תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 07:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לשון תגובת הקבוצה הנדרשת
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
ציפיתי (או שלא,ליתר דיוק) לתגובה הרבה יותר חריפה בעניין הפנייה לאופ"א בעניין של הגזענות,ולא לתת המלצה להתאחדות ולאיגוד השופטים ולעומדים בראשה למגר אותה,בידיעה שברור שלא ייעשה דבר,וכבר הערב הם יישחקו על הצד האחורי של הדף הזה "ארץ עיר".
הפועל,ובטח במצבה שהיא הקבוצה הישראלית הבכירה והמוכרת באירופה,הייתה צריכה ללכת עם זה ישר עד הסוף לאופ"א כולל הקלטות ותמונות של האירועים,ולעשות פעם אחת ולתמיד סוף להתנהלות של הכדורגל בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:50 
אתה לא יכול לפנות ישר לאופ"א, אין בכך הגיון, כמו שעובד לא יעקוף את המנהל הישיר שלו ויעלה ישר למנהל שמעליו.
לכן המכתב ובו הרמז לאופ"א היה במקום, והשאלה היא רק אם ימשיכו עם זה הלאה. התפקיד שלנו גם כאוהדים, להציף את המועדון ואת כלי התקשורת עם העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אתה לא יכול לפנות ישר לאופ"א, אין בכך הגיון, כמו שעובד לא יעקוף את המנהל הישיר שלו ויעלה ישר למנהל שמעליו.
לכן המכתב ובו הרמז לאופ"א היה במקום, והשאלה היא רק אם ימשיכו עם זה הלאה. התפקיד שלנו גם כאוהדים, להציף את המועדון ואת כלי התקשורת עם העניין הזה.

מצטער,בארץ אין הגיון.
הרי ידוע שאלה שרמזת להם לא יעשו אם זה כלום,וברור שהם מודעים בלעיה אבל מעולם לא ניסו למגר אותה.
את השלב של לקוות שיעשו עבורנו/יידאגו לנו כבר עברנו מזמן,ונוכחנו לדעת שזה לא ממש הולך.
הפועל צריכה להוריד את הכפפות ואת מכתבי ההתנחמדות המלוקקים האלה,וללכת על כל הקופה,כדי שסוף סוף היא תדאג לעצמה ולא לחכות שיידאגו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:07 
התפקיד שלנו כאוהדים זה לקחת את העניין בידינו , לשלוח מכתבים להפציץ את ההתאחדות ,לעשות פרובוקציות כדי שהנושא לא ירד מסדר היום .
נמאס כל פעם מחדש להיות התקדים , אם לא נתגייס אין לנו מה להלין, אוהדים יכולים לעשות דברים שקבוצה לא יכולה , אני מצפה גם מהקהל במשחקי הקבוצה להתגייס ולהרים תפאורות בנושא , קבוצה בפייסבוק וכל מה שאפשר , אני מקווה שהעמותה תיקח על עצמה את המשימה בשינוי הגישה , די לפחד מבית"ר די לדרוך על הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לשון תגובת הקבוצה הנדרשת
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
יש דבר אחד שמזיז ללוזון וזה יורו צעירות 2013. לא שיזיזו אותו מפה בגין גילויי גזענות בליגה (ראו יורו 2012) אבל כל מה שיצליח לפגוע בפרסטיז׳ה של ההתאחדות יגרום להם לפחות אי נוחות.

מנגד, ותצפו גם לזה, ההתאחדות ובית הדין לא אוהבים ״חוכמולוגים״, ויכולים לראות במכתב הזה הזדמנות ללכת איתנו ראש בראש. ההנהלה צריכה לא להתקפל כי רק ככה לא ידרכו עלינו שוב.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך 30 אוקטובר 2012, 11:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:08 
צריך להזכיר את גילויי הגזענות בכל תגובה אפשרית וכמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

לצורך העניין, אם אני רוצה להתלונן על המנהל הישיר שלי, למי אני צריך לפנות?
כרגע ההתאחדות לא ממלאת את תפקידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
צריך להכין מכתב לאופ"א שיציין את העובדות הבאות:
א. לעבר טוטו תמוז הושמעו קריאות גזעניות במשך דקות ארוכות במהלך המשחק.
ב. השופט, המשקיף והנהלת הקבוצה המארחת לא עשו דבר להשתקת הקריאות הגזעניות.
ג. טוטו תמוז הבקיע שער יתרון לקבוצתו, ועשה תנועת השתקה לעבר קהל הקבוצה המארחת, זה שהשמיע נגדו את הקריאות הגזעניות.
ד. טוטו קיבל כרטיס צהוב שני, והורחק, בשל תנועה זו.
ה. טוטו תמוז עומד לדין בהתאחדות בגלל המעשה שעשה.
ו. ההתאחדות לכדורגל טרם הצהירה כי בכוונתה להעמיד לדין את הקבוצה המארחת בשל הקריאות הגזעניות ולא ידוע אם יש כוונה כזאת.
מדובר במקרה מובהק של מתן פרס לגזענים במקום להילחם בגזענות, על פי מדיניותה המוצהרת של אופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:17 
צריך בעיקר לעשות קמפיין תקשורתי ,שהנושא יישאר כל הזמן בכותרות , אני בטוח שהיו שם מספיק עיתונאים שצילמו מה שהלך אתמול , כל תמונה וידיאו ופרט מאתמול צריך לשמש מסע תעמולה כמו נגד טביב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:23 
joshsoos כתב:
יופי של תגובה, והרמז לאופ"א חייב להישאר לא רק כרמז, למקרה ומישהו שם חושב שגם יענישו את טוטו בנוסף ולא יעמידו את בית"ר לדין. עד הסוף עם הקטע הזה.

זה ישמע אדיוטי,אבל אני הייתי גם דורש משחק חוזר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:45 
מלכה לב אדום כתב:
"בית"ר ככל הנראה לא תעמוד לדין על קריאות גזעניות מכיוון שמשקיף המשחק, השופט לשעבר מאיר לוי, טען בסיום כי הנהמות לכיוון תמוז לא היו על רקע גזעני, אלא בגלל שנאת הקהל אליו אישית. לוי הסביר כי לעבר השחקנים שחומי העור האחרים של הפועל לא נשמעו נהמות כלל ולכן לא מדובר בקריאות גזעניות."

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2580516

הקבוצה חייבת לערער על השטות הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3590414,00.html
במשחק נגד הכח רמת גן לפני ארבע שנים נשמעו נהמות לשני שחקנים (שבמקרה אחד מהם היה כהה-עור). למיטב זכרוני חטפנו עונש מטורף למרות שנטען בבית הדין שבגלל שנשמעו נהמות גם לשחקן לבן, לא מדובר בגזענות. מיותר לציין שבית הדין בעט אותנו מכל המדרגות. אגב - גם להכח היו אז לפחות עוד שחקן שחור חוץ מאיב ג'ידה (נראה לי שהשוער שלהם ועוד אחד) שלא קיבלו נהמות, ומצד שני גל לוי הסמרטוט שקיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:46 
nati כתב:
joshsoos כתב:
יופי של תגובה, והרמז לאופ"א חייב להישאר לא רק כרמז, למקרה ומישהו שם חושב שגם יענישו את טוטו בנוסף ולא יעמידו את בית"ר לדין. עד הסוף עם הקטע הזה.

זה ישמע אדיוטי,אבל אני הייתי גם דורש משחק חוזר!

די נתי, זה מביך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
צריך לדרוש הצבעה חוזרת להחלטת האו"ם ב-29 בנובמר 1947.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:53 
אנטיגונה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:55 
איליץ' כתב:
מלכה לב אדום כתב:
"בית"ר ככל הנראה לא תעמוד לדין על קריאות גזעניות מכיוון שמשקיף המשחק, השופט לשעבר מאיר לוי, טען בסיום כי הנהמות לכיוון תמוז לא היו על רקע גזעני, אלא בגלל שנאת הקהל אליו אישית. לוי הסביר כי לעבר השחקנים שחומי העור האחרים של הפועל לא נשמעו נהמות כלל ולכן לא מדובר בקריאות גזעניות."

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2580516

הקבוצה חייבת לערער על השטות הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3590414,00.html
במשחק נגד הכח רמת גן לפני ארבע שנים נשמעו נהמות לשני שחקנים (שבמקרה אחד מהם היה כהה-עור). למיטב זכרוני חטפנו עונש מטורף למרות שנטען בבית הדין שבגלל שנשמעו נהמות גם לשחקן לבן, לא מדובר בגזענות. מיותר לציין שבית הדין בעט אותנו מכל המדרגות. אגב - גם להכח היו אז לפחות עוד שחקן שחור חוץ מאיב ג'ידה (נראה לי שהשוער שלהם ועוד אחד) שלא קיבלו נהמות, ומצד שני גל לוי הסמרטוט שקיבל.

3 שחקנים - רוברט באדג'י, איב ג'ידה וקן ג'אמאה.
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=168872

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי ההגיון המעוות של המשקיף, קריאות "שתהיה **** למכבי" וכאלה הם גם בסדר בגלל שאף אחד לא באמת מתכוון שיעשו להם ****, אלא בגלל שנאה אישית אליהם.

איך פתאום כל שופט, משקיף או אפילו מפקד כוח אבטחה נהיה גם שופט גם חבר מושבעים וגם תליין?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 13:38 
zink כתב:
אנטיגונה כתב:

:ROSE:

חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 14:12 
אני רוצה שההנהלה תדרוש שהשופט הליצן הזה או הגוף הליצני שמגבה אותו יביאו דוגמא אחת מהעולם לשחקן שמורחק על התנועה הזאת
מדובר בתנועה שנעשית כל שבוע בליגות הגדולות באירופה ומעולם לא קיבלו עליה כרטיס

לא יכול להיות שהם מצדיקים דבר שאין לו תקדים
אם היתה הצדקה להניף צהוב על דבר כזה הרי היית מצפה שלפחות באיזשהו מקום בעולם היו פועלים ככה (החוקה היא אותה חוקה)
אחרת אין שום דרך בה ניתן "לגבות" את השופט וכל התירוצים של איגוד השופטים הם לא פחות מאבסורד אחד גדול

אנחנו יכולים להביא מאות דוגמאות מהעולם לתנועה הזאת שנעשתה ולא גררה כרטיס
הם לא יכולים להביא דוגמת נגד אחת למקרה שהתנועה הזו גררה כרטיס

זה הכל, אני לא מבין מה יש פה לדבר בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
תגובה גרועה של ההנהלה, כמו גם זיוני המוח של הפרשנים בשקל, כמו גם כל הדיונים על הגזענות של בית"ר פה בפורום.

אתם ממעיטים בערכו של הביזיון שהתרחש אתמול, כי לא היה לביזיון הזה שום קשר לגזענות.
הנקודה היחידה שרלוונטית היא שזו תנועה שעושים שחקנים בכל העולם על בסיס יומי ואף פעם לא נשלף על זה כרטיס צהוב, כי אין שום סיבה לשלוף.
מה השלב הבא? כרטיס צהוב על סלטה אחרי גול? על תנועת אוירון? על שחקן שעושה סמל הפועל ו"מחמם את האוירה"?

אם כל פעם ששחקן היה עושה כזה דבר הוא היה מקבל צהוב, לא הייתי מצפה מהשופט שיכניס לשיקול הדעת שלו את זה שנוהמים לו ובגלל זה מותר לו,
ובמקרה כזה גם הוא היה צריך לקבל כרטיס צהוב. אבל איך זה שכל ההרחקות התקדימיות האלה נופלות עלינו?

אם טל בן חיים היה עושה אותו דבר אז כן היה מגיע לו צהוב? ולטוטו לא מגיע בגלל שנהמו לו? מה זה השטויות האלה?!

הטיעון הזה על הנהמות רק עושה את העבודה קלה לדיינים. השופט עם כל הכבוד לא אמור להפעיל שיקול דעת בנושא הזה.
אם הנורמה היא צהוב, גם טוטו צריך לקבל צהוב גם אם נהמו לו כל המשחק.
השאלה היא למה הוא קיבל צהוב (ועוד צהוב שני) על משהו ששחקנים בכל העולם עושים על בסיס קבוע ואף פעם לא מקבלים צהוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 18:04 
שאלה:

מישהו שהיה במשחק ראה את הבננות שטוטו ואריק
סיפרו שנזרקו עליהם?
מישהו ראה את זה בזמן השידור? יש איזשהו תיעוד מצולם של הדבר הזה??
אם יבוא הגבר עם תיעוד מצולם אמין של בננות נזרקות יש קייס רציני
לא רק לערעור על האדום של טוטו אלא לזיין את הבבוניאדה בצורה קשה.
(אלא אם כן בהתאחדות יחליטו שבעצם אוהדי ביתר החליטו להאכיל את טוטו
בננות מטוב ליבם כדי שירוץ יותר מהר. לא הייתי פוסל את האפשרות הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שלא היה שום אזכור לבננות בשידור. הם הוו עסוקים בלהגיד כמה הקהל של בית״ר מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: