תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: המשחק מול ב
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 11:26 
19 כתב:
אנטיגונה כתב:
מה אתה רוצה, נודניק?
יש לי מנוי ב-2000 ש"ח לכדורגל וב-2300 ש"ח לכדורסל.
שתי הקבוצות יקרות לי ושתיהן ישחקו ביום ב' באותה שעה.
בגדול, יש אצלי עדיפות לכדורגל, אבל ההחלטה שאני מקבל תלויה בנסיבות.
למשל, אם הכדורסל משחקים בבית והכדורגל בחוץ במשחק שהוא לא דרבי או משחק גדול אחר, אז אני הולך לכדורסל.
וגם אם שתי הקבוצות משחקות בבית והכדורגל מארחים בר"ג.
בכל שאר המקרים העדיפות היא לכדורגל.

מסכים.
אני יותר קיצוני לטובת הכדורגל (לא חשוב לי אם זה בית או חוץ למשל), אבל התעניתי בר"ג מספיק בשביל כמה חודשים. גם אני אשקול ברצינות ללכת.לכדורסל.

התענית בר"ג יותר מאשר בקריית אליעזר, הקופסא, ווסרמיל או האורווה או כל מגרש מסריח אחר בליגה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המשחק מול ב
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 11:29 
redrony כתב:
19 כתב:
אנטיגונה כתב:
מה אתה רוצה, נודניק?
למשל, אם הכדורסל משחקים בבית והכדורגל בחוץ במשחק שהוא לא דרבי או משחק גדול אחר, אז אני הולך לכדורסל.

מסכים.
אני יותר קיצוני לטובת הכדורגל (לא חשוב לי אם זה בית או חוץ למשל), אבל התעניתי בר"ג מספיק בשביל כמה חודשים. גם אני אשקול ברצינות ללכת.לכדורסל.

התענית בר"ג יותר מאשר בקריית אליעזר, הקופסא, ווסרמיל או האורווה או כל מגרש מסריח אחר בליגה הזו?

אני כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשחק מול ב"ש
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
הקופסא זה אח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: המשחק מול ב
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 11:32 
redrony כתב:
19 כתב:
אנטיגונה כתב:
מה אתה רוצה, נודניק?

מסכים.

כן. בלי תחרות.
זה לא שאנשים יישבו בסית.
הם יילכו למשחק של הפועל כדורסל שגם אליה יש להם מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: המשחק מול ב
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 11:46 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
אנטיגונה כתב:
מה אתה רוצה, נודניק?

מסכים.

כן. בלי תחרות.
זה לא שאנשים יישבו בסית.
הם יילכו למשחק של הפועל כדורסל שגם אליה יש להם מנוי.

אין לי בעיה, שאנשים יעשו מה שהם רוצים. אני לא שופט אנשים לפי כמה משחקים הם הולכים בשנה ואם הם נוסעים לק"ש או סכנין וזה שאני נוסע לק"ש לא עושה אותי אוהד יותר מאשר מישהו שיש לו מנוי ובא רק למשחקי בית. אני אומר את זה בשיא הכנות.
אפשר להיכנס לעניין הכדורסל מול הכדורגל, אבל זה נושא לאשכול אחר שבוא אני יכול לפרט מה הבעיות שלי עם ענף הכדורסל בארץ ולמה הוא נהפך להרבה פחות רלוונטי מבחינתי (ואני הייתי מנוי קבוע לכדורסל שנים על גבי שנים ומתייחס אליו בדיוק באותה חשיבות כמו לכדורגל).
כל הנקודה שלי היא שכשזה מגיע לאצטדיון ר"ג אנשים מתחילים "לחשוב על עצמם" ואז האהדה האין סופית הזו להפועל מתגמדת (במקרה יש כדורסל מול, אז אפשר לברוח לשם).
מה שמחזיק כרגע את קבוצת הכדורגל זה הקהל. זה ההבדל בין 18 נקודות ל-7 שתואמות את היכולת שלנו מתחילת העונה ואני לא רואה שום סיבה להשאיר את הקבוצה עם פחות קהל במשחק בית שהחשיבות שלו גדולה הרבה יותר מזה של הכדורסל (שבגלל השיטה, הענף וכל מה שכרוך בזה), שבו בעצם אין חשיבות כמעט לאף משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמי שהגיב פה לא היה הולך למשחק אם לא היה כדורסל.
בסה"כ כששיחקנו בליגה בר"ג בשנים האחרונות, בתור משחק בית או חוץ, הבאנו כמויות די יפות (חוץ ממשחק אחד שחלק עשו חרם), ככה שלדאגה שאנשים מחליטים לשבת בבית כי המשחק בר"ג אין אחיזה במציאות.
(אגב, אין לי מושג היכן יתקיים בסוף המשחק. באתר של ההתאחדות הורידו גם את השעה).

בכל אופן, זאת תהיה החלטה אישית שלי ואני שלם איתה, ובכלל עם ההחלטות שלי לאן ללכת במידה ויהיו התנגשויות העונה.
ולגבי ההחלטה הזאת, כמו שאמרתי נראה לי שאני לא אהיה היחיד שאקבל אותה במידה ונארח בר"ג ביום שני, ויהיו כמה מנויים מהכדורסל שההחלטה הזאת תכריע את הכף בעד ללכת לכדורסל.
ולא מאיים על הפועל ושום דבר, אבל אני מצפה מההנהלה כן להבין שזה מה שיקרה אם נשחק בר"ג.

ויותר מזה - בכל משחק בר"ג שהוא לא גמר גביע, אנחנו חוזים בהפועל חלשה ובמשחק חלש באופן כללי, ובסוף שומעים את השחקנים בוכים שאי אפשר לשחק באיצטדיון הזה כשהוא לא מלא או קרוב מלא, ושזה בית קברות שגורם להם להיות חלשים במשחקים כאלה.
אז אפשר להאמין שנביא 30 אלף צופים, בכדי לגרום להם לא להרגיש כמו בבית קברות.
אבל עדיף להיות מציאותי וחכם, לזהות את האנטגנוניזם של הקהל והשחקנים כלפי המגרש הזה, ולבחור לארח במגרש שראוי למשחק הזה.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 15 נובמבר 2012, 13:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
המשחק לא יערך בר"ג כנראה אלא הכיוון הוא נתניה.
אנחנו גם נמצאים בקשר עם אנשי הכדורסל כדי לנסות ולמנוע התנגשות בין המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 13:10 
אנטיגונה כתב:
אני לא חושב שמי שהגיב פה לא היה הולך למשחק אם לא היה כדורסל.
בסה"כ כששיחקנו בליגה בר"ג בשנים האחרונות, בתור משחק בית או חוץ, הבאנו כמויות די יפות (חוץ ממשחק אחד שחלק עשו חרם), ככה שלדאגה שאנשים מחליטים לשבת בבית כי המשחק בר"ג אין אחיזה במציאות.
(אגב, אין לי מושג היכן יתקיים בסוף המשחק. באתר של ההתאחדות הורידו גם את השעה).

בכל אופן, זאת תהיה החלטה אישית שלי ואני שלם איתה, ובכלל עם ההחלטות שלי לאן ללכת במידה ויהיו התנגשויות העונה.
ולגבי ההחלטה הזאת, כמו שאמרתי נראה לי שאני לא אהיה היחיד שאקבל אותה במידה ונארח בר"ג ביום שני, ויהיו כמה מנויים מהכדורסל שההחלטה הזאת תכריע את הכף בעד ללכת לכדורסל.
ו לא מאיים על הפועל ושום דבר, אבל אני מצפה מההנהלה כן להבין שזה מה שיקרה אם נשחק בר"ג.

ויותר מזה - אחרי כל משחק בר"ג שהוא לא גמר גביע, אנחנו חוזים בהפועל חלשה ובמשחק חלש באופן כללי, ובסוף שומעים את השחקנים בוכים שאי אפשר לשחק באיצטדיון הזה כשהוא לא מלא או קרוב מלא, ושזה בית קברות שגורם להם להיות חלשים במשחקים כאלה.
אז אפשר להאמין שנביא 30 אלף צופים, בכדי לגרום להם לא להרגיש כמו בבית קברות.
אבל עדיף להיות מציאותי וחכם, לזהות את האנטגנוניזם של הקהל והשחקנים כלפי המגרש הזה, ולבחור לארח במגרש שראוי למשחק הזה.

עם החלק הראשון של מה שכתבת כמובן שאין לי בעיה.
החלק המודגש תומך בכל הנקודה שלי. אני לא אוהב את ר"ג כמו כולם, אבל אני אלך.
אני בטוח שאם ההנהלה תוכל לארח בפ"ת או בנתניה, אז הם יעדיפו ואם לא, אולי ייתקעו עם ר"ג ולכן המשפט האחרון שלך לא נראה לי רלוונטי. זה לא קשור לחוכמה, זה קשור למציאות.
עד השנה לא היו אופציות חוץ מר"ג בהתחשב בכמות המנויים של הפועל. השנה אולי יהיו (למרות שנתניה יכול להיות בלאגן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 15:39 
אין התנגשות עם הכדורסל. אפשר ורצוי להגיע לשני המשחקים!

"מנהלת ליגת העל נענתה לפנייתה של הפועל תל אביב להקדים את המשחק מול אילת ביום (כדי למנוע התנגשות עם משחק הכדורגל) והמשחק יערך ביום א', 25.11 בשעה 19:40 בראשון לציון. רשמו את התאריך ביומן - הנהלת הקבוצה מתכננת הפתעה הקשורה למכירת הכרטיסים לדרבי התל אביבי שיערך שבוע לאחר מכן!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 15:45 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
אין התנגשות עם הכדורסל. אפשר ורצוי להגיע לשני המשחקים!

"מנהלת ליגת העל נענתה לפנייתה של הפועל תל אביב להקדים את המשחק מול אילת ביום (כדי למנוע התנגשות עם משחק הכדורגל) והמשחק יערך ביום א', 25.11 בשעה 19:40 בראשון לציון. רשמו את התאריך ביומן - הנהלת הקבוצה מתכננת הפתעה הקשורה למכירת הכרטיסים לדרבי התל אביבי שיערך שבוע לאחר מכן!"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אני כנראה קצת מגזים, בכל זאת יש יותר משבוע עד המשחק וזה...
יודעים כבר איפה יערך המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 15:28 
לפי "וואלה" ואתרים נוספים, הפועל תארח בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: