גול. גם זה יגיע.