תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל תל אביב יום שלישי 13 נובמבר
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
בוקר ניפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אז כמה נחטוף היום ?
מתי בית הדין ?
אדל אני מהמר על 4 משחקים בחוץ
ולפחות רדיוס אחד,למרות שזה אחד הדרביים השקטים שידענו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:24 
פאביו כתב:
אז כמה נחטוף היום ?
מתי בית הדין ?
אדל אני מהמר על 4 משחקים בחוץ
ולפחות רדיוס אחד,למרות שזה אחד הדרביים השקטים שידענו

אופטימי - משחק אחד בחוץ.
ריאלי - שניים.
פסימי - שלושה.
אין מצב לארבעה כי אז אפשר לערער והדיינים לא רוצים להתבזות שוב.

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 13 נובמבר 2012, 10:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אדל יקבל שלושה משחקים בחוץ והפועל לא תקבל רדיוס. מכבי רדיוס אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
איזו מין אופציה זו שאם חיפה מקבלת הצעה גבוהה יותר (ועוד מדמי השבחה ) היא יכולה למכור? איפה האופציה כאן? אם זה נכון, מי שחתם על כזה סעיף צריך לקבל את פרס המנהל המטומטם לעונת 2012/3

תמונה

בהפועל הופתעו לגלות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:29 
joshsoos כתב:
איזו מין אופציה זו שאם חיפה מקבלת הצעה גבוהה יותר (ועוד מדמי השבחה ) היא יכולה למכור? איפה האופציה כאן? אם זה נכון, מי שחתם על כזה סעיף צריך לקבל את פרס המנהל המטומטם לעונת 2012/3

אופציות תמיד מדברות על סכום מינימלי. הפועל לא חייבת לשלם יותר, אלא אם יש הצעות אחרות על השולחן. נותר רק לקוות שהפועל כן גידרה את האופציה וקבעה גם סכום מקסימום שיחייב את חיפה (קשה לי להאמין שזה קרה).
מי ידע שממן יהיה כזו הפתעה העונה (אולי שירזי). מלכתחילה האופציה שהפועל נתנו לחיפה הייתה גבוהה יחסית לשחקן ליגה בינוני כמו שהוא היה עד הקיץ האחרון (באזור ה-150 אלף דולר אם אני זוכר נכון). יש עכשיו חלון הזדמנויות טוב שבחיפה יש קשיים כלכליים וקשיים מול הבעלים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:37 
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

אופציות תמיד מדברות על סכום מינימלי. הפועל לא חייבת לשלם יותר, אלא אם יש הצעות אחרות על השולחן. נותר רק לקוות שהפועל כן גידרה את האופציה וקבעה גם סכום מקסימום שיחייב את חיפה (קשה לי להאמין שזה קרה).
מי ידע שממן יהיה כזו הפתעה העונה. מלכתחילה האופציה שהפועל נתנו לחיפה הייתה גבוהה יחסית לשחקן ליגה בינוני כמו שהוא היה עד הקיץ האחרון (באזור ה-150 אלף דולר אם אני זוכר נכון). יש עכשיו חלון הזדמנויות טוב שבחיפה יש קשיים כלכליים וקשיים מול הבעלים בכלל.

כן, אבל כל העניין עם אופציה הוא שאם אתה בוחר לממש אותה, היא שלך, אחרת מה הטעם...
והאופציה הזו היא נמוכה, כל שחקן בינוני בליגה (אממ אמממ אלרואי ) נמכר כאן בערכים גבוהים פי כמה. כץ הוא חייזר ואלה הסכומים אצלו מאז ומתמיד, השד יודע איך זה מסתדר עם האופי הקמצני של רואה חשבון הזוי שכמוהו, ההגיון אומר שדווקא הוא היה אמור לבקש עפ"י שווי שוק ולהתווכח על כל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:45 
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

מי ידע שממן יהיה כזו הפתעה העונה. מלכתחילה האופציה שהפועל נתנו לחיפה הייתה גבוהה יחסית לשחקן ליגה בינוני כמו שהוא היה עד הקיץ האחרון (באזור ה-150 אלף דולר אם אני זוכר נכון). יש עכשיו חלון הזדמנויות טוב שבחיפה יש קשיים כלכליים וקשיים מול הבעלים בכלל.

כן, אבל כל העניין עם אופציה הוא שאם אתה בוחר לממש אותה, היא שלך, אחרת מה הטעם...
והאופציה הזו היא נמוכה, כל שחקן בינוני בליגה (אממ אמממ אלרואי ) נמכר כאן בערכים גבוהים פי כמה. כץ הוא חייזר ואלה הסכומים אצלו מאז ומתמיד, השד יודע איך זה מסתדר עם האופי הקמצני של רואה חשבון הזוי שכמוהו, ההגיון אומר שדווקא הוא היה אמור לבקש עפ"י שווי שוק ולהתווכח על כל שקל.

האופציה מחייבת את חיפה לשחרר את ממן בסכום שנקבע במידה והפועל שמים את הכסף על השולחן. היא לא מחייבת את הפועל בשום צורה. אין שום סרט בעולם שחיפה משחררת את ממן להפועל ת"א תמורת 150 אלף דולר במידה וקבוצה אחרת שמה, לצורך ההגזמה, מליון דולר על השולחן. הכל כפוף כאמור במידה וכן גידרו סכום מקסימום בחוזה בין הקבוצות, מה שכנראה לא קרה אחרת כבר היינו שומעים על חתימה של ממן בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:
על ממן אמורה להיות אופציה ואז הוא שלנו. אם לא, זו אכן בעיה.
לאיפה קליימן יילך? הוא לא משחק אז קבלות אין לו. אם אדל הולך והפועל תציע לו להיות שוער ראשון, באיזה עולם בדיוק הוא מסרב להצעה כזו?
כנ"ל גורדנה, בארץ אין לו אופציה טובה יותר ( רק מכבי תציע יותר כסף, אבל הם לא יקחו אותו ) ולאירופה לא חושב שהוא ירצה ללכת מבחינת אורח החיים שלו, שלא לדבר ששם הוא יצטרך לרוץ 90 דקות בקצב...

קליימן ישחק בקיץ ביורו לנבחרות צעירות ויקבל הצעות מפה ועד הודעה חדשה. יעזוב כנראה לאירופה. להערכתי זו הסיבה שלובין מיהר להציע הארכת חוזה לאפולה לפני חודשיים.

אניימה קיבל הצעות מפה ועד הודעה חדשה אחרי ששיחק במונדיאל? זה שוער, לא שחקן שדה, וקבוצות מהססות להמר על שוערים צעירים שאפילו אין להם נסיון בליגה, בטח לא כשוער ראשון. מה גם שאתה מניח מראש שהוא הולך לתת אליפות בלתי נשכחת. אני לא מאמין שהוא יסרב להצעה לשמש כשוער ראשון בהפועל עם משכורת סבירה ואופציה למכירה תמורת סכום הגיוני, אבל אולי הוא ( או הסוכן שלו ) חושב כמוך.

אם כבר, אז טביב ירכוש את ביט"ר ימכור את הרוש לחיפה או מכבי ויביא את קליימן אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אם החוזה של ממן בחיפה נגמר בתום העונה, למה בדיוק צריך אותם כדי להחתים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:02 
פישונט כתב:
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

האופציה מחייבת את חיפה לשחרר את ממן בסכום שנקבע במידה והפועל שמים את הכסף על השולחן. היא לא מחייבת את הפועל בשום צורה. אין שום סרט בעולם שחיפה משחררת את ממן להפועל ת"א תמורת 150 אלף דולר במידה וקבוצה אחרת שמה, לצורך ההגזמה, מליון דולר על השולחן. הכל כפוף כאמור במידה וכן גידרו סכום מקסימום בחוזה בין הקבוצות, מה שכנראה לא קרה אחרת כבר היינו שומעים על חתימה של ממן בהפועל.

אם היא מחייבת אותם לשחרר בסכום שנקבע, איך היא לא מחייבת אותם אם מישהו מציע יותר...
ואיך בכלל אפשר להציע יותר על שחקן שהוא חופשי? יש דמי השבחה ואותם צריך לשלם, כל העסק תמוה ומוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:29 
איזה בוקר של כיף !
איזה מזל שאבוקסיס מאמן ,פשוט מדהים המאמן בקושי חודש/חודשיים בקבוצה
וכבר הספיק להסתכסך עם חצי מהצוות המקצועי ...
לא שאני חסיד גדול של אלימלך והילל ...אבל עדיין זה בטח לא מוסיף לקבוצה ,ותוסיפו לזה את עניין הנבחרת
וכל זה בשביל לסדר ג׳וב לחברו הטוב אסי דומב .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:47 
יהלום אדום כתב:

כנראה בגלל זה הוא רשם שחיפה הולכים לקבל הצעות עליו כבר בינואר הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:50 
אבי כתב:
יהלום אדום כתב:

כנראה בגלל זה הוא רשם שחיפה הולכים לקבל הצעות עליו כבר בינואר הקרוב

אז יקבלו
מה יעשו לו אם הוא לא יחתום איפה שהם רוצים שהוא יחתום? יגידו לו שהם יבקשו מהפועל לשים אותו ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:52 
איזה הצעות? הוא חתום בהפועל עד סוף העונה, ואחרי זה הוא שחקן חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שהמדליף הוא לא שביט או ניצן? המידע שמודלף בשבועות האחרונים מגמתי בצורה דוחה. קשה לי לחשוב על מישהו אחר חוץ מהם שמרוויח מהפרסומים האלו משהו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:57 
ממן לא צריך את הפועל חיפה כדי לחתום בעונה הבאה בקבוצה אחרת (בהנחה שהחוזה שלו שם מסתיים בסוף העונה) מקסימום הוא עובר למועדון אחר ואז הקבוצות הולכות לועדה למעמד השחקן שפוסקת את גובה דמי ההשבחה של ממן.
לי נראה שכל העסק תלוי הרבה יותר בחנן ממן מהפועל חיפה, לא רואה איזה say גדול יש להם בסיפור..שוב הכל בהתחשב בפרסומים, יכול להיות שבחוזה יש פרטים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל תל אביב יום שלישי 13 נובמבר
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:58 
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

אם היא מחייבת אותם לשחרר בסכום שנקבע, איך היא לא מחייבת אותם אם מישהו מציע יותר...
ואיך בכלל אפשר להציע יותר על שחקן שהוא חופשי? יש דמי השבחה ואותם צריך לשלם, כל העסק תמוה ומוזר.

דמי השבחה נקבעים לפי חישוב מסוים שקובע את המינימום לפיצוי. אחרי זה מדובר בכל המרבה במחיר, ראה החתמתו של דלה ימפולסקי בחיפה בקיץ הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:00 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 32386.html
ציטוט:

טביב יתבע את חיים רמון אם לא יקבל 6 מיליון ש''ח תוך 48 שעות
מוטי פשכצקי
11:20|13/11/2012

התשלום הראשון על זכויות הניהול בהפועל ת"א, שהיה אמור לעבור כבר לפני שבועיים, אמור להיפרע תוך 48 שעות. במידה והכסף לא יעבור, הבעלים לשעבר מתכנן לתבוע. "רמון נתן את מילתו ומאמינים שישלם, אבל אם לא, הוא מסתכן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:01 
וכל זה לא מבהיר לרגע את עניין האופציה. אם היא קיימת, אז רק צריך לממש אותה בסכום שנקבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל תל אביב יום שלישי 13 נובמבר
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:03 
פישונט כתב:
איזו מין אופציה זו שאם חיפה מקבלת הצעה גבוהה יותר (ועוד מדמי השבחה ) היא יכולה למכור? איפה האופציה כאן? אם זה נכון, מי שחתם
דמי השבחה נקבעים לפי חישוב מסוים שקובע את המינימום לפיצוי. אחרי זה מדובר בכל המרבה במחיר, ראה החתמתו של דלה ימפולסקי בחיפה בקיץ הקודם.

אתה טועה. ברגע ששחקן חופשי לקבוצה שלו לא מגיע שום פיצוי מלבד לדמי השבחה. כדי לשחרר אותו לפני תום החוזה הם רשאים לדרוש סכום נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:07 
איזה קטע מטורף זה, טביב חתם על הסכם עם מישהו ואותו מישהו לא מעביר לו את הכסף
מסכן טביב אם הוא רק היה יודע שיש אנשים שלא מכבדים הסכמים ולא משלמים בזמן כסף שהם מבטיחים..

ואם נוסיף טיפה רצינות גם , אני מקווה שאיכשהו רמון עובד כל על מהלך גאוני כדי שהמר בחור יראה כמה שפחות כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אחד מהגארסיות(המאמן), המריא לבלגיה למו"מ עם ברוז', כך לפי ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
1. קליימן - לא הולך לשום מקום. מדובר בכיפופי ידיים של טרום מו"מ. גם הופעה טובה ביורו לא תסדר לשוער הזה דבר וחצי דבר, מקסימום שוער שני בקבוצת דרג ג' באירופה. הוא בגיל כזה ובהתקדמות כזו שחבל לו לעצור את הקריירה בשל כך. אם הפועל תציע לו את אפודת השוער בעונה הבאה הוא לא יהסס להשיב חיוב. אם הפועל, משיקוליה, תעדיף להמשיך עם אדל, בוריס יחתום כשוער ראשון בקבוצה אחרת בארץ, או שיש גם סיכוי שיהיה שוער ראשון בקפריסין, אם המאמנים הישראליים ימשיכו שם (רב"ש הביא למשל את חיימוב שדי מצליח שם). לכן, הכדור בידיים של הפועל. אדל או קליימן. אני מניח שעד אפריל תהיה תשובה. בינתיים אין מה לעסוק בזה או לדאוג יותר מדי.

2. אדל - יחטוף בוודאות הרחקה אבל לא ל-3-4 משחקים. אני מהמר על משחק או שניים בחוץ, ועוד 2 ע"ת. לא מעבר. אין לו מה למהר לחזור מהסידורים שלו בצרפת. לשחק הוא לא ישחק בשבת בק"ש.

3. גורדנה - הסיכוי שיפרוש מטעמי דת גבוה מהסיכוי שיעזוב את הפועל לקבוצה אחרת, שלא לומר אירופה. לאירופה הוא לא מתאים בשיט ולכן הדילמה היא הפועל או קבוצה אחרת. בהנחה והוא לא יקבל הצעות מפוצצות בחוזה שלו (וממי בדיוק? שחר כבר לא משתגע ומכבי לא תביא אותו) אזי סביר שההצעה של הפועל תהיה הטובה ביותר עבורו. כשחקן בית, אני מאמין שעוד נראה אותו עוד כמה שנים טובות באדום, בהנחה שלא יוסמך לרבנות קודם לכן....

4. ממן - אף אחד לא יודע בדיוק מה רשום בהסכם בין הפועל ליואב כץ. האם האופציה היא של הפועל והיא קבועה מראש גם אם יש הצעה אחרת גבוהה יותר או שלהפועל תהיה עדיפות אם תשווה את ההצעה. אני מניח שגם לשחקן יש SAY בנושא וממילא יצטרכו לשבת איתו למו"מ עם חוזה ארוך טווח בהפועל. אני מאמין שגם הוא יישאר. הוא השתלב יפה ואבא ברוך מאושר שהוא בהפועל ומעריך מאד את המערכת שלנו. לעבור לקבוצה אחרת, כולל מכבי חיפה - מועדון הנעורים של המשפחה, לא מבטיח לו דבר, מה גם שבחיפה יש אינפלציה של קשרים וממילא מעטים הם שחקני הבית שבשנים האחרונות קיבלו דקות משחק. קבוצה אחרת יכולה לבלום לחנן את הקריירה ובהפועל הוא כבר מוכר ומוערך. לכן גם פה אני מאמין שיהיה בסדר אבל כדי לא לחזור על "טעות ביבראס" פעם שניה, מוטב שלקראת ינואר ההנהלה תשב עם השחקן ואביו ותסגור איתו חוזה לטווח ארוך.

5. גרסיה - נשמע לי הזוי לגמרי. הבנאדם תחת חוזה (לשנתיים כמדומני) והביא איתו צוות שלם מספרד ופתאום יקום וילך לקבוצה אחרת. מה עם יחסיו עם ג'ורדי? מה עם השם שלו ביבשת? לא נראה רציני. אולי לעונה הבאה אבל אני לא מאמין שהדרבי (נגדנו או זה שיהיה בשבת נגד בני יהודה) יהיה המשחק האחרון שהוא ינהל בישראל.
אם כן, זהות המחליף יכולה להכריע את הסיפור של מכבי. מצד אחד מעולם לא הצליח בארץ מאמן זר ולכן ככל שהמשוואה הזו תישמר, אולי עדיף שיישאר. מצד שני, תמיד יש פעם ראשונה ובסה"כ הוא עושה שם עבודה יסודית, טובה ושקטה ואחד כמו לוין או שומי לאו דווקא יצליחו באחוזים שלו. מאמן מחליף טוב שיתחבר למכבי יכול להוביל אותה לאליפות. מאמן שלא ייכנס טוב למכבי יכול להביא אותה למאבקי עליה לפליי-אוף. נחכה ונראה.

6. יוסי - אוהבים לשנוא אותו. גם בקרב האוהדים שלנו. בסופו של דבר זה לא אידיאלי שהוא גם בצוות אימון הנבחרת אבל זה מה שיש. שיקום מי שרצה לראות את שום חוזר במקומו. כל הדיבורים על רב"ש וכו' הם קישקוש לדעתי ואין להם אחיזה במציאות. בסופו של יום הפועל נראית כמו שנראית בגלל צירוף מקרים של בניה לא נכונה של הסגל, דגשים לא נכונים בעניין הכושר, נפילה עם כמה מהזרים, עומס משחקים, פציעות/הרחקות/טעויות שיפוט וגם, כן, חוסר ריכוז/חוסר מזל. מרבית הדברים אינם בשליטת יוסי או שההשפעה שלו עליהם פחותה ושולית, קל וחומר בשל הזמן הקצר שהוא מאמן בפועל (לא רשמית, כי הוא נעדר לא מעט) את הקבוצה. צריך סבלנות. את יוסי אשפוט במאי, אחרי שאראה מה הוא הוציא מהפועל בעקבות החיזוק הצפוי בינואר ולאחר שובם להרכב של גילי ושי.
כמו כן, מקובל שמאמן בוחר את הצוות שהוא רוצה לעבוד איתו. זה הגיוני וזה גם הכרחי, במיוחד אם יש משקעים בין המאמן לצוות הקודם. בלי להתייחס לקשר של הלל ושביט לטביב, יוסי רוצה לעבוד עם אנשים שלו וזה לגיטימי. עטר הביא צוות שלם לחיפה (לא ממש עוזר לו בתוצאות אבל מסנדל את שחר) תוך שהוא מזיז הצידה שחקני עבר מוערכים שהיו שם לפניו. גרסיה הביא איתו פמליה מספרד, וכן הלאה. אז אם יוסי רוצה את דומב כעוזר ולא את שביט. ואם יוסי סומך על אפרתי יותר מאשר על הלל, דיינו. צריך רק לדעת לעשות את זה בג'נטלמניות ולכבד את הלל ושביט שהיו שחקני עבר טובים במועדון ולסיים את זה יפה, ויפה שעה אחת קודם.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 13 נובמבר 2012, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:13 
justdontask כתב:
איזה בוקר של כיף !
איזה מזל שאבוקסיס מאמן ,פשוט מדהים המאמן בקושי חודש/חודשיים בקבוצה
וכבר הספיק להסתכסך עם חצי מהצוות המקצועי ...
לא שאני חסיד גדול של אלימלך והילל ...אבל עדיין זה בטח לא מוסיף לקבוצה ,ותוסיפו לזה את עניין הנבחרת
וכל זה בשביל לסדר ג׳וב לחברו הטוב אסי דומב .

לא שאני חובב של אבוקסיס אבל ניקוי האורוות הוא הכרחי , ניצן , שביט והילל היו צריכים ללכת שניה אחרי טביב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
נדחתה תביעת הפועל כפ"ס נגד אלי טביב מימיו בהפועל ת"א בסך 13 מיליון ש"ח בגין העברת יבואה, דוגלס וידין להפועל כנדוניה לשותפות עם הראל ב-2008/9.

http://www.one.co.il/Article/208341.html

הבורר חנוך קינן דחה על הסף את תביעת הפועל כפר סבא כנגד הפועל תל אביב ואלי טביב בסך כ-13 מיליון ש"ח בגין העברת אביחי ידין, סמואל יבואה ודאגלס דה סילבה מהפועל כפר סבא להפועל תל-אביב.

הבורר ימשיך לדון במסגרת התביעה אך ורק בטענת הפועל כפר סבא כי מגיע להם חלק מהתשלום ששולם להפועל תל-אביב מקבוצת רד בול האוסטרית בגין העברת דאגלס דה סילבה אליה.

הפועל תל-אביב ואלי טביב טוענים כי גם תביעה זאת משוללת יסוד והעניין יתברר בבוררות. את הפועל תל-אביב יצג עו"ד יוחאי הורביץ ואת אלי טביב ייצג עו"ד נעם פורר.

כזכור, מחרתיים (15.11) צריך אלי טביב לקבל לידיו 6 מיליון ש"ח מחיים רמון עבור העברת הבעלות על הפועל ת"א. בהסכם בין רמון לטביב נקבע כי אם לא יהיו לטביב חובות, הוא יקבל את התשלום השלישי, וניצחונו בתביעה מוכיח שסך התביעות נגדו לא גדול משווי המכירה כפי שבהפועל מנסים לצייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הגארסיה - לפי ספורט 5 מכבי אישרו את הידיעה והסעיף שחרור שלו הוא 300,000 יורו, זה טוב בעיקר בגלל שבלי מאמן ובלי עטר יהיה להם קשה נגד בני יהודה, מצד שני אני מאמין שהם יביאו מאמן פחות בונקריסט.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:29 
ההחלטה במלואה תפורסם? זה מאוד מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לגבי הגארסיה - לפי ספורט 5 מכבי אישרו את הידיעה והסעיף שחרור שלו הוא 300,000 יורו, זה טוב בעיקר בגלל שבלי מאמן ובלי עטר יהיה להם קשה נגד בני יהודה, מצד שני אני מאמין שהם יביאו מאמן פחות בונקריסט.

בONE מתעקשים שלא:

מאמן הקבוצה, אוסקר גארסיה, המריא היום (שלישי) לבלגיה ובמועדון טענו שמדובר בסידורים אישיים ולא כדי לנהל משא ומתן עם קלאב ברוז' שמעוניינת בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אומנם לא חדשות, אבל פוסט ענק של איפי טומבי בעקבות הדרבי.
מובטח חיוך ענק :D

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=42703&blogcode=13550424

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: