פישונט כתב:
joshsoos כתב:
הבעיה היא לא במי שימכור כרטיסים בעמותה, אלא במי שיקנה. אם אין מספיק מנויים שקנו עוד כרטיס, אז חברים בעמותה יהיו? ומי שיקנה הוא בגדול מי שכתבתי, המעגל השני, והנתונים שלו נמצאים אצל משרד הספסרות. ההגבלה רק למנויים היא מטופשת וזו התוצאה.
ובחייך, מסינג מנהל הכל ולא מהיום. הפועל עשתה הסכם עם דיסקונט? הפועל מחלקת חופשי לספסרים? הפועל מתייחסת לאוהדים כמו אל זבל? למה מכרו רק כמות כזו דרך העמותה? למה לא מאמצים פתרון כזה כמו שהצעתי? ( ואני מציע אותו שנים ). אבל לצורך העניין זה לא באמת משנה, צריך רק לאמץ את הרעיון הזה- או בקיצור כל מה שמאפשר זיהוי כאוהד הפועל - ופתרת את רוב הבעיה. וכן, צריך להחליט שגם אם במחיר של הפסד כספי ( שממילא יהיה שולי, לא מדובר כאן על אלפי כרטיסים שיישארו ללא דורש ) אז משחקים כאלה לא יוצאים למכירה כללית. ועל הדרך לעשות מחירים זולים יותר לכרטיסים ב2/13 למעלה ובצדדים כי זה מוצר נחות יותר מבשאר השער ולהוריד את המחירים המטורפים ב2/13 למטה ( בכל העולם אלה מושבים זולים יותר, רק בישראל... ). וצריך עוד הרבה דברים, אבל בשורה התחתונה שום דבר לא יקרה.
איך תבדוק היסטוריה למי שמגיע לשלם במזומן? ומי שמזמין באינטרנט? הרי כשהמכירה היא פיזית בלבד, אתה פוגע באוהדי הפועל שגרים רחוק והם בדיוק אלו שלא עושים מנוי אלא באים ל 2-3 משחקים בעונה. הגבלת המכירה למנויים היא האמצעי הזמין והפשוט ביותר, כדי לזהות אוהדי הפועל.
לגבי ההסכמים של 'לאן' - דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות. לאן לא מחלקת כרטיסים לספסרים אלא מוכרת במחיר מלא. זאת בעיה של המשטרה שביודעין לא מפריעה לפעולת הספסרים, חמש מטר מהקופות.
להפועל של העונה וכנראה גם של העונה הבאה, אין יכולת כלכלית לוותר ולו על 50 אלף ש"ח במכירת כרטיסים. אם יש שינוי של 180 מעלות משנה שעברה, זה בקשב של האנשים בהפועל לרחשי הקהל. אני מאמין שכל הצעה טובה למכירת הכרטיסים תיפול על אוזן קשבת.
יש לו חשבון בלאן? יש לו מספר כרטיס אשראי שבו נעשו עסקאות? על מספר כרטיס האשראי יש את השם שלו? ברוך השם יש תעודות זיהוי שונות בישראל כדי לדעת שזה הוא. איך מזהים אותך כשאתה מתקשר לחברת האשראי או לבנק שלך? וכן, זה צריך וחייב להתאפשר גם בטלפון, לטובת אלו שגרים רחוק. זה רק עניין של החלטה של הפועל, והודעה לאדון ספסר ראשי שכך מבקשים.
דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות? מה?? ההתאחדות קובעת לקבוצות למי למכור?!! זה כבר עניין לבג"ץ אם זה נכון.
ואני שמח שאתה חושב שיש קשב, אבל זה לא נכון. הדברים שאני ואחרים כותבים הם פשוטים לביצוע. בדיוק כמו לעשות סוף לכל סיפור לאן. זה לא יקרה וזה ימשיך להיראות חובבני ושכונתי, עם רמת החלטות שילדים בני 5 לא לוקחים.