תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 03:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 5/11
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:02 
אני חוזר על הצעתי משבוע שעבר,
יש כ"כ הרבה חומר ודברים המעידים על התנהלות מחפירה כאן רק מהשנה האחרונה.
בואו נרים את הכפפה ונשגר מסמך מסודר לאופ"א/פיפ"א וכל הגורמים הרלונטיים.
אני מוכן להשקיע מזמני, מאמין שגם אחרים עם רקע משפטי איתן שיכולים פעם אחת להציג איך מתנהל הכדורגל כאן לגורמים מבחוץ. יש גבול לכל תעלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:05 
ככה זה כשיו"ר איגוד השופטים מרשה לעצמו לומר את מה שאמר ואף אחד בהפועל לא חשב להגיש תלונה רשמית אז אין לנו את מי להאשים אלא את עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אני חוזר על הצעתי משבוע שעבר,
יש כ"כ הרבה חומר ודברים המעידים על התנהלות מחפירה כאן רק מהשנה האחרונה.
בואו נרים את הכפפה ונשגר מסמך מסודר לאופ"א/פיפ"א וכל הגורמים הרלונטיים.
אני מוכן להשקיע מזמני, מאמין שגם אחרים עם רקע משפטי איתן שיכולים פעם אחת להציג איך מתנהל הכדורגל כאן לגורמים מבחוץ. יש גבול לכל תעלול.

viewtopic.php?f=4&t=90187

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:06 
פינצ'רו לטוטו את הצמיגים ברכב
באמת כזה משעמם להם לאוהדי בית''ר? איזה מוגבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:07 
אוגוסטוס היל כתב:
אני חושש שגם אני מתחיל לאבד את זה.
לנעול את הבסטה ולזרוק את המפתח לכרישים

זה הכול בגלל שהפועל לא משחקת טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:37 
צריך להפסיק עם הבכיינות וללכת לפנצ'ריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:46 
זה מה יש, אם אנשים רוצים לקחת את הבכיינות צעד קדימה למעשים, שיפרשו מהליגה ולא יופיעו לדרבי, הרי אם הכל מכור וההתאחדות והשופטים נגדנו, אז מה הטעם? אם כל כך הרבה אנשים חוזרים ואומרים שהוציאו להם את כל האמונה בדבר הזה, אז לפחות שיעשו מעשה עם ביצים. אני מאמין שבסופו של דבר, הכל נובע מחוסר כבוד וזילזול במי שמנהל את הקבוצה, אולי צעד דרסטי יגרום לשינוי בכדורזבל או שזה רק יפגע בנו, אבל גם ככה מתלוננים שאנחנו נפגעים בחוסר פרופורציות, אז מה כבר הבעיה בלפרוש ולקפל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2582665

בית הדין לא יוכל להרשיע את בית"ר בעבירה של גזענות
תקנון ההתאחדות: לא ניתן להסתמך על מצלמות. :LOL2: כעת יוחלט האם יוגש כתב אישום בגין סעיף אחר. גם אדל עשוי לעמוד לדין

בואו נלך מפה כבר חבל לכולנו על הזמן והעצבים.

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ככה זה כשיו"ר איגוד השופטים מרשה לעצמו לומר את מה שאמר ואף אחד בהפועל לא חשב להגיש תלונה רשמית אז אין לנו את מי להאשים אלא את עצמנו.

זה חוסר התגובה לכל דבר.
למה שאמרת, למה שג'ושסוס כתב בעניין הנהמות, זה לדברים של המשקיף בטדי שהיו נהמות, אבל הוא לא מפרש אותן כקריאות גזעניות, ובסוף גם את זה הוא לא כתב בדו"ח.
וגם בעניין הכרטיסים בדרבי.
אנשים שעוקבים אחרי אתרי הספורט ותוכניות הספורט ברדיו באו ואמרו לי שהפועל לא בסדר, כי הם שמעו בכלי התקשורת האלה שמוכרים להפועל כרטיס במחיר נמוך ולמכבי במחיר גבוה.
ככה זה כשלא עולה נציג של הפועל לתוכניות האלה ומסביר את ההחלטה הזאת.
שבית"ר ונתניה גם נתנו הטבות למנויים שלהם (אלפי כרטיסים בחינם) נגדנו, שפנינו לשאול אם זה חוקי ונאמר לנו שכן. אז למה לאחרים מותר ולנו לא?
וגם לציין שבסה"כ מדובר ב-450 כרטיסים מוזלים שהועברו לעמותה, וכל שאר אוהדי הפועל שילמו מחיר מלא.
אבל ככה זה שמפקירים את אמצעי התקשורת בלי לתת תגובות, וכתוצאה מכך גם אוהדי הפועל שלא חיים את הקבוצה כל יום מתחילים להאמין להסתה נגדנו ולדיסאינפורמציה בתקשורת הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 12:59 
אנטיגונה כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה חוסר התגובה לכל דבר.
למה שאמרת, למה שג'ושסוס כתב בעניין הנהמות, זה לדברים של המשקיף בטדי שהיו נהמות, אבל הוא לא מפרש אותן כקריאות גזעניות, ובסוף גם את זה הוא לא כתב בדו"ח.
אנשים שעוקבים אחרי אתרי הספורט ותוכניות הספורט ברדיו באו ואמרו לי שהפועל לא בסדר, כי הם שמעו בכלי התקשורת האלה שמוכרים להפועל כרטיס במחיר נמוך ולמכבי במחיר גבוה.
שבית"ר ונתניה גם נתנו הטבות למנויים שלהם (אלפי כרטיסים בחינם) נגדנו, שפנינו לשאול אם זה חוקי ונאמר לנו שכן. אז למה לאחרים מותר ולנו לא?
וגם לציין שבסה"כ מדובר ב-450 כרטיסים מוזלים שהועברו לעמותה, וכל שאר אוהדי הפועל שילמו מחיר מלא.
אבל ככה זה שמפקירים את אמצעי התקשורת בלי לתת תגובות, וכתוצאה מכך גם אוהדי הפועל שלא חיים את הקבוצה כל יום מתחילים להאמין להסתה נגדנו ולדיסאינפורמציה בתקשורת הספורט.

אני מסכים איתך ב 1000% כבר מזמן טענתי שליובין לא מתאים לתפקיד , את זה ראינו כבר בקדנציה הקודמת שלו עם התגובות הדביליות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אנטיגונה כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה חוסר התגובה לכל דבר.

אני מסכים איתך ב 1000% כבר מזמן טענתי שליובין לא מתאים לתפקיד , את זה ראינו כבר בקדנציה הקודמת שלו עם התגובות הדביליות שלו

זה כבר לא צריך להיות ליובין, בשביל מה יש לקבוצה דובר לעזאזל? זה בדיוק התפקיד שלו.
במקום זה כשפנו אליו מהתכנית של אופירה הוא טרח להגיד שזו החלטה של רמון ואין לו מה להוסיף בנושא ולא עלה לשידור כלל.
מבחינה מקצועית אנחנו נראים פח, מבחינה ניהולית אנחנו לא נראים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 14:48 
זה כל כך מתבקש לא לעלות לדרבי, בושה וחרפה מה שהולך פה, אין מילים אחרות לתאר את זה.
ההתאחדות והשופטים ובית המשפט גורמים עוול קשה מאוד להפועל תל אביב, תקדימים על חשבונה מילא, לפחות תיישמו את זה כאשר זה קורה במועדונים אחרים ולאו דווקא בקבוצה שאתם נהנים להשפיל ולדרוס ולראות איך היא מתפרקת.
אדל ודמארי עומדים לדין בגלל פרסום תקשורתי, ביתר לא עומדת לדין.
אני מתבייש להיות חלק מהצופים בכדורגל הישראלי.

מצידי לרדת ליגה, רק אל תעלו לשום משחק יותר.

רק הפועל :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 14:50 
וואלה נכון איךדמארי עמד לדין על סמך הוכחה מצולמת הרי זה נוגד את תקנון התאחדות או בגלל שהוא שחקן של הפועל זה לא נוגד?

אז למה ביטר לא יכולה לעמוד לדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 15:54 
OrCohen כתב:
זה כל כך מתבקש לא לעלות לדרבי, בושה וחרפה מה שהולך פה, אין מילים אחרות לתאר את זה.
ההתאחדות והשופטים ובית המשפט גורמים עוול קשה מאוד להפועל תל אביב, תקדימים על חשבונה מילא, לפחות תיישמו את זה כאשר זה קורה במועדונים אחרים ולאו דווקא בקבוצה שאתם נהנים להשפיל ולדרוס ולראות איך היא מתפרקת.
אדל ודמארי עומדים לדין בגלל פרסום תקשורתי, ביתר לא עומדת לדין.
אני מתבייש להיות חלק מהצופים בכדורגל הישראלי.

מצידי לרדת ליגה, רק אל תעלו לשום משחק יותר.

רק הפועל :COMMY:

מה שאוהדים כמוך יכולים לחשוב ולכתוב זה דבר מובן ומתקבל על הדעת גם אם לא מסכימים עמכם.
מה שהנהלת המועדון חייבת לעשות זה דבר אחר.
היא חייבת לעשות סדר, להשליט משמעת. טוטו, אדל ואחרים עם כל התסכול חייבים להיות מקצוענים ולהתמקד בדבר אחד בלבד: לנצח על המגרש.
להנהלה יש מספיק פקידים שצריכים להיות בקשר עם מסודות ההתאחדות ולנהל את העניינים מולם. כנ"ל ביחס ליחסי ציבור בתקשורת (יש דובר?).
מה שקורה כרגע זה ברדק אחד שלם שמשתקף על המגרש. אם הנהלת המועדון לא תעשה סדר , מהר מאד נשחזר את עונת שייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 31943.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 16:26 
הילל נחשד בהדלפות, אך נמצא דובר אמת בפוליגרף
מנהל הפועל לשעבר שעזב את מחלקת הבוגרים ונחשד שהדליף, הוכח כדובר אמת: "רציתי לנקות את השם שלי, אותו בניתי במשך שנים רבות"

מנהל הפועל תל אביב לשעבר, יעקב הילל, שסיים את תפקידו כסקאוט המועדון, נחשד כי הדליף מידע תקשורת. לאחר החשדות בו עבר הילל בדיקת פוליגרף והוכח כדובר אמת. הלל ציין בתגובה לחשדות נגדו: "זה לא נכון".

בבדיקה הילל נשאל לגבי הדלפות, לכאורה, שהוא הוציא מהמועדון. בסיכום הדברים נכתב כי יעקב הילל ואיש מטעמו לא הדליפו פרטים כלשהם משיחות פנימיות וכי הוא לא הדליף מידע לאחד מגופי התקשורת.

יעקב הילל מסר בתגובה: ״רציתי לנקות את השם שלי, שאותו בניתי במשך הרבה מאוד שנים. כל הזמן אמרתי שאני מוכן ללכת למכונת אמת כי האמינות חשובה לי, והבדיקה הוכיחה שאני אמין. המקצוע והעבודה שלי וכן האנשים שמסביבי חשובים לי והבדיקה גם מוכיחה שאני לא אפגע בהם״.
החשד נבע אחרי שיחה שהתקיימה במשרדי הקבוצה לגבי תוכניות עתידיות של המועדון לגבי העונה הקרובה. בהפועל ת"א ציינו בתגובה ל-ONE: "רצינו לעשות סדר בקבוצה".

כזכור, מאמן האדומים, יוסי אבוקסיס, החליט לסיים את תפקידו של הלל כסקאוט בקבוצה הבוגרת. הילל ככל הנראה יעבור למחלקת הנוער כדי לשפר את מערך הסקאוטינג. יש לציין כי העברתו למחלקת הנוער כבר עמדה על הפרק לפני שאבוקסיס נתן את האישור הסופי לסיום תפקידו של הסקאוט.
הילל החל את דרכו כסקאוט הקבוצה בחודש יוני 2011 תחת המאמן דרור קשטן. לאחר חצי שנה בעלי הקבוצה דאז אלי טביב הפך אותו גם למנהל הקבוצה, תפקיד אותו ביצע עד חודש יולי, אז הקבוצה הועברה לידי חיים רמון. מורדי דדון הפך למנהל הקבוצה והילל חזר לתפקידו כסקאוט.

מתוך ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 16:28 
למרות המחיר: במכבי ת"א ימשכו את הכרטיסים בדרבי
שירלי בר דיין
10:41|05/11/2012

על אף הפניה לביה"ד העליון, הקבוצה תיקח 1,600 כרטיסים למשחק: "לא ניתן להם פרס, נזכור להם את זה בדרבי אצלנו". על ההפסד של הפועל: "הם יבואו להתאושש מולנו"

שחקני מכבי ת"א יהנו מתמיכת אוהדים בדרבי ביום ראשון. בקבוצה התקבלה החלטה עקרונית כי גם אם לא יצליחו לגרום להפועל תל אביב להוריד את מחירי הכרטיסים, הם יקחו את 1,600 הכרטיסים שהוקצו להם וימתינו להחלטת ההתאחדות לכדורגל, בתקווה שזאת תמצה את הדין עם האדומים אחרי המשחק בהתאם לחוקי ההתאחדות.

"לא ניתן פרס להפועל ונשאיר את היציעים שלנו ריקים", אמרו במועדון, "אבל בדרבי שאנחנו נארח נזכור להם את זה".

כזכור במכבי תל אביב הגישו אתמול בקשה לדיון דחוף של בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל בתקווה שזאת תדרוש מהפועל להשוות את מחירי הכרטיסים לאוהדי מכבי בהתאם למחיר שנגבה מהאוהדים האדומים.

בהתאחדות הבהירו שהיריבה עומדת בסירובה ולהתאחדות אין למעשה דרך לכפות עליה להוריד את המחירים אלא ביכולתה רק להעמיד לדין את הפועל אחרי המשחק.

שחקנים במכבי ת"א יזכו ליום חופשי ויחזרו להתכונן לדרבי בשלישי. בכל מקרה, במועדון ינסו להוריד את השחקנים לקרקע אחרי שאתמול הבהיר המאמן לשחקנים כי הוא לא היה מרוצה מהיכולת מול הפועל רמת גן.

בקבוצה אגב לא התרגשו מההפסד של הפועל ת"א לנתניה ושחקן בקבוצה אמר: "זה ממש לא משנה שהפועל מגיעה אחרי שני הפסדים בליגה ושהשחקנים יהיו עייפים מאירופה, הפועל קבוצה מסוכנת עדיין ובדרבי הם יבואו להתאושש על חשבוננו. כמו שאוסקר אמר לנו, קבוצה יותר טובה מהפועל רמת גן הייתה מענישה אותנו ואוי ואבוי אם ניתן להפועל פרצה".

SPORT5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 16:38 
noamw כתב:
הילל נחשד בהדלפות, אך נמצא דובר אמת בפוליגרף
מנהל הפועל לשעבר שעזב את מחלקת הבוגרים ונחשד שהדליף, הוכח כדובר אמת: "רציתי לנקות את השם שלי, אותו בניתי במשך שנים רבות"

מנהל הפועל תל אביב לשעבר, יעקב הילל, שסיים את תפקידו כסקאוט המועדון, נחשד כי הדליף מידע תקשורת. לאחר החשדות בו עבר הילל בדיקת פוליגרף והוכח כדובר אמת. הלל ציין בתגובה לחשדות נגדו: "זה לא נכון".

בבדיקה הילל נשאל לגבי הדלפות, לכאורה, שהוא הוציא מהמועדון. בסיכום הדברים נכתב כי יעקב הילל ואיש מטעמו לא הדליפו פרטים כלשהם משיחות פנימיות וכי הוא לא הדליף מידע לאחד מגופי התקשורת.

יעקב הילל מסר בתגובה: ״רציתי לנקות את השם שלי, שאותו בניתי במשך הרבה מאוד שנים. כל הזמן אמרתי שאני מוכן ללכת למכונת אמת כי האמינות חשובה לי, והבדיקה הוכיחה שאני אמין. המקצוע והעבודה שלי וכן האנשים שמסביבי חשובים לי והבדיקה גם מוכיחה שאני לא אפגע בהם״.
החשד נבע אחרי שיחה שהתקיימה במשרדי הקבוצה לגבי תוכניות עתידיות של המועדון לגבי העונה הקרובה. בהפועל ת"א ציינו בתגובה ל-ONE: "רצינו לעשות סדר בקבוצה".

כזכור, מאמן האדומים, יוסי אבוקסיס, החליט לסיים את תפקידו של הלל כסקאוט בקבוצה הבוגרת. הילל ככל הנראה יעבור למחלקת הנוער כדי לשפר את מערך הסקאוטינג. יש לציין כי העברתו למחלקת הנוער כבר עמדה על הפרק לפני שאבוקסיס נתן את האישור הסופי לסיום תפקידו של הסקאוט.
הילל החל את דרכו כסקאוט הקבוצה בחודש יוני 2011 תחת המאמן דרור קשטן. לאחר חצי שנה בעלי הקבוצה דאז אלי טביב הפך אותו גם למנהל הקבוצה, תפקיד אותו ביצע עד חודש יולי, אז הקבוצה הועברה לידי חיים רמון. מורדי דדון הפך למנהל הקבוצה והילל חזר לתפקידו כסקאוט.

מתוך ONE

קבוצה לתפארת.
התנהלות אירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט5 מכבי דורשים מההתאחדות לתת לנו קנס בגלל מחירי הכרטיסים.
Say what?
לבית"ר עשו הנחה נגדנו, לנתניה עשו הנחה נגדנו. זה לא יאמן הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:29 
להפחית נקודות ולשלוח לכלא את רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
מההתאחדות נמסר: "מה שמקקי מבקשת, נקבל זאת בהבנה ונבצע. גם אם הדוד מיץ' יבקש הרפיה, אנחנו ניתן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:37 
מנכ"ל הפועל תל אביב,אמיר לובין,מסר בתגובה:נתלונן באופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אני רק מקווה שמיץ' לפחות מסבסד לנו את הוזלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:43 
מעניין מה יהיה מחר בבית הדין
נתניה מכרה אתמול כרטיסים באותה צורה שבה הפועל מוכרת לדרבי
מוזר שמזה ההתאחדות מתעלמת
עוד יותר מוזר שמחר יש דיון למרות שהתקנון מאפשר להתאחדות להעמיד לדין רק אחרי המשחק
לגמרי לא ברור לי למה הפועל לא מתלוננת מיד נגד נתניה ומעמידה את ההתאחדות במצב פחות נוח
כמו שלא ברור לי למה הפועל לא התלוננה בהתאחדות נגד ביתר וחיפה על זריקת חפצים
הדבר היחד שמנסים לעשות זאת מלחמה בתקשורת ושם אנחנו מפסידים בגדול
במקרה הבננה לדוגמא עכשיו זה בסדר לזרוק חפצים כל זמן שזה לא בננה או במטרה לגרום נזק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://news.walla.co.il/?w=/156/2582641
הפועל תל אביב: "חוץ מאדל אין פה שום זר נורמלי"

הפועל גזענים כלפי כול הזרים בארץ ?רק אדל נורמאלי?

להעמיד לדין עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:47 
להתלונן על נתניה או ביתר בעצם נותנת להם לגיטימציה להעניש אותנו , כי אנחנו סוג של "מודים באשמה".
אני מקווה שאחרי שההתאחדות תקנוס אותנו נתלונן על מה שעשו נתניה וביתר. ההתאחדות תתעלם כמובן , או שתמצא איזה סעיף שלפיו אסור להעמיד לדין קבוצות צהובות על עבירות מהסוג הזה , אבל לפחות שיהיה לפרוטוקול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:48 
אין להם מושג. דג'מבה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 17:51 
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קל מדי.
הורדת ליגה + גיליוטינה לרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
הרי העמותה עצרה את המכירה לנתניה וביקשה לא לרכוש כרטיסים עד אשר יבררו אם המכירה של נתניה לקהל שלהם חוקית.
לאחר מכן הם כתבו שהתברר שזה חוקי.
אז מי שאמר להם שזה חוקי נא להפנות לבית הדין המגוחך הזה מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: