תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/29-9 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
נו איפה המוקיון הוקיץ'?
אנשים פה שהולכים לאימונים מספרים את ההבדל הכי פשוט.
עלאק לא שדרוג.
אפילו המשתמש עזרא על הקווים היה מהווה שדרוג.

אתה יכול לפרט?

כנראה פספסתי, אשמח לעדכון או לינק.

(בנושא השדרוג המקצועי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 16:49 
oMeR1 כתב:
האדס כתב:
נו איפה המוקיון הוקיץ'?
עלאק לא שדרוג.

רק שלא יפחתו ציפיות לכדורגל של לפני שנתיים כבר מחר.
זה לא בא ברגע, בטח לא כשהקבוצה כל כך לא מאומנת כל כך הרבה זמן. אני מקווה שאבוקסיס מחליט בלעדי. בווינט רשום שאם ניצן (שיהיה בריא :ROSE: ) יוכל לחזור אבוקסיס יהפוך לדמות משנית, ואני קודם כל מקווה שניצן יהיה כשיר מבחינה בריאותית אבל מבחינה מקצועית אני מקווה שאבוקסיס ימשיך בכל מקרה.

מסכים איתך לגבי הציפיות ,
כאן יעמוד הסבלנות של הקהל ביחס לזמן,
יחד עם זאת,
לאבוקסיס זהו מבחן אמיתי ,כי עם כל הכבוד למה שנכתב (כולל אני),
אם הוא לא יביא תוצאות ,אז מה הטעם .
לגבי ניצן -אני מעריך שהוא לא יחזור לאמן את הקבוצה ואבוקסיס הוא המאמן והמחליט.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Telkiyski כתב:
אבוקסיס ביטל את המניה של אצל הבבונים מי-ם.
עפ"י ONE.
:hapoel:

איך אפשר לבטל מניה? הם יחזירו לו את הכסף?

הכי פשוט לעשות מבחינתו זה להגיד להם - הסירו אותי מרשימת התפוצה ומרשימת חברי העמותה, אני מוותר על כל הזכויות שהחברות הזאת מקנה, ואל הכסף שקיבלתם ממני תתייחסו כאל תרומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:10 
EISEN כתב:
גביזון כתב:
Telkiyski כתב:
אבוקסיס ביטל את המניה של אצל הבבונים מי-ם.
עפ"י ONE.
:hapoel:

איך אפשר לבטל מניה? הם יחזירו לו את הכסף?

הכי פשוט לעשות מבחינתו זה להגיד להם - הסירו אותי מרשימת התפוצה ומרשימת חברי העמותה, אני מוותר על כל הזכויות שהחברות הזאת מקנה, ואל הכסף שקיבלתם ממני תתייחסו כאל תרומה.

הכי פשוט זה להפסיק להתעסק בשטויות. שיהיה להם לבריאות. להתעסק בזה רק יכול לעשות נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/206238.html

טיפול בכדור: על מאבקו של שירזי מחוץ לכר הדשא
האסיפה לפני הפ' חיפה, האשפוז, החזרה המרגשת מול בני יהודה והחיבוק אחרי הגול של תמוז. המאמן שדיבר על כדורגל גם בביה"ח, הבין שצריך לזוז הצידה

2 בספטמבר 2012. מאמן הפועל ת"א, ניצן שירזי, מכנס את שחקניו לפני משחק הליגה מול הפועל חיפה בבלומפילד ואומר להם: "עוברת עליי תקופה לא קלה. אני מבקש מכם, בואו נהיה כולנו ביחד כי רק ככה ננצח". השחקנים לוקחים לתשומת ליבם את דבריו של מאמנם האהוב, מנצחים את החיפאים 0:2, אך כלל לא מעלים בדמיונם מה יקרה פחות מ-24 שעות לאחר מכן.

למחרת בצהרי היום התאשפז שירזי בבית החולים "איכילוב" עקב כאבי ראש תכופים ולאט-לאט התגלתה התמונה הקשה: המאמן ייאלץ לעבור ניתוח ראש קשה ועתידו במועדון טרם ברור.

מצבו הבריאותי של שירזי הכה את אנשי ושחקני הפועל ת"א בתדהמה. המאמן אמנם שיתף את השחקנים בכאבי הראש שלו, אך האחרונים היו משוכנעים כי מדובר בדבר חולף. רק הקרובים ביותר אליו היו מודעים למצבו, שהתברר באופן מפתיע כקשה מהצפוי. בהפועל יצאו בהודעת תמיכה בשירזי והבהירו כי הם לא מחפשים מחליף, ורבים החלו לעקוב באדיקות ובדאגה אחר מצב המאמן.

גם בבית החולים שירזי מוכיח עד כמה הוא חזק
בנוסף למאות הודעות ה-SMS, הטלפונים וזרי פרחים שנשלחו לשירזי מרגע אשפוזו בבית החולים ובמשך שלושת הימים של שהותו בו, מבקרים רבים לא הפסיקו לפקוד את מיטתו של המאמן ולעטוף אותו בחום ואהבה, עד כי אחיו, חזי, היה צריך להציב שומרים בכניסה למחלקה בה שהה. לפני ואחרי הניתוח הקשה, שארך מספר שעות, אנשי המועדון, ביניהם הבעלים חיים רמון ושאר אנשי ההנהלה והצוות המקצועי, שחקנים בקבוצה, קולגות מעולם הכדורגל וחברים ומכרים, הגיעו כדי לחזק את ידיו של שירזי. כולם נתקלו בבן אדם שהיה אמנם עייף ומעט חלש, אך גם מחויך, אופטימי ועסוק, איך לא, בכדורגל.

שירזי הוא מסוג האנשים שאתה מגיע כדי לחזק אותם אך בסופו של דבר הם מחזקים אותך", הבהיר שחקן בקבוצה והוסיף: "הוא בן אדם כל כך חזק שזה מדהים". שחקן אחר בקבוצה סיפר: "כשהגעתי לבקר את ניצן בבית החולים הוא לא הפסיק לדבר איתי על כדורגל ועל המשחק מול הפועל חיפה, כזה הוא ניצן". שירזי מצידו סירב להיכנע והבהיר כבר ממיטתו בבית החולים: "אני מקווה שאצא מהכל ואחזור בקרוב למקצוע שאני הכי אוהב, לאמן כדורגל. אני מבקש שהאווירה לא תהיה דרמטית".

בינתיים, למרות כל הקשיים, בהפועל המשיכו בשגרה. עוזרו של שירזי, שביט אלימלך, קיבל את המושכות לידיו ואת הגיבוי המלא מההנהלה להחליף את המאמן במשך תקופת היעדרותו. השחקנים המשיכו להתאמן תחת אלימלך, כשעדכון קצר על מצבו של שירזי לפני כל אימון הפך לנוהל שבשגרה. הקבוצה אף יצאה למחנה אימון בקיסריה, אך גם שם המחשבות של כולם היו נתונות למאמן, שמתאושש בביתו מהניתוח.

במחווה למאמן התאמנו השחקנים והצוות המקצועי עם מדבקות על חולצותיהם "ניצן, כולנו איתך" ובערב מרגש במיוחד שרו השחקנים מקיסריה למאמנם את השיר "מלאת אהבה". "עם כל הקושי, היינו חייבים לעשות את ההפרדה ולהמשיך להתרכז בכדורגל כשניצן לא היה איתנו", הסבירו שחקנים בקבוצה: "אין ספק שזה היה קשה מאוד, אך ידענו שהוא רוצה שנמשיך להתאמן כמו שצריך וזה נתן לנו מוטיבציה".

החזרה המרגשת למגרש ולאימונים
במקביל שירזי התאושש בצורה משביעת רצון מהניתוח והיה נחוש בדעתו לחזור כמה שיותר מהר לתפקידו. במשפחתו ניסו להניא אותו מהחזרה המהירה, אך ללא הצלחה. המאמן קיבל אישור מרופאו, פרופסור צבי רם, לחזור לעבוד ושבוע וחצי לאחר הניתוח חזר שירזי למגרשים, כשהגיע למשחק הקבוצה מול בני יהודה בבלומפילד. למחזה הזה, אף אדם לא יכל להישאר אדיש.

שירזי התקבל בתשואות אדירות על ידי 14 אלף האוהדים של שתי הקבוצות, שהדביקו על חולצותיהם מדבקות עם הכיתוב "ניצן, כולנו איתך" ועמדו על רגליהם. אך הרגע הזה היה רק הקדמה למה שהתרחש לאחר מכן. לאחר שערו של טוטו תמוז כל שחקני הקבוצה רצו לחגוג עם מאמנם, שישב על הספסל אך לא ניהל את המשחק, ורשמו את אחד הרגעים המרגשים ביותר שידע הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות.

"אי אפשר לדבר על המשחק בכלל, אלא רק על הרגע הזה, רגע מרגש ביותר", אמר שביט אלימלך. "החזרה של ניצן חיזקה את השחקנים והם החזירו לו על המגרש". ואכן, גם שחקנים בקבוצה מדברים על החזרה של שירזי באותו יום והאסיפה שערך לפני המשחק כאחד מהרגעים המרגשים שחוו, כפי שציין הבלם מור שושן: "כשניצן נכנס לחדר ההלבשה הייתה לי צמרמורת בכל הגוף, הייתה הרגשה כזאת בחדר שאי אפשר להסביר במילים. הוא מאוד ריגש אותנו".

מאותה שבת, נראה היה ששירזי בדרך חזרה לתפקוד מלא. בבוקר יום ראשון כבר התייצב המאמן בחודרוב ונכח באימון, ויומיים לאחר מכן כבר ניהל את אימון הקבוצה בצוותא עם עוזרו שביט אלימלך והכין את חניכיו למשחק הליגה האירופית מול אתלטיקו מדריד. כל אותה העת הוא לא נתן למצבו האישי להשפיע וניסה ככל שביכולתו להתרכז אך ורק באימונים. גם במסיבת העיתונאים לקראת המשחק העדיף להמעיט בדיבור על מצבו כשאמר: "די מורכב לדבר על זה, וזה לא הזמן. אנצל את הבמה כדי להודות על כל התמיכה שהייתה סביבי".

שירזי מבין שהוא לא יכול להמשיך בתפקידו
למרות חולשתו וכשתוכנית הטיפולים העתידה מרחפת מעל ראשו, המשיך שירזי באימון הקבוצה וניסה להראות כלפי חוץ כי הוא ממשיך בשגרה, כפי שטען שחקן בקבוצה: "ניצן ניסה להסתיר ולהראות שהכל בסדר אבל בכל זאת הבחנו שהוא תשוש ושקשה לו". "באופן טבעי ראו ששירזי מוטרד ממצבו הבריאותי והראש שלו לא כל כולו בכדורגל. עם זאת, הוא המשיך בכל כוחו והעביר אימונים כאילו הכל כרגיל", הוסיפו בהפועל. בצוות המקצועי אף נאמר: "כל הזמן הזה שמרנו על ניצן שלא יצעק, שלא יתאמץ יותר מדי כדי שישמור על עצמו, הבריאות שלו היא מעל הכל".

בכל אותה העת במועדון האדום נתנו גיבוי מלא לשירזי, הבהירו כי רק הוא יקבע את עתידו במועדון בהתאם למצבו ולא עסקו בחיפושים אחר מאמן חדש. "ניצן אמר לנו לאורך כל התקופה שאם הוא יראה שמצבו פוגע באחוז אחד מעבודתו, הוא יוריד הילוך כי להפועל ת"א מגיע מאמן שנותן 100 אחוז", הסבירו במועדון.

27 בספטמבר 2012. הרגע שעליו שירזי דיבר וממנו חשש הגיע. נוכח הטיפולים האינטנסיביים שהוא עתיד לעבור, החליט המאמן לזוז מעט הצידה ולהתרכז בהחלמתו, ולאפשר להפועל ת"א צוות מקצועי בראשותו של יוסי אבוקסיס שיקדיש לקבוצה 100 אחוז מזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
תדמור,
אתה הנציג שלי בהנהלה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
במבזק של 17:00 בערוץ 10 הראו את האימון הראשון של יוסי. יש סיכוי לא רע לכתבה הערב בחדשות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 18:48 
האדס כתב:
נו איפה המוקיון הוקיץ'?
עלאק לא שדרוג.

קודם כל מוקיון תקרא לאחותך יא טמבל.
דבר שני מה בדיוק הוכחת? שיש משתמש בפורום שחושב שהאימונים של אבוקסיס יותר טובים משל ניצן? אתה רציני?
חוץ מזה שאני מעולם לא טענתי שניצן מאמן יותר טוב מאבוקסיס. בסך הכל אמרתי שאנחנו מחליפים מאמן שעשה עבודה לא טובה (אבל הביא תוצאות) במאמן כמעט נטול רקורד, שהוא בן אדם מבחיל ואישיות לא ראויה.
אתה מוזמן להראות איפה טעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 19:09 
טעית עם ה"הביא תוצאות" גביע גם ניר לוין לקח וזה לא עושה אותו מאמן, אני מציע לך להסתכל על המאזן של שירזי רק לפני עונה ותסביר לי אודות ה"תוצאות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 20:12 
chimpfive כתב:
טעית עם ה"הביא תוצאות" גביע גם ניר לוין לקח וזה לא עושה אותו מאמן, אני מציע לך להסתכל על המאזן של שירזי רק לפני עונה ותסביר לי אודות ה"תוצאות"

תרצה או לא תרצה, שירזי עשה את המקסימום עד עכשיו מבחינת תוצאות.
הגיע בעונה שעברה לקבוצה בבלאגן מטורף כמעט בלי סיכוי לאליפות וסיים עם מקום שני וגביע.
הייתי מציע לך להסתכל על המאזן שלנו העונה, גם הוא קרוב למאה אחוז.

לגבי הקבוצות הקודמות (לא שאמרתי שיש לו רקורד טוב אבל נניח), הוא עשה עונות בהחלט טובות עם בני יהודה והפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 20:35 
עשה את המקסימום? עשה בעיקר תיקו בעונה שעברה.
העונה המאזן קרוב למאה אחוז? הוא 75 אחוז, ש2 קבוצות שניצחת הם מועמדות בולטות לירידה(יחד עם הקבוצה נגדה נשחק מחר, צריך להודות)
חוץ מזה, אתה צריך לחכות שנתחיל להפסיד בשביל להבין? רואים שהקבוצה הזו לא מאומנת בגרוש. גם עם קשטן אמרו ש"אנחנו מקום ראשון" עד שכמובן, זה התפוצץ בפרצוף. בלופים יכולים להחזיק משחק, שניים או עשרה, אבל בסופו של דבר הם לא מחזיקים מעמד.

ועונה אחת טובה בבני יהודה ב2005-06, וואו. באותה נשימה אפשר להזכיר שהוא עשה 14 מחזורים מביכים עם הפועל חיפה בעונה שעברה, נלא הצליח במכבי פ"ת וגם מבני יהודה פוטר אחרי שישה הפסדים רצופים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:13 
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2571050

ברונו: הסרט מגיע לישראל
מאת: אורן יוסיפוביץ, מערכת וואלה! ספורט

השער מול ניוקאסל, השבוע בגביע הליגה, לא יעזור לאנדרסון ממנצ'סטר יונייטד. בתחרות שהוא עורך עם חברו הטוב ברונו קוטיניו נספרים כנראה רק שערי ליגה. קוטיניו מוביל 4:12. "האמת", הודה קשר הפועל ת"א בראיון בברזיל, "שהרמה בליגה של אנדרסון קצת יותר קשה". העובדה שהברזילאי בקושי רואה דשא באולד טראפורד בטוח לא מזיקה. אבל קוטיניו, כמו חבר טוב, סנגר על הטאלנט באותו ראיון: "פעם הוא היה שחקן הרבה יותר התקפי. אפילו בפורטו הוא שיחק למעלה. מהרגע שהגיע ליונייטד הפכו אותו לקשר הגנתי. הוא שחקן ברמה אחרת. הוא ספג כמה פציעות, אבל אני בטוח שהוא יפתור את כל הבעיות שלו העונה".

לפי החודש הראשון של מספר 32 בהפועל תל אביב, אולי כדאי לקוטיניו שיתרכז קצת בעצמו.
אחרי ההפסד 1:0 ברמת השרון, ערך הצוות המקצועי של הפועל תקציר של המשחק – להתעכב על הבעיות. כאילו בקליפ שהוכן במיוחד עבורו, רוכזו שם כל איבודי הכדור של קוטיניו באותו משחק. יותר מעשרה איבודים. בלי שנאמרה מילה רעה לעבר הברזילאי, הנקודה היתה ברורה. "הרגשנו לא נעים", אמר שחקן בקבוצה. "זה היה וידאו קוטל, משפיל. כשחזרנו לחדר ההלבשה אמרנו אחד לשני שזה היה ממש מוגזם".

קוטיניו (26) נולד בפורטו אלגרה – כמו אנדרסון, כמו רונאלדיניו. הילד גדל בנוער של גרמיו, ועלה לבוגרים של מאנו מנזס ב-2004, בזמנים פחות טובים של הקבוצה. בהמשך הושאל לתקופות קצרות ויבשות – פעם לאמריקה פוטבול קלוב ופעם לנסיונל האורוגוואית. ב-2008 נמכר לפולין, והעביר שם ארבע עונות. שתיים בביאליסטוק, שתיים בפולוניה ורשה. הרקורד הפולני שלו כולל 93 הופעות, 13 שערים, גביע עם ביאליסטוק ופרס הקשר האחורי של העונה.

ואז הגיע הקיץ, וקוטיניו הגיע לחודורוב. היוטיוב הבטיח הרבה, אבל בינתיים קיבלנו רק צ'יפ מרשים לחנן ממן מול הפועל חיפה במחזור השני. אותו צ'יפ אכן הראה כמה כדורגל יש לקוטיניו. מאותו צ'יפ לא ראינו כלום.

אבירם ברוכיאן, היום בהפועל באר שבע ובחצי השני של העונה שעברה שותף של קוטיניו בפולוניה, אומר שבאמת עוד לא ראינו כלום. "הוא שחקן שצריך זמן", טוען הקשר הישראלי. "יש לו הרבה מאוד כדורגל. השמאלית שלו היא בין הטובות שראיתי. חוץ מערן לוי, הוא היחיד בליגה עם רגל שמאל כזו. הוא מבין את המשחק. באוטובוסים, בדרך למשחקים, הייתי מדבר איתו המון על כדורגל. הוא נמצא עכשיו בקבוצה טובה ואתם תראו – הוא רק בודק את השטח. עוד מעט הוא יתפרץ".
ברוכיאן מספר על איש של בית. "שחקן מאוד דומיננטי בחדר ההלבשה", הוא אומר, "אבל אחרי משחקים, כשכל השחקנים הולכים למועדונים, הוא היה הולך למסעדה טובה עם אשתו. בנסיעות הארוכות בפולין הוא היה תמיד בספסל האחורי, משחק שעות ב'פרוט נינג'ה' באייפון".
ופולוניה קצרה את הפירות. "בפולין הוא באמת היה בכושר מצוין", אומר ברוכיאן. "הוא יכול לשחק בכמה עמדות בקישור, יש לו פס מדהים. המאמן שלנו אהב אותו והכל היה עובר דרכו. אין ספק בכלל – מי שמבין כדורגל יודע שיש פה משהו איכותי".
בתחילת העונה שעברה, מחזור שני, קוטיניו ופולוניה התייצבו מול ויסלה קרקוב "הישראלית". תוך 25 דקות ברונו עשה 0:1, אך דודו ביטון דאג לחלק את הנקודות. "קוטיניו היה כוכב בפולוניה, מאוד אהוד", מספר ביטון. "הוא התחיל את העונה מצוין, ולקראת הסוף באה הנפילה. הוא שחקן חכם, טכני, והשאלה היא איך הוא יתאקלם בהפועל. ממה שראיתי, הוא יכול לתת משחק אחד ענק, משחק שני חלש".
בקיץ נהיה חם מאוד בפולוניה. הבעלים גנב לחבר'ה את הפגרה, ברוכיאן השתגע אבל התייצב, קוטיניו הבריז לברזיל והבהיר שלוורשה הוא לא חוזר. בקיץ הוא התאמן באופן אישי, בבית. כדי שהחברים בפולין יאמינו, הוא היה שולח להם סרטי וידאו שלו. "זה היה מצחיק", נזכר ברוכיאן, "ממש התחברנו אליו".
ואז ברוכיאן קיבל טלפון. קוטיניו על הקו, שואל מה זה הפועל תל אביב והאם כדאי. הישראלי המליץ בחום. "הפועל קבוצה טובה, מדורגת טוב באירופה", הירושלמי מנמק, "אמרתי לו: 'אם יש לך הצעה מהם, תחתום'. לפני שבוע הוא כבר שלח לי הודעה, כתב כמה הוא אוהב את ישראל, את תל אביב, את האוהדים, את בלומפילד. כבר כיף לו".
את הביקורת שקוטיניו חטף השבוע, ברוכיאן הודף: "רואים שיש פה ברזילאי. אולי גם החום השפיע עליו קצת, אחרי ארבע עונות בקור. הוא כבר הראה ניצוצות".

את הפרגון של ברוכיאן ושל ביטון, בינתיים, לא קל למצוא בהפועל תל אביב. "לא הכי מחזיקים ממנו עד עכשיו", אומר שחקן במועדון, "יש כאלה שלא מבינים את הקרדיט הגדול שהוא מקבל. אם הוא השחקן שאמור להחליף את נוסא (איגייבור), אז אין מה לדבר בכלל. יש לו טכניקה גבוהה מאוד, אבל בינתיים הוא לא מראה כלום. הוא לא זריז מספיק, מאוד איטי, אין לו אחד על אחד. הוא בטוח לא שחקן-על. ב-4-4-2, לא משנה איך יהפכו את זה, הוא לא מתאים לנו".
חברתית, קוטיניו התאקלם. אוהב את הארץ, שר בעברית, והמזג הברזילאי ממילא תמיד היה דומה לים תיכוני. במחנה האימונים בקיסריה כבר ראו כמה, כשהוא ואביחי ידין כמעט הגיעו לעימות פיזי. זה נגמר באיומים ובקללות, אבל בהפועל הבינו שהבחור לא פראייר.
"הרבה שחקנים חושבים שהוא פוזאיסט", אומר שחקן בקבוצה, "הוא צריך להוריד קצת את האף. תמיד נראה שכלום לא מפריע לו. גם באמצע משחק הוא תמיד מחייך, כאילו הכל קטן עליו". שחקן אדום אחר מוסיף: "אם משהו לא נראה לו, הוא לא דופק חשבון. כשהוא הגיע הוא היה הרבה יותר פתוח. עכשיו, כשהביקורות מגיעות אליו, הוא קצת יותר עצור. אחרי רמת השרון ראו שהוא מבואס, אבל הוא מקצוען. בארץ ממהרים מדי לקטול. הוא שחקן טוב, ומה שיש לו ברגל שמאל זה מדהים. זה עדיין לא זה אבל לדעתי כן מאמינים בו".

שביט אלימלך, עוזר המאמן של הפועל, מסכים עם האחרון. "קוטיניו, כמו כל שחקן זר, צריך זמן", הוא אומר. "תראו את אפולה אדל, איזה שינוי הוא עבר. גם עם ברונו צריך להיות סבלניים. ברור שבקבוצה כמו שלנו יש תחרות וזה לא תמיד אפשרי, אבל ברונו בחור אינטליגנט, מקצוען. הוא יודע שהוא צריך לתת יותר".
את הנקודות לשיפור שביט שומר לעצמו. "הוא יודע מה הוא צריך לעשות", אומר שוער העבר. "מול רמת השרון כולם היו גרועים, וחבל, כי בשבוע שלפני הוא נתן את האימונים הכי טובים מאז שהגיע. הוא קולט הכל".

במהלך השבוע נראה שקוטיניו עשוי לאבד את המקום בהרכב מול סכנין. נכון ליום חמישי, אלימלך לא בטוח בזה. "היה חג באמצע, עדיין אין לנו את ההרכב המדויק בראש. 70 אחוז שיפתח".
השבועות הבאים קריטיים מאוד עבור קוטיניו. מקצועית ובעיקר מנטאלית. בראיון לפני שלושה חודשים הוא עוד נשאל על נבחרת ברזיל (ואמר, בכנות, ש"אין מה לדבר על זה כרגע"). כשהיה בגרמיו עוד התעניינו בו קבוצות מאיטליה. בעונה שעברה לוקאס לייבה, עוד חבר מימי ברזיל, אמר ל"Gwizdek24" הפולני שלברונו יש מקום בליברפול. בקיץ האלופה הפולנית ורוצלאב חשקה בכישוריו.
עזבו ברזיל, שכחו איטליה, חלמו ליברפול. נכון להיום, ברונו קוטיניו נלחם על מקום בהרכב, מול הקבוצה הכי חלשה בישראל. איפה אנדרסון הזה כשצריך אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
ברונו :HEART2: :HEART2: :HEART2:

פורום של זונות ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ברונו :HEART2: :HEART2: :HEART2:

פורום של זונות ...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:40 
הרוב פה חושבים שיש לו עוד מה להראות לדעתי(גם אני חושב , אני מאמין בו עדיין), אבל בתור קשר אחורי הוא מזעזע, זה לא התפקיד שלו, או מאחורי החלוץ או בספסל, אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
רואים שברונו יודע כדורגל אבל כרגע לפחות הוא לא בכושר מספיק טוב בשביל לרוץ ולעשות את התנועה שמצופה משחקן בתפקידו. גם אם נתעלם מאיבודי הכדור המזעזעים שלו במשחק האחרון, הבחור נראה כבד מאוד והבעיה מעבר לאיבודים שהוא לא מצליח לרודף אחרי השחקן לו איבד את הכדור ולמעשה מפקיר את דג'מבה להתמודד לבד עם התקפות היריב.
לדעתי הוא יכול להיות אחלה ג'וקר מהספסל, אחרי שיכנס לכושר משחק סביר. כרגע הוא פשוט לא מספיק טוב.
ואם הוא הסיבה שממן מיובש על הספסל אז זה בכלל מיותר. ממן עשה ב 10 שניות במשחק האחרון יותר מקוטיניו במחצית שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:53 
התפקיד של ברונו זה אך ורק מתחת לחלוץ,הוא בחיים לא יכול לשחק כקשר מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 22:03 
Red or Dead כתב:
עשה את המקסימום? עשה בעיקר תיקו בעונה שעברה.
העונה המאזן קרוב למאה אחוז? הוא 75 אחוז, ש2 קבוצות שניצחת הם מועמדות בולטות לירידה(יחד עם הקבוצה נגדה נשחק מחר, צריך להודות)
חוץ מזה, אתה צריך לחכות שנתחיל להפסיד בשביל להבין? רואים שהקבוצה הזו לא מאומנת בגרוש. גם עם קשטן אמרו ש"אנחנו מקום ראשון" עד שכמובן, זה התפוצץ בפרצוף. בלופים יכולים להחזיק משחק, שניים או עשרה, אבל בסופו של דבר הם לא מחזיקים מעמד.

ועונה אחת טובה בבני יהודה ב2005-06, וואו. באותה נשימה אפשר להזכיר שהוא עשה 14 מחזורים מביכים עם הפועל חיפה בעונה שעברה, נלא הצליח במכבי פ"ת וגם מבני יהודה פוטר אחרי שישה הפסדים רצופים

אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך?
כתבתי שניצן עשה עבודה רעה ובסוגריים כתבתי שהתוצאות היו טובות.
וכן, מקום שני וגביע זה המקסימום שיכולנו להשיג בעונה שעברה.
גם העונה פתחנו עם שלוש מארבע בליגה ועלינו לשלב הבתים באירופה.
אז כן, למרות שהקבוצה נראית זוועה התוצאות טובות. אלו העובדות.
מה אכפת לי מהעונות הרעות שהוא עשה? מעולם לא אמרתי שהוא מאמן טוב.
מישהו אמר שהוא לא עשה כלום בקריירה אז ציינתי שהוא נתן שתי עונות טובות. העיקר הפכת אותי לסנגור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
התפקיד של ברונו זה אך ורק מתחת לחלוץ,הוא בחיים לא יכול לשחק כקשר מרכזי.

סבבה.
אם משחקים את ה 4-3-3 זה אומר שאו גילי או דמארי על הספסל.
אני מעדיף את גילי מתחת לחלוץ,דמארי מימין וברונו בספסל. כל אחד והראיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 22:11 
לב לב יאלה יאלה, שירזה 10 קילו ויתחיל לרוץ במקום ללכת ואז שישימו אותו בקישור האחורי, עם כל הכבוד לכתבת יח"צ והמילים החמות מהסקאוט המוכשר ברוכיאן, בנתיים האמצע לא קיים איתו, והטיילת של רמת גן ורמת השרון זה לא מקרה, וגם יהיה נחמד אם היה מאמן שמאמן את הקבוצה שיראו משהו מהכישרון הבלתי נגמר של הברזיאלי הסופר טאלנט שלא נראה כאן בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
ברונו שחקן שמזכיר את טלקיסקי. המון כישרון אבל מעט אפאתי ובעיקר עצלן. צריך לקוות שהוא ייכנס לעניינים מהר ושמדי פעם תנוח עליו הרוח כמו על מאצ'ו. לא שחקן שהייתי בונה סביבו קבוצה אבל כשהוא בכושר, הוא ללא ספק יכול להוות פקטור אמיתי בקישור.
אגב, מתי מתוכננת כתבת יחה"צ של ידידנו פטקוביץ'?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 09:42 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 79&lang=HE

איגוד המאמנים: אבוקסיס לא הסדיר את תעודת הפרו שלו

מוטי פשכצקי
09:17|29/09/2012
יו"ר האיגוד, אמנון רז: "היה לו די זמן לכך". נושא מינויו יעלה גם בפגישה הבאה בהתאחדות, כאשר חלק מחברי המזכירות ידרשו שאבוקסיס לא יוכל להמשיך לעבוד עם גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 09:58 
KASPERED כתב:

מוטי פשכצקי
יו"ר האיגוד, אמנון רז: "היה לו די זמן לכך". נושא מינויו יעלה גם בפגישה הבאה בהתאחדות, כאשר חלק מחברי המזכירות ידרשו שאבוקסיס לא יוכל להמשיך לעבוד עם גוטמן

הסיכול הממוקד של ערוץ הספורט נמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
KASPERED כתב:

מוטי פשכצקי

קולקציה של אפסים.
מקווה שמישהו במועדון ירים את הכפפה ויכריז עליהם חרם, במיוחד אחרי כל הסיקור המביש והמוטעה שלהם סביב המינוי של יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
KASPERED כתב:

מוטי פשכצקי

מה זה כמו ועד הבניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:24 
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

הגיע בעונה שעברה לקבוצה בבלאגן מטורף כמעט בלי סיכוי לאליפות וסיים עם מקום שני וגביע.

לגבי הקבוצות הקודמות (לא שאמרתי שיש לו רקורד טוב אבל נניח), הוא עשה עונות בהחלט טובות עם בני יהודה והפועל חיפה.

הוא הגיע לקבוצה במקום השני עם סיכוי לאליפות והפרש גדול על היריבות שלה(חיפה ומכבי)במאבק לאירופה.
בכדורגל המשעממם שלו מהר מאוד הוא איבד את האליפות וכמעט איבדנו גם את אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/29-9 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:27 
nati כתב:
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

הוא הגיע לקבוצה במקום השני עם סיכוי לאליפות והפרש גדול על היריבות שלה(חיפה ומכבי)במאבק לאירופה.

אז הוא גם אחראי לשיפור ביכולת של היריבים? אם כבר אז תשווה אחוזי הצלחה ביחס לתקופת קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:33 
אוגוסטוס היל כתב:
nati כתב:
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:

אז הוא גם אחראי לשיפור ביכולת של היריבים? אם כבר אז תשווה אחוזי הצלחה ביחס לתקופת קשטן

הוא אשם באיבוד הנקודות שאפשרו ליריבות שלנו לסגור את הפער הענק(אם אני זוכר,בין 15-18 נקודות).המזל שלנו(תחשבו על העונה הזאת בלי הכסף של אירופה)שהיריבות שלנו היו כל כך חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:35 
זה כ"כ פתטי להגיד כבר עכשיו שהשתדרגנו בעמדת המאמן, כי באימון הראשון שלו אבוקסיס היה מעורב יותר.
שירזי, שהפועל ממש לא נראתה טוב כ"כ בתקופה שלו, הביא גביע ומקום שני. בערך מה שהביא גוטמן, רק שאצלו הפועל כן נראתה טוב בשלבים רבים, אבל גם היה לו סגל פי מיליון טוב יותר.
נראה מה יביא יוסי אבוקסיס. לי יש הרגשה שמקסימום נגיע לאירופה דרך הליגה (ואז כמובן תגידו שזה בגלל הסגל שבנה שירזי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 10:40 
villa crespo כתב:
זה כ"כ פתטי להגיד כבר עכשיו שהשתדרגנו בעמדת המאמן, כי באימון הראשון שלו אבוקסיס היה מעורב יותר.
שירזי, שהפועל ממש לא נראתה טוב כ"כ בתקופה שלו, הביא גביע ומקום שני. בערך מה שהביא גוטמן, רק שאצלו הפועל כן נראתה טוב בשלבים רבים, אבל גם היה לו סגל פי מיליון טוב יותר.
נראה מה יביא יוסי אבוקסיס. לי יש הרגשה שמקסימום נגיע לאירופה דרך הליגה (ואז כמובן תגידו שזה בגלל הסגל שבנה שירזי).

לא יודע לאן נגיע עם יוסי.דבר אחד אני כן יודע,פחות גרוע ומשעמם זה בטוח לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: