תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:39 
opheaaa כתב:
שכל אחד ייעשה מה שהוא יימצא לנכון? אז אם יש 'אוהד' הפועל שרוצה לבוא בצהוב זה גם אחלה?

יש דברים שיש עליהם קונצנזוס, למשל שצבע הקבוצה הוא אדום לבן - 99.9% אחוז מאוהדי הקבוצה מאמינים בזה ולכן אם מישהו מגיע עם צהוב אז או שהוא לא אוהד הפועל או שהוא נתקע ובלית ברירה הגיע עם חולצה צהובה, אם זה אחלה? זה לא. בטוח שלא צריך לאיים עליו וכאלה...
דגלי ישראל ביציע ממש לא בר השוואה לחולצות בצבע צהוב.
תפסיקו לשחק אותה ראש קטן, הפועל ת"א זה לא אנטי ישראל, זה לא היה וזה לא יהיה, לא משנה כמה תנסו לשנות את זה!
לא סתם השיר: "לא מייצגים..." שהתחיל בסביבות הדקה ה-30 הושר רק ע"י הקומץ מבלי שאף שער הצטרף אליו, בניגוד לשאר השירים.
אתם הולכים ראש בקיר עם השירי שואה ועם הלא מייצגים ולא מבינים שזה מפלג את הקהל, במקום ללכת עם מה שמייחד ויש הרבה(למשל הפתיחות, הליברליות וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אישית, אני לא מבין למה צריך דגל ישראל ביציע במשחק שמתקיים בישראל. גם בחו"ל, במשחק של קבוצות (ולא נבחרת), למרות ששם זה קצת יותר הגיוני. זאת למרות שאני בהחלט יודע שהפועל ת"א היא אחת מנציגות מדינת ישראל במפעלים אירופאים.

אבל חלאות שמאיימים או מונעים ממישהו להחזיק דגל ישראל? זה גועל נפש.

מה שכן, לא אהבתי את הדרך שפותח האשכול ניסה להטיף בה. אוייבנו שואה וכו'.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:43 
שבתאי יחבס כתב:
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

איך אתה יכול להשוות בין הדברים?
תגיע עם איזה דגל שאתה רוצה.
תמשיכו לפלג, תמשיכו להמאיס, פיתחתם לכם אידאולוגיה מפגרת ואתם בכח מנסים להחדיר אותה.
דגלי ישראל במשחק של קבוצה ישראלית זה לא מחאה, זה לא התרסה, זה משהו לגטימי גם אם אתה לא מסכים איתו!
דגל פלסטין במשחק של קבוצה ישראלית זה פרובוקציה חסרת כל טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

טוב !!

ואני אגיע עם שלט
מעולם לא היתה קבוצה שייצגה את ישראל יותר מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה פרובוקציה? אתה מאמין שהפועל מייצגת את ישראל (ויוצר ממוזמן להגיע בימי חמישי לנוקיה לראות מה זה לייצג את ישראל) ואני מאמין שהפועל מייצגת את פלסטין. אמרת שהפועל תומכת בליברליזם לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
כן! אנחנו יהודים ואנחנו במדינת ישראל ואין שום סיבה שבעולם שלא יונפו דגלי ישראל ביציע..

ועוד יותר גרוע שיש אנשים שלוקחים על עצמם את האחריות להחליט אם יהיו/לא יהיו דגלי ישראל ביציע.. אם אדם שמגיע לאחד השערים ורוצה להביא איתו דגל ישראל אף אחד בעולם לא יכול להגיד לו או להטיף לו אם הוא צריך או לא צריך להביא את הדגל

אתה אולי יהודי. רבים מחבריך ליציע לא כאלה.
ולגבי השורה השנייה, אם דגל פלשתין היה מונף (לצורך העניין, ע"י אחד מאוהדינו המוסלמים הרבים), איך היית מגיב?
כי אני כמעט בטוח שחופש הביטוי שלך ושל דומיך יסתיים בשנייה שיונף כזה ביציעי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
opheaaa כתב:
שכל אחד ייעשה מה שהוא יימצא לנכון? אז אם יש 'אוהד' הפועל שרוצה לבוא בצהוב זה גם אחלה?

יש דברים שיש עליהם קונצנזוס, למשל שצבע הקבוצה הוא אדום לבן - 99.9% אחוז מאוהדי הקבוצה מאמינים בזה ולכן אם מישהו מגיע עם צהוב אז או שהוא לא אוהד הפועל או שהוא נתקע ובלית ברירה הגיע עם חולצה צהובה, אם זה אחלה? זה לא. בטוח שלא צריך לאיים עליו וכאלה...
דגלי ישראל ביציע ממש לא בר השוואה לחולצות בצבע צהוב.
תפסיקו לשחק אותה ראש קטן, הפועל ת"א זה לא אנטי ישראל, זה לא היה וזה לא יהיה, לא משנה כמה תנסו לשנות את זה!
לא סתם השיר: "לא מייצגים..." שהתחיל בסביבות הדקה ה-30 הושר רק ע"י הקומץ מבלי שאף שער הצטרף אליו, בניגוד לשאר השירים.
אתם הולכים ראש בקיר עם השירי שואה ועם הלא מייצגים ולא מבינים שזה מפלג את הקהל, במקום ללכת עם מה שמייחד ויש הרבה(למשל הפתיחות, הליברליות וכו'
).

הם השיגו את מטרתם !!
עד אותו שלב שציינת הצטרפתי לכל השירים שאני מכיר .
מאותו שלב איבדתי עיניין בלעודד. פה ושם הצטרפתי אבל מעט מאוד.
מנהיגים שרוצים עידוד אבל בדרך שלהם. בדרך הכפייה. "אתם תעודדו בדרך שאנחנו נקבע עבורכם" !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
שבתאי יחבס כתב:

תמשיכו לפלג, תמשיכו להמאיס, פיתחתם לכם אידאולוגיה מפגרת ואתם בכח מנסים להחדיר אותה.
דגלי ישראל במשחק של קבוצה ישראלית זה לא מחאה, זה לא התרסה, זה משהו לגטימי גם אם אתה לא מסכים איתו!

על אותו משקל דגלי ישראל במשחקי ברצלונה לא פחות פרובוקטורים. הרי ברור שמספר המוסלמים שצופים במשחק עולה בעשרות מונים על מספר היהודים שצופים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:50 
שבתאי יחבס כתב:
איזה פרובוקציה? אתה מאמין שהפועל מייצגת את ישראל (ויוצר ממוזמן להגיע בימי חמישי לנוקיה לראות מה זה לייצג את ישראל) ואני מאמין שהפועל מייצגת את פלסטין. אמרת שהפועל תומכת בליברליזם לא?

הפועל מייצגת את ישראל בכך שהיא משוחקת בליגה הישראלית, במדינת ישראל, עם שחקנים ישראליים, אוהדיה ישראליים, בעליה ישראליים, משודרת בערוץ ישראלי.
במה בדיוק היא מייצגת את פלסטין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:51 
רואה שחורות כתב:
פרוספר כתב:
שבתאי יחבס כתב:

על אותו משקל דגלי ישראל במשחקי ברצלונה לא פחות פרובוקטורים. הרי ברור שמספר המוסלמים שצופים במשחק עולה בעשרות מונים על מספר היהודים שצופים בו.

מה זה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

אז גם אני יהיה בוגר ויגיע עם דגל של המפלגה הנאצית וישיר צהוב עולה כל המשחק.

נערך לאחרונה על ידי דימיטאר ברבא-טוב בתאריך 22 ספטמבר 2012, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

ראשית זכותך להגיע עם דגל פלשתין גם אם אני חושב שזה פרובוקציה בלבד.

בד"כ יש יתרון לגודל, ובמשחק הבא כמו שציינת יהיה לך יתרון לגודל בשער 11.
הייתרון לגודל יכול להיווצר בד"כ בבלומפילד פעם או פעמייים בשנה. בשבוע הבא יש לך את אחד מההזדמנויות להשיג יתרון לגודל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
שבתאי יחבס כתב:

הפועל מייצגת את ישראל בכך שהיא משוחקת בליגה הישראלית, במדינת ישראל, עם שחקנים ישראליים, אוהדיה ישראליים, בעליה ישראליים, משודרת בערוץ ישראלי.

לפי הדעות שלי הפועל משחקת נגד המון קבוצות שלא משחקות בשטח מדינת ישראל אלא בשטח פלסטין בדיוק כמו בלומפילד אגב. להפועל תל אביב יש מספר שחקנים ערבים והמון אוהדים ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
לשאלת הכותרת: כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
שבתאי יחבס כתב:

הייתרון לגודל יכול להיווצר בד"כ בבלומפילד פעם או פעמייים בשנה. בשבוע הבא יש לך את אחד מההזדמנויות להשיג יתרון לגודל.

גודל? מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:58 
שבתאי יחבס כתב:
פרוספר כתב:
שבתאי יחבס כתב:

לפי הדעות שלי הפועל משחקת נגד המון קבוצות שלא משחקות בשטח מדינת ישראל אלא בשטח פלסטין בדיוק כמו בלומפילד אגב. להפועל תל אביב יש מספר שחקנים ערבים והמון אוהדים ערבים.

לפי העובדות ולא הדעות היא משחקת בשטח ישראל.
בנוסף לשחקנים והאוהדים הערבים להפועל גם יש שחקנים ואוהדים תימנים, כורדים, פולנים, דרוזים, בדואים, עיראקים וכו' מה שמשותף לכולם זה שהם אזרחי מדינת ישראל, זתומרת ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אדום אופטימי כתב:
שבתאי יחבס כתב:

גודל? מה?

יתרון לגודל משמעותו שאם יש שני דגלי פלשתין זה ליד זה יש להם משמעות גדולה יותר אם הם נימצאים במרחק 50 מטר זה מזה.
יתרון לגודל משמעותו שאם יש 5 דגלי פלשתין זה לצד זה יש להם משמעותך גדולה יותר ביחס ל- 5 הנימצאים כל אחד ביצע אחר.
במשחק הבא של הפועל שבו אמרת שתגיע עם דגל פלשתין יש סיכוי שעוד כמה יצטרפו אליך ותרגיש ממש בבית אם תשב בשער 11.
רמז: אין הכוונה לאוהדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
תקשיב
אתה רוצה להתגאות בדגל ישראל לך לנוקיה או לשער 11. אני מעדיף להתגאות בדגל הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:02 
ירדן כתב:
לא תומך באיומים, לא תומך בדיקטטורה ביציע, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, זה שהדגלים נעלמו סביב דקה 80-85 זה משהו טבעי לציבור הישראלי הכללי,

אבל נמאס לי לראות כל כמה זמן איזה חוצפן שחושב שהוא יכול לרמוס ולדרוך על תרבות ומסורת שלמה, ואחר כך לא נראה אותו חודשים.

תסביר באיזה תרבות ומסורת מדובר?
למיטב ידיעתי מדובר
במסורת שלא היתה קיימת לפני 10-12 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
תקשיב
אתה רוצה להתגאות בדגל ישראל לך לנוקיה או לשער 11. אני מעדיף להתגאות בדגל הפועל...

אני גאה בדגל ישראל ואני אניף אותו היכן שארצה.
אתה גאה בדגל פלשתין תניף אותו היכן שתרצה.
פשוט הצעתי לך, ואתה לא חייב לקבל את הצעתי, להניף אותו בשער 11 . שם תרגיש כמו בבית במשחק הבא של הפועל.

רמז, בעוד שני משחקים לא תרגיש באותה מידה של נוחות בשער 11 וכניראה לא תרגיש בבית.
נצל זאת !! פעם עד פעמיים בשנה אפשר להגיע לאורגזמה כמו במשחק הביתי הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה בנאדם הזוי. לך תתגאה בדגל ישראל אולי תצטרף לאיזו הפגנה של כהנא ותלך לשרוף מסגדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:06 
ילד טמבל,היה מוריד להם פצצה לראש וזהו
איומים עלק..מי אתם בכלל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אתה בנאדם הזוי. לך תתגאה בדגל ישראל אולי תצטרף לאיזו הפגנה של כהנא ותלך לשרוף מסגדים

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אתה בנאדם הזוי. לך תתגאה בדגל פלשתין אולי תצטרף לאיזו הפגנה של הפלשתינאים תעשה פיגועים ותניח פצצות בארוחת ליל הסדר באחד המלונות, תירצח ילדות ונשים.

יקירי,
כשאתה משתין תיזהר לא לעשות זאת מול הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:11 
שבתאי יחבס כתב:

מה הקשר ? תתבגר אולי ותבין שלא חייבים להיות קיצונים כל כך ??????

אני מאוד מקווה כי את בגיל העשרים מקסימום ויום אחד תחכים ותבין שלא הכל שחור או לבן......
גם אני גאה בדגל ישראל, זה עדיין לא הופך אותי או מישהו אחר לכהניסט שורף מסגדים,
אפשר להיות פטריוט/לאומי ולא לקחת את זה למקום של הבריונות והאלימות.

ושוב למרות שאני חושב שאין קשר בין משחקי הפועל לדגל ישראל,
לא ממש מפריע לי לראות כאלו דגלים אצלינו ביציע
(כמו שלדומגא הרבה יותר יפריע לי לראות שוב אוהדי בית"ר עם צעיף צהוב בסראן סירו כשנגיע לשם שוב......)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אתה בנאדם הזוי. לך תתגאה בדגל פלשתין אולי תצטרף לאיזו הפגנה של הפלשתינאים תעשה פיגועים ותניח פצצות בארוחת ליל הסדר באחד המלונות, תירצח ילדות ונשים.

יקירי,

וואו איזה גבר אתה! הכנסת לי.
בקיצור למשחק הבית האחרון בליגה האירופית אני מגיע עם דגל פלסטין. אתה תגיע עם דגל ישראל ונניף אותם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:14 
אני לא חושב שצריך לנופף בדגל ישראל במשחקים בישראל
להבדיל ממשחקים בחו״ל
אבל מאד מפריע לי שמנופפים בדגל הבאסקים
בדגל חיל הים הגרמני הקיסרי (סמל פשיסטי מובהק)
בדגלי שודדי הים ורק דגל ישראל
אסור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:18 
שבתאי יחבס כתב:

חתיכת ילד ליצן ופרובוקטור בשקל,מבחינת העזתי הממוצע גם הבית שלך הוא שטח פלסטין ואדמה כבושה שגורשו ממנה ערבים ע"י הכיבוש הנאור והשמאלני של הנציגים שלך בקלפי,אם אתה כל כך מתגאה בדגל פלסטין מה למען השם אתה עושה פה??יש מעבר ארז מעבר קרני,תפקיד דרכון בידי המאבטחים של מיקוד שם והם יתנו לך לחצות בשמחה ובששון.דגל פלסטין לאיפה הגענו..
לך תדקור משפחה שלמה כולל 2 תינוקות בשנתם,כיף להכליל אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אדום אופטימי כתב:

יקירי,

וואו איזה גבר אתה! הכנסת לי.
בקיצור למשחק הבית האחרון בליגה האירופית אני מגיע עם דגל פלסטין. אתה תגיע עם דגל ישראל ונניף אותם ביחד.

הלו יקירי,
אמנם בתרבות הפלשתינאית יש סיגנון של כפייה שאתה מצטיין בו.
אני לא הצעתי שאני אגיע במחזור האחרון של הליגה האירופאית עם דגל ישראל, גם לא במשחק הבא. כן כתבתי באיזה מעמד אעשה זאת אם אוכל בכלל להגיע אליו.
ד"א 1 ציינתי זאת בגדר חלום ולא בגדר איום.
ד"א 2 זה חלום כפול . גם שהפועל תגיע למעמד כזה, וגם שאניף את דגל ישראל בצירוף לדגל הפועל.
אתה הוא זה שאמרת שאתה תגיע למשחק הבא עם דגל פלשתין.
אני לאט לאט למד שאתה משתמש באיומי סרק, ואין לך מילה.
בתרבות הערבית למי שאין מילה אין כבוד. אני מניח שזה כך גם בתרבות הפלשתינאית אותה אתה מכיר בוודאי מקרוב.

אז יאללה תקיים את הבטחתך ( מנקודת מבטי זה איומך) ותגיע עם דגל פלשתין. שב בשער 11 . יהיו לך הרבה מאוד חברים שם. תוכלו לשיר שם בכייף גם את ההימנון .
צירוף ההימנון לדגל אמור מאוד לרגש אותך. תרגיש בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: