תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 19:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שקל
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
גבעתיים וקומוניסים היקרים,
אם אני אספר לכם שיש עו"ד מטעם הפועל תל אביב שכבר עשה מעל 30 פגישות עבודה עם אנשי עסקים בניסיון לרתום משקיעים למועדון? ושפניות בטלפון או בכתב כבר נעשו למספר כפול? שתוכנית עבודה מול משקיעים גובשה כבר כשבוע לאחר העברת הזכויות מטביב, כולל מצגות Pitch בלפחות שלוש שפות שונות?

אם יש לכם גורמים עסקיים או ציוניים שיש בידם כדי להשקיע במועדון אז קדימה תעבירו את השמות. כולם יודעים איזה יחס מקבלים בעלי קבוצות בישראל, לטוב ולרע. עד כה, זה הגורם העיקרי ל-למה לא להשקיע בהפועל. אותו גורם עשיר שמשתכשך בג'קוזי ומחכה שיפנו אליו... תפנו אותו לאנשי המועדון.

הודעה חשובה מאוד ולמרות שאיחרה לבוא (ובאה מצד גורם שאינו רשמי בעליל), טוב שבאה.

מבחינתי, "שקיפות", "שיתוף פעולה עם האוהדים והקהילה" ו"דרך חדשה ושפויה" זה בדיוק לכתוב באתר הרשמי של המועדון (בכל השפות האפשריות) על העניין הזה. להעלות את המצגות המדוברות לעמוד היוטיוב הרשמי. לעשות את זה לא בבושה של מקבצי נדבות (כי זה ממש לא), אלא להשוות את זה לבחירה של קבוצת אולסטאר, או אפילו מתמודדים בתוכנית ריאליטי.

לגבי המשפט המודגש, זו עלולה להיות בדיוק הבעיה של הרבה מהאוהדים - הם לא יודעים איך ולמי לפנות במועדון.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גביזון כתב:
תצטרפו לאדומים ואז אנחנו נחליט ורק אנחנו נחליט מה יהיה.

נו באמת גביזון.
ההודעה שלך לא עולה בקנה אחד עם כותרת האשכול ומהות הידיעה.
חברי העמותה לקחו חלק בהחלטה האם לצרף את הקונה הזה ובמתכונת הזאת?
אולי פיספסתי משהו, אני אשמח להתעדכן.

תכלס, היות וזה המתווה שפורסם מראש, אז כל מי ששם כסף בעמותה ידע בדיוק שזה מה שהוא נכנס אליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
איפה השקיפות ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:11 
אוי הזכרון הקצר אוי הזכרון הקצר...

קומוניסים, אתה כנראה שכחת מול מי יתנהל המשא ומתן לשחרור הקבוצה וכמה לוט בערפל היה ועודנו הבורות שהוא השאיר לבא אחריו.

אז קומוניסים יקר תן לי לומר לך משהו אחד קטן וחשוב, גם "יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.." לא אוהב להפסיד כסף, אני לא מהלל מעל העמ' הזה את האיש שכן עשה את זה ומנסה לצרף אליו עוד כמה שיוכלו לעמוד בנטל הכלכלי, אני פשוט רוצה לפקוח את עינייך שבעצם העובדה שהוא הסכים ללכת לקראת המהלך ולהוציא את המיקרוב שהיה כאן קודם הוא מאפשר לעשות ניקוי אורוות בניסיון לשקם את המועדון ולגרום לכך שיבוא אותו "יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.." וכניסתו תהיה יותר נוחה.

לנו האוהדים צריך להיות יותר חשוב לרכוש את ה-25% שלנו ולדאוג לכך שמי שלא יבוא הוא יראה בנו כוח בלתי מבוטל שהוא יצטרך לעבוד איתו ולא בשבילו, אך ראשית כל עלינו לדאוג לאינטרסים שלנו והאינטרס הראשי כתוצאה מכל הסמאטוכה שהמעודון כרגע עובר הוא שלא נחווה עוד תקופה כזאת של ארוכה של אי וודאות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם, אתה טוען שלא חסר יהודים ציונים בניכר שיושבים עכשיו בג'קוזי ורק צריך להגיע אליהם, אם זה כ"כ פשוט למה שלא תעשה את זה? אתה רואה שכולם מתקשים ואומרים שזה לא קיים, אני הראשון שאשתחווה לפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 13:33 
viewtopic.php?f=4&t=58546&start=0

אגב גביזון, וגם אתה vangroder,
ראו את האשכול הזה למעלה, ובעיקר את ההודעות הראשונה והאחרונה. תראו את התאריכים.
הזיכרון הקצר עלאק.
אמרתי שאני לא מודה לרמון על המהלך להעברת הזכויות מטביב החלאה? אני אסיר תודה על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:47 
פישונט כתב:
קומוניסים כתב:

קודם לא צעקתי סתם, הצעתי לשבת על זה ברצינות ולגבש תוכנית עבודה מסודרת. איך עושים, כמה ולמה. ולא סתם. אני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אבל בוא נגיד שיוצא לי לשבת ולהיפגש עם אנשים שבהחלט יכולים להיות הבעלים הבא של הפועל תל אביב, ואם לא הם, אז מכרים שלהם. ואני בטח לא היחיד פה. אם אנשים היו מקשיבים, ואני לא אתחיל להעלות אשכולות מהארכיון, בהחלט היה ניתן להגיע לאותו בעלים שאת קווי המתאר שלו פחות או יותר כולנו יודעים. (יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.. ) יש להם הכל, הכל. הם רק רוצים את היחס. את ההכרה. אפשר בהחלט להגיע אליהם בעולמנו הקטן. אז הפועל הייתה בצ'פיונס וזה היה ברור לכולם שמשם אנחנו רק יורדים. אני שמח שהתייצבנו אבל החכם רואה את הנולד. לא רק איך סוגרים את העונה בצורה מאוזנת. מה הלאה? וכשאני חושב על מה הלאה אני לא בטוח בכלל ש4-5 בעלים טוב להפועל לעתיד הרחוק. בכלל בכלל לא.

ה"אין כזה כרגע" זה מקור הטעות. יש, הוא כרגע משכשך על עכוזו באיזה ג'קוזי, אתה חושב שהוא יגיע אליך? לא הוא לא. אתה תתאמץ ותגיע אליו.

אם אני אספר לכם שיש עו"ד מטעם הפועל תל אביב שכבר עשה מעל 30 פגישות עבודה עם אנשי עסקים בניסיון לרתום משקיעים למועדון? ושפניות בטלפון או בכתב כבר נעשו למספר כפול? שתוכנית עבודה מול משקיעים גובשה כבר כשבוע לאחר העברת הזכויות מטביב, כולל מצגות Pitch בלפחות שלוש שפות שונות?

אם יש לכם גורמים עסקיים או ציוניים שיש בידם כדי להשקיע במועדון אז קדימה תעבירו את השמות. כולם יודעים איזה יחס מקבלים בעלי קבוצות בישראל, לטוב ולרע. עד כה, זה הגורם העיקרי ל-למה לא להשקיע בהפועל. אותו גורם עשיר שמשתכשך בג'קוזי ומחכה שיפנו אליו... תפנו אותו לאנשי המועדון.

ירדן כתב:
ישימו כסף?
לא ידוע, ולא היינו אמורים לקבל איזה וטו בדיוק מול הסיטואציות האלה? אולי כדי לבדוק מי האנשים האלה ומה לעזאזל הם רוצים לעשות בקבוצה?

להבנתי עמותת 'האדומים' עוד לא אספה מספיק כסף כדי לרכוש 25% מהמועדון שיעניקו את זכויות הוטו. לפי האתר של העמותה עומדים על קצת יותר מ-2 מליון שקל. אם אנחנו האוהדים לא נגיע ל-3 מליון ולזכויות הוטו, זה פספוס הזדמנות היסטורית שמי יודע אם תחזור בעתיד.

פישונט, שמחתי לקרוא על הפניות.
ובכלל שמחתי על ההבהרות באשכול בנושאי דילול מניות וחיוב למכור במחיר הרכישה.
עדין 30 פניות של עו"ד זה רציני אבל לא בכל הרצינות. עסקים נעשים לא בפניות של עו"ד אלא בהפעלת קשרים של רמון ובעלי הון ועסקים. וגם פניה לסוכנים בכירים בעולם הספורט ולפוליטיקאים. ובכלל פעילות ברמת שיחות ופגישות אישיות כמו מכירות ברמה הגבוהה ביותר.
חוץ מזה, מכירת קבוצה לוקחת זמן. גם אם יש אוליגרך שמוכן לקנות הקבוצה זה לוקח זמן.
מה שחשוב לנו זה לדעת האם רמון מבין שהוא הגיע לפרויקט הצלה או למשכן קבע.

העמותה הביאה אותנו למצב של שקיפות והשפעה חסרי תקדים.
ומענין מאוד לשמוע כל מידע בנושא מאמצים למכירה לטייקון שלא מפריע לתהליך המכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:22 
אני מאוד מקוה שזה שרכש את העשרה אחוזים האלה הוא לא רפי עגיב/מישהו אחר בסגנון, אחרת נפלנו חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:24 
גבעתיים כתב:
פישונט כתב:
קומוניסים כתב:

קודם לא צעקתי סתם, הצעתי לשבת על זה ברצינות ולגבש תוכנית עבודה מסודרת. איך עושים, כמה ולמה. ולא סתם. אני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אבל בוא נגיד שיוצא לי לשבת ולהיפגש עם אנשים שבהחלט יכולים להיות הבעלים הבא של הפועל תל אביב, ואם לא הם, אז מכרים שלהם. ואני בטח לא היחיד פה. אם אנשים היו מקשיבים, ואני לא אתחיל להעלות אשכולות מהארכיון, בהחלט היה ניתן להגיע לאותו בעלים שאת קווי המתאר שלו פחות או יותר כולנו יודעים. (יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.. ) יש להם הכל, הכל. הם רק רוצים את היחס. את ההכרה. אפשר בהחלט להגיע אליהם בעולמנו הקטן. אז הפועל הייתה בצ'פיונס וזה היה ברור לכולם שמשם אנחנו רק יורדים. אני שמח שהתייצבנו אבל החכם רואה את הנולד. לא רק איך סוגרים את העונה בצורה מאוזנת. מה הלאה? וכשאני חושב על מה הלאה אני לא בטוח בכלל ש4-5 בעלים טוב להפועל לעתיד הרחוק. בכלל בכלל לא.

ה"אין כזה כרגע" זה מקור הטעות. יש, הוא כרגע משכשך על עכוזו באיזה ג'קוזי, אתה חושב שהוא יגיע אליך? לא הוא לא. אתה תתאמץ ותגיע אליו.

ירדן כתב:
ישימו כסף?
לא ידוע, ולא היינו אמורים לקבל איזה וטו בדיוק מול הסיטואציות האלה? אולי כדי לבדוק מי האנשים האלה ומה לעזאזל הם רוצים לעשות בקבוצה?

להבנתי עמותת 'האדומים' עוד לא אספה מספיק כסף כדי לרכוש 25% מהמועדון שיעניקו את זכויות הוטו. לפי האתר של העמותה עומדים על קצת יותר מ-2 מליון שקל. אם אנחנו האוהדים לא נגיע ל-3 מליון ולזכויות הוטו, זה פספוס הזדמנות היסטורית שמי יודע אם תחזור בעתיד.

עדין 30 פניות של עו"ד זה רציני אבל לא בכל הרצינות. עסקים נעשים לא בפניות של עו"ד אלא בהפעלת קשרים של רמון ובעלי הון ועסקים. וגם פניה לסוכנים בכירים בעולם הספורט ולפוליטיקאים. ובכלל פעילות ברמת שיחות ופגישות אישיות כמו מכירות ברמה הגבוהה ביותר.
חוץ מזה, מכירת קבוצה לוקחת זמן. גם אם יש אוליגרך שמוכן לקנות הקבוצה זה לוקח זמן.

איך השקיפות המדוברת באה לידי ביטוי באופן מעשי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:38 
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:
פישונט כתב:
קומוניסים כתב:

ירדן כתב:
ישימו כסף?

איך השקיפות המדוברת באה לידי ביטוי באופן מעשי?

התרשמתי שחלק מהמידע שבאשכול הגיעה עם הגדלת השקיפות.
ואם לא, אז מן הסתם (המידע) יגיע בהמשך.
לא רואה מצב של העמותה וללא הגדלת השקיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שק
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
ירדן כתב:
ירדן כתב:
ישימו כסף?

זכויות הוטו מדברות על בעל מניות הרוב. אין לנו זכות לקבוע על כל אחד שבא לרכוש 5 ו-10 אחוזים מהמועדון, את זה יש לרמון.
ואם זה ירגיע אתכם, נציגי העמותה נפגשו עם כל הרוכשים הפוטנציאלים עליהם מדובר, כולם אוהדי הפועל ועושים זאת מתוך רצון לעזור לקבוצה.

לעשות להם בדיקת נאותות.
לבדוק עבר פלילי,עבר עסקי ועבר אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

מה גדל: השקיפות, או מעורבות האוהדים בניהול המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שק
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 23:55 
עומרי קנדה כתב:
עמותת האדומים כתב:
ירדן כתב:
ירדן כתב:
ישימו כסף?

זכויות הוטו מדברות על בעל מניות הרוב. אין לנו זכות לקבוע על כל אחד שבא לרכוש 5 ו-10 אחוזים מהמועדון, את זה יש לרמון.
ואם זה ירגיע אתכם, נציגי העמותה נפגשו עם כל הרוכשים הפוטנציאלים עליהם מדובר, כולם אוהדי הפועל ועושים זאת מתוך רצון לעזור לקבוצה.

לעשות להם בדיקת נאותות.
לבדוק עבר פלילי,עבר עסקי ועבר אישי.

כדי להיות בעל קבוצה בארץ אתה חייב לעבור את זה.
חוץ מזה רמון לא ימכור את הקבוצה לכל אחד - הוא אוהד את הקבוצה בדיוק כמונו וחשוב לו שהיא תצליח בדיוק כמונו.

ולכל אלה שחושבים שהאוליגרך מחכה מעבר לפינה, הוא לא.
אנחנו לא כל כך מבוקשים ועם המשבר הכלכלי היום בעולם אנשים לא ששים לשפוך כסף על תחביבים כמו כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 12:49 
עמי נאווי כתב:
גבעתיים כתב:

מה גדל: השקיפות, או מעורבות האוהדים בניהול המועדון?

בכללי, השקיפות אם האוהדים מעורבים בניהול הקבוצה.
ספציפית, באשכול נכתב שהרוכשים יהיו מחויבים למכור לטייקון עתידי במחיר שבו רכשו את הקבוצה. בהנחה שזה נכון וכיוון שלא זכור לי שפורסם במדיה, נראה שזו דוגמא להגדלת השקיפות על רקע קירוב האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: