תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:35 
העם דורש אליהו עופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Karl Marx כתב:
עזרא כתב:
עלק שפיגל.
גם ליאון קונסטנטינובסקי ואריה רדלר פנויים.
גם נינו ברגיג ידע ימים יפים כמאמן.

שכחת את מומי זעפרן

איך אפשר להציע שמות כאלה בלי להזכיר את לילו עופר ("קדימה לגוץ, לגוץ..")

לילו מאמן דגול, מעניין אם הוא עדיין משתמש באותם מוטות עומדים שהוא היה מתרגל ריצה בינהם.
אף פעם לא הבנתי איך השחקנים היו מבינים מילה ממה שהוא היה אומר...

אם נחזור לרצינות, האיזכור של שפיגל (ושל גרנט) היה לא כמאמן אלא כמנג'ר מעל שביט, אחד שיהיה אחראי לכל התחום המקצועי במועדון, החל מהבוגרים דרך הנוער אל הילדים ויתווה מדיניות של מועדון, כשתחתיו יעבדו המאמנים במחלקות השונות.

כמאמנים "פרופר" נראה לי שזה יהיה אחד מהכהנים או יוסי.
רק מקווה שלא יהיה איזה אידיוט שיציע ששביט ישאר כמאמן ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
שפיגל ואיווניר הזויים כמו שביט כמאמן ראשי. רב"ש לא יגיע וסביר שגם לא רוני לוי וגרנט (תודה לאל).
לשלום אין כמעט קילומטראז' וספק אם יוסי יוכל או ירצה לעזוב את הנבחרת בשלב הזה.
אגב, גם השריף כרגע תחת חוזה אבל העסק בבית'ר כה נפיץ שהוא יוכל להגיע.
יש גם את האלי כהן השני מעכו שהוא מאמן חביב אבל חתיכת הימור, גם קבוצה גדולה, גם סגל מוכן שלא הוא בחר וגם אירופה. קצת גדול עליו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
שפיגל כבר נכנס לנפטלין מזמן,שכח מה זה מנג׳ר ו/או כדורגל,ובפעם האחרונה שראיתי אותו,היה לו על האוטו מדבקה ״העם עם הגולן״.
זה אומר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
Karl Marx כתב:
עזרא כתב:
עלק שפיגל.
גם ליאון קונסטנטינובסקי ואריה רדלר פנויים.
גם נינו ברגיג ידע ימים יפים כמאמן.

שכחת את מומי זעפרן

איך אפשר להציע שמות כאלה בלי להזכיר את לילו עופר ("קדימה לגוץ, לגוץ..")

לילו מאמן דגול, מעניין אם הוא עדיין משתמש באותם מוטות עומדים שהוא היה מתרגל ריצה בינהם.
אף פעם לא הבנתי איך השחקנים היו מבינים מילה ממה שהוא היה אומר...

אם נחזור לרצינות, האיזכור של שפיגל (ושל גרנט) היה לא כמאמן אלא כמנג'ר מעל שביט, אחד שיהיה אחראי לכל התחום המקצועי במועדון, החל מהבוגרים דרך הנוער אל הילדים ויתווה מדיניות של מועדון, כשתחתיו יעבדו המאמנים במחלקות השונות.

כמאמנים "פרופר" נראה לי שזה יהיה אחד מהכהנים או יוסי.
רק מקווה שלא יהיה איזה אידיוט שיציע ששביט ישאר כמאמן ראשי.

הם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
שפיגל כבר נכנס לנפטלין מזמן,שכח מה זה מנג׳ר ו/או כדורגל,ובפעם האחרונה שראיתי אותו,היה לו על האוטו מדבקה ״העם עם הגולן״.
זה אומר הרבה.

חלק מעם עדיין עם הגולן, בטח בויכוח בינכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
שפיגל ואיווניר הזויים כמו שביט כמאמן ראשי. רב"ש לא יגיע וסביר שגם לא רוני לוי וגרנט (תודה לאל).
יש גם את האלי כהן השני מעכו שהוא מאמן חביב אבל חתיכת הימור, גם קבוצה גדולה, גם סגל מוכן שלא הוא בחר וגם אירופה. קצת גדול עליו לדעתי.

אז מי נשאר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:49 
אם ניצן יעזוב אני די מהמר שזה יהיה יוסי, גוטמן יפגרן לו ורוב האנשים במערכת גם כך מקורבים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Charlie כתב:

אז מי נשאר ?

האלי כהנים הם האפשרות הכי סבירה. גם יוסי אבל בסבירות נמוכה הרבה יותר למרות שהוא הכי מתאים.
בשבת בית'ר שוב תפסיד, השריף יקבל אחריות ויתפטר ואחרי החג יקבל את המינוי. ככה אני מהמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:53 
Charlie כתב:
kobster כתב:
Charlie כתב:

אז מי נשאר ?

האלי כהנים הם האפשרות הכי סבירה. גם יוסי אבל בסבירות נמוכה הרבה יותר למרות שהוא הכי מתאים.
בשבת בית'ר שוב תפסיד, השריף יקבל אחריות ויתפטר ואחרי החג יקבל את המינוי. ככה אני מהמר.

מוכן להמר איתך על מיליון דולר שהתרחיש הזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מכל המועמדים הפוטנציאלים אני הייתי רוצה את איוניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ה' 27/9
יוסי מזרחי שלא יכול להגיע, רב״ש יכל להיות אחלה פתרון, אלי כהן - חס וחלילה! ואני מקווה שרוני לוי עושה חיל בחו״ל רק שלא ישתחל לרשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:54 
Karl Marx כתב:
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:
שחקני כדורגל זה פשוט המיץ של הזבל של האנושות. מדהים לכמה אהדה והערצה אנשים כל-כך עלובים יכולים לזכות.
אם אני מקבל החלטות במועדון, אני מחתים עוד היום כל שחקן על איסור הדלפות במקביל להודעה על שכירת חברת חקירות פרטית. מי שנתפס מדליף יצטרך להיפרד ממשכורת חודשית שתלך לקופת אחת משתי עמותות האוהדים (אוסישקין והאדומים). רק אם יפגעו להם בכיס הם ילמדו.

כמה תמימות בהודעה אחת. כי רק שחקני כדורגל מדליפים.

יאללה יאללה. ברגע שניטרלת את שחקני הכדורגל, רשימת הנוכחית בחדר ההלבשה מצטמצמת לבודדים.

אז בוא אספר לך שבקבוצות מסויימות הכתבה על האסיפה מוכנה עוד לפני שהשחקנים שמעו אותה. לפעמים מספיק רק מדליף אחד, והוא לא חייב להיות שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ציטוט:
Charlie כתב:

מוכן להמר איתך על מיליון דולר שהתרחיש הזה לא יקרה.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי רב"ש,
אם לא אז "השריף", אינשאללה.

אחד מהשניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:03 
איווניר??
נפלתם על הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
מכל המועמדים הפוטנציאלים אני הייתי רוצה את איוניר.

במה חטאנו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
הלוואי רב"ש,
אם לא אז "השריף", אינשאללה.

אחד מהשניים.

אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:19 
JustZiv כתב:
kobster כתב:
גבעתיים כתב:
kobster כתב:
בהנחה ואלמוג שריד לא בודה את הדברים האלו (אם כן, זו לא פעם ראשונה) אז אנחנו בבעיה רצינית.
1) כי יש אפס מאופס (או כמה אפסים) שמדליף כאלה דברים החוצה, ויהיה מי שיהיה אין לו מקום בהפועל.
2) אם ניצן יעבור לחצי משרה אי אפשר לפטר אותו ולהביא מישהו במקומו אלא נצטרך לחזור לשילוב של שביט ושלו כנוכח-נפקד. עם כל ההבנה וההערכה האמיתית לניצן כבן אדם, אם הוא לא יכול לתת 100% מהזמן שלו להפועל, עדיף שלא יתן בכלל ויתרכז בעצמו ובבריאות שלו, כשבמקביל הפועל יצטרכו למנות מאמן בפול טיים ג'וב.

מאחל לניצן המון בריאות, זה הדבר היחיד שחשוב :ROSE:

מנג'ר מעל שירזי.
אם ישאר כך זה יהיה גם לטובת שירזי. בעיקר אם נאלץ לשבת מדי פעם באימון, ואני מניח שגם כאשר עמד זה היה במאמצים. כך גם יוכל לסיים את החוזה בכבוד. ובפרט בכבוד יחסי לאלטרנטיבה כפי שמסתמנת גם בתגובות בפורום שכבר נחלץ לחשוב על מחליף.

אם מביאים מישהו מעל שירזי זה צריך להיות בעל סמכות מספיק גדולה בשביל להגיד למאמן מה לעשות עם סגל שהוא עצמו בנה.
מלבד גרנט (שאני מקווה שלא נראה אותו בכלל בהפועל) לא רואה מישהו בשוק שיכול להחליק לתפקיד כזה.
אולי שפיגל, הגם שלא התעסק באימון נטו למעלה מעשור.
אולי שלום, אבל לא בקטע המקצועי אלא יותר של מה הוא מסמל בשביל האוהדים.

אם הולכים על אופציה של מאמן נטו, הייתי יותר משמח לראות את השריף בחזרה אצלנו ופוטר אותו מהגועל הבית"רי.

יש אחד בשם אלי כהן, לא שריף ולא נעליים, מאמן קצת יותר מוכשר ועם קצת יותר הצלחות לאחרונה מאשר זה שאתה מדבר עליו שהעונה האחרונה הטובה שלו הייתה ב-1999.

מה בדיוק הרזומה של האלי כהן הזה למעט הצלת עכו מירידה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה מי יביאו ..
זה שבמועדון חושבים על האופציה ששירזי יהיה בחצי משרה ושביט יאמן זה ממש לא מתאים
בשבת משחק שאסור להפסיד בו נקודות בבלומפילד
ועוד שבוע משחק שאם מפסידים בו אפשר להגיד שלום לאירופה ולצאת לסיבוב פרידה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:24 
מה עם רוני לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:26 
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:
שחקני כדורגל זה פשוט המיץ של הזבל של האנושות. מדהים לכמה אהדה והערצה אנשים כל-כך עלובים יכולים לזכות.
אם אני מקבל החלטות במועדון, אני מחתים עוד היום כל שחקן על איסור הדלפות במקביל להודעה על שכירת חברת חקירות פרטית. מי שנתפס מדליף יצטרך להיפרד ממשכורת חודשית שתלך לקופת אחת משתי עמותות האוהדים (אוסישקין והאדומים). רק אם יפגעו להם בכיס הם ילמדו.

יאללה יאללה. ברגע שניטרלת את שחקני הכדורגל, רשימת הנוכחית בחדר ההלבשה מצטמצמת לבודדים.

אז בוא אספר לך שבקבוצות מסויימות הכתבה על האסיפה מוכנה עוד לפני שהשחקנים שמעו אותה. לפעמים מספיק רק מדליף אחד, והוא לא חייב להיות שחקן.

אני מבין ממה שאתה אומר שמי שלא רצה שהשיחה תצא החוצה הוא כנראה זה שהוציא אותה החוצה.... דבר שאנחנו
יודעים שהיה קורה לו פעם במכוון בימי גוטמן.

בכל מקרה http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3950 השחקנים מתחילים לחפש את המדליף, דבר שיכול כרגיל
רק לגמור שחקנים מסוימים שיחשדו בהם כמו במקרה ידין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:28 
אגב, אני מציע שאם מישהו מעלה ידיעה ולא תגובה שידגיש את זה בבולט. זה יכול להפוך את השרשור ליותר ברור וכך מי שיחפוץ יוכל לבור את התבן מן הבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
kobster כתב:
גבעתיים כתב:
kobster כתב:
בהנחה ואלמוג שריד לא בודה את הדברים האלו (אם כן, זו לא פעם ראשונה) אז אנחנו בבעיה רצינית.
1) כי יש אפס מאופס (או כמה אפסים) שמדליף כאלה דברים החוצה, ויהיה מי שיהיה אין לו מקום בהפועל.
2) אם ניצן יעבור לחצי משרה אי אפשר לפטר אותו ולהביא מישהו במקומו אלא נצטרך לחזור לשילוב של שביט ושלו כנוכח-נפקד. עם כל ההבנה וההערכה האמיתית לניצן כבן אדם, אם הוא לא יכול לתת 100% מהזמן שלו להפועל, עדיף שלא יתן בכלל ויתרכז בעצמו ובבריאות שלו, כשבמקביל הפועל יצטרכו למנות מאמן בפול טיים ג'וב.

מאחל לניצן המון בריאות, זה הדבר היחיד שחשוב :ROSE:

מנג'ר מעל שירזי.
אם ישאר כך זה יהיה גם לטובת שירזי. בעיקר אם נאלץ לשבת מדי פעם באימון, ואני מניח שגם כאשר עמד זה היה במאמצים. כך גם יוכל לסיים את החוזה בכבוד. ובפרט בכבוד יחסי לאלטרנטיבה כפי שמסתמנת גם בתגובות בפורום שכבר נחלץ לחשוב על מחליף.

אם מביאים מישהו מעל שירזי זה צריך להיות בעל סמכות מספיק גדולה בשביל להגיד למאמן מה לעשות עם סגל שהוא עצמו בנה.
מלבד גרנט (שאני מקווה שלא נראה אותו בכלל בהפועל) לא רואה מישהו בשוק שיכול להחליק לתפקיד כזה.
אולי שפיגל, הגם שלא התעסק באימון נטו למעלה מעשור.
אולי שלום, אבל לא בקטע המקצועי אלא יותר של מה הוא מסמל בשביל האוהדים.

אם הולכים על אופציה של מאמן נטו, הייתי יותר משמח לראות את השריף בחזרה אצלנו ופוטר אותו מהגועל הבית"רי.

יש אחד בשם אלי כהן, לא שריף ולא נעליים, מאמן קצת יותר מוכשר ועם קצת יותר הצלחות לאחרונה מאשר זה שאתה מדבר עליו שהעונה האחרונה הטובה שלו הייתה ב-1999.

1998*
ב-99 הייתה עונה גרועה שהסתיימה בפוקס עם גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:32 
אני חושב שבסיטואציה שנוצרה ההנהלה חייבת לבחור מאמן על פי סגל השחקנים שקיים , כלומר מאמן שיידע להוציא מהחבורה הזו את המרב , לכן לדעתי רוני לוי ואיווניר לא מתאימים , הקבוצה הזו היא לא קבוצת הגנה , לטעמי יש רק מעומד אחד ראוי וזה רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
איזה אלי כהן בראש שלכם?
או יוסי או רב"ש. החלום הגדול זה לא ריאלי כרגע, אולי בעוד שבועיים...
חוץ מהנ"ל אין אחד אפילו שהוא ראוי. זה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
רק הסופגניה לשעבר. רק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:35 
gigs כתב:
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:

אני מבין ממה שאתה אומר שמי שלא רצה שהשיחה תצא החוצה הוא כנראה זה שהוציא אותה החוצה.... דבר שאנחנו
יודעים שהיה קורה לו פעם במכוון בימי גוטמן.

בכל מקרה http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3950 השחקנים מתחילים לחפש את המדליף, דבר שיכול כרגיל
רק לגמור שחקנים מסוימים שיחשדו בהם כמו במקרה ידין...

זה כוסות רוח למת, אין שום דרך לבדוק מי הדליף. לרוב, השחקנים יודעים מי מדליף (כמו במקרה קנדה) אבל יש גם לא מעט עובדי מועדון/צוות מקצועי שבקשר יומיומי עם עיתונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:37 
אני יכול לומר לכם ששמו של אסי דומב, חביב ההנהלה, כבר עלה בתחילת העונה. למזלינו כרגע, הוא עם 4 הפסדים ושער זכות בודד כך שאין הצדקה מקצועית להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מעריב:

"אני הולך לתקופה קשה"
ניצן שירזי רמז לשחקני הפועל ת"א: ייתכן שתיאלצו להסתדר בלעדיי בקרוב \ היום פגישה מכריעה עם רופא

אלמוג שריד

מאמן הפועל ת"א, ניצן שירזי, מתכוון להוריד פרופיל בפעילותו במועדון. באסיפה דרמטית שקיים באימון המסכם לפני ההפסד לרמה"ש ביום ראשון, דיבר איתם המאמן על מצבו הרפואי, ללא יותר מדי פירוט, ורמז כי השחקנים יאלצו להסתדר בלעדיו בקרוב. השחקנים הבינו שמצבו של מאמנם מורכב.
"זאת הפעם הראשונה בקריירה שאני מדבר על נושאים כל-כך אישיים, ואני מבקש שכל מה שנאמר יישאר בחדר הזה", פתח שירזי, "אני הולך לתקופה קשה של טיפולים אינטנסיביים, בה אצטרך לדאוג לבריאות שלי ולא אוכל להתרכז בכדורגל באופן מלא. אשתדל להיות איתכם ככל שאוכל ולהישאר בצורה כזאת או אחרת במסגרת של הפועל ת"א, אבל אני לא יודע כמה אצליח. תהיו חזקים בשבילי. אני רוצה לדעת שאני משאיר קבוצה מאוחדת וחזקה. בשבועות האחרונים ניסיתי לשמור על שגרה ולהגיע למשחקים ולאימונים, כי היה חשוב לי להתנהג ולהתנהל כרגיל לפני התקופה הקשה שאני הולך לעבור."
שחקנים בהפועל העידו ששירזי לא היה במיטבו במשחק האחרון ברמה"ש, ולדבריהם הוא לא השתתף באופן מלא בתדרוך במחצית, ולקראת סופו יצא החוצה לשבת על כסא. בקבוצה טרם שוחחו עם שירזי על עתידו בקבוצה, מתוך כבוד אליו ולסיטואציה, ואין כוונה לחפש לו מחליף, אלא אם המאמן עצמו יגיד להנהלה שאין באפשרותו להמשיך. כרגע ההיפך הוא הנכון, ולפי מסרים שונים שהעביר המאמן להנהלה ולשחקנים שמקורבים אליו הוא נחוש להישאר במערכת, בתפקיד כזה או אחר.
שירזי הסכים לומר אמש: "ביקשתי מהשחקנים שזה לא ייצא. רק היום אדע את הלו"ז שלי אחרי פגישה שתהיה לי עם הרופא. כרגע שום דבר עדיין לא ידוע. רק אחרי הפגישה אוכל להיות חכם יותר."
לינק:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/405 ... 101&loc=29

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: